Buitengewoon

“Over 60 jaar ben ik die hakkende oma die de scene onveilig maakt”

“Over 60 jaar ben ik die hakkende oma die de scene onveilig maakt”

Sophie houdt van mensen die buiten de lijntjes kleuren en een buitengewone job, passie of levenswijze hebben. Ze is ervan overtuigd dat elk verhaal de moeite waard is en deinst dan ook niet terug voor een openhartig gesprek. Deze maand ontmoet ze Gabber With Attitude Britt. Foto’s: Sandra Mermans

Britt Bailey (19) gaat al sinds haar dertiende los op hardcore feestjes en zweert dat dat voor altijd zo zal blijven. De mensen die ze daar ontmoet noemt ze haar hardcore family. Maar Britt heeft ook een eigen familie waar ze enorm veel van houdt. Die twee combineren is niet altijd even makkelijk. Want wat vertel je thuis en wat niet? Zijn je hardcore vrienden er ook in het dagelijks leven zonder drugs? Hoe lang hou je dit vol? Deze zelfbenoemde Gabber With Attitude, nodigt ons uit voor een eerlijk gesprek en dus rijden we op een koude zondagochtend richting het pittoreske Grobbendonk om Britt en haar ouders te ontmoeten.

“Vroeger associeerde ik de term hardcore altijd met porno, maar dat doe ik al lang niet meer!”, Britts vader, Bill, staat lachend in de deuropening van het gezellige huisje.

Dit artikel is enkel beschikbaar voor abonnees

Word dus snel lid!

Naar de winkel!

Online abonnement

Neem een Online abonnement

Of neem een online abonnement en krijg toegang to alle artikels op de site.

Neem een online abonnement!

Sophie is ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen realiteit creëert en laat zich graag onderdompelen in al die verschillende werelden. Niet alleen omdat ze daar plezier in heeft maar ook omdat ze gelooft dat we enorm veel van elkaar kunnen leren. Ze zoekt voor Charlie dan ook maar al te graag de grens op voor het schrijven van een openhartig stuk.

Lees verder in Mensen
Vrienden van Charlie

Ook Charlie friend worden? Stuur een mail voor info naar sophie@charliemag.be