Steun Charlie Magazine

& investeer in kwaliteitsjournalistiek en vrouwelijk talent

Steun Charlie Magazine

Met Charlie Magazine zetten we belangrijke topics op de agenda, zoals gendergelijkheid, diversiteit en duurzaamheid. We werken aan een positiever zelfbeeld voor duizenden vrouwen dankzij realistische beeldvorming en we investeren in (jong) vrouwelijk talent, zowel achter de schermen als bij de mensen die we interviewden.

De afgelopen vier jaar zijn we er telkens in geslaagd om Charlie in de lucht te houden, met de hulp van onze abonnees, vrijwilligers, investeerders die in ons geloven, een projectsubsidie, adverteerders en partners. Dit jaar rekenen we op jouw steun.

Daarom starten we nu een fundraising om € 100.000 op te halen bij iedereen die ons een warm hart toedraagt. Het is nu of nooit.

Geloof je in onze missie en wil je een gift doen? Wil je investeren in kwaliteitsvolle journalistiek en (jong) vrouwelijk talent? Kijk hier welke opties er zijn en neem contact met ons op. Wil je graag een factuur; dan brengen we dat in orde. Jouw logo prijkt binnenkort op de Wall of Fame van de Charlies Angels!

Wil je meer weten over het hoe en waarom van deze fundraising: Lees dit artikel of check ons Fundraiser FAQ!

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen