Happy endings

Charlie en het Nieuwsblad Magazine slaan de handen in elkaar om het vrouwelijk orgasme te onderzoeken. “We weten allemaal hoe je een man laat klaarkomen, maar niet iedereen weet hoe een vrouw haar hoogtepunt bereikt. 35% van alle vrouwen wereldwijd heeft nog nooit een orgasme gehad”, aldus seksuoloog Wim Slabbinck. Daar willen we wat aan veranderen, onder het mom: masturbatie is emancipatie.

Naar het voorbeeld van deze Britse blog laten we vrouwen anoniem en zonder schroom vertellen over hoe ze al dan niet klaarkomen. Een handleiding voor een toekomstig lief, een brief aan een ex-sekspartner, een verhaal over een fantastische of net archi-slechte seksuele ervaring, je beleving met soloseks, je geheime voorliefde voor vuile porno of gigantische vibrators… alles kan, zolang je maar eerlijk bent en duidelijk schrijft. We hopen dat het een mooie verzameling van openhartige verhalen wordt, en vooral een feest van herkenbaarheid.

Tegelijk lanceerden we een enquête die peilt naar hoe de Vlaamse vrouw haar seksualiteit beleeft. De resultaten van de enquête en een bloemlezing van de mooiste getuigenissen worden begin maart gepubliceerd in Het Nieuwsblad Magazine en op Charlie Magazine.

Lees hier meer over Het Grote Orgasme Onderzoek
Foto: Sarah Van Looy

Over jouw happy endings

Disclaimer: Charlie Magazine behoudt het recht om ongepaste, onoprechte en off topic inzendingen te verwijderen. 

Happy Endings

kk hard gekomen

helemaal wite spul uit mijn penisj echt heel smullen na 16e keer wel alleen nog maar bloed

Het wordt al maar beter

Liggend wiebelen op mijn buik, daar genoot ik als 5 jarige al van. Als 9 jarige fantaseerde ik daar de turnleraar bij. Ik heb mezelf steeds beter ontdekt. Had pas na mij 20e seks met een ander. Genoot naast die seks , waarbij voor mij beffen in combinatie met vingeren wel een noodzaak was om klaar te komen, ook altijd nog in mijn 1tje van seks. Op masturbatie geen taboe. & Geen klachten, fijne bedpartners gehad, de 1 wat vaardiger met de tong dan de ander.
Na een lang monogaam huwelijk ben ik op onderzoek uitgegaan. Mannen en vrouwen, met tantra of bdsm ervaring, veel van genoten en geleerd. Dacht ik eerder niets te klagen te hebben, maar wat had ik dit allemaal graag eerder ontdekt! Massage die mijn hele lijf verzorgd, totale overgave. Hoe ik na een 1e keer "op bekende wijze" klaarkomen, nog allerlei nieuwe en heftigere lichamlijke reacties blijk te hebben. Blazen tegen mijn tepel soms voldoende is voor nóg een golf. Blik en fixatie mijn zenuwen zo op scherp zetten dat de suggestie van aanraking al genoeg is.
Hoe fijn pijn kan zijn. Nu heb ik een lief waarmee ik verder ontdek. Liefdesspel zou ik vroeger nooit gebruiken, maar dat is wat dit is: soms rauwe dierlijke seks, soms lief sensueel. Soms dingen die we al append en pratend bedacht hebben om uit te proberen. Ik voel me krachtig. Ik bepaal wat ik zie zitten, wat hij mag proberen. En dan geef ik me over aan hem. Heerlijk.

Naast elkaar liggen, elkaar aankijken en alleen jezelf aanraken. Supergeil.

Wanneer ik alleen ben gebruik is soms alleen mijn vingers op het topje van mijn clitoris. Maar ik weet nu dat ik mezelf een heel andere sensatie kan bezorgen met een trillende kleine vibrator in mijn anus en een grote op mijn vulva. Het is allebei heerlijk. Anders. De versie met mijn vingers kan altijd. Is fijn voor het slapen of als ik langzaam wakker wordt. Voor de andere versie is meer tijd nodig.

Seks is deel van mij !

Als lagere-schoolkind vond ik het heerlijk om (tijdens mijn huiswerk) een dun pennenhoudertje zachtjes in en uit mijn vagina te schuiven ... altijd moest ik dan plots dringend ‘naar het toilet’ : klaarkomen zonder te weten wat het was èn ik vond het héérlijk !
Dan was daar ineens die menstruatie en wordt die ‘plek daar onderaan’ eerder een zorgenplek. Je bent dan plots ‘vrouw’ en seks is iets wat je doet met een man (toen nog de regel). Op mijn 14de besloot ik dat het tijd was om 'hèt' dan maar eens te doen : ik wilde weten hoe het voelde om gepenetreerd worden. Mijn conclusie 'is that all there is' ?
In de jaren woelige jaren '80 was het 'vrouwelijk orgasme' ineens een gespreksonderwerp : Multiple ! Moest ! Had ik dat wel ??? Niet echt met een partner erbij, zo bleek. Dus te onderzoeken op m'n eentje en ja hoor. Bingo. Dus kocht ik een vibrator, penis-in-erectie-sized. Hmm, was toch niet jedat. Dus begon ik te experimenteren met mijn elektrische tandenborstel (oud, zacht borsteltje) en een slank bierflesje : dàt werkte en werd onderdeel van mijn heerlijk doucheritueel. Is het nog.
Penetratiesex ? Ik heb het gevoel dat mijn vagina dan zo opgevuld/vastgezet wordt dat er geen plaats meer is voor mij, voor mijn genot ! Ook bij het (ondertussen ingeburgerde/verplichte) beffen met volle mond.
Zeker in een vaste relatie lijkt het mij dat seks verwordt tot een ‘af te werken scenario’ : vrouw MOET eerst klaarkomen ZODAT man kan klaarkomen. Meestal ook enkel in bed, voor het slapengaan. Heu : als ik naar bed ga betekent dat meestal dat ik moe ben en wil slapen !
Liever ongepland. Qua tijdstip, qua plek en zonder scenario dus ook qua sekspartner ! Met gebruik van alle zintuigen en hele lijven. We zijn toch meer dan kut en borsten of penis ! Met spanning, verlangen, tederheid en ja, na al die opbouw even rechtoe rechtaan als kers op de taart 😊.
Bijkomend : nu ik ondertussen weer een jaar single ben stel ik vast dat al dat gepenetreer me chronische lage rugpijn bezorgde (want nu verdwenen) … ik zie véél vrouwen naar hun rug grijpen met een pijnlijke grimas.
Dus nu voorlopig lekker alleen spelen … met af en toe het verlangen naar een lover. Want dàt ontbreekt bij solo-seks : het onverwachte, het verrassende. Het blijft wel leuk en deugddoend..

Een vrouw die je als man liefhebt!!

Ik ben Eddy, ondertussen al 46 jaar getrouwd met een erg lieve vrouw, nooit een ander gehad in al die jaren, samen het seksuele ontdekt en er ook vol voor gegaan! Nog steeds bedrijven we met veel plezier de liefde, samen klaarkomen is bij ons gewoon, geen uitzondering gelukkig! Ik 66 en zei 71 jaar maar dat is geen probleem voor ons, nee, niet iedere dag meer hoor maar 2 keer per week altijd wel, liefst overdag, soms in de vrije natuur net als deze mooie zomer, dat geeft een extra kick natuurlijk he, plekjes zat in onze buurt waar niemand ons bezig ziet, nee, pottenkijkers hebben we niet nodig, wij genieten met z'n tweetjes, hebben altijd plezier met elkaar, ik bef erg graag en doe dit dan ook bijna altijd, mijn vrouw een heerlijk orgasme bezorgen en daarna vrijen we samen elkaar naar een lekker hoogtepunt, wat wil je als echtpaar nog meer, niks toch. Op een echt geile dag doen we het soms wel 2 keer, in de ochtend en na de middag, wat is daar mis mee, niks toch? Ook de oudere mens wil nog genieten natuurlijk he, wij wel in ieder geval, volg ons voorbeeld mensen!

De vibrator

Ik ben negentien en toen ik nog samen was met mijn vriend hadden we samen een vibrator gekocht. Ik kwam praktisch nooit klaar als we sex hadden, hij daarentegen al na 2 minuten. Dus we kochten op een zwoele zondag in een marginale sexshop mijn eerste vibrator. We wisten eigenlijk niet goed hoe we die moesten gebruiken en deden dus maar iets. Hij heeft zeer lang onder het stof gelegen, tot een bepaald moment dat ik hem bovenhaalde en met mezelf begon te spelen. oh God wat was het fijn. Eindelijk had ik het door en niet veel later kwam ik klaar, echt heel het bes was nat. Ik hield ervan.
Toen mijn lief en ik hem samen gebruikte jaagde hij mij altijd op, en kwam met commentaar zoals: gaat et niet vandaag? Ben je kapot? komaan kom klaar. Ik kreeg een afkeur van onze seks en een halfjaartje later was het gedaan.
Nu single as fuck kom ik elke dag klaar samen met mijn roze vriend. Ondertussen heb ik ook bedpartners gehad en telkens denk ik aan het speeltje die mij doet klaarkomen. Tot nu, mijn laatste bedpartnes is besneden. OMG wat is het fijn. Bij hem kan ik elke vrijpartij klaarkomen. Geen idee hoe hij het doet, maar het is zalig. Ook zijn vingerwerk mag er zijn, het is hemels. Helaas zien we elkaar niet dagelijks, dus thuis onder mijn kussen ligt mijn trouwe vriend nog steeds te wachten tot ik van een drukke werkdag thuis kom.

Alfamannetje

Hij is zo'n alfamannetje, op het eerste zicht op het randje van macho. Het type man waar ik normaal een hekel aan zou hebben. Maar hij heeft ook die andere kant, dat intellect, zijn vreemde humor, een soort rust, en iets dat ondanks alles heel erg op onzekerheid lijkt.
Deze morgen kreeg ik, zoals zo vaak tussen collega's, een kus als goeiemorgen. Zijn heerlijke, gekmakende geur, achtervolgt mij al de hele dag.
Ik hem hem al zo vaak afgezworen, maar keer in gedachten toch steeds terug.
Al meer dan twee jaar zit hij regelmatig in mijn dromen, en in bijna elke fantasie. Ik fantaseer dat het zijn handen zijn die mijn clit bespelen. Dat zijn heerlijke lippen mijn tepels omsluiten. Dat ik zijn stoppels tegen mijn zachtste plekjes voel. Dat hij me zonder gêne tegen een muur of tafel neemt.
Elke dag is er weer die spanning tussen ons. En toch gebeurt er niks. Ik doe mezelf voor als sterke vrouw, maar ik wil niks liever dan dat hij door mijn muren breekt, de zijne ook neerhaalt, en mij eindelijk als de zijne claimt.
Lang leve masturbatie en fantasie, of ik begon al lang spontaan te kreunen elke keer als hij de kamer binnenkwam...
Toch nog een beetje zelfrespect...

chickclit

Ik was drie jaar. Ik engelde. Op mijn buik, met mijn hand op mijn spleetje en mijn benen open en dicht. Onder de bank van mijn oma, op het tapijt, in bed voor het slapengaan,... Ineens bleek mijn automatisch genotsgevoel masturberen te heten. Whut?! Mijn eerste liefde zou nogal zijn best moeten doen om mij te doen klaarkomen. Ik was namelijk een expert. Al jaren lang. Het Lukte hem niet, ik fakete. Mijn tweede liefde. Het lukte hem ook niet, ik fakete. Mijn derde lover: fuck fake. Hij vrijt me kapot. We leven nog lang en fuckend verder. Niet onder de bank van mijn oma, maar onder zijn bomma's regendouche. De truc? Echte liefde, zot kussen, me gedragen als een beest, me helemaal overgeven en vooral hij die mijn clitoris boetseert.

Voor het eerst van de wijs... op je 37ste.

Gezien de teken limiet, de feiten in een oneer aandoende notendop: Ik ben nooit frigide geweest, dat ontdekte ik al snel als tiener. In relatie tot anderen kwam het er gewoon nooit uit. Resultaat: een relatie van 14 jaar waarin respect en kameraadschap hoogtij vierden maar passie simpelweg niet huisde. Ik dacht dat ik 'beperkt' was en was al lang blij dat mijn man dit niet als een groot obstakel beschouwde. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik 'genoegen' nam, dacht dat ik liefhad op de manier dat ik kon. Tot vorige zomer een stoere maar gevoelige macho mijn 'beperktheid' zo maar even zonder gêne bij de ballen greep. Geen idee waarom ik me liet raken door dit alfa geweld. Ik die principieel, loyaal en zedig was, ja zélfs in mijn gedachten. Hij nam me en van bij de eerste aanraking kon ik enkel denken: 'jij mag alles doen met me wat je wil'. Mijn lijf en hoofd explodeerden, ik veranderde in een hongerige, wulpse vrouw waar ik - echt waarachtig - het bestaan niet van wist. Plastisch gezegd: ik was zoals een pot kokend water op het vuur. Het deksel kreeg ik er echter bij hem niet af. Geen één keer kwam ik klaar gedurende onze twee maand durende affaire. Zeker een gebrek aan doorzettingsvermogen van zijn kant maar eerder nog een blokkage langs de mijne. Ik ging zo op in het samenzijn, mijn lijf was simpelweg niet in staat om alle prikkelingen te verwerken. Zijn lippen op de mijne, mijn vingers in zijn mond, zijn heupen zacht hard snel traag tegen de mijne, zijn vingers net dat tikkeltje te hard rond mijn tepels.... ik kreeg er niet genoeg van. Het openende als het ware alle zenuwkanalen tot in mijn kleinste teen waardoor nog nooit eerder sensatie stroomde. Mijn lijf en hoofd werden overgevoelig... zo ook mijn hart, bleek jammer genoeg. Mijn eigen relatie overleefde het niet. Ik kon niet meer terug, kon niet meer doen alsof ik het nooit gevoeld had. Heus, ik ben geen naïef schaap dat zich door de eerste de beste liet raken en besefte heel goed wat ik achterliet. Maar het zou nooit meer genoeg geweest zijn, hoe pijnlijk ook. Ik sta te popelen om me verder onwijs van de wijs te laten brengen. Heb goesting als nooit tevoren om connectie te maken. Jammer dat ik dit pas op mijn 37ste mocht ontdekken maar het was meteen het mooiste verjaardagsgeschenk dat ik ooit kreeg.

samen klaargekomen

Ik ben net samen klaargekomen met de mensen uit het pornofilmpje. Telt dat ook? :)

Shhh... Stil blijven

Gelukkig lukt het me regelmatig om zonder hulpstukken tot een orgasme te komen met mijn lief. Het enige nadeel: hij moet daarvoor doodstil onder me blijven liggen. Soms probeert hij me aan te moedigen door mee te bewegen of te kreunen, maar eigenlijk concentreer ik me gewoon het beste en vind ik makkelijker de juiste hoek als hij me rustig mijn gang laat gaan. Ik laat hem dan maar geloven dat ik het zeer opwindend vind om hem, als een soort softe dominatrix, stil en onderdanig te zien liggen, maar het gaat mij stiekem gewoon om het technische aspect!

Leuk achterafje

Ik ben een meester in het klaarkomen op mezelf - soms masturbeer ik meerdere keren per dag en dat kan (maar niet altijd natuurlijk) keer op keer fan-tas-tisch zijn. Toen ik voor het eerst een vriendje had, leek me dat pas de uitdaging: klaarkomen tijdens de seks, wanneer je niet meer alles zelf kan bepalen. Ondertussen heb ik al heel wat geleerd, en ook dat klaarkomen voor mij niet altijd gebeurt vóór mijn lief is klaargekomen: soms kom ik pas klaar wanneer hij is klaargekomen, maar hij wel nog in me is. Heel vreemd, maar ik denk dat het dat ultieme gevoel van verbondenheid is dat me over de rand duwt. En ook omdat zijn lichaam dan lekker dicht op het mijne drukt.

A new thriller: Hormones

Ik ben jong , 16 om exact te zijn , seks is een fragiel , komisch,eng, schaamtelijk en een spannend thema voor veel van mijn vrienden. Op fuiven is het duidelijk te zien : we houden de hormonen amper in bedwang! Het is niet simpel, je wilt een eerste keer speciaal maken, met een speciaal iemand. Maar het gebrek van intimiteit is moeilijk en is zwaar voor veel jongeren.

A story that's never ends...

Een jaartje geleden een man ontmoet en samen op ontdekking geweest... Een spannende tocht dat nog steeds verder loopt... Vol explosieven belevenissen, passie, .... Alles mag, niets moet...
Praat met elkaar... Hoor wat elkaars gevoel is... Elkaars fantasie... Doe het samen...
Een echt mooi orgasme krijg je alleen als je vertrouwen hebt en je volledig kan geven...

Gebruikt

We zijn 40 jaar samen hadden altijd een uitstekend sexleven plots enkele jaren terug zowat 5 j moet ik plots alleen slapen ....sex word een vluggertje in de zetel een orgasme zit ervoor nie meer in hij doet zijn dingen gedaan ...ik voel me gewoon gebruikt en ziek ...ik heb het gevoel onaantrekkelijk te zijn of wat is het die vraag hangt nog steeds boven mijn hoofd ik ka nernie mee leven op deze manier ...ik vraag hem wat er scheelt of hij mij nie meer moet of wat het is ...hij verklaart me gek en ik verzin alles

Glijmiddel

Paar maanden geleden glijmiddel gekocht voor mezelf, om te masturberen. Beste beslissing ooit,ik kan het iedereen aanraden. Ik krijg zowaar zin terwijl ik dit zit te typen.

Tantra - vraag

In antwoord op de vraag naar goede tantra adressen :
( nb : buiten sekswerk - circuit , dwz. eindigt met lingam of Yoni massage, maar niet verder ...):

Mechelen :

[http://www.mechelentantricmassage.com

Herselt:

Http://istar.be/] tantra- praktijk istar Herselt

Brussel - watermael- Bosvoorde

Temple des Anges - opgelet : hoge prijsklasse !

[http://www.templedesanges.com] Watermael - Bosvoorde

Limburg - Kermt :

[http://www.center42.be] Kermt - Limburg

Brussel : mary Hash ( een van de huizen aan de wieg van Tantra in Belgie)

[http://maryhash.be/contact/index.php] Mary Hash - Brussel

Nb : in het circuit van de Thaise massagesalons ( die doorgaans ook meer dan een happy ending aanbieden) zijn toch ook uiterst bedreven tantrika's te vinden ...!

tantra en massage

Voor mij is er een nieuwe wereld opengegaan door het ontdekken van tantra en de bijbehorende massages. Ook ik vind een massage heel ontspannend, en als ik me hierop focus, soms ook erotisch.
Ik heb het altijd jammer gevonden dat bij een klassieke massage de geslachtsdelen braaf ongemoeid gelaten werden. Zo ben ik uiteindelijk bij de tantra massage terecht gekomen.
Over tantra kan je veel lezen en vinden, mij hebben deze massages vooral geleerd dat sexuele energie echt wel meer is dan wat je voelt in je penis of vagina, het heeft mij geleerd ten volle te genieten.
Er is veel verschil in het aanbod. Omdat er uiteindelijk wel een 'lingam' of 'yoni' massage wordt aangeboden kan de prijs voor een dergelijke massage ook erg variëren. Ik kom voor het werk veel in Duitsland, er is daar een ruim aanbod van professionele tantra massages die me eigenlijk ook nog nooit hebben ontgoocheld.
Ik vind het leuk een tantra massage te krijgen, maar ook om te geven... Een aanrader dus!

aan de schrijfster van : Wanneer mijn orgasmes uw zaken niet zijn.

Uw man is blijkbaar een echte egoist , sorry dat ik het zo moet zeggen .. de meeste vrouwen komen niet klaar tijdens normale sex , maar als echte man heb je genoeg middelen om dit te verhelpen handen , vingers , mond , tong .. gebruik je fantasie , ikzelf heb een massagetafel gekocht waar mijn vrouw maar al te graag op plaatsneemt ... zij heeft niets te kort .. wij beiden trouwens niet ... en waarom zou je je schamen door te zeggen wat je wel of niet leuk vindt ..??? net dat maakt het leuk en zorgt voor een zeer goeie band ...

Voospel

Ik en men vriendje zijn 18 jaar en op een zondag hadden we afgesproken ik kwam bij hem toe en hij nam me van de eerste keer mee naar zijn kamer we kusten maar dat ging over tot een hevige tongzoen we bettasten elkaar tot hij aan men borsten voelde en met men zen hand in men broekje gleed hij bettaste me langs onder ik deed mijn broek en onderbroek uit en hij legde zen hoofd tussen mijn benen hij vingerde me tot ik begon te kruinen hij zette zijn tong tegen men schaamlippen en begon hevig te kreunen van genot en ik kwam lekker klaar ik was er helemaal geil van dat ik me die dag nog 2x klaargevingert heb

Wanneer mijn orgasmes uw zaken niet zijn.

Veel te laat na datum heb ik geen goede verklaring voor waarom ik hier eerder geen duit in het zakje deed. Steek het op bezig met te veel andere dingen. Life happens, of hoe zeggen ze dat. Ik meen me te herinneren dat ik er wel eens aan wilde beginnen, maar niet goed wist waar. Structuur nul.

Misschien val ik best met de deur in huis. Over dat ik echt kei vaak masturbeer en daarbij best makkelijk klaarkom. Dat ik daartegenover nog nooit een orgasme heb bereikt in seksueel contact met iemand anders. Ik heb daar nooit veel spel van gemaakt. Seks zonder orgasme: ook prima gezellig, en als het echt nodig is, fiks ik dat daarna wel even op mijn eentje. Dat was vaak pas wanneer ik echt letterlijk weer alleen was. Dat stond los van mijn partner, of de seks die ik ermee had. Toegegeven, in mijn laatste relatie masturbeerde ik vaak vlak na de seks, naast mijn vriend in bed. Ik vroeg dan wel eens of hij me geen handje wilde helpen, al was het maar door wat aan mijn borsten te zitten. Soms deed hij dat wel, vaak met een hoop gemopper, want meneer was moe en wilde toch wel gaan slapen. Als ik nog wilde klaarkomen, geen probleem, maar dat kon ik alleen toch ook wel? We zijn intussen vier jaar later, en ik moet zeggen dat ik me daar nu pas druk over maak. Het is nu pas dat ik me realiseer dat onze seks bestond uit genoeg gepruts aan mijn lijf om te zorgen dat hij geen droge kut moest neuken, en dat de boel klaar was wanneer hij klaar was. Ik kan daar boos om worden, het feit dat ik zo lang geloofd heb in het idee dat ik nu eenmaal moeilijk orgasmes bereik en dat ik een ander daar niet zo nodig mee hoef lastig te vallen.

Ik vind het moeilijk. Ik weet niet hoe ik dat moet doen, kerels wijsmaken op welke manier ze mij dat pleziertje kunnen verschaffen. Ik betrap mezelf erop dat ik nog steeds denk dat een ander per definitie niet hetzelfde kan wat ik kan. Ik heb wel eens gedacht te laten zien hoe ik masturbeer, maar de schaamte bij dat idee is groter dan de goesting en woorden zijn niet altijd toereikend. Het voelt ongemakkelijk om tijdens de seks "links" of "rechts" of "sneller" of "zachter" te zeggen. En eigenlijk ben ik daar zo klaar mee... 2300 woorden is te kort. Geef me een uitgever, ik schrijf er boeken over.

Ofwel klikt het, ofwel niet. Basta!

Voor een gelukkig(e) huwelijk/relatie op lange termijn is de allerbelangrijkste vereiste dat beide partners soulmates zijn, die steeds en met alles bij elkaar terecht kunnen en problemen rationeel oplossen in gezamenlijk overleg.
Op de tweede plaats komt de seks. Het libido van beide partners moet voldoende overeenstemming vertonen, evenals de seksvormen waarop beiden kicken. Ook al ben je geweldige soulmates maar ondervind je dat je seksueel niet op dezelfde golflengte zit, heb dan de moed dat eerlijk tegen de andere partij te zeggen en de relatie tijdig te stoppen. Of in de slaapkamer alles van een leien dakje loopt, heb je zeer snel door en besef dat het libido-gehalte en het seksueel genot dat 2 mensen samen ervaren vrij constant blijft in de tijd. Wanneer de seks al bij aanvang niet goed is, komt dat nooit meer goed.
Daarom is het aan te raden eerst enkele jaren samen te wonen als een soort proefperiode en zeker enkele keren samen op reis te gaan, waarbij je minstens 2 weken op elkaars gezicht moet kijken zonder bv. een vluchtweg in het werk of naar vrienden. Pas als je dat alles samen vlot doorkomt, kun je denken aan verdere stappen als eventueel kinderen, die vrijwel elke relatie op de proef stellen. En probeer vooral nooit een manke relatie te redden via kinderen, want dat loopt gegarandeerd nefast af en dat onschuldige wichtje is er de grootste dupe van!

Voor alle 60+ ers.

Als 69 jarige man geniet ik gemiddeld wel een keer of 5 per week van een goed orgasme. Eigenlijk heb ik het nooit anders geweten. Wel heb ik het altijd onderhouden en ik heb een uitstekende gezondheid, doe dagelijks aan sport en heb geen overgewicht. Ben nu een jaar of vier single en doe trio's, bezoek al eens een parenclub en heb wat vriendinnen. Laten we zeggen dat ik een goed en heel afwisselend sexleven heb.
En behoorlijk wat ervaring. De fijnste sex en de daarbijhorende orgasmes heb je na je zestigste. En na je zeventigste. Mijn eigen ervaring stopt bij een partner van 87. Fantastische vrouw die zich volledig kon geven. Laat je dus niet wijsmaken dat je na je zestigste afgedaan hebt!

Het vrouwelijk mysterie ontrafelen

https://www.omgyes.com/how-it-works#getStarted

Tantra

Kan er iemand zeggen waar men terecht kan voor tantramassages zonder in het prostitutiecircuit te belanden ? Adresjes, websites ? Dikke merci !

Geen verzonnen verhalen a.u.b.

'Een heerlijke dag vol seks' lijkt mij een louter verzonnen verhaal. Voor zinnenprikkelende literatuur bestaan specifieke sites en boeken. Deze blog is uitsluitend bedoeld voor getuigenissen, gebaseerd op reële ervaringen van vrouwen.

Niets zo leuk dan self-service

Als kind van 8 à 10 jaar (ik weet het niet meer juist) begon ik al gevoelens te hebben in mijn onderbuik en begon ik te masturberen. Ik ben dat steeds blijven doen, ook al had ik een man. Ik ben zelfs 2x getrouwd geweest en ik heb steeds heerlijke seks gehad.
Een aantal jaren geleden kreeg mijn man blaaskanker waarvoor seks niet meer kon. Sindsdien raakt hij mij niet meer aan want hij heeft er moeite mee dat hij niet meer kan.
Ik ben dus voortgegaan met self-service en kom dus niets tekort, behalve een knuffel.

een heerlijke dag vol seks

Wow! Valentijn was dit jaar een ongelooflijke ervaring! Mijn vriendje en ik hadden 's ochtends afgesproken in het zwembad. Na een 30-tal minuten zwemmen hielden we het voor bekeken en was het moment aangebroken. We hadden wel al eens seks gehad, maar deze keer was helemaal anders. Het begon met uitkleden en al snel zag ik zijn keiharde penis en zijn geile gezicht. Alleen het gedacht aan seks maakte me opgewonden. We begonnen samen te masturberen en daarna gingen we verder. Ik nam zijn penis in mijn mond en gaf hem een goeie pijpbeurt. Daarna was het mijn beurt. Ik kwam klaar als nooit tevoren en daarna moest de penetratie nog komen. We hadden het er wel eens over gehad, maar nu was ook daadwerkelijk gelukt! We kwamen samen klaar! Het zwembad was al een fantastische ervaring, nu naar huis. Daar had hij een heerlijke maaltijd klaarstaan en na wat dirty talking gingen we opnieuw naar zijn bed. Het was de tweede keer die dag en het zou niet de laatste keer zijn! Voor de derde keer in onze relatie hadden we seks. Het voorspel maakte me al gek en ook na het voorspel gingen we steeds verder. Het kostte hem geen 2 minuten of ik was schreeuwend van het genot naar zijn blij gezicht aan het kijken. Wat een seksgod! Ik besloot om zijn penis eens goed te trekken en hopla! Daar liet ook hij samen met een kreun het sperma op de lakens vliegen. Rond 16 u gingen we naar een restaurantje en om 17 u lagen we thuis op bed naar een romantische film te kijken. Jammer genoeg hebben we slecht 1 uur van de film gezien. Hij had een vibrator gekocht als cadeautje en die gingen we maar een uittesten! Wow! 3 minuten geeft het geduurd vooraleer ik opnieuw, met deze keer nog meer genot, klaarkwam. Een ervaring die ik tot dan toe nog niet gehad had. Na het opnieuw veelvuldig stimuleren van elkaar, gingen we opnieuw over tot penetratie. Ik kwam tot 2 maal na elkaar, hij daarna. Na opnieuw wat dirty talk achteraf wilde hij iets testen. Het fenomeen genaamd squirten... Werkte het ook bij mij? Met een of andere kom-hier beweging met zijn vingers en de vibrator kwam ik tot de zaligste ervaring van mijn hele leven. Ik kon het dus ook!! Ik spoot zijn hele gezicht onder en met amper twee keer trekken kwam hij ook op mij. Wat een dag! Mijn seksleven is fantastisch! Ik wil hem echt niet meer kwijt!!!!

SAMEN KLAARKOMEN

Voor sommigen een obsessie, een must, het van het, het opperste....Het kan zeker wel eens deugd doen om samen klaar te komen, maar dat mag zeker niet dé betrachting zijn van seks . Ik persoonlijk geniet er enorm van als mijn bedpartner zich volledig concentreert op mijn orgasme, mij te laten genieten, dat hij probeert me zoveel mogelijk te laten klaarkomen, dat hij geniet van mijn geluidjes, geschreeuw, knijpen in mijn lichaam of in de lakens van het bed of uitspraken als zalig...super...o ja...dat is goed...nee, niet stoppen nu... enz...
Hetzelfde naar hem toe. Ik zie hem ook heel graag klaarkomen, in of uit mijn kutje, of in mijn mondje, en dan die gezichtsuitdrukking, de geluiden dat hij maakt...
En ja, soms kan het wel eens gebeuren dat we samen klaarkomen. Bijvoorbeeld terwijl hij in mij is en hij ondertussen mijn clitje nog altijd stimuleert en als hij zegt voldoende opgewonden te zijn...en dat ik me net nog kan inhouden tot hij ook klaar is...dan kan het zeker zalig zijn !!

Fantasie

Fantasie is een heel belangrijke factor in het liefdesspel en in het vrouwelijk orgasme. Ik kan mijn vriendin een heerlijke tijd bezorgen door mekaar opwindende sms'jes te sturen. Wanneer zij thuis in bad ligt, kan een spontane conversatie haar in enkele minuten tot ongekende hoogtepunten leiden, meerdere keren na elkaar. Waarbij ze zichzelf heel zachtjes verwent in het zachte water en haar klitje haar hemels laat genieten, terwijl ze beschrijft hoe ze zich door mij laat nemen. Het begin van een dag die haar tot 's avonds actief houdt en doet verlangen naar veel meer. Fantasie en openheid tegenover elkaar daarin is echt de sleutel tot zalig genieten. Zeker de moeite om als koppel uit te proberen!

KLAARKOMEN

Ik heb zin. Ik lig in de zetel. Ik schuif mijn hand in mijn slipje en begin me aan te raken...maar dan voel ik de behoefte om mijn broek of rok of kousen uit te trekken...met speeksel maak ik mijn vingers nat en voel aan mijn clitje. Ik beroer het tot het stijf is. Om de opwinding op te drijven, ontbloot ik ook mijn borsten, daarbij gaan er allerhande beelden door mijn hoofd, de 'fantasie' die ik kan gebruiken om klaar te komen...met glijmiddel gaat het nog net iets beter, maar het hoeft niet altijd. Ik blijf mijn clitje beroeren tot het knopje hard geworden is en voel de spanning stijgen. Het meest geniet ik nog van het moment net voor het klaarkomen....heel mijn lichaam in enorme spanning voor dat ene moment....dat ultieme gevoel....die explosie van diep intens genot....en dan voel ik mijn 'lippen' zich vast zuigen om mijn vingers . Mijn vingers, die een penis hadden kunnen zijn, mijn fantasie helpt me om intens klaar te komen. En ja, ik schreeuw het uit, ook al ben ik hier alleen, ik geniet intens van mijn lichaam en bedank mijn clitje dat het mij alweer tot een hoogtepunt heeft gebracht ! Ik ken er maar 1 woord voor : ZALIG !!

KLAARKOMEN

Ken je dat gevoel ? Je ligt thuis in de zetel, alleen, en je hebt zin...maar je bent single, geen man in de buurt. Nu, ik kon mezelf altijd betere orgasmes bezorgen dan de mannen die bij mij af en toe over de vloer kwamen. Dat was meestal een geknoei en mocht vooral niet te lang duren eer je klaar kwam. Ze denken de beste te zijn en vragen voortdurend of je klaargekomen bent. Maar, mannen, met een vrouw moet je wat geduld hebben...haar opwinden is jullie belangrijkste taak en geduldig haar clitje aanraken. En ook haar vagina. Vraag aub of ze er iets aan heeft, en zo niet, vraag dan wat je wel kan doen om haar te helpen klaar komen. Vraag of je goed bezig bent en ga er niet van uit dat jij het beter weet ! Aan ons vrouwen is het de taak om ons eigen lichaam te kennen. Hoe beter jij weet hoe je kan klaarkomen, hoe betere instructies je aan je partner kan geven. En niet elke vrouw is gelijk....!

Voor massagemeisje

@het massagemeisje.
Ja, het kan. Zoek maar eens op "yoni massage". Er zijn er ook waar je partner mee kan/mag. Maar je vindt op YouTube ook wel filmpjes hoe je partner (en jij bij hem) het zelf kan doen. Dit (Duits) vond ik wel een goed (wel bijna anderhalf uur): http://www.metacafe.com/watch/5608703/yoni_lingam_massage/
Mijn partner krijgt regelmatig wel een yoni massage van me en ik van haar een lingam massage. Maar neem er jullie tijd voor. Een uur (elk) is wel een minimum.

Massage kan opwindend zijn

Ik en mijn partner gaan regelmatig naar de sauna. Van de naakte lijven daar word ik niet of slechts matig opgewonden. Maar van de massage op mijn naakte lijf raak ik dus wel opgewonden, hoewel er helemaal geen erotische bedoeling achter die massage zit. Na die massage hebben wij thuis meestal erg intense sex. Ik durf het eigenlijk niet zeggen aan mijn partner maar zo'n tantra massage (met erotische aanrakingen, maar geen penetratie) daar denk ik soms stiekem aan, maar ik heb geen idee waar je zo'n massage vind buiten de prostitutiewereld. Bestaat dat ?

Blijven proberen

Zelf doe ik het al van jongs af aan, voor ik wist wat het überhaupt was. Klaarkomen. Maar met behulp van een lief lukte het nooit, op één of andere manier kon ik het nooit volhouden, of zo. Het werd me te veel, en hij moest stoppen. Maar nu, met het meest fantastische lief ooit dat blijft proberen en me volledig op m'n gemak stelt en weetikveel wat nog allemaal, lukt het eindelijk wel. Geen idee of ik al echt helemaal ben klaargekomen, maar 't komt toch héél dicht in de buurt -- of misschien ben ik er wel al?
Anyway, blijven proberen. Vroeg of laat lukt het wel, toch zeker met de juiste partner. Da's althans mijn ervaring.

Hoeveel keer kan ik klaarkomen ?

Ik heb al ongeveer 5 jaar dezelfde minnaar. In het begin kwam ik helemaal niet klaar bij hem. Ik voelde een zekere gene, ik was niet vertrouwd met hem alhoewel ik goede seks had. Met de tijd kwam daar verandering in. Ik ontdekte dat ik niet 1 keer, maar tot 6 keer kon klaarkomen. Dat was een hele openbaring voor mij !! En dan bleek ik ook nog te kunnen 'spuiten' ! Hij is 18 jaar jonger dan ik en heeft al heel wat ervaring op seksueel gebied. Dank zij hem weet ik veel meer over mijn eigen lichaam. Het is dus blijkbaar heel belangrijk om de juiste persoon tegen te komen die je laat ontdekken wat je lichaam allemaal kan. Ik ben nu 65 jaar en beleef, dank zij hem, geweldige seks ! Onlangs deed een krant een onderzoek naar het orgasme bij de vrouw. Ik wou aan de enquête deelnemen. Maar toen ik mijn leeftijd had ingevuld bleek ik niet meer in aanmerking te komen. Ik was zeer verontwaardigd ! Eerlijk gezegd beleef ik nu veel betere orgasmes dan toen ik 30 jaar jonger was ! Toen had ik nog de last van het huishouden, mijn werk, de kinderen, familiale verplichtingen en ga zo maar door....Ik hoor soms van veel jongere dames dat ze 'pijpen' vies vinden of anaal vrijen is al helemaal uit den boze. Nochtans, het kan enorm deugd doen als je het met de juiste persoon doet. Ik kan er althans van genieten !!

Combo-stimulatie nodig

Stimulatie daar beneden is voor mij niet genoeg, mijn vriend moet zich tijdens de hete momenten ook wel vrij geconcentreerd met mijn borsten bezighouden, anders zit er voor mij geen orgasme in. Gelukkig vind ik niet dat dat een must is voor iedere vrijpartij, zolang het fijn voelt is iedere keer seks geweldig. Wat mijn lichaam dan weer wel kan is een orgasme bereiken enkel door stimulatie van de tepels.

