Wat we doen met jullie feedback

Beste Charlie-lezer,

In december vroegen we onze leden om te vertellen waarom jullie lid zijn van Charlie, wat we anders kunnen doen en waar jullie meer van willen lezen. Allereerst: bedankt voor de complimenten, ideeën en opmerkingen. Daarmee kunnen we Charlie beter maken. In deze update lees je hoe we dat de komende tijd gaan doen.

Laten we beginnen met wat complimenten voor onszelf. Op de vraag hoe je Charlie zou omschreven in één woord, antwoordden jullie: eigenzinnig, noodzakelijk, vernieuwend en eerlijk (extra hartjes voor de persoon die ‘eindelijk!’ schreef). En ook als ‘BALLEN’, wat best cool is voor een magazine dat vaak als vrouwenblad wordt omschreven. Thanks guys!

“82% gaf aan lid te zijn omdat ze het magazine willen ondersteunen. Dat is het grootste compliment dat je ons kunt geven.”

Ook bleek uit jullie antwoorden dat jullie graag alle artikels willen kunnen lezen en onze bookzines ontvangen, maar in de eerste plaats lid zijn van Charlie om er met jullie portemonnee voor te zorgen dat een stem als de onze blijft bestaan. 82% gaf aan lid te zijn omdat ze het magazine willen ondersteunen. En dat is misschien wel het grootste compliment dat je ons kunt geven. Die betrokkenheid bij onze community blijkt ook uit jullie vraag om meer events te organiseren en om meer uitwisseling tussen lezers en redactie mogelijk te maken. Zo komen we meteen bij wat je de komende tijd van ons kunt verwachten naar aanleiding van jullie input.

We komen naar je toe

Je kon in februari al naar onze A.A. meeting (Anonieme Appverslaafden) komen, voor mensen die durven toegeven dat ze verslaafd zijn aan dat handige toestel in hun hand! Zo’n 100 mensen kwamen luisteren naar stand-up comedy over smartphoneverslaving, zelf hun verslavingsverhalen delen en luisteren naar ons panel van experts. Deze avond was het sluitstuk van de smartphone-reeks van hoofdredactrice Jozefien.

Dit artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Word dus snel lid!

Jaarabonnement

Neem een Jaarabonnement

De beste artikels en strafste interviews worden niet zonder jou geschreven.

Word lid en krijg 2 bookzines per jaar, toegang tot alle online artikels en allerlei leuke extra’s.

Naar de winkel!

Online abonnement

Neem een Jaarabonnement

Of neem een online abonnement en krijg toegang to alle artikels op de site.

Naar de winkel!

Zonder jou geen Charlie!

Kom bij de leukste club van het internet en krijg: 2 bookzines per jaar, Charlie goodies en toegang tot alle online artikels.

En het allerbelangrijkste: de wetenschap dat je bijdraagt aan een stem die nodig is!

Colofon

  • Hoofdredactie Jozefien Daelemans
  • Chef redactie Selma Franssen
  • Marketing & partnerships Sophie Docx
  • Art Direction & fotografie Sarah van Looy Carmen de Vos Sandra Mermans
  • Design & code Birdseye design
Adres Redactie

LDV United
t.a.v. Charlie Magazine
Rijnkaai 100
2000 Antwerpen