“Ik drink het op dus het bed blijft schoon”

Sophie interviewt Daan over zijn (p&p) fetisj – niet voor gevoelige lezers

Sophie houdt van mensen die buiten de lijntjes kleuren en een buitengewone job, passie of levenswijze hebben. Ze is ervan overtuigd dat elk verhaal de moeite waard is en deinst dan ook niet terug voor een openhartig gesprek. Voor dit interview struinde ze het web af op zoek naar iemand die into plas- en poepseks is. Op Fetlife ontmoet ze Daan (20), die het wel fijn vindt om eindelijk eens met iemand te praten die hem niet als “raar” of “gek” bestempelt.

Ik zag op je Fetlife profiel dat je aan poep- en plasseks doet?
Daan:
“Ja, dat klopt. Met poepseks heb ik helaas nog geen ervaring. Met plasseks wel. Ik vind dat zalig. Ik hou wel van de ‘vieze’ kant van seks.”

Ok, laten we het dan eerst even over het plasgebeuren hebben. Heb je het liefst dat mensen op je lijf plassen of ook echt in je mond?
“Ik vind het allebei leuk maar in mijn mond heb ik het liefste. Het gebeurt eigenlijk meestal tijdens het beffen. Ik lig op mijn rug en zij zit op mijn gezicht. En ja, dan plast ze dus in mijn mond…”

Wat vind jij er dan precies zo opwindend aan?
“Het is een hele onderdanige positie, maar die dominantie/onderdanigheid is niet per se hetgeen mij opwindt. Ik geniet vooral van de intimiteit. Ik vind het uitzicht tijdens het plassen boven mijn gezicht heel geil en ik vind het lekker als de ander geniet. Ik kom zelf heel moeilijk klaar. Daarom geniet ik tijdens de seks ook enorm van het orgasme van mijn partner.”

En waar voer je je plassekstaferelen uit? In bad of in de douche of zo?
“Nee hoor, ik doe dat meestal gewoon in bed.”

Ik hou wel van de ‘vieze’ kant van seks.

Dit artikel staat in onze ledenzone.

Maar iedereen kan lid worden!

Neem nu een abonnement op Charlie en voor slechts €50 per jaar (of iets meer dan €4 per maand) krijg je toegang tot alle artikels. Bovendien ontvang je Charlie goodies en krijg je 2x per jaar ons bookzine in de bus!

Neem dus snel een abonnement en join the club!

Zonder jou, geen Charlie

We hebben jou nodig om ons magazine te blijven maken. Kom dus bij de club en krijg:

  • 2 bookzines ((nr. 6 najaar 2017 + nr. 7 voorjaar 2018)
  • Charlie goodies
  • toegang tot alle online artikels

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!