Enquête met 3560 vrouwen

Ik ben heel blij met de enquête en de reacties op internet. Maar 3560 vrouwen op toch minimum 3.560.000 actieve vrouwen in België is dat niet wat weinig om een correct beeld te krijgen over die happy-endings.
Bovendien zou ik het aantal vrouwen willen kennen binnen de leeftijdscategorieën, bvb. - 20 , 20-25, 30-35......en voornamelijk wat gebeurd er na die 65 jaar.... en over hoeveel vrouwen gaat het tussen de 60 en 65.
Ik zou ook eens willen weten hoeveel vrouwen met een gezonde relatie, en met 2 kinderen onder de 10 jaar, en met een full-time baan, en gezonde vrijetijdsbesteding, hoeveel vrouwen hiervan dan nog wekelijks of maandelijks masturberen? Op pagina 15 lees ik onder "koffie en porno" mijn favoriete namiddagritueel. Amaai, zo ben ik niet dikwijls thuisgekomen.
Maar toch vind ik het interessant om lezen en weten en mijzelf te kunnen herkennen, tamelijk openlijk en toegankelijk.
Wat ik niet weet is waar ik in vertrouwen zo'n tantra massage kan krijgen, dat zou ik wel eens willen meemaken

Verhalen om van te gloeien

Www.shespot.nl

Zelf experimenteren

- ik kom best klaar door te masturberen: met m'n vingers of met de harde straal van de douchekop, gericht op m'n clitoris. Aan een knappe man denken, bekkembodemspieren opspannen, en OOOoooh :) Het lukt nog sneller als m'n blaas wat gevuld is (zijn er nog vrouwen die dit ervaren?). Vaginaal klaarkomen lukt me niet.
- in bed met een man lukt het dus ook enkel clitoraal, bv, als ik op m'n buik lig en hij op mij zodat hij m'n clitoris kan stimuleren. Als zijn penis dan ook nog eens in m'n vagina zit, kom ik echt hard klaar, soms trekt alles vanbinnen dan zo hard samen (zalig voor mij, maar wat schrikken voor de man aangezien hij soms uit mij geduwd wordt :). Klaarkomen als een man me met zijn mond stimuleert, lukt ook, maar niet alle mannen zijn daar even goed in :)
- ik hoef niet bij elke vrijpartij klaar te komen, 'k kan er ook ontzettend hard van genieten zónder.
- aan vrouwen die (nog) niet kunnen klaarkomen, zou ik de tip geven van eerst zelf te experimenteren. Pas als dat lukt, kun je je bedpartner beginnen 'sturen' naar wat jij leuk vindt. Succes!

Natte droom

Wat ik nog niet gelezen heb in de reacties hieronder is het hebben van een natte droom bij de vrouw. Af en toe word ik wakker van een orgasme, zonder dat ik aan mezelf ben gekomen en zonder dat mijn echtgenoot iets doet. Ik weet dan niet wat ik aan het dromen ben, maar waarschijnlijk iets heel opwindend :-).

Mijn eerste ontdekking.

Ik was twaalf jaar toen ik ontdekte , dat er een fijn plekje was tussen mijn benen. Ik had namelijk op mijn slaapkamer een pluche hond, die ik regelmatig mee naar bed nam, Op een gegeven moment, per ongeluk, wreef zijn hard staartje tussen mijn benen, het gaf me een ongekdn zeer fijn gevoel. Van dat ogenblik af moest mijn knuffel steeds mee in bed. Het "beestje" heeft veel dienst gedaan en mij veel genot bezorgd.

Veel aandacht nodig

Een orgasme. Ik dacht dat ik het alleen bij solosex kon bereiken.
Maar dan toch, zowat 13 jaar ver in onze relatie, is het ervan gekomen. Weliswaar door mijn eigen vingers, een trileitje (bedient door hem) in mij en penetratie van mijn vriend langs achter en BAM!
We werden beiden omver geblazen. Eindelijk.

Komen bij zwangerschap

Mijn tweede zwangerschap is ondertussen al enkele jaren geleden, maar ik herinner mij levendig dat ik in die periode, zelfs in de laatste maanden vaak en intens klaarkwam. Op onze vakantie, twee maand voor de bevalling brachten we wel vaker een namiddagje in ons hotel door voor een paar uurtjes seksplezier. Masturberen bezorgde mij een mega aantal orgasmes, waarbij ik makkelijk tot zeven keer klaarkwam. Mijn man bevredigde mij dan ook intens oraal. De omvang van mijn normaal kleine borsten maakte het speelplezier alleen maar intenser natuurlijk. Een heerlijke, hete zomer!

Mijn vrouw komt meer klaar dan ik

Overal hoor je van relaties waar vrouwen minder klaarkomen dan mannen. Wel bij ons is dat omgekeerd. Mijn vrouw komt bij elke vrijpartij klaar. Niet door penetratie. En ik kom eigenlijk bijna nooit klaar. Dat bestaat dus ook.

Eerste keer deed ik in bed

Mijn eerste keer was toen ik dertien was. Ik ontwaakte omdat ik moest plassen. Ik was te loom om op te staan, dus ik wou wachten tot de ochtend. Om de drang te verlichten, drukte ik mijn dijen ritmisch tegen elkaar; met mijn hand ertussen. Dat ging beter. Maar het veroorzaakte een vreemde tinteling in mijn wangen, borstjes en plasser. Dat nieuwe, tintelende gevoel werd sterker naarmate ik ritmisch drukte. Mijn hart begon te bonzen en ik begon zacht te hijgen. Wat was dat? Die tinteling werd alsmaar intenser, tot een diepe roes. Opeens golfden er zachte rillingen en spierkrampjes door mijn gleufje, en ik zonk helemaal weg in die zalige roes.

Een heerlijke warmte verspreidde zich tussen mijn dijen en rond mijn billen. Het bloed gonsde in mijn oren. Pas toen besefte ik dat ik aan het plassen was. Het ruisen was niet alleen van mijn bloed. Maar het was te laat.

Ik probeerde te stoppen, maar het ging niet, ik was verlamd van genot. Een diepe schaamte overviel mij, maar dat versterkte die roes nog. Toen gaf ik het op en onderging met bonzend hart die eindeloze, zalige vernedering.

Die ochtend was ik natuurlijk doodbeschaamd. Gelukkig was mama niet boos. Kan gebeuren, zei ze. Maar ik durfde niet alles zeggen.

Het liet mij niet meer los. Toen ik een week later opnieuw met hoge plasdrang wakker werd, kon ik niet aan de verleiding weerstaan om weer zo lang mogelijk in te houden. Tot de tintelingen opnieuw begonnen. Ik wist dat ik echt moest stoppen, of ik zou opnieuw die eindeloze vernedering moeten ondergaan. Maar het was veel sterker dan mijzelf. En ja...

Na een paar maanden moest ik aan mama toegeven dat mijn plas ophouden mij opwond; en dat ik dan onwillekeurig in mijn broek deed.

Ze was niet akkoord, maar gelukkig begreep mama hoe sterk die gevoelens zijn. Ze eiste dat ik van mijn zakgeld pampers kocht en alles zelf waste. Sindsdien slaap ik voor de veiligheid met een pamper. En ik drink twee glaasjes water voor ik ga slapen, zodat het rozige gevoel dan al begint...

Nu ik op kot zit, moet ik opletten dat niemand het ontdekt. Overdag schaam ik mij dood. Maar 's nachts is het verlangen veel te sterk om ermee te stoppen.

Ik heb het tot hiertoe alleen aan mijn best vriendin verteld, toen ze bij mij in bed bleef slapen (ik ben lesbisch).

Intenser tijdens zwangerschap

Ik las hieronder de getuigenis van een vrouw die meer zin heeft en intenser klaarkomt omdat ze zwanger is. Ik kan hier zelf niet over meepraten, want ik had net minder zin tijdens mijn zwangerschap en vooral ook een, maar ik weet wel dat het nog voorkomt.
Een vriend van mij had dat ook. Zijn vrouw had telkens enorm veel zin als ze zwanger was en ze hadden dan veel meer en betere seks. Misschien daarom ook dat ze 4 kinderen hebben?
Dus, het is wel degelijk mogelijk!
Geniet ervan, zou ik zeggen. En hopelijk blijft dat gevoel ook nadien aanhouden!

Nooit

Masturbatie doe ik niet en vind het supersaai, heb wel van mijn ouders verbod gekregen toen ik jong was om vriendjes te hebben (tot mn 20e nooit uitgegaan) en sex was verboden. Denk dus daarom dat een

Vaste minnaar

Ik heb een relatie met mijn getrouwde collega,nu 25 maand,de sex tussen ons is gewoon perfect!hy bezorgt me telkens oraal en met de hand fantastische orgasmes,beste sex in mijn leven!ik ben toch single zonder de dagelijkse sleur,ben hem wel trouw en we houden van elkaar!

only the lonely

https://www.youtube.com/watch?v=kjq4wYuwgxs

Blij

Ik ben blij dat er steeds meer openheid is.
Vroeger hoorde ik altijd vrouwen zeggen: het is niet belangrijk om klaar te komen en knuffelen is even leuk. En dan dacht ik: wat?? Ik vind het superbelangrijk. Sex zonder klaarkomen is gewoon niet goed. Goed, het lukt niet iedere keer, maar dat ligt meestal gewoon aan mij.
Ben blij dat het nu toch blijkt dat ik niet enige ben dat er zo over denkt ☺.

Elektrische Tandenborstel

Al van jongs af was ik seksueel geïnteresseerd. De seksboekjes van de papa van een vriendin wonden me op. En ik ging samen met een vroegrijp vriendje op ontdekkingstocht. Allemaal voor ik 12 jaar was. Erna bleef ik ook gewoon verder experimenteren met mezelf.
Toen ik later vriendjes kreeg, had ik altijd zin in seks, was ik wel in om eens iets te proberen en durfde me voluit geven. Ik kon echt genieten van de seks, maar klaarkomen was er niet bij.
En dat veranderde ook niet toen ik relaties met vrouwen had. Zalige, stomende, zachte, opwindende, hete seks. En ook al kwam ik er vaak dichtbij, een orgasme bleef uit. Ik vond het best wel raar, gezien mijn seksuele ingesteldheid. Dus ergens dacht ik dat het gewoon fysiek niet zou lukken bij mij.
Nu ik na 2 lange relaties terug single ben, ben ik opnieuw op ontdekkingstocht gegaan. En via internet kwam ik bij de tip van de elektrische tandenborstel. Al vanaf de eerste keer had ik een gevoel dat ik nog nooit eerder meemaakte, was dit klaarkomen? Maar de derde keer wist ik het wel zeker en kwam ik op mijn 40e voor de eerste keer klaar. Sindsdien kan ik niet stoppen met masturberen en mezelf te ontdekken, met en zonder gebruik van mijn sekstandenborstel. Ik probeer ook zonder tandenborstel en heb het al beter 'in de vingers' wat ik leuk vind en waar ik tintelingen van krijg. Maar voorlopig komt eindigt het altijd met de tandenborstel om tot één of meerdere hevige orgasmes te komen. Ook de truc van het orgasme uitstellen om tot intensere orgasmes te komen en al spuitend klaarkomen heb ik ondertussen onder de knie. Keer op keer is dit genieten, misschien nog meer omdat ik dit zolang heb moeten missen.
Achteraf moet ik ook wel toegeven dat bij mijn laatste relatie niet zo open werd gepraat over wat fijn was en hoe ik/zij het wou, waardoor ik zelf ook meer geremd was. Dus mijn tip: open communiceren en met jezelf experimenteren. Mijn ontdekkingstocht is fijn voor mezelf, en mijn toekomstige vriendin zal alleen maar kunnen meegenieten. Daar zie ik al naar uit!

Zalig

Klaarkomen is zalig,mijn vriend weet mij zelfs tijdens het rijden meerdere malen een orgasme te bezorgen,door mij te vingeren,zeker proberen

orgasme op hogere leeftijd

Na 53 jaar huwelijk zijn de intieme momenten niet meer zo intens.
Na een zeer gelukkig huwelijk is het verlangen naar wat seks niet meer zo intens.
Toch komen mijn vrouw (78) en ik zelf (82) toch nog om de drie/vier weken allebei tot een orgasme.
Wij gebruiken geen hulpmiddelen. Er is geen erectie meer en dus ook, geen penetratie.
Wij vinden het nog leuk om samen te masturberen en klaar komen doen wij nog zonder moeite
binnen de vijf minuten. Wel dient gezegd dat de orgasmes niet meer zo intens zijn als in onze
jongere jaren.Maar het blijft toch nog altijd leuk.

Masturberen, oraal of douchestraal

Ik kan best klaarkomen. Alleen heb ik daar echt wel stimulatie van de clitoris bij nodig. Met mijn vingers, een vibrator, oraal of met een harde waterstraal. Met 'standaard' sex kom ik nooit klaar. Of ik moet echt super, megageil zijn en er moet toch wat wrijving van zijn penis tegen mijn clitoris zijn tijdens het in en uitgaan. Maar die G-spot, die werkt bij mij dus blijkbaar niet zo goed...
Overigens masturbeer ik sinds kort ook gewoon in het bijzijn van mijn vriend. We hebben echt een super relatie, maar in bed is hij eerlijk gezegd niet zo attent. Of ik klaarkom, vraagt hij me nooit, maar als hij 'klaar' is, zijn wij dus ook altijd 'klaar'. Oraal doet hij het niet schitterend, hoewel ik dat bij vroegere partners vaak fantastisch vond. In het begin masturbeerde ik stiekem na als hij onder de douche stond. Focus volledig op de clitoris, ik heb geen penetratie nodig om klaar te komen. Maar tegenwoordig doe ik het gewoon in bijzijn van mijn vriend. Ik schaam mij niet dat ik ook wil klaarkomen. Ook al vind ik seks nog steeds lekker, ook als ik niet klaarkom. Hij is daar helemaal oké mee. Niet dat dat zijn houding verandert: Als hij is klaargekomen, is de goesting voor welke vorm van seks weg, ook al is het gewoon voor mijn plezier. Of ik daar dan geen problemen mee heb? Niet echt. Ik weet zelf best wat ik lekker vind. Dus ja, als ik het ook zelf moet doen, het resultaat is hetzelfde. Toch weeral lekkere seks gehad. Ik zou mijn vriend nooit willen ruilen of op zoek gaan naar een ander avontuurtje. Want hoewel hij me zelden kan doen klaarkomen, toch is de seks echt lekker. En ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld tijdens de seks. Omdat we niet alleen op seksueel vlak klikken, maar op elk vlak. Liever zo, dan iemand die me lekker kan doen klaarkomen maar telkens ook die bevestiging nodig heeft, en per sé door wil gaan tot ik klaarkom, zelfs al is bij mezelf de zin voorbij en verandert het van lekker naar oncomfortabel tot pijnlijk. En ik geloof ook niet dat deze man zoveel meer om mij begaan is. Het mannelijk ego is doorgaans groot in bed, heb ik al gemerkt. Dus ja, is het dan zo vreemd dat vrouwen ooit faken? Ben er zelf geen fan van, maar als zijn pogingen onaangenaam begonnen te voelen, heb ik het ook gedaan. Leve mijn huidige egoïstische vriend, haha.

Intenser tijdens zwangerschap

Ik ben nu voor de tweede keer zwanger en merk duidelijk dat ik meer zin heb (vooral om te masturberen dan) en dat mijn orgasmes dan ook veel intenser zijn dan als ik niet zwanger ben. De eerste keer dat ik squirtte was dan ook tijdens mijn eerste zwangerschap, maar nu is dat zelfs nog veel heviger. Echt een natte plas onder mij. Op zich ervaar ik dat squirten niet echt als het ultieme klaarkomen, maar het maakt me wel supergeil om door te gaan!
Onlangs had ik ook de beste seks ooit met mijn man! Echt overweldigend, met squirten en al, wat ik voorheen enkel via masturbatie kon bereiken. Het zet wel aan tot meer zin om dingen te proberen. Ook enorm 'bevredigend' dat ik zoiets met mijn partner kan ervaren. Dat geeft toch een extra dimensie aan onze relatie.
Ik hoop maar dat ik het gevoel kan blijven hebben na mijn zwangerschap (want zal normaalgezien de laatste zijn). Ik weet nu alvast welke handelingen ik moet doen om het te bereiken.

Ik vraag mij eigenlijk ook wel af of er nog vrouwen meer zin hebben/intenser klaarkomen tijdens hun zwangerschap. Ik zou denken dat het komt door de betere bloeddoorstroming in de vagina. Of ben ik dan toch een uitzonderlijk geval?

Geschreven door een vrouw die 'geniet' van haar zwangerschap. :)

G spot en clitoris

Met een Tiger vibrator kan ik mijn G spot " behandelen" , dit doe ik door de vibrator op verschillende snelheden te laten draaien. Tevens masseer ik met de duim en wijsvinger van de andere hand mijn clitoris, na enige tijd word ik heel erg geil en heel snel krijg ik een heel heftig orgasme, mijn man Kees zegt dat ik dan hard ga schreeuwen en wild om mij heen ga slaan,( hij kijkt altijd mee als ik mijzelf bevredig, dat vind ik erg opwindend) . Kees heeft dan een erectie en hij bevredigd zichzelf ; vlak voordat hij een orgasme krijg neem ik zijn penis in mijn mond en zuig hem helemaal leeg en slik ik zijn sperma door, dat vind ik heel lekker!!

Afz. Maria B.

vrouw en vriendin

Ik heb een vrouw en een vriendin. Gelukkig getrouwd en lekkere seks met bijna telkenmale een orgasme voor haar. Een ding vindt mijn vrouw niet leuk en dat is orale seks bij haar. We hebben het al een paar keer geprobeerd met soms jaren er tussen, ze vindt het wel aangenaam maar wil zo niet klaar komen. Voor mezelf is het fantastisch om een vrouw oraal te verwennen. Sinds een paar jaar heb ik ook een vriendin, zij komt enkel klaar door zichzelf te masturberen of oraal. We spreken af en toe eens af en binnen de vijf minuten bezorgt mijn tongetje haar een lekker orgasme.

Handleiding

- kom een paar keer met me dansen, stevig, leid me. Verder laat je me best alleen dansen, niet te dichtbij plakken

- als de nacht ver genoeg gevorderd is, neem mijn hand en leid me naar buiten. Raken we tot bij jou thuis goed. Raken we er niet, ook goed

- Kus me, ferm maar teder, niet te wild, niet te nat

- Glijd met je handen over mijn rug, mijn heupen, mijn billen, mijn borsten. Leer me mijn omtrek kennen in jouw handen
- Laat me door je broek heen voelen hoe hard je bent. Vertel me hoeveel ik je opwind.
- Draai me om, met mijn rug tegen je aan, en sluip in mijn slipje. Ik wil je ademhaling horen
- (pas op, nu wordt het technisch) Blijf boven op de clitoris, niet daar waarlangs ik plas. Draai traag rondjes, je hoeft niet te versnellen wanneer ik dichterbij het hoogtepunt begin te komen. Als het lukt, breng je zachtjes nog een vinger bij me binnen, niet ver, naar mijn buik toe
- Laat me een paar keer smeken vooraleer je me helemaal pakt
- Stevige halen
- Ja
-Ja
-Ja

masturbatie&maturiteit

Als ik jong was deed ik mijn best om te voldoen aan de maatschappelijke norm. Wat die ook moge zijn, want er wordt veel gebluft over sexuele beleving en er wordt veel onzin verteld. Verder is er onze opvoeding die mogelijks bekrompenheid en schroom in de hand werkt.
Hoe ouder ik werd en met meer levenservaring , hoe meer ik mijn eigen gevoel rond seksualiteit durf te volgen. Ook op het vlak van masturberen. Zelf ben ik van middelbare leeftijd, ik masturbeer regelmatig en geniet daar enorm van. Aan jongere (eigenlijk aan alle)vrouwen zou ik willen aanbevelen dat ze gewoon moeten doen waar ze zin in hebben. Laat je geen 'norm' opleggen. Seksualiteit is een persoonlijke beleving, ook als je vrijt met iemand. Dit wil zeggen dat beide partijen er van moeten genieten. En dat kan, als je er maar over durft/kan communiceren.

Fantasie en smsjes

Waar ik enorm geil van wordt is het sturen van kinky smsjes. Mijn ex vriend stuurt mij geregeld uit het niets smsjes om te vragen wat ik aanheb als ik in mijn bed lig, het begint allemaal heel onschuldig. Maar enkele smsjes later zitten we elkaar hele fantasie verhalen te vertellen over waar we seks hebben, hoe we elkaars kleren uittreken, waar we elkaar aanraken en hoe hard we elkaar bevredigen. G E W E L D I G. Dan lig ik in mijn bed, helemaal nat, mezelf aanteraken. Orgasme gagarandeerd.

Nattigheid

Ik heb nooit echt problemen ondervonden met klaarkomen. Al als puber wist ik welke knopjes te bedienen om me naar een hoogtepunt te (laten) leiden. Dus doorheen de jaren dacht ik alles wel gezien en gevoeld te hebben op dat vlak.
Vorig jaar leerde ik een man kennen die me een andere hemel liet zien, namelijk die van het squirten.
Heel vreemd, heel intens, en vooral héél nat. Ik schaamde er een beetje voor, maar hij leek het fantastisch geil te vinden, en dus gaf ik me helemaal over.
Sindsdien zit het in mijn vast repertoire en is het een onhoudbare drang geworden! Ik voel me geapprecieerd in mijn geilheid, en in mijn lichamelijkheid, als mijn nieuwe trucje met bewondering wordt onthaald... met applaus, bloemen, en een grote dosis penis.

Selfmade op jeugdige leeftijd

Ik moet een jaar of 9 geweest zijn toen ik op de slaapkamer van mijn broer, die 11 jaar ouder was, een "sexboekje" vond. De nogal pikante verhalen waarvan ik niet steeds alles begreep wonden mij enorm op. Ook mijn eerste orgasme dateert van toen. Ik realiseer me nu wel dat ik heel erg jong was maar spijt heb ik zeker niet, integendeel het heeft mij ooit gered. Toen ik 11 was werd ik lastig gevallen door een vriend van mijn ouders. Gelukkig wist ik uit die boekjes wat er gebeurde en kon ik daardoor het ergste vermijden. Nu 40 jaar later, masturbeer ik nog steeds, soms alleen, soms samen met mijn partner, en gebeurt het zelden dat ik niet tot mijn hoogtepunt geraak.

bekkenbodemspieren

Hoe hard mijn lief zijn best deed, ik had er niet veel aan. Tot ik in een pornoboekje van een vriendin de bekkenbodemspieren ontdekte. Ik herinnerde me dat ik als kind al leuke sensaties had gevoelt, door mijn bips dicht te knijpen. Het was een herontdekking. Ik oefende al masturberend. Dat was de doorbraak om tot orgasme te komen.
Mijn lief (nu 45 jaar later nog steeds mijn man) was zeer attent, zorgde voor een uitgebreid voor- en naspel, tot ik klaarkwam. Hij bespeelde me graag en hoorde me graag zingen. Ik ben een clitoraal type, kom bijna nooit klaar bij penetratie. Daar is niets mis mee, als je een handige en liefhebbende partner hebt. Ik verwen hem ook wel eens mijn een pijpje.

Touwtjes in handen

Wij zijn niet zo'n grote liefhebbers van oraal, maar ik ken elk plekje van mijn lichaam zeer goed, en weet wat ik wil. Mijn partner weet dat gelukkig ook, en ik geef toe dat ik ook op dat vlak nogal egoïstisch ben, vooral dan om klaar te komen. Wanneer ik boven zit, heb ik graag de touwtjes in handen, en heb ik geen probleem om een orgasme te krijgen. Mijn vriend mag dan meestal alleen maar toekijken, waarvan hij bijna gek wordt. Dat is part-of-the-game. Nadat ik de eerste keer genoten heb, kan hij mij door mij heel traag en langzaam hondjes te nemen, nog meerdere keren doen komen.

just do it

Ik heb geleerd wat klaarkomen was onder de douche... een beetje toevallig eigenlijk. Ik had een programma op tv gezien waarin Goedele Liekens iets had gezegd over een douchekop. Ik herinner me dat ik me hardop afvroeg of dat niet te groot was - want ik dacht aan penetratie, waarop mijn mama zei: De douchestrálen eh schat. Dus ben ik dat eens gaan testen :)
Hoe ouder je wordt, hoe beter je jezelf leert kennen, toch als je met jezelf speelt. Ik masturbeer echt wel vaak eigenlijk... Ik heb ook graag seks, ben heel actief en sta voor heel veel dingen open. Ik moet niet altijd voorspel krijgen, ik moet niet altijd klaarkomen, maar af en toe sta ik op mijn strepen. Vroeger zou ik dat nooit gedaan hebben en zou ik gewoon tevreden zijn met hetgeen ik krijg, maar nu dus niet meer.

Fantasie

Raar dat sommige vrouwen niet of zelden klaarkomen. Elke keer als ik vrij met men partner komen we altijd samen klaar. En als men partner toch eerst zou klaarkomen gaat hij gewoon verder dat ik toch men genot heb. Meestal komen we allebei al eens klaar tijdens ons voorspel waardoor ook onze seks langer duurt en heviger is. En 1 tip die ik jullie kan meegeven vertel je verlangens en je fantasie aan je parter zo kunnen jullie er werkelijkheid van maken. Altijd dezelfde vrij party is niet leuk.

Beter na 40

Ons seksleven is er als veertigers eindelijk alleen maar beter op geworden. Als man kan ik mij volledig wegcijferen voor mijn vrouw, en ervoor zorgen dat zij optimaal geniet en tot een orgasme komt. Meestal begint een vrijpartij met een orale beurt voor haar, waarbij ze heel snel klaarkomt. Vroeger was ze nogal kritisch ten opzichte van porno, maar de laatste jaren staat ze er erg open voor, en duiken we vaak gezellig de zetel in voor een filmpje waarbij ze meteen erg opgewonden raakt en haar clitoris maar eventjes moet gestimuleerd worden om lang en intens klaar te komen. Wanneer het net iets te hevig wordt, durft ze vlug overnemen en zichzelf verwennen. Op die manier masturberen we regelmatig samen, erg opwindend. Los van de vrijpartijen die daarop volgen, verwent ze zichzelf nog een paar keer per week, al dan niet met hulp van een speeltje.

Vreemde wezens

Waar zal ik beginnen ken mijn vrouw nu zes jaar. In het beginjaren we alleen sex als ze dronken was. Op zich wel leuk er is altijd meer mogelijk bij dronken vrouw. Ze zijn wat losser ongeremd sexen kan dan wel. Ik persoonlijk vind het leuk lekker als een vrouw klaar komt voor dat de sex begint. Hou van een lang voorspel, een vrouw oraal verwennen. Dat is toch iets wat echt lekker is, als ze dan ook nog eens spuitend klaar komt helemaal ten top. Mijn vrouw vind het eigenlijk al vies omdat ik dat wil, haar likken vind ze niet normaal. De eerste twee jaar was orale sex echt taboe, bij haar jammer genoeg ook bij mij. Nu vind ze het op zich wel lekker , maar zij vind dat het pijn doet. Als ik ze bijna klaar komt na een half uurtje drie kwartier likken. Dan probeerde ze mij op alle mogelijke manieren weg te duwen. Ze zegt dat ik haar pijn doe, ze begint dan echt nat te worden. Je voelt haar vagina beetje samen trekken, ze spuit kleine straaltjes dan is ze er bijna. De explosie zou dan ieder moment kunnen komen. Dan duwt ze mij weg en moet ik ermee stoppen. Als ze mij oraal bevredigt zou ik haar nooit weg duwen. Ze wil dan wel gepenetreerd worden, maar haar orgasme blijft achterwege. Hoe los je zoiets op, dat ook zij kan genieten van een orgasme? Ze is 28 en nog nooit echt klaar gekomen, dat is wat ik denk maar zij praat er moeilijk over. Wie weet raad!

not ready yet

Ik had er deze week nog een gesprek over met mijn vriendinnen. Twee van hen hebben er geen problemen mee om klaar te komen, een andere heeft zichzelf nog nooit aangeraakt en ikzelf slaag er niet in om mezelf tot een hoogtepunt te brengen. Ik weet niet wat ik verkeerd doe, misschien ontspan ik me te weinig, heb ik angst of doe ik het op een verkeerde manier. Misschien kunnen andere vrouwen mij hierin de weg wijzen? Mijn zus heeft me uitleg gegeven toen ik jonger was en dat heb ik geprobeerd, maar zonder succes. Ik denk vaak teveel na, "wat duurt het lang", "zeg, dit is niet meer leuk", "wat is dit saai", "nu ben ik bijna uitgedroogd"... Ik heb geen speeltjes, en eerlijk gezegd wil ik die liever niet gebruiken; ik wil meer voor de natuurlijke aanpak gaan.

In het begin vond ik het nog prettig om mezelf aan te raken, maar nu niet meer. Het lukt nooit, en ik heb er veel tijd en moeite in gestoken. Ik vind het heel erg voor mezelf dat ik het mezelf niet meer echt gun.
Maar ooit zal de zin wel terugkomen, dat heb ik mezelf ook beloofd...

Iemand tips om iets nieuws uit te proberen?

#beetjeverdrietig

Speeltje van de mama

Als het van klaar komen was, dan kon mijn mama er wel iets van.
's Avonds moesten we als kind vroeg gaan slapen, papa was regelmatig 's avonds niet thuis en dan hoorde ik regelmatig mama kreunen in de slaapkamer. In begin gaf ik daar niet veel aandacht aan, doch later in mijn puberteit wanneer mijn vriendinnen spraken over dildo's dan begon mijn frankje te vallen. 's Avonds als mama terug actief was sloop ik de gang op en keek ik door sleutelgat hoe mama klaar kwam met een rode lang ding. Dat wilde ik ook proberen en begon met de ontdekking van mijn liefdesknobbeltje. Het voelde goed aan en ik wou meer weten en voelen. Tijd van internet was er nog niet, toen moesten we het nog hebben van de vriendinnen hun waanzinnige verhalen.
Enkele dagen later was ik alleen thuis en ben toen stiekem naar haar kamer gegaan op zoek naar dat rood ding. Ben ook op bed gaan liggen en heb hetzelfde gedaan wat ik toen mama zag doen. Al vlug ontdekte ik een nieuwe wereld. De dildo van mama was niet altijd beschikbaar, waardoor ik mij moest behelpen met alternatieven - zo was de haarkam een van mijn favoriete speeltje.
Nu jaren later ligt mijn kast vol speeltjes, al is de ene al veel beter dan de andere. Doch afstand doen van deze ... is moelijk. Ik heb zelf nog steeds de haarkam. Iedere keer dat ik hem zie denk ik aan die eerste keren .. zalig gewoon.

Mastruberen op het klimrek van de school

Ik ben vrij vroeg begonnen met klaarkomen. In het tweede leerjaar ontdekte ik dat ik kon klaarkomen als ik aan het klimrek hong en mijn buik op een bepaalde manier opspande. Pas toen ik echt begon met mastruberen had ik door "Shit, ik ben vanaf het tweede leerjaar bijne elke speeltijd klaargekomen op het klimrek." Het mastruberen volgde snel en porno is met momenten een dagelijkse hobby. Soms wou ik dat ik zo'n leuke dingen kon doen als in die filmpjes in het openbaar ofzo, zoals in het tweede leerjaar haha!

Hardwaterstraal !

Ik heb op mijn 33 voor de eerste keer een orgasme gevoeld. Ik zat in bad en was gewoon wat met warm water aan het sproeien op mijn vagina. Per toeval veranderde ik de douchekop naar de hardwaterstraal. Dit op mijn clitoris. Ik opende mijn vagina en stimuleerde ondertussen een beetje met mijn vingers. Mensen, wat een gevoel, ik kon het bijna niet uithouden, ik schreeuwde het uit van genot die eerste keer. Dit was dus klaarkomen, héél je lijf tintelt en alsmaar meer willen ! Sindsdien verwen ik mezelf telkens ik een bad neem, meerdere keren zelfs, maar ook soms tussendoor, als ik ergens van geil van wordt, gewoon op de rand van het bad gaan zitten, benen wijd open en de hardwaterstraal zijn werk laten doen. Ik fantaseer dan ondertussen van bv. gelikt worden door een vrouw, vrijen met mijn vriend, enz. Mijn vriend kijkt soms als ik in bad mezelf bevredig en zuigt dan aan mijn stijve tepels terwijl hij zelf mastrubeert, echt genieten !

geen idee

Ik weet niet of ik al ooit klaargekomen ben. Ik kom zelden erg opgewonden, of heb het zelf niet door als ik toch nat word. Bij mijn vriend fake ik een orgasme, ik probeer wel te genieten, maar tot 'vuurwerk' is het nog nooit gekomen. Als ik masturbeer, voel ik wel spanning opbouwen, of bewegen mijn benen onwillekeurig mee (een zenuwtrek??), maar ook zo kom ik niet klaar. En ja, dat vind ik ontzettend jammer.

enkel klaarkomen als ik het zelf doe zonder man !!

hoe vaak ik ook seks heb of niet , ik kan niet klaargemaakt worden door een man , wat ikzelf enorm vervelend vind als ik mijn vriendinnen hoor spreken .
ik kom enkel klaar met stimulatie van een filmpje zelfs fantasie kan me niet verder helpen

Fontaine de Jouvece speeltje

Enkele weken geleden kocht ik een heel speciaal speeltje op een Upperdare party van Upper at home.
Upperlady Kelly stelde het speeltje voor als HET genotsmiddel. Ze beweerde dat dit speeltje 98/100 vrouwen binnen de minuut kon laten klaarkomen.
Ook mensen die niet/moeilijk kunnen klaarkomen.
Aangezien ik nog nooit ben klaargekomen wou ik dit toch graag proberen.
Het speeltje was prijzig maar eenmaal betaald kon ik alleen maar wachten toch ik het speeltje zou hebben.
Het pakketje kwam aan en ik heb me confortabel op bed geplaatst en muziek op de achtergrond.
Er is een gaatje in het speeltje dat je op je clitoris moet plaatsen. Die blaast en zuigt.
Het was even zoeken naar het juiste plaatsje. Maar opeens voelde ik een gevoel die diep van binnen kwam. Het was een kriebel. Ik kreeg het warm en voelde precier mijn hart kloppen daar beneden.
Ik kwam voor de eerste keer klaar.
Direct probeerde ik het nog een keer.
Ik was nog gevoeliger en het gevoel kwam sneller en het was nog lekkereder.
Ik heb toen voor het eerst het gevoel van een orgasme beleeft.
Sindsdien ligt mijn favoriet op mijn nachtkastje.
Iedere avond opnieuw gebruik ik dit speeltje.
En iedere avond geniet ik van het gevoel.
Meerdere keren zelfs.
Dus nu kan ik eindelijk meepraten over een Happy Ending!

Nieuwsgierig

Oh wee, ik ken maar één orgasme. Gelukkig ken ik toch dat ene, zeg ik dan. Bij mij is het glas steeds halfvol. Wel benieuwd naar die andere soort(en) maar zolang je het niet kent, mis je het ook niet zeker ...

Tweeling

Mijn broer en ik zijn een tweeling. Een twee eierige tweeling zoals ze dat zeggen. Al vanaf de geboorte sliepen wij in dezelfde kamer ons huis was niet zo groot zodat er eigenlijk niet veel mogelijkheden waren om elk een aparte kamer te hebben. We hebben dan ook gans onze jeugdjaren samen één kamer gedeeld. Ook tijdens onze puberteit - onze ouders waren zeer naief hierover. Mij broer en ik hadden geen geheimen voor elkaar en kleden ons ook altijd om in elkaars aanwezigheid, was en is nog steeds de gewone zaak. We sliepen ook soms bij elkaar in hetzelfde bed - zalig zo dicht bij elkaar.
Echter wanneer ons lichaam veranderde begon mijn broer iets meer interesse te tonen in mij en ik in hem. Moet rond onze twaalfde jaar geweest zijn (denk zelf nog dat we in de lagers school zaten) dat we elkaar aan het strelen waren en waar mijn broer regelmatig tussen mijn beten met zijn handen zat dat ik er een aangenaam gevoel had en meer wou. Stilaan ontdekten we de geneugden van het wederzijds klaar komen. Hij bij mij en ik bij hem, ook elkaar zien klaarkomen was de max. En onze ouders ... die vonden het leuk dat we zo lief voor elkaar waren
Nu zijn we al lang het ouderlijk huis uit ... allebei getrouwd en toch spreken we nog stiekem af om nog eens goed de liefde te bedrijven tussen broer en zus. Mijn broer kan men nog veel beter klaar laten komen dan mijn echtgenoot.

Hij is mijn prins Albert!

Al van mijn dertiende ben ik seksueel actief, toen had ik een vriend die heel zorgzaam en teder was voor mij, hij was ook nog maagd en hebben van elkaar veel geleerd. Nu ben ik 26 en enkele relaties later, mijn vriend en ik hebben periodes waarop we veel seks hebben en periodes die wat minder zijn. als we in onze periode zijn van meer seks is het makkelijker voor mij om klaar te komen. zelf masturbeer ik ook regelmatig, het lukt me niet altijd voor mezelf een orgasme te bezorgen maar ik kan enorm genieten en ontspannen van zelfbevrediging en dan is dat voor mij genoeg. Al is het heerlijk om klaar te komen natuurlijk. Ik vind het heerlijk om van mijn vriend te genieten en ik wil ook hem zien genieten! Ik geef veel maar krijg ook veel, ik denk dat dat de ideale cocktail van lekkere seks is. En dames, (ok ik vond het eerst ook een beetje raar maar wel kinky) vraag je man om een prins Albert! dit is zo geweldig!! Wanneer hij met dat ringetje door zijn penis over mijn clitoris wrijft, Bezorgt hij mij de beste orgasmes van allemaal!
Dames geniet van jezelf en je partner! En je komt er wel ;)

Vergelijking

Bij mijn ex partner vond ik de seks goed, het was mijn eerste bedpartner. Maar nu heb ik een nieuwe vriend waar ik ook mee vrij. Het verschil is zo groot: mijn nieuwe vriend doet moeite om mij te plezieren en dat elke keer opnieuw terwijl mijn ex vriend dat niet deed. Bij mijn ex vriend kwam ik wel af en toe klaar maar gewoon omdat ik zelf de moeite deed. Bij mijn nieuwe vriend hoef ik niet al te veel moeite te doen hij doet het voor mij.

Samen gaan we voor ons orgasme

Wij starten meestal met een lang voorspel en dan ben ik al zo ver dat er niet veel meer nodig is en dan bij het penetreren gebruik ik ook wel een clit stimulator dan kom ik binnen no time een paar keer klaar zalig en dit nog voor mijn ventje

zalig die eerste keer!

De eerste keer dat ik al spuitend klaarkwam..!
Mijn partner had me vastgebonden met mijn benen open, strak zodat ik ze niet kon dichtknijpen.
toen begon hij mijn clitoris te stimuleren met een wand vibrator...dit gevoel is zalig en het word alleen maar beter, zelfs zo goed dat ik er spuitend van klaarkwam. dit was dan ook de eerste keer dat mij dit overkwam op mijn 32e.
had ik niet vastgebonden geweest was het me zeker niet gelukt om tot dit hoogtepunt te komen want het is echt zeer intens en heb meerdere malen gedacht en zelfs geschreeuwd dat ik gek werd en het niet meer volhield, maar ik kan je verzekeren toen ik uiteindelijk klaarkwam(al spuitend) heb ik er nog uren van liggen nagenieten.

Jong begonnen

Ik weet niet meer hoe oud ik was maar het zal ongeveer 13 geweest zijn . Toen was ik mezelf aan het ontdekken en merkte ik dat door wrijving ik een zeer fijn gevoel waarnam. (Een kussen ofzo)
Later schakelde ik over naar het vingeren en keek al op jonge leeftijd naar porno . Het winde mij enorm op ! Ik schaamde mij wel een beetje omwat ik deed ... aangezien ik redelijk jong was, maar dat hield me niet tegen. Dat gevoel was gewoon fantastisch!

Met ouder worden heb ik veel geleerd ,ik heb veel 'ervaring' opgedaan maar spijt heb ik niet .

Tegenwoordig na ongeveer 2min van zelfpenetrarie ben ik al bij mijn eerste hoogtepunt. En mijn partner kan mij regelmatig zalig laten klaarklomen!

Als ik iemand tips zou kunnen geven zou ik zeggen : durf naar jezelf te kijken , wees blij met wie je bent en laat je helemaal los. Het is niet verkeerd om jezelf te zien ... jezelf te zien klaarkomen.

De chemie van de stomende seks

Weinigen beheersen de kunst een vrouw te laten dansen en kronkelen in haar oneindigheid. Velen zijn ervan overtuigd dat wat neuk en beukbeurten leiden tot ultiem genot. Een happy ending hoeft bij mij goed voorbereid, vraagt intelligentie, subtiliteit en gevoel voor echte erotiek. Dit kan dagen, já zelfs weken duren. Als een pruttelend stoofpotje tussen twee oren. De fijne afwerking - die heavy en bij voorkeur niet té voorzichtig - zorgt voor gigantische meervoudige ejaculaties. Dit is voor mij echte intimiteit, stomende seks.

operaties en orgasmes

Ik heb in 1.5 jaar 6 narcoses ondergaan. Na de eerste narcose had ik vaak zin. Intussen is dat helemaal anders geworden, geen orgasmes meer. Heeft de narcose dan zoveel invloed op het lichaam?

50 plus

Ja ik ben een 50 plusser. ..leunend aan de 60. Gezien ik momenteel geen partner heb - ik ben weduwe - is het orgasme van het "help yourself" type. Niks mis mee. Het gebeurt ook onregelmatig. Soms is het dagelijks en dan opeens kan er een ganse periode van drooglegging volgen. En dat wel soms gedurende weken. En dan opeens door een gedachte, iets erotisch te zien, ja zelfs bij een bepaald liedje kan de behoefte komen. Dan gebeurt het weer. 1 dag, dan weer niks. Gewoon heel onregelmatig. Ik stel me er geen vragen bij of dit normaal is. Go with the flow. Ik moet wel zeggen dat ik toch makkelijker klaarkom alleen zijnde dan met een partner. Ik kon heerlijk klaarkomen met mijn man maar het duurde wel een stuk langer voor het zover was. En, spijtig genoeg, nooit door de penetratie zelf. En dan durfde ik wel eens te faken. Zelden, maar het gebeurde. En dan eerder om hem niet teleur te stellen. Maar het makkelijkst kwam ik toch toen we eerst samen naar een erotische film keken. Het gebeurde toen soms wel meer dan eens na elkaar. Maar dan echt letterlijk "soms". Ik was niet zo een veelpleger en was al blij dat ik mijn hoogtepunt had beleefd. En nooit masturbeerde ik in het bijzijn van mijn man. Dat was iets van mijzelf. Iets privé. Nochtans zou hij dit graag gehad hebben. Maar daar bleef ik strikt in. Waarom? Ik vermoed dat het me echt niet zou lukken als ik letterlijk op de handen werd gekeken.Those were the days. Nu alleen zijnde kan ik zo genieten van het bereiken van die climax. Er staat geen tijd op...het kan wanneer ik wil. Maar meestal is het toch 's avonds en ook meestal in mijn bed. Maar het doen met de gordijnen open...overdag -zien ze jou of zien ze jou niet of wetend dat er iemand niet ver van jou ligt te slapen en het eigenlijk niet kan mmm dat geeft dan weer dat extraatje meer, dat stukje kincky. Wetend wat ik nu weet en hoe ik nu ben, ik zou het anders aanpakken. Er meer voor gaan...veel meer vrijen en genieten. Maar wat geweest is, is geweest. Nu kan ik me alleen nog afvragen: beleef ik het nog ooit met twee en kan ik het nog, eens de 70 voorbij?

My King made it happen !

Ik was 17 toen ik met men ex begon ,sexueel gebeurde er niet veel dus orgasmes wat waren dat ? Maar ik stelde mij der geen vragen over op die leeftijd wat wist ik nu wat "normaal" was ,23 jaren gingen voorbij, ik vroeg er regelmatig om, hij wou bijna nooit , hij had altijd wel een smoesje, na een tijd begon het aan men zelfvertrouwen te knabbelen tot er amper iets van over was , was er iets mis met mij? ik deed het niet goed ? lelijk ? wat die ik verkeerd ? ....Sex met mij leek een vervelende job voor men ex, meestal hem klaar na 5 - 10 minuten , ik had zelden een orgasme , hij klaar alles klaar , van 1 keer per 2 maand, ging het naar 3 keer per jaar naar niks meer laatse 5-6 jaar. Toen kwam mijn happy ending in men leven,Ik was al gek op zen persoonlijkheid ,zen knappe verschijning rrRRR , de eerste keer met hem ,ik was bloednerveus ,zolang geen sex meer gehad , het enorme gebrek aan zelfvertrouwen en niet echt ervaring , ik dacht nu ga ik het weten of er iets mis is met mij .......! Nooit had ik durven dromen over wat me toen overkwam , zo lief ,zo teder, zo alles wat ik nooit had ervaren , mijn nerveus zijn verdween volledig door hoe hij met mij omging , doordat het zolang geleden was bloede ik , ik schaamde mij ,wat moet hij wel ni denken van mij ?Daar kwamen de tranen ,maar hij stelde mij gerust zo lief en begripvol , daardoor kon ik mezelf zijn en me helemaal geven .....het duurde niet lang voor ik een eerste WAUW orgasme had , niet veel later een 2de een 3de, zo ging het door tot 8 ,ik wist niet waar ik het had, ik was even niet meer op deze wereld ,zweven, wat was dat ?Orgasmes om nooit te vergeten en ondertussen zijn we bijna twee jaar verder nog steeds kan hij me het ene orgasme na het andere doen krijgen10 -15 en meer , lucky me !!!Meestal raken we gewoon de tel kwijt aan orgasme hoeveel ik ben , vrijen met hem is zalig of het nu uren is of een half uur,het is gewoon genieten van begin tot einde , hoe hij mij wil laten genieten ook , we lachen en amuseren ons nemen pauzes en doen verder waar we gebleven waren en gaat allemaal zo vanzelf geen schroom ! He is my Amazing Sweet Sexy Handsome KING !

Een man

Als man zorg ik er altijd voor dat ik mijn orgasme op de 2e plek komt en het genot van mijn vriendin op de 1e plaats. Ik kan het nu eenmaal beter onder controle houden (door van tijd tot tijd zelfstandig te oefenen ;)). Beiden stonden we toen gek van onze seks, we konden niet vaak genoeg vrijen, wanneer we elkaar zagen was het bijna elke keer prijs. Vaak kreeg mijn vriendin meerdere orgamses die zo intens waren dat ze mij uit haar duwde zonder dat ze het besefte. Tip aan de dames, gebruik je spieren, zeker die in je vagina. Terwijl ze haar benen in mijn nek legde en soms de spieren in haar vagina een beetje opgespannen had, kwam ze zelfs vaker en sneller klaar dan ik. Ik probeerde altijd klaar te komen wanneer zij kwam, dit gevoel is gewoonweg onbeschrijfelijk en de voldoening die we er uit putten was immens. Spijtig genoeg is het uiteindelijk toch gedaan geraakt, denk er toch nog regelmatig aan. Zulke seks zal ik helaas niet snel meer tegenkomen.

Bedenkingen, tips en een happy ending :)

Er spelen al een tijd een paar 'vragen' door mijn hoofd. Ik heb al paar keer een vraag of opmerking gekregen van mannen. Vrouwen moeten toch niet klaarkomen om te genieten? Dan kets ik de vraag natuurlijk terug en vinden ze het niet zo leuk, want dan zitten ze met blue balls. Het is toch schitterend als je je partner een explosief orgasme kan geven? Geeft mij toch voldoening!
Een andere situatie: Mannen die willen bewijzen dat ze je een orgasme kunnen geven 'op hun manier' omdat het bij andere vrouwen ook gelukt is.
Ik maar denken dat ieder lichaam anders ineen zit, stupid me... Ik ken mijn lichaam al 18 jaar op seksueel vlak, wie zou het beter weten? Ik kan drie tips geven: Ontdek jezelf, zodat je weet wat je graag hebt. Durf ook (subtiel) aanwijzingen te geven als je sekspartner het niet zo goed doet. Luistert hij niet naar je raad, dan kun je misschien beter je conclusies trekken. En als laatste: Love yourself! Je laat je meer gaan als je niet inzit met wat er allemaal 'lelijk' kan uitzien. Eén ding is zeker, mijn toekomstig lief zal geen egoïst zijn en we zullen samen een heerlijk seksleven hebben. Voor minder gaan we niet! :)

Hmmm klaarkomen

Where should I start?!?
Ik kwam voor het eerst klaar met mijn eerste vriendje, en ik kan me nog enorm goed herinneren dat ik bovenop zat en hij een condoom om had! Dat was de enige keer dat ik met hem ben klaar gekomen!
Mezelf heb ik altijd heel goed kunnen masturberen.. Maar door strelingen en door druk uit te oefenen op m'n clitoris en anus, zo bekom ik aan het toppunt, alleen..
Vingeren, heb ik NOOIT wat aan gehad, het maakt me enkel een beetje nat als we op spannende plaatsen zijn, op fuiven, in een discotheek, in de wachtrij van een pretpark, ... In bed vind ik het VRESELIJK EN HEB IK ER NIKS AAN, als ik zelf doe heb ik er nog minder aan.

Voor en tijdens m'n zwangerschap kwam ik regelmatig klaar tijdens een penetratie met m'n hubby, na m'n bevalling was alles om zeep, ik ben nooit meer klaar gekomen met een penetratie, ik kan wel genieten maar ik kom nooit aan het toppunt, heb weinig gevoel en het werkt gewoon niet meer!!!
Lekker beffen dan maar! Tijdens het beffen lukt het wel!

Pornofilms winden me enorm op en ook tijdens het beffen heb ik een enorm beeldige fantasie!!! (Penetratie langs twee kanten, verschillende vrouwen samen, twee vrouwen en een man, vastgebonden worden, ... Noem maar op, het helpt!) :-) maar niet tijdens de penetratie dus.. Hebben een paar keer anaal geprobeerd en dat vond ik na een tijdje ook wel lekker, jammer dat de start altijd pijnlijk is, en er is tijd voor nodig en dat hebben we jammer genoeg niet altijd! Vibrator helpt ook.

Jong geleerd ... oud gedaan

Ik was pas tien jaar ... mijn lichaam begon te veranderen. Mijn borstjes begonnen te groeien kreeg schaamhaar en de interesse in wat tussen mijn benen af begon te spelen groeide. Ik had al verschillende keren mijn oudere zus betrapt op haar kamer dat ze met haar hand in haar broek zat en zat te spelen. Tot op een avond ik mijn nieuwsgierigheid niet kon houden; Mijn zus zat terug te spelen met haar hand in haar broek en toen ze zag dat ik het had gezien schrok ze even. Heel even blokkeerde ik en toen de vraag gesteld was waarom ze dit deed geeft ze het met mij gedaan.
Ik kan je verzekeren, al was ik maar tien jaar ... een wereld ging voor mij open. Ik heb toen verschillende keren geprobeerd maar in begin lukte het niet zo goed. Maar ervaring leert. Ben een expert aan het worden met mijn lichaam. De orgasmes volgen elkaar op en kan inderdaad meermaals klaar komen.
Ik ben nu 16 ... mijn eerste vriendjes passeren, doch bakken ze er niets van om mij tot een hoogte punt te laten komen. Als ik zo lees ... ben ik waarschijnlijk niet zo ontspannen en is dit nog nieuw voor mij dat iemand anders deze overneemt. Maar ik heb nog vele jaren te gaan en hoop nog veel plezier eraan te mogen leven. En neen, ik heb geen spijt dat ik er zo vroeg aan begonnen ben.

Nooit!

Lekker genieten

Voor mij ook graag heel traag en zachtjes beginnen, ook niet onmiddellijk op de clitoris maar eerder errond. Daarna mag het stilletjesaan harder en harder maar het trage gedeelte mag best lang duren. Zoals ik reeds hieronder las, maken de mannen meestal de fout om al meteen als een gek heel snel te werk te gaan. Dit werkt bij mij eerder averechts.
Zelf ben ik al rond mijn 7de beginnen klaarkomen, al wist ik toen nog niet wat het precies was. Ik ontdekte het toevallig toen ik aan een waspaal hing en mijn benen erom heen klemde. Door dan mijn spieren op een bepaalde manier op te spannen geraakte ik tot een orgasme. Uiteindelijk zijn mijn orgasmes op dit principe nog steeds gebaseerd. Met mijn benen ver open lukt het me minder gemakkelijk een orgasme te bereiken dan wanneer ik met mijn benen mijn hand omklem, al liggend op mijn buik omdat ik zo dan de juiste druk kan zetten.

Fantaseren

Mijn orgasmes krijg ik door te fantaseren. Ik masturbeer zo goed als niet, omdat ik dat vrij saai vind. Ook in seks met mijn man kom ik zelden klaar, maar ik voel daar meestal geen behoefte aan. Dat hangt vooral af van de tijd van de maand. Vlak na mijn maandstonden ben ik heel droog en moeilijk op te winden, dus dan is het bijna onmogelijk. In mijn vruchtbare periode ben ik vanzelf meer opgewonden en vochtig, en dan is mijn clitoris veel gevoeliger voor stimulatie. Tijdens de seks wordt ik veel meer opgewonden van de opwinding van mijn man dan van mijn eigen fysieke stimulatie. Zodra ik stil moet liggen om mijn man mijn over mijn clitoris te laten wrijven zakt mijn opwinding vrij snel, en als ik hem blijf stimuleren is het voor hem erg moeilijk om op de juiste plaats te blijven wrijven. In de meeste gevallen geniet ik ook zonder klaarkomen enorm van seks met hem en ik ervaar ook een soort hoogtepunt (meestal geen orgasme) als hij in mij klaarkomt.
Overdag als pauze of 's avonds vlak voor het slapengaan vind ik het zalig om mij op bed te leggen, mijn ogen te sluiten en gewoon te fantaseren. De dingen die ik in seks in het echte leven absoluut niet zou zien zitten zijn het zaligst om over te fantaseren. Ik fantaseer meestal over onvrijwillig genot bij een man (vaak met een bondage of sm kantje). Ik fantaseer vooral over de sensaties die de man in kwestie voelt. Mijn fantasie is zo sterk, dat ik die sensaties zelf ook voel en mijn clitoris erdoor gestimuleerd wordt tot ik klaarkom. Mijn houding helpt: op mijn buik, benen gesloten en mijn bekken licht naar voren gekanteld, maar verder gebruik ik geen fysieke stimulatie. Ik doe het zo goed als elke dag minstens één keer, soms vaker. Een orgasme na fysieke stimulatie van mijn clitoris is intenser, maar moeilijker te bereiken en ik fantaseer liever. Daarnaast lees ik ook regelmatig manga's uit het yaoi genre: romantisch erotische verhalen over homokoppels (liefst de meer expliciete). Die winden me op, waardoor ik af en toe zelfs tijdens het lezen klaarkom. Ze geven me ook nieuwe ideeën om in mijn fantasieën te gebruiken.

Ja het kan!

Mezelf heb ik altijd al kunnen laten komen. Zonder problemen, veel en lekker. Maar een man heeft mij pas voor het eerst op mijn 28ste laten komen. Dat was zo plots, zo onverwachts en zo overheerlijk. Ik wist niet wat mij overkwam en sindsdien ben ik nog iedere keer bij hem gekomen. Ik dacht dat het misschien aan hem lag maar nu ik een andere vriend heb gaat het bij hem ook. Het ligt inderdaad aan jezelf ontspannen, je laten gaan en ook je eigen lichaam graag zien, je sexy voelen en weten dat je er mag zijn! ;) en komt het vanzelf ;)

Mijn orgasmes verhaal

Ik heb voor mijn huidige partner 2 kortstondige relaties gehad maar daar Was er sprake van 1x betrekking maar helaas niets aan gehad. Nu ben ik al bijna 10 jaar samen met mijn man en zijn op vlak van sex enorm gegroeid en blijven we nieuwe dingen ontdekken. We durven wel al eens iets uitproberen wel met elkaar natuurlijk, maar ik kan met trots zeggen dat ik soms zo weg ben door de orgasme meestal zorgt mijn man ervoor en soms ik. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat bij sommige sex momenten ik 3 tot 4 orgasmes heb en dan nog 2 x sex heb met mijn man. Mijn man kijkt ook erg naar wat ik graag heb alleen zo kan hij zelf ook meegenieten.

Ontspan

Klaarkomen is geweldig en dat hoort het ook zeker te zijn! Zelf kom ik regelmatig klaar. Ik denk dat het geheim hiertoe is dat je volledig moet ontspannen en je echt moet kunnen laten gaan. Geniet van de seks zonder te veel te forceren want dat is nooit goed! Laat merken aan je partner wat je graag hebt en zeg ook wanneer dit niet zo is. En als het goed is, laat het hem merken. Ontspan je lichaam volledig en je zal nog meer genieten, dat is 'the key to succes'.

de laatste Scheppingsdag

een 'joke' vervuld met waarheid :
" Toen het in het Aardsparadijs vrijdagavond geworden was, op Shabas rustte JHW, waren Adam & Eve al aan 't stoeien in 't Paradijs. Het was tegen valavond toen De Schepper hen riep. Kindertjes zegde Hij, alle kwaliteiten zijn nu uitgedeeld, maar in mijn magazijn blijven er nog de twee, maar nu wil ik mijn boetiek hier sluiten. Van het bovenste rek haalde Hij een deugd die Hij omschreef als 'rechtstand-plassen'. Adam was er als de eerste bij : dàt wilde hij graag, want rechtstaand-plassen was een gerief tijdens de jacht. Dus het rechtstaand-plassen was voor de mannen. Eve kreeg als troost voor haar vrouwelijke nakomelingen de allerlaatste overgebleven 'gave'. Dat bleek het "multiple-orgasme" te zijn, iets wat rechtopstaand plassende mannen nooit zullen begrijpen." (meer duiding via www.kamil-air.com)

Tips?

Tof om hier deze ervaringen te lezen! Zijn er mss ook meisjes met spannende tips? Ik heb bv. laatst lekker gemasturbeerd in 's avonds in de file.

in de douche geweldige orgasme

Als ik in bad of mij douche
Dan moet ik altijd met mijn eigen spelen
En de douchekop helpt mij erbij
Een ervaring waard
De levensgenieter
Ana Gonzalez

Ik ben jong en seksueel actief, ja.

