Update

Wat we doen met jullie feedback

Wat we doen met jullie feedback

Beste Charlie-lezer,

In december vroegen we onze leden om te vertellen waarom jullie lid zijn van Charlie, wat we anders kunnen doen en waar jullie meer van willen lezen. Allereerst: bedankt voor de complimenten, ideeën en opmerkingen. Daarmee kunnen we Charlie beter maken. In deze update lees je hoe we dat de komende tijd gaan doen.

Laten we beginnen met wat complimenten voor onszelf. Op de vraag hoe je Charlie zou omschreven in één woord, antwoordden jullie: eigenzinnig, noodzakelijk, vernieuwend en eerlijk (extra hartjes voor de persoon die ‘eindelijk!’ schreef). En ook als ‘BALLEN’, wat best cool is voor een magazine dat vaak als vrouwenblad wordt omschreven. Thanks guys!

“82% gaf aan lid te zijn omdat ze het magazine willen ondersteunen. Dat is het grootste compliment dat je ons kunt geven.”

Ook bleek uit jullie antwoorden dat jullie graag alle artikels willen kunnen lezen en onze bookzines ontvangen, maar in de eerste plaats lid zijn van Charlie om er met jullie portemonnee voor te zorgen dat een stem als de onze blijft bestaan. 82% gaf aan lid te zijn omdat ze het magazine willen ondersteunen. En dat is misschien wel het grootste compliment dat je ons kunt geven.

Dit artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Word dus snel lid!

Naar de winkel!

Online abonnement

Neem een Online abonnement

Of neem een online abonnement en krijg toegang to alle artikels op de site.

Neem een online abonnement!

Selma Franssen is freelance journalist en auteur van 'Vriendschap in tijden van eenzaamheid' (uitgeverij Houtekiet, 2019). Haar werk verscheen onder meer bij Charlie Magazine, OneWorld, De Morgen, De Standaard, The New Statesman, VPRO en Vice. Ze volgde het postgraduaat Internationale Onderzoeksjournalistiek, ontving een beurs van het Fonds Pascal Decroos voor haar werk en presenteert journalistieke lezingenreeks 'Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd'.

Lees verder in Zin in
Vrienden van Charlie

Ook Charlie friend worden? Stuur een mail voor info naar sophie@charliemag.be