Ik ben vijftien, en heb het gevoel dat ik meer over seks en klaar komen weet dan de gemiddelde vrouw.
Ik ben hélemaal niet marginaal, misschien zelfs preuts, maar ik heb het liefste vriendje dat je je kan inbeelden. Ik masturbeer een paar keer per week, en kom altijd klaar. Ook als ik en mijn lief voorspel hebben, kom ik bijna altijd klaar. Hij geeft super veel om mij en om mijn genot, en ik doe hetzelfde met hem. We gaan niet verkwistend met seks om, het is altijd enorm romantisch.
Als mensen commentaar hebben op mijn seksleven als jong meisje, zeg ik dat ik liever romantische, leuke seks heb als vijftienjarige dan onromantische stomme seks als dertiger waar er meeste van de tijd niet eens wordt klaargekomen!

Zelfvertrouwen is the key!

Zelf heb ik eigenlijk nog nooit mogen klagen over mijn seksleven. Ik sta met mijn 2 voeten stevig i/h leven en dat is bij mijn seksleven ook het geval. Ik ben wie ik ben, ik ben dus ook tevreden oven mijn lichaam, over mezelf in het algemeen eigenlijk. Ik durf te 'zijn'. Dat is heel belangrijk om ook ten volle te kunnen en durven genieten van seks.
Zelf ben ik iemand dat dagelijks minimum 1 orgasme heeft! Een gezonde vrouw dus! Ook al zit ik in een vaste relatie, eens met mezelf spelen kan zo ontladend en ontspannend werken want zeg nu zelf, wie kent er nu beter je lichaam dan jijzelf? Het is ook de ideale manier om jezelf seksueel te leren kennen. Rond mijn 12 jaar is die nieuwsgierigheid ontstaan, de eerste solo heeft niet lang op zich laten wachten. Nu bijna 20 jaar later heb ik een fantastisch seksleven. Ik ben heel ruimdenkend, wat veel variatie met zich meebrengt. Aan orgasmes geen gebrek. Ik hoop dat jullie net als mij van de verschillende soorten orgasmes mogen en kunnen proeven. 1 ding is zeker! Zelfvertrouwen, vrijgevochtenheid en ruimdenkendheid zijn noodzakelijk om jezelf volledig te kunnen geven tijdens de seks. Ga er gewoon voor, denk niet te veel na en denk zeker niet na over hoe de ander u zal bekijken of zal zien. Mannen (en ook vrouwen) houden van vrouwen die gewoon durven genieten, die zich niks aantrekken van wat anderen denken. Als je dat kan dan gaan de orgasmes zeker volgen!
Een lekkere zoen van een gezonde vrouw

Vrouwenliefde

Hoi, misschien ook even de vrouwen die van vrouwen houden aan het woord laten? :) Tijdens seks (met mijn vaste vriendin, al 2 jaartjes) proberen we ervoor te zorgen dat we beiden enkele keren klaarkomen. Toch is het geen doel op zich. Verder masturberen we ook elke avond samen, vaak gewoon wanneer de tv speelt. Het is misschien een slechte gewoonte van ons geworden, maar er gaat geen dag voorbij dat we niet aan elkaar zitten.

klaarkomen voor een vrouw

als je als man start met zoentjes in haar nek of oren en dan met 1 hand de tepels beweegt, dan zal ze vanonder langzaam nat worden aan haar vagina, maar je doet met de borsten rustig voort
Daarna ga je langs de buitenkant van de vagina stilaan verder met 1 hand, met de andere de tepel
na een tijdje zoek je de kittelaar op, en speelt daarmee, dan ga je met je andere hand de vrouw penetreren met 1 vinger, later met 2 vingers
als ze echt nat is, dan lik je aan haar kittelaar, meestal komt ze daarna lekker klaar
dan kan je als man, de vrouw met je penis penetreren, en hebben beide er plezier aan gehad

Orgasme tijdens seks

Ik heb heel lang niet kunnen klaarkomen van seks dus ik ging ervan uit dat ik dat niet kon en dat het enkel lukte met voorspel. Ik heb nu al een tijdje een nieuwe vriend en sinds een drietal maanden ben ik erachter gekomen hoe het me wel lukt; bij mij werkt het om echt tegen elkaar te plakken met je buik en onderste. Als mijn clitoris op en neer gaat tegen hem kom ik enorm snel klaar tijdens de seks (het lukt het best als hij zit, jij zit op hem en je bent nat van bv de douche)! Het is geweldig!!

Moregasm

Ik begon te masturberen rond mijn 15e, nu 10 jaar later doe ik het zo goed als iedere dag met of zonder 'hulpmiddeltjes'. Ik masturbeer dus even zeer heel vaak ook al zit ik in een perfect gezonde relatie met mijn vriend. Ik heb doorheen de jaren mijn lichaam op die manier zo goed leren kennen dat ik nu perfect weet wat nodig is om me te laten klaarkomen. Tijdens het masturberen kan ik 'makkelijk' tot 2 à 3 keer toe zalig klaarkomen. Tijdens de seks kan dat aantal zelfs oplopen naargelang de duur. Na de seks moet je me wel niets meer vragen, dan is alle energie, voor eventjes althans, verdwenen. ;-)
Mijn raad aan alle dames? Blijven oefenen! Eens je jezelf kent & weet wat jij nodig hebt lukt het al een heel stuk beter met een partner.. Kus!

Onania quod non

Het vrouwelijk orgasme ... Een oeverloze bron van genot en frustraties tegelijkertijd. Waar moet ik zelfs beginnen?
Ik denk een jaar of 10-11 geweest te zijn wanneer ik op het wijde web voor het eerst geconfronteerd werd met de '18+'-categorie op een spelletjeswebsite. Van het een kwam het ander en voor ik het goed en wel besefte had ik de wondere wereld van de internetpornografie ontdekt. Ik keek gefascineerd naar de vrouwen en mannen en al hun krochten die op het beeldscherm verschenen en voelde een aangename warmte over mijn hele lichaam zinderen. Wanneer ik uren later me even naar de badkamer begaf en kortstondig mijn clitoris onbewust aanraakte, 'lekte' ik een straal van vloeistof. Het hele gegeven biologeerde me enorm en wanneer ik later bewust ging masturberen, hield ik nergens meer van dan mezelf zo opgewonden maken tot mijn vagina weer spontaan ging 'lekken'. Het lekken verliep zonder orgasme, het heerlijke en haast elektrische gevoel dat ik een aantal jaar na mijn eerste autoseksuele ervaring had leren opwekken door clitorale stimulatie.
Ik heb sindsdien een enorme squirtfetisj ontwikkeld. Ik kan nergens meer opgewonden van raken dan een vrouw te zien ejaculeren. Eigenaardig genoeg ben ik daar sinds mijn prille tienerjaren zelf niet meer in geslaagd, tot mijn grote frustratie. Ik zou zo graag eens 'spuitend' klaarkomen, maar voorlopig blijft het bij de hierboven beschreven ervaringen als prille puber. Enkel wanneer ik mijn g-plek voorzichtig stimuleer, merk ik dat de hele zone daar beduidend sappiger kan worden.

Vaginale orgasmes blijven echter mijn grote bron van frustratie en afgunst. Slechts één keer heb ik mezelf enkel via vaginale aanrakingen kunnen tot een hoogtepunt brengen en dat voelde voor mij veel minder bevredigend en intenser dan wanneer ik mijn clitoris bewerk. Penetratie doet me niets, in welk standje dan ook, en ik raak snel geïrriteerd aan de ingang van de vagina. Met vingerwerk kan ik wel degelijk aangename gevoelens in mijn vagina oproepen, maar daarna krijg ik steeds een zeurende, vervelende spanningshoofdpijn, alsof mijn lichaam nog teveel spanning in zich meedraagt.

Eindelijk

Vroeger genoot ik nooit van seks. Na 7 verschillende bedpartners en vanalles geprobeerd te hebben was ik nog nooit klaargekomen. Ik dacht dat het aan mij lag en zag seks dan ook als een vervelende bijkomstigheid van een relatie. Tot ik mijn huidige vriend leerde kennen. Hij leerde me genieten en had aandacht voor mij. Nu gaat er zelden een nacht voorbij dat ik geen orgasme krijg. Eindelijk geniet ik echt van seks en alles wat daarbij hoort. Mijn vriend is geweldig!

joepie! Ik kan klaarkomen

Na 10 jaar een vaste relatie te hebben was ik ervan overtuigd dat ik één van de vrouwen was die niet kon klaarkomen. Na eens een open babbel met collega's, was er iemand die zei dat elke vrouw kan klaarkomen en stimuleerde me om te gaan masturberen. Wat een zalig gevoel heb ik ontdekt! Nog altijd ben ik deze collega dankbaar! Klaarkomen is het zaligste gevoel dat er bestaat...dankzij een vibrator lukt het me. Met partner niet. Een paar keer per week gun ik me dit zalige gevoel, vaak lukt het sneller met hulp van porno.

Moet het echt

Ik begrijp niet waarom je altijd een hoogtepunt miet halen. Als ik ervan genoten heb is dat genoeg voor mij.

experimenteren

ik masturbeer vaak, niet dagelijks daar beperkt men "dagelijks leven" als moeder, echtgenote en huisvrouw en full time baan me een beetje toe. de meeste mannen denken bij "vrouwelijke masturbatie" over vingeren of met speeltjes aan de slag gaan, ik heb echter 'genoeg' aan het stimuleren vd clitoris... ik zeg niet dat ik geen speeltjes gebruik alleen leiden die minder vlug tot het gewenste orgasme... masturberen is géén vervanging van seks in mijn geval, die heb ik nog steeds met men echtgenoot en deze is ook beter geworden, erover praten en elkaars ideeën proberen, allebei samen masturberen leidt tot fantastische seks,,, heel opwindend
Vroeger had ik zelden of nooit een orgasme tijdens seks, nu met een intens voorspel kan hij mij perfect bevredigen waarna de seks volgt
Helaas, en ik wil niet hebberig klinken, is eenmaal hij klaarkomt de seks wel gedaan...

TOYS:
over- of onderschat... ?? ik heb een speeldoos en ik gebruik die zeker niet wekelijks, soms gebruik ik een speeltje alleen , soms gebruik men partner en ik ze samen om de seks wat speelser te maken maar er geen schande in een felroze of hemelsblauwe pretpaal dames! en je man hoeft dit niet te zien als een "concurrent"

Taboe onderwerp even aanhalen: PORNO
Porno, de naam alleen al, ik noem het stimulerend beeldmateriaal, zoek een genre die bij jou past, die jou opwind en geniet ervan,,, van sensuele vrijpartijen tot hardcore kinky, voor elk wat wils maar zeker iets om gebruik van te maken als extra stimulans

Het eerste orgasme'tje

Ik herinner me nog als meisje/12 of 13-jarige, toen ik in de puberteit kwam. Telkens ik naar het toilet ging, voelde ik soms een plezante kriebel tussen de benen. Zonder verder bij na te denken vond ik het plezant om te gaan plassen, want... die kriebel ging dan misschien wel terugkomen. Toen ontdekte ik... dat "als ik die kriebel aanraak" dat gevoelletje blijft en zelf nog heftiger wordt. Lol, zo ontdekte ik stilaan mijn eerste orgasme.

Two in the pinkier...

Ik denk dat ik nog geen 10 was toen ik masturberen ontdekte. Het begon in de douche, waar ik het nog steeds 1/2 per week doe met hulp van de massagesproeier (genoemd in analogie met vibrators in postorderboekjes, want wij weten wel beter).

Het recept voor mijn beste orgasme ooit door mijn vriend, in de woorden van Big Boo in Orange is the New Black: "two [fingers] in the pinkier, one in the stinker". Niet zo eufemistisch, maar met wat orale stimulatie erbij heb ik in een paar seconden een orgasme van een minuut. Vraag je lief ernaar!

Sensuele sex voor vrouwen doe het zelvers

Goede middag
Vind het fijn om te dromen over hoe ik sex heb met een man in mijn dromen en hoe ik mezelf dan bevredig met mijn vingers......geen abnormale toestanden maar fijn gelikt worden door een man.......en fantaseren over strelen en verwennen aan mijn borsten.....soms ben ik totaal bevredigd en soms maar heel laag.........maar ja bij een man kom ik ook niet altijd klaar.....en die hebben ook niet altijd geduld moeten we al is doen alsof we klaarkomen .....
Groetjes

Yes, we can!

Ik masturbeer. En na het lezen van het artikel van Wim Slabbinck ben ik daar verdorie fier op! Het is echt ongelofelijk dat er voor veel vrouwen nog zo'n taboe heerst rond masturbatie, terwijl je als man waarschijnlijk scheef bekeken wordt mocht je 't niet doen.

Vroeger was ik heel onzeker over mezelf. 'k Vond mezelf te dik en lelijk. Vandaag is mijn zelfbeeld nog niet wat het zou moeten zijn, maar het is er wel op vooruitgegaan, mede dankzij masturbatie, meen ik. Ik heb mijn lichaam beter leren kennen en ook meer leren appreciëren. Sinds ik masturbeer, zijn mijn orgasmes veel intenser geworden, wat dan ook weer samenhangt met jezelf te kunnen loslaten in bed.
Als je partner met complimentjes strooit, zelf opgewonden wordt door jou geil te zien, je streelt van kop tot teen en zichtbaar geniet van jouw lijf en aanrakingen, dan kan je jezelf ook gemakkelijker aan hem overgeven. Dat heb ik althans aan de lijve ondervonden. Ik kan mezelf zelfs zò loslaten bij mijn huidig vriendje, dat ik vaak in tranen uitbarst na een orgasme. Er bestaat niks zaligers.

Daarom: masturbeer ze, vrouwtjes!

Twee woorden, negen letters: duurt lang

Waarom duurt het bij hem een halfuur voordat ik klaar kom, en kan ik het zelf in drie minuten. Een vraag waar ik het antwoord niet van heb. Want óók bij hem kom ik fantastisch. Het zal een kwestie zijn van wie mijn lichaam het beste kent. Maar ik haat het dat één orgasme voor mij, drie orgasmes bij hem betekent. Ookal voel ik me er niet altijd prettig bij dat hij er zo veel moeite voor moet doen, terwijl ik het zelf zo snel kan. Lig ik daar, terwijl hij het zweet bijna op zijn voorhoofd heeft staan. Maarja, zo werkt het vrouwelijk lichaam nou eenmaal.

Let's talk about it

Ik ben een heel seksueel persoon. Ik ben er al van jongsaf meer bezig en als mijn vriendinnen iets willen weten, komen ze ook vaak naar mij. Ik heb al een aantal one nightstands op mijn naam en geen enkel was er in geslaagt mij nog maar in de buurt van een orgasme te brengen. Ik had altijd gelezen dat een vaginaal orgasme iets was wat enkel ervaren vrouwen was gegeven, dat het pas kwam na ettele jaren ervaring. God wat was ik blij dat het met mijn eerste serieuze relatie wel prijs was! Ik heb lang gedacht dat het kwam omdat ik hem graag zag, turns out, dat maakt allemaal niet uit! Mijn laatste one night stand wist blijkbaar ook hoe het moest! Ik ben er nu van overtuigd dat het met communicatie te maken heeft. Als je niet durft te zeggen wat je wel en niet lekker vind, verwacht dan ook niet dat een man je naar dat hoogtepunt kan leiden. Ladies, no shame no game!

Hard en hevig

Ik ben voor het eerst klaargekomen toen ik een jaar of tien was en op tv een slavenserie zag, waarbij de slaven werden afgeranseld. Nu hou ik van sm-porno, waarbij vrouwen de onderdanige rol opnemen. Het is de enige manier om kletsnat te worden. In het echte leven wil ik me niet overgeven aan sm, maar als mijn man mijn clitoris stimuleert, denk ik aan vrouwen die worden onderworpen. En dat werkt fantastisch!

Beste orgasmes ooit!

Sinds een paar maanden heb ik een nieuw lief die mij de beste orgasmes ooit bezorgt!
Geen clitorale orgasmes meer maar vaginale.
Ik had er al wel over gelezen maar dacht dat het bij mij niet mogelijk was, tot nu dus.
Het is zalig. Ze zijn wel veel natter dan de clitorale orgasmes. Veel intenser ook.
De beste manier op tot zo'n orgasme te komen is "on top".
En ik denk dat het ook heel belangrijk is dat de penis van je partner de juiste omvang heeft voor jou.
Op ieder potje past een dekseltje, ook op seksueel gebied!

Meer dan je denkt..

Seks en masturbatie zijn twee verschillende dingen. Al worden ze vaak nog aan elkaar gekoppeld. Als je masturbeert dan mis je iets in je relatie . Of je partner wordt scheef bekeken omdat hij er klaarblijkelijk niets van bakt. Of nog een tikkeltje straffer : Ik ken iemand die masturberen gelijk stelt als bedriegen .
Stel je dat eens voor !? Je partner die je bedriegt met "jezelf".
Ik hou ervan alleszins! Masturberen is voor mij een garantie op dat heerlijk gevoel ! Het tintelen , het samen kneden van mijn vulva, de verhoogde hartslag, ...Het moment dat je heel even alles kan vergeten en maar 1 doel voor ogen hebt....Al moet ik wel zeggen dat ik de laatste tijd wel wat begeleiding/afleiding nodig hebt... een filmpje op het internet is het gemakkelijkst toegankelijk ...Dit belet me dat ik tijdens het masturberen"to do" lijstjes lig op te stellen ..of de barsten in het plafon lig op te meten ...voor mij geen hardcore seksfilmpje ..maar zo eentje waar je de liefde voelt , het respect voor elkaar en waar je in close-up lekker kan meegenieten ... Gelukkig heb ik nu , na 2 mindere bed partners , een man waar ik heerlijk mee kan vrijen...Als het een kwestie is van tijd , dan zal hij zijn orgasme opofferen voor de mijne..Wij hebben ook vluggertjes , maar in dit geval is het niet de man die snel zijn zaad lost maar de vrouw die met een Big Smile de ruimte verlaat...Hij is ook de eerste waar ik schaamteloos mijn clitoris bij kan strelen zonder dat hij denkt dat hij faalt...Hij vindt het zelfs heerlijk om me mezelf te zien verwennen...Ik blijf erbij : Weet je niet hoe je jezelf moet verwennen , wat je lekker vindt en wat absoluut niet ..Dan kan je nooit je partner leiden naar jouw climax... Het niet kunnen realiseren van een orgasme tijdens een vrijpartij ligt niet voor 100% bij de "slechte " prestatie van je partner..maar deels ook uit onwetendheid of tekort aan lef om de juiste instructies te geven..En dit is iets wat ik mijn dochters absoluut wil meegeven... Hou van jezelf , respecteer jezelf en speel met jezelf..
en nu ben ik er heel even vandoor ...

waarom hebben mannen het blijkbaar zo gemakkelijk met hun orgasme , het lijkt zo onfair ...

Ik gun het een man van harte dat hij bij het penetreren bijna direct tot een hoogtepunt komt en dat wij als vrouwen hem vaak moeten ' temmen ' om de vrijpartij nog langer te kunnen laten doorgaan . Eigenlijk ' bewonder ' ik de penis als het ware dat hij zoveel kan , niet alleen kan hij zelf klaarkomen met alle gemak , maar ook kan hij vrouwen genot verschaffen . Is dat niet iets van de oertijd dat nu in ongelijke macht is verdeeld geraakt ? Geen enkele vrijpartij heeft mij ooit een orgasme gegund , toch niet bij de geslachtsdaad zelve , slechts 1 man is er ooit in geslaagd bij het voorspel een orgasme op te wekken bij mij , het duurde lang , het duurde wel drie kwartier maar hij bleef doorgaan en dan had ik zoiets van " Ow MY GOD !! HE CAN !! " Dolenthousiast was ik dat een MAN , jawel , een MAN mij kon doen klaarkomen , dat was dan ook écht een mirakel voor mij ! Normaliter ben ik degene die nadien dan nog even met zichzelf speelt om dan ook tot een orgasme .. 2 , ... 3 .. 4 ... 5 orgasme's te komen en dat wel met veel minder tijd ! Ik vind 't zo jammer dat ik maar niet klaar kan komen bij het vrijen , het lijkt zo romantisch , sensueel om eens niet te moeten antwoorden op de vraag " ben je gekomen ? " met " nee sorry " , ooit lag ik in bed met een man die dat dus ook een afknapper vond waardoor ik dan maar tot de constatatie kwam het maar te faken , en dat was hot voor hem , maar niet voor mij . Zelf kan ik mezelf met alle gemak doen komen , waarom oh waarom lieve vulva doe je me dit aan dat een man dat gevoel bij mij niet voor elkaar krijgt ?!

Michel, je knijpt in mijn hart...

Twee jaar terug dwarste ik, dertig jaar na datum, toevallig een ex-jeugdvriend in één of ander warenhuis. Dat ik na thuiskomst de helft van het de boodschappenlijst vergeten was was van totaal ondergeschikt belang. Feit is dat deze man mij op slag een trigger van formaat bezorgde. Sprakeloos, vol emotie en halsoverkop verliefd als een puber. Toen we aan de kassa's aanschoven konden we de ogen geen seconde van elkaar houden. Geen van beiden durfden we elkaar aan te spreken. We kwamen elkaar een paar weken later voor een tweede keer tegen in diezelfde supermarkt. Hij gaf mij een gereserveerde en verlegen indruk en aanvankelijk bleef het dan ook bij elkaar aanstaren. Ik nam al de moed in beide handen en sprak hem aan. We zijn daar uiteindelijk drie kwartier met elkaar blijven praten. Bij het afscheid gaf hij me zijn adreskaartje en vroeg om er geen dertig jaar meer te laten overgaan. Neen ik heb er geen gras laten overgroeien. Dezelfde avond al stuurde ik hem een smsje waarin we een date hebben afgesproken. Een gezellige namiddag samen eindigde naakt achterin de auto. Alles gebeurde als vanzelf en ik had met die man een orgasme zoals mijn echtgenoot me in zevenentwintig jaar huwelijk geen heeft gegeven. Ja ik ben vreemd gegaan en neen ik heb er geen seconde spijt van.

Ervaren komt met ervaring

Ik heb orgasmes, met iemand anders dan mezelf, leren kennen in een lesbische relatie.
Maar pas bij mijn huidige vriend, vele liefjes en ervaring later, kan ik het ten volle ervaren.
Iemand hebben waar je je helemaal bij kan laten gaan is enorm belangrijk. Hij durft zelf te genieten, maar wil ook dat ik geniet. En daar gaat hij helemaal voor.
Zijn hoofd tussen mijn benen...neen, de gedachte aan zijn hoofd tussen mijn benen...meer is er niet nodig om genot op te roepen.
En als je daarbij ook kan zeggen dat hij voor pretlichtjes in je ogen zorgt, tjah, dan kan je niet anders dan klaarkomen, telkens opnieuw en opnieuw en opnieuw.
Dankjewel, liefje x

al een tijdje 70 plus.......

Ik kom het beste klaar als mijn partner mijn clitoris kust of zuigt tijdens het vrijen
Het duurt wel wat langer maar is nog steeds heel hevig en zalig
Ongeveer 1 of 2 x per maand
Mijn partner houdt wel rekening met mijn voorkeur

Eerste orgasme

Raar maar waar had mijn eerste orgasme niets te maken met seks. Ik was op de speelplaats op school en besloot met een vriendinnetje de speeltuin onveilig te maken. Ik trok me omhoog aan het klimtouw en voor ik het wist ontstond er een gevoel dat ik nooit eerder ervaren had. Dat jaar heb ik in elk geval nog vaak aan de touwen gehangen. Haha!!!

Een nieuwe wereld

Op mijn 18 leerde ik mijn eerste lief kennen. Na 2 a 3 maanden gebeurde het. Ik dacht langs de ene kant: 'is het dit?' Langs de andere kant dacht ik: 'We moeten het vaker doen, er beter in worden en dan zal het wel vonken geven.'
Hij noemde me op den duur verslaafd. Ik dacht er niet zo over, ik wilde gewoon meer. (Op die moment dacht ik dat ik een happy ending al had meegemaakt, maar geen groot, wat was dat een flater)
Na 1 maand was de liefde op bij hem. Enkele maanden later kwamen we terug bijeen. Na 3 maanden van frustraties en genegeer was het weer op.
Dan leerde ik na even iemand anders kennen. Op onze eerste date was het al bijna zover. Nog niets wetende over mijn lichaam was het bijna. Ik was een beetje teleurgesteld. Na 2 dagen zagen we elkaar weer. Het ging al wat beter. In die tijd was de auto bijna de enige plaats waar het kon. Op een avond, we kende elkaar 2 weken, stonden we ergens op een parking. Die avond heb ik dingen gevoeld. Er ging een nieuwe wereld open. Het concept 'spuiten' was ook nieuw voor mij en mijn vriend was verbaasd dat ik dat ook kon. Na 2 jaar zijn we nog altijd samen. Samen met iemand die me soms vraagt of wil klaarkomen. Want masturberen is iets wat ik nooit doe.
Mijn vriend zocht in het begin op het internet naar goede manieren om mij te plezieren. Dat is iets wat ik geweldig vind aan hem. Nu kennen we elkaars lichaam 100%.

De weg is interessanter dan de bestemming

Ik weet nog goed, de eerste keer toen ik klaarkwam. Ik was een jaar of 12, speelde stiekem een beetje daar beneden en plots was het daar. Ontdekking van de eeuw haha! Sindsdien ben ik altijd een fervente masturbeerder geweest. Lange tijd met de vingers en clitoraal, nu ben ik wat lui geworden en gebruik ik mijn vibrator daarvoor.
Vaginaal met vingers of vibrator heeft me altijd weinig gezegd, het enige dat ik daar interessant vind is een good old fashioned lul. Maar ook daar kom ik niet van klaar. Als ik klaarkom door een man is het door orale seks, mm mm mmmmm!
Ik heb vaginale stimulatie (buiten met de lul dan) altijd eerder irritant dan aangenaam gevonden, dus altijd wat vermeden. Ooit, tijdens het experimenteren met een meisje die me zowel likte als vingerde, heb ik gesquird. Ik was daar zodanig niet goed van dat ik sindsdien het vaginale klaarkomen ook echt niet wil (I don't want to be the squirting kinda girl!).
Ik geniet zoooo hard van de verleiding, mijn partner geil zien worden van mij, orale seks (geven en nemen, uiteraard), strelen, kussen, seks, het zien klaarkomen van mijn partner. Ik geniet daar echt zooooo erg van, dat dat vaginale klaarkomen voor mij écht niet belangrijk is. De weg is zoveel interessanter en boeiender!

my happy endings

Ik heb een nieuwe relatie en eigenlijk lukt het vrij wel goed...
Van voorspel tot echte lange sex duurd ongeveer 2uur...
Mijn vriend komt nooit snel klaar...
Hij heeft me op 2uur tijd eens 33x laten klaarkomen wist zelfs niet dat het kon...
Maar blijkbaar als je je hoogtepunt bereikt hebt kun je gwn blijven klaarkomen...
Tegenstelling tot mijn huwelijk is dit totaal anders en is niet op 5min geklaard gwn zalig en kijk altijd uit naar het moment wij tussen de lakens liggen

40 jaar ... meer durven en genieten !

Vroeger was ik nogal preuts. Het klassieke verhaaltje van vrijen met je vriend/man. En vooral wachten tot hij zin heeft. Maar toen ik 40 werd ben ik beginnen experimenteren. En gelukkig maar .... zo surf ik graag naar een erotische website. Vroeger durfde ik dat niet ! www.pornhub.com is een site waar ik regelmatig eens surf én geniet. Als ik 's avonds - samen met m'n man - in de zetel naar televisie kijk, durf ik me weleens zachtjes strelen tot een hoogtepunt. M'n man ziet soms wel m'n hand bewegen maar heeft niet tot door wat er aan de hand is. Ik verwen me bijna iedere nacht. Ben een zeer slechte slaapster en terwijl ik daar toch lig, maak ik er het beste van. Vingerspel, vibrator, soms wel eens op het slapende been van m'n diepslapende man rijden .... alles durf ik . Waah, wat ben ik blij dat ik 40 geworden ben :-)

shespot

Porno bekijk ik zelden, maar ik laat mijn fantasie wel graag prikkelen. Op shespot.nl vind je opwindende verhalen terug. Genieten!

Graag traag

Als ik heren één tip zou mogen geven, dan zou het wezen: trager. Als nieuwe bedvrienden me met hun handen of oraal verwennen, gebeurt dat vaak met zo'n snelheid dat ik de tijd niet krijg om opgewonden te geraken. Ik hoor hetzelfde van vriendinnen. Start traag, trager, traagst. Na een tijdje mag het sneller, dat voel je ongetwijfeld aan haar lijf. Begin met langzame cirkels rond de clitoris. Lichte druk, alsof je zachtjes een knopje van je toetsenbord indrukt. Lange, speelse, trage bewegingen van je tong doen het ook goed. No need for super speed.

orgasme

ik ben 67 en sedert een jaar weduwe ,bij mijn man ging het niet meer ,maar hij kon er zo van genieten dat hij mij kon doen een orgasme krijgen door mijn clitoris te strelen, soms hadden we een vibrator nodig nu .nu ben ik alleen en heb ik nood aan mij te masturberen. en mijn vibrator is nu mijn beste vriend .Mijn echtgenoot zou blij zijn dat ik verder kan van mijn lichaam genieten . zo iemand dat kunnen begrijpen .want meestal denkt men dat er op die leeftijd geen seksuele gevoelens meer zijn. ze zijn wel anders dan vroeger.

Zelf aan de slag gaan én instructies geven

Ik masturbeer niet want ik doe dat niet graag; enkel door de trillingen van mijn vibrator kan ik klaarkomen. Mannen prutsen 2 minuten aan mijn clitoris en concluderen dan dat ik moeilijk klaarkom, en als ze mij vragen hoe ik het het liefst heb, kan ik daarop niet antwoorden. Hallo???
Sorry, maar mannen zijn niet helderziend. Zelfs de meest ervaren lovers moeten, zeker de eerste keer dat ze met een onbekende vrouw in bed belanden, instructies krijgen om haar maximaal te laten genieten. En die instructies kan een vrouw enkel en alleen geven indien ze haar eigen lichaam door en door kent door héél vaak te masturberen, haar ganse vulva en vagina te betasten om zodoende zélf haar meest erogene intiemste plekjes te ontdekken. Pas dan kan een man een vrouw naar het hoogste genot leiden door haar aanwijzingen te volgen en dan zijn ervaring aan te spreken bij het lezen van haar lichaamstaal.

EEN BEETJE MEEWERKEN MISSCHIEN?

Heel veel vrouwen lijken ontgoocheld dat ze niet makkelijk klaarkomen. Het lijkt een beetje oneerlijk dat de man zonder handjes heel vlot een orgasme kan krijgen als hij met een vrouw naar bed gaat. De vrouwen die louter door penetratie klaarkomen, zijn helaas op één hand te tellen...Maar stond je er al bij stil dat de man uiteindelijk ook wel zelf zit te pompen en dus ook best hard aan het 'werken' is ? Als je dus als vrouw weet dat je niet zonder het stimuleren van de clitoris kan klaarkomen, dan help je toch ook gewoon een handje? Vergeet de schroom, de meeste mannen vinden het helemaal niet erg dat je wat aan jezelf zit te prutsen terwijl hij bij je binnen glipt. Eens die knop in je hoofd is omgedraaid, en je de clitoris-knop hebt ingedrukt, zal je sneller opgewonden raken en dus ook sneller een orgasme bereiken. Mits een beetje training kan je zelfs proberen om na een beetje handwerk toch eens te testen of je ook vaginaal kan klaarkomen, door je hand achterwege te laten als je voelt dat je er bijna bent. Een orgasme geeft zoveel voldoening, dat het achteraf niet meer uitmaakt of hij nu meer of minder in de pap te brokken had. (sorry voor de plastische beeldspraak) En ja, het klopt dat weinig mannen het goed in de vingers hebben. Bij vrouwen heeft de machine onderaan misschien wel een dikkere handleiding nodig. Het is iets complexer helaas maar laten we dat misschien gewoon aanvaarden? Ofwel moeten we hen echt 'bij de hand' durven nemen en begeleiden bij het betere handwerk...En ja, als je hormonen het weer eens van je overnemen en je een beu-dag hebt, dan sla je de hand gewoon aan jezelf. Bij mannen is dat trouwens niet anders. Hoewel, zij durven dat zelden vertellen. Dat is misschien nog een boodschap voor de jongens: zeg gewoon eerlijk dat je af en toe eens voor doe-het-zelf service gaat én naar porno kijkt! En dat dat niets te maken heeft met 'tekortkoming' of 'nood aan anderen'. Veel vrouwen zouden een pak zelfzekerder worden, in bed en er buiten!

FYI

https://www.omgyes.com/try-it

Thank you, come again

Een relatie van 6 jaar, meerdere one night stands en nog een paar losse flodders. En de keren dat een man mij heeft laten klaarkomen zijn op 1 hand te tellen.
Triest eigenlijk. Hoe het mannelijk orgasme als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Hoe het logisch is dat hij voldaan naast je ligt na te genieten, terwijl jij op je honger zit. Triest, hoe ik dit als vrouw ook accepteer, Mijn genot wegcijfer als of het er niet toe doet.
Ik kom moeilijk klaar volgens al de eerder genoemde partners. Ik ontspan me niet genoeg. Ze lijken niet te beseffen dat die 2 minuten vingeren en 4 stoten onvoldoende zijn.
Ik geef ze wel gelijk als ze zeggen dat ik niet weet wat ik wil. De vraag "hoe heb je het graag?" Kan ik nog steeds niet adequaat beantwoorden.
Ik vinger mezelf niet, nooit. Ik hou er niet van. Wel heb ik sinds kort een vibrator, en Thank god voor deze uitvinding. Eindelijk heb ik een orgasme bereikt. Op mijn 25, na ontelbare keren seks, heeft een goedkoop speeltje me op nog geen 5 minuten naar mijn eerste hoogtepunt geleid. Thank you and be sure, I'll come again (pun intended)

k wil de spanning niet meer missen

na jaren lang op m n honger te blijven zitten en een relatie van naast elkaar leven heb ik sinds anderhalf jaar een jeugdliefde terug ontmoet die me m n lichaam heeft leren aan vaarden en m n vrouwelijk en sexy gevoel heeft terug bezorgt nog nooit heb ik zo genoten van sex en orgasme s die ik op berschillende manieren mag beleven , ONdertussen heeft hij een vriendin maar thoud ons niet tegen om samen van heerlijke sex te genieten , zelf heb ik ook iemand leren kennen maar de sex is niet wat het is , t is een man gegeven denk ik om een vrouw op haar noden van genot te laten geniet , k hoop dat onze geheime en spannende sex relatie nog lang mag duren ! Want door de goeie sex loop ik op wolkjes door t leven op t moment !

Orgasme

Lukt alleen met een vibrator, als ik het zelf doe. Dat juiste plekje is zelfs voor mij soms moeilijk te vinden.
Op een goed moment duurt dit slechts een minuutje van begin tot einde, op mindere momenten 10-15 minuten.
Ik kan ook redelijk makkelijk enkele keren na mekaar klaarkomen. Mijn orgasmes duren van enkele kleine secondes tot soms een halve minuut lang, waarbij ik nadien nog een tijd lig na te zinderen. Heerlijk!
Hopelijk kom ik ooit ook eens klaar door de hand of tong van een man.

Opmerking i.v.m. onderzoek

Er wordt nergens gevraagd hoelang de vrouw erover doet om, vertrekkend vanaf nul (dus een 'koude' start) via masturbatie tot een orgasme te komen? Vele vrouwen warmen toch eerst zichzelf op door o.a. borsten en tepels te strelen, vooraleer met hun vingers of met een speeltje aan de slag te gaan? Ook dat 'voorspel' moet volgens mij bij de tijd worden gerekend om tot een orgasme te komen.
Dus: masturbatieduur = voorspel + eigenlijke vingerwerk/vibratorwerk

Tweede leven

Na een jeugd vol experimenteren, genieten en ook wel enkele tegenvallers, na een heel lange relatie met vaak goede seks - maar verder een echt slechte relatie - en na een periode van verdriet, geen zin meer in seks, denken dat alles voorbij was, geniet ik nu van mijn tweede jeugd.
Het is mijn grootste droom om iemand te leren kennen waar ik zowel een fantastische relatie mee heb, iemand die me naar waarde schat en mij oprecht graag ziet, iemand waar ik kan naar verlangen, als een partner waar ik heerlijke seks kan mee beleven, waar ik me volledig kan aan overgeven en kan genieten van wat hij doet, zonder schroom, zonder schaamte om mijn verouderende lichaam, iemand die me zoveel zin geeft in seks en me zo verwent dat ik ook niets liever zou doen dan hem te verwennen. Mekaar verwennen en plezier geven.
Momenteel heb ik geen vaste partner, maar wel een goede vriend waar ik heerlijke seksmomenten mee beleef. We zien elkaar nu al een half jaar, om de 2-3 weken, momenten waar we beiden naar uitkijken en urenlang van elkaar genieten.
Nog nooit heb ik zo'n fantastische seks beleefd zonder schroom, nog nooit eerder had ik zo'n zin om iemand te verwennen en om verwend te worden. Nooit eerder had ik zo'n vertrouwen in iemand op seksueel vlak. Ik heb mijn grenzen altijd al verlegd, nu verleg ik ze nog verder.
Zonder vibrator kan ik niet klaarkomen, nog steeds niet. Ik hoop dat dit ooit verandert. Ik geniet enorm van seks en al wat erbij komt, maar ik heb de vibraties nodig. Nu betrekken we de vibrator telkens in ons liefdesspel, naar het einde toe, als hoogtepunt van het urenlange genot. Ik zou dit niet meer kunnen missen.
Wat ik de voorbije maanden geleerd heb over seks en over mezelf, is zo bevrijdend dat ik me niet kan voorstellen dat ik het ooit nog anders zou willen. Mijn orgasmes zijn beter en heviger dan ooit en ik heb de hele tijd door zin in seks.
Een vaste relatie zonder dergelijke seks is nu onmogelijk geworden, ik kan niet meer zonder. Ik wil een partner waar ik op dezelfde manier kan naar verlangen, die ik met volle overgave hetzelfde genot kan geven en bij wie ik zonder enige schroom kan vertellen over mijn fantasieën, we deze kunnen uitproberen en zoveel plezier beleven aan elkaar dat woorden dit niet kunnen beschrijven.
Ik ben voel me meer dan ooit vrouw.

Het Orgasme Onderzoek

"Hoe belangrijk is stimulatie van de clitoris (die zich bovenaan in de vagina bevindt) voor jou om klaar te komen?"
(vraag uit de enquête)
Ik vind het heel raar, én fout, dat er in de enquête (Het Orgasme Onderzoek) verondersteld wordt dat de clitoris zich in de vagina bevindt. Oké dat de clitoris veel groter is dan enkel het 'knopje', maar de vagina is voor mij (én Van Dale) de 'ingang', de 'schede', en het is dus correcter om van de vulva te spreken voor het geheel. En dus bevindt de clitoris zich bovenaan in de vulva.

Eindelijk!

Na een slecht huwelijk van bijna 20 jaar had ik opnieuw een relatie met een lieve man. 40 was ik ondertussen en had, dacht ik, vroeger wel orgasmes gehad tijdens het vrijen met mijn man.
Tot die bewuste morgen waarop mijn vriend mij langzaam en zacht over mijn clitoris begin te wrijven, hij richtte zich puur op mijn genot.
Na een poosje voelde ik iets wat ik nog nooit had ervaren, ik wist niet wat me overkwam. En toen kwam mijn eerste orgasme en blies me van mijn sokken. Wat een gevoel was dat! De hele verdere dag liep ik op wolkjes en kon niet stoppen met erover te praten. Wel was ik bang dat het bij die ene keer ging blijven, dat het een eenmalige gelukstreffer was.
We zijn ondertussen reeds 10 jaar gehuwd en ons seksleven is zoveel beter dan vroeger.
Nu gaat het om 'ons' genot, vroeger had alleen mijn man seks.
In zekere zin voelt het alsof ik pas ontmaagd ben op mijn veertigste. En het voelt nog steeds fantastisch!

Misbruik en vaginisme

Toen ik mijn man leerde kennen was ik bijna 18 (hij was toen 24). We zijn nu 48 en 54 en 26 jaar gehuwd. Toen ik mijn man leerde kennen was ik geplaatst in een jeugdtehuis na drank- en seksueel misbruik in mijn kinderjaren door mijn stiefvader. Niet de ideale omgeving en het ideale verleden om een stabiel seksleven te ontwikkelen.
Dat bleek ook toen ik geen normaal seksueel contact met mijn man kon hebben. Vaginisme en afkeer was mijn deel. Maar ik had met mijn man het groot lot gewonnen en hij engageerde zich ertoe om alles voor ons beiden goed te krijgen.
Om een lang verhaal kort te maken: we huwden na 4 jaar met alle risico’s vandien. Mijn man heeft bij mij een dikke eiken deur moeten inbeuken, er een levenswerk moeten van maken, met de steeds wederkerende woorden dat ‘hij niet kon genieten zolang ik dat niet kon’. Langzaam, héél langzaam en met engelengeduld heeft hij letterlijk en figuurlijk mijn verleden moeten wegmasseren, beetje bij beetje, steeds opnieuw herhalend om het verleden van mij af te gooien.
Voor mijn verjaardag kocht hij, een jaar of 10 geleden, een eenvoudige vibrator - om te proberen, zei hij… Ik was kwaad, want hij wist dat ik dat niet wilde, zoals ik altijd alles afhield. Nooit, dacht ik… tot ik op een dag toch eens toeliet dat hij de vibrator erbij haalde toen we lagen te knuffelen. Zelf wou ik het ding niet in mijn handen nemen. Hij deed het dan maar en na minder dan 30 seconden kwam ik geweldig klaar, een nieuwe wereld ging open voor mij. Nu vrijen we meer en beter dan ooit. Volop genieten we van elkaar, nemen er alle tijd voor en bijna elke keer bereik ik een hoogtepunt (soms met, soms zonder de vibrator erbij), alsof ik nu alles moet inhalen wat ik ooit gemist heb. Voor mijn man is het een absolute overwinning om mij te zien en horen genieten, een beloning voor zijn eindeloos geduld, volharding en vooral voor het mij zo graag zien. Ik denk dat niemand anders dit ooit zou hebben kunnen opbrengen.

Hemels

Met mijn eerste lieven had ik goede seks. Ik amuseerde me, het was leuk en nu en dan kwam er een orgasme.

Daarna ontmoette ik een man die het anders doet. Hij moedigt me aan om me helemaal te laten gaan. Leest me. Neemt zijn tijd. Vraagt expliciet naar wat me opwind. Zegt dat hij me gaat laten komen. Dat ik lekker ben. Dat hij me mooi vindt. En dat laatste voel ik aan alles. Meer dan wat hij doet, maakt wat hij zegt dat ik in zo'n roes kom dat ik opensta voor een overweldigend orgasme. Of twee. Of zes.

Mijn tip voor alle lievenslustige mannen: zorg ervoor dat je bedpartner zich de mooiste vrouw op aarde voelt. Kijk naar haar. Vraag wat ze lekker vindt. Voel haar gekronkel. Speel er op in. Praat. Geniet, samen.

vroeger wel, nu niet meer

Vroeger had ik een vriendje waar ik iedere keer klaar kwam.. Dit voelde ik zelfs soms niet aankomen..
Nu ... Geen orgasmes meer.. Ik vraag me af hoe dit komt want de goesting is er zeker!
Orale sek

Blos

Ik was best nog jong (8 of 10 jaar) toen ik ontdekte dat ik door tussen mijn benen te wrijven een speciaal gevoel kreeg. Natuurlijk wist ik toen nog niet wat dat was. Dat kwam rond mijn 14de pas. Ik lag dan op mijn buik met mijn armen onder me en beide handen bij mijn vagina. Met 1 hand, eigenlijk maar met de duim, wrijf ik in cirkels tegen mijn clitoris. Vroeger stopte ik dan als mijn hart sneller ging kloppen en mijn ademhaling ook versnelde. Ik dacht dat het dat was. Maar ik bleef het doen en ontdekte dat dat eerste gevoel nog veel intenser wordt. Ik doe het nog steeds zo op mijn buik. Het helpt me ook tegen stress of andere spanning. Het mooiste is dat het van mij is en ik zo geniet. De blos op mijn wangen is dan puur natuur!

Koffie en porno

Mijn favoriete namiddagritueel: thuiskomen in een leeg huis, koffie maken, de gordijnen net niet helemaal dicht en porno kijken. Vrouwvriendelijke porno, bij voorkeur Erika Lust. Mezelf betasten en onderuitzakken op de bureaustoel. Een andere stoel erbij nemen om wat beter te liggen of de benen op de bureau. Eerst mijn borsten en dan tussen mijn benen, rond mijn clitoris cirkelen door mijn slipje heen. 2 opties: blijven zitten en klaarkomen of naar de slaapkamer waar de dildo's in de lingerielade liggen. Op het bed met twee dildo's: een kleine, handig voor de clitoris en een grotere goudkleurige die in mijn vagina verdwijnt. Klaarkomen. Altijd lekker. Constateren dat de koffie koud geworden is. Een vieruurtje voor de kinderen maken.

Vertrouwen

Het vertrouwen dat ik van je kreeg is de basis voor een mooie vriendschap. Onze eerste kus was heel voorzichtig, voor beiden overweldigend. We zijn vrienden, geen lovers. De volgende keer dat we elkaar zagen was het moeilijk te ontkennen dat we beiden botergeil waren. Ik zou dat onderdrukken, maar doordat jij een open boek bent en mij heel vlot vertelt wat je allemaal met mij wil doen, kon ik er niet aan weerstaan. Bij ons vorige afspraakje fantaseerde ik de hele week over hoe het zou zijn als je mij penetreerde. Jij had ook de hele week gefantaseerd en wilde mij maar wat graag tonen waarover je fantasie ging. Ik was een beetje terughoudend en alsof jij het wist vroeg je mij een blinddoek te dragen. Wat een drempel... Het vertrouwen... Kon ik me laten gaan? Ik hou wel van een spelletje dus hield de blinddoek aan terwijl je me streelde, borsten kneedde,... Je kneep hard in mijn tepels, trok en zoog er aan. Het was alsof er elektriciteit door mijn lijf ging. Toen je me likte wilde ik je zien, blinddoek af en genieten van die lekkere vent tussen mijn benen. Ook daar was je afwisselend lekker zacht en opwindend hard. Ik wilde je in mij voelen. Jij praatte over wat je met mij wilde doen. Super geil om je fantasie te horen, en ik wilde je in mij voelen. Ik ging op je zitten en toen zag ik je blik. Zo vol verlangen, je was een wolf, zo mooi en machtig. We vrijden heerlijk, enkele standjes. Je was groot dus voelde ik jou hard in mij. Nu lag jij bovenop, mijn benen op je schouders. De wolf, die blik vol begeerte, niets zachts meer aan... Ik voelde je dieper en harder in mij. Een hels tempo maakte dat je me een beetje pijn deed. Ik genoot maar hoorde mezelf ook kreunen en schreeuwen. "Dit was wat jij ook wilde"...Je stootte nog 1 keer lekker hard. Op het moment dat ik besefte dat je me echt wel pijn deed kwam ik spuitend klaar. Ik had dat nog nooit beleefd. Nu hoor ik in mijn hoofd telkens die woorden... Dit was wat jij ook wilde...ik zie je begerige blik en voel mijn buik samentrekken... Zo lekker om helemaal verrast ter worden en pijn en genot zo dicht bij elkaar te voelen, maar zonder vertrouwen was dit nooit zo lekker geweest. Thanks maatje. "Ik wil nog"

Hoe ik op m'n 55ste ontdekte hoe ik gemakkelijk klaar kwam.

Ik ben een 57 jarige vrouw, gescheiden, met een gezonde seksuele aandacht.
Op m'n 55ste leerde ik mijn vriend kennen, een schat van een man, die mij heel veel zelfvertrouwen geeft, hij is nu 75! Hij gebruikt Levitra om een echt stijve te krijgen.Hij krijgt die als hij voldoende gestimuleerd wordt. Hij is een zeer ervaren lover, met misschien wel 100 veroveringen achter zijn naam. De eerste keer dat we sex hadden, liet hij mij, terwijl hij op z'n rug lag, op hem zitten met zijn penis in mijn vagina.
ik voelde zijn penis tegen de wand van mijn vagina, hij moedigde mij aan hem te gaan berijden. Ik leerde later, dat zijn penis tegen mijn prostaat aan wreef, de zgn G-spot. Ik zat bovenop en al snel voelde ik mij in een emotionele achtbaan rijden, ik kwam met een geweldige kreet klaar, en nog was het niet genoeg, mijn vriend zei, ik ben gelukkig als jij je gelukkig voelt, hij kon zich inhouden en liet mij die keer 3 maal klaarkomen, ik begreep wat ik al die jaren gemist had, mijn vriend heeft ook genoeg hoogte punten beleefd, en we zijn nu in de fase waarin we de bizarste plaatsen bedenken om een hoogtepunt te bereiken. Op de keukentafel, hij ligt dan als mijn maaltijd klaar, of 's avonds in de duinen, op de achterbank van een auto, zelden zo intens een orgasme beleefd, dat kwam door de spanning, we stonden op een volle parkeer plaats, er was een wolkbreuk aan de gang en wie weet komt er een nachtwaker met een grote zaklamp even binnen schijnen. We gaan vrolijk door. we willen het nog een keer in een ballon doen, in een vliegtuig waarbij we een rij voor onszelf hebben en tijdens de nachtelijk oversteek van de Oceaan, de liefde bedrijven, SPANNEND. - Eva

Ouderdom speelt geen rol

Momenteel beleef ik de beste sex ooit ! Als weduwe leerde ik na een eenzame periode een nieuwe partner kennen. Na een moeizame start, een periode van ongeveer 15 jaar zonder sex, voelde ik me terug vrouw ! Mijn partner stelt mijn genot op de eerste plaats - raar maar waar ! Bovendien vind ik zijn genot even belangrijk ! Ergens las ik ooit : liefde is steeds meer geven dan krijgen en eigenlijk is dat ook zo. In de sex(?)loze jaren masturbeerde ik - uit noodzaak. Voorbeeld als ik niet kon slapen, of me slecht voelde. Mijn partner beleefde, hoe ongelooflijk ook, hetzelfde als ik. We zijn nu 2 jaar samen en beleven nog alle dagen het hemelse genot ! Ondanks onze leeftijd (beiden 70). Het eerste jaar konden we gewoon niet van elkaars 'lijf' blijven en hadden 3 à 4 keer per dag sex. Nu 1 à 2 keer per dag. Eigenlijk wou ik beginnen met de enquete in te vullen, maar ik ben 'geen vragende partij' of zoiets ! Beleven wij dan een uitzondering ? Voor zo ver ik met mijn vrienden over dat onderwerp praat zijn wij geen 'apart' of 'bijzonder' geval ! Mocht de jeugd twijfels hebben, ja, wij hebben en beleven er ook nog veel plezier aan ! Wij hebben dan ook de tijd van ons leven ! Soms praten we over 'later' - als het niet meer zou gaan...- maar, dat is ook een uitgemaakte zaak ondertussen. Dan gaan we samen naar de dokter - in deze tijd bestaan er pillen, of andere manieren om dat genot te beleven. Zonder penetratie dan. Alhoewel ik (en naar ik vermoed - ook mijn partner) het enorm zouden missen.

Controle loslaten, ritme en vertrouwen

Ik ben een vrouw van 32 en heb op mijn 24 ontdekt wat 'klaarkomen' was met behulp van een vibrator. Zowel ervoor als erna kende ik dit niet en dacht ik dat wat ik voelde, via penetratie of tong, dat het enkel dat was. Ik leerde ermee te leven dat dit voor mij niet bestond. Tot een wat oudere man mij, enkele jaren geleden, het tegendeel bewees... Hij was een doorzetter, een eigenwijze man die tijdens onze kortdurende relatie er TELKENS in slaagde mij oraal te laten klaarkomen door, de juiste aanpak, te blijven aanhouden. Een ongelooflijke ervaring waarvoor ik hem dankbaar ben... Nou ja, maar daar zat ik dan... Wetende dat het toch lukt, maar dat het bij mijn volgende partners nog niet gelukt is. Ze zeggen telkens dat ik controle moet loslaten, niet mag denken... Maar hoe in godsnaam doe je zoiets?! Terwijl je nog es diep vanbinnen eigenlijk wel zenuwachtig bent omdat het "waarschijnlijk" opnieuw niet zal lukken -> vicieuze cirkel... Help!
Met de vibrator ga ik op zoek naar "mijn" manieren om tot orgasmes te komen. Regelmatig gebeurt dit al binnen de 2 min en zelfs meerdere keren, dus het lukt wel. Maar ik ben gewoon héél erg gevoelig. Een te lange tril op een bepaalde plaats kan al als onaangenaam ervaren worden. Met partner is dit meestal door een 'te harde' aanraking of tik (wat voor hem eigenlijk echt niet als hard wordt ervaren) of een lichte nagelkrab (wat wel eens per ongeluk kan gebeuren). Gans het parcours naar de top mag dan weer opgebouwd worden. Heel frustrerend op den duur voor zowel hem als mij, vooral als je bijna aan je hoogtepunt bent.

Hoe dan ook: controle loslaten (niet denken), ritmische, voorspellende bewegingen en vertrouwen in de aanraking zijn voor mij de belangrijke aspecten om me dat o-zo-zalig-orgasme te kunnen geven. Maar misschien heb ik gewoon de juiste partner nog niet gevonden...

Seks Coaching

De ervaringen die ik hier lees komen overeen met wat ik in mijn feministische seksshop in Mechelen en op mijn home party's al jaren aankaart: vrouwen komen makkelijk klaar als ze weten hoe te masturberen - namelijk vooral door strelen van de clitoris met veel glibberigheid - en niet of moeilijk als ze niet masturberen of als er op hun partner rekenen om hen een orgasme te bezorgen. Doe dat toch niet. Je bent zelf verantwoordelijk voor je seksualiteit, en als je vrijt ben je voor minstens 50% verantwoordelijk (tenzij je anders afspreekt, maar dat is weer een ander verhaal :-))
Veel vrouwen vinden van zichzelf dat ze 'een moeilijke' zijn als ze om meer vragen of als ze niet goed weten hoe het met een partner aan te kaarten. Hoezo? Alsof vrouwelijke seksualiteit zoals ze IS beschamend is. Alsof klaarkomen door penetratie alleen gelijk staat aan goede seks. Dat is pas moeilijkdoenerij. Het is ongeveer hetzelfde als aan een man vragen uitsluitend klaar te komen door prostaatmassage. Het kan hoor, veel succes er mee. Je penis aanraken? Dat vind ik moeilijkdoenerij... Anyway, ik weet niet of ik het hier mag vermelden, maar ik mag hopen van wel omdat we het nauwelijks commercieel kunnen noemen, eerder een service naar de gemeenschap : komende zaterdag 13 februari organiseer ik voor de tweede keer seks coaching sessies in de winkel (Loveware). Het gaat om één op één gesprekken met gecertificeerd seksuologisch lichaamswerkster Carole Verbeeck. Zij of ik helpen je zeker op weg naar een orgastischer toekomst :-) Welkom!

Enkel clitoraal

Ik ontdekte het genot van masturbatie reeds toen ik elf was. Met mijn wijsvinger of soms mijn middelvinger kittel ik gewoon mijn klit en kom dan zeer snel. Ik doe dat meestal in bed of op het toilet.
Mijn eerste vriend werd ook mijn man. Ik verdraag het niet als hij zijn vingers in mijn vagina steekt en zeker niet als hij die vingers dan ook nog in en uit beweegt, want dat irriteert mijn vagina, vooral bij de ingang. Dat is zelfs het geval als ik goed nat ben of glijmiddel aanbreng of mijn man veel speeksel gebruikt. Ik heb totaal geen gevoel in mijn vagina en kan dus niet vaginaal klaarkomen. Toch vind ik het gevoel dat ik door zijn harde penis opgevuld word heel opwindend, maar dat is psychische en geen fysische opwinding,
Het zaligste orgasme beleef ik als mijn man mij beft, maar ook dan mag hij hoogstens met één vingerkootje mijn natte vagina-ingang stimuleren. Liefst heb ik dat hij enkel met zijn tong en lippen mijn schaamlippen likt en zuigt en vooral heel hard mijn clitoris naar binnen zuigt. Dan kom ik al na enkele minuten en is het alsof een zee over mijn hele lichaam gaat, zeker als hij bij mijn naderend orgasme ook nog aan mijn stijve tepels trekt.
Ik kom ook vlot tot een orgasme als mijn man eerst met zijn hand mijn vulva en kapje verwent en dan rechtstreeks mijn kletsnatte clitoris kittelt met één vinger, maar dan is mijn orgasme niet intenser dan wanneer ik dat zelf doe.

De clitoris blijft het 'geheime knopje'

Bij masturbatie kan ik alleen klaarkomen als de clitoris gestimuleerd wordt. Enkel door penetratie kan ik niet klaarkomen. Gelukkig zijn mijn vriend en ik tot een oplossing gekomen. Tijdens de seks stimuleert hij mijn clitoris, zodat ik toch kan klaarkomen tijdens de penetratie. Een orgasme met penetratie is nog altijd beter dan zonder :)

pure passie

Ik ben een 36-jarige vrouw en heb nu 7 jaar een relatie met de man van mijn dromen. het was pure passie vanaf dag 1. De manier waarop hij me kuste, aanraakte en liet verlangen... ik ging, en ga nog steeds, volledig door het dak. Hij heeft me leren klaarkomen. ik wist zelfs niet dat er zoveel verschillende manieren bestonden :O
In vorige relaties was het eerder een toevalligheid. Mijn huidige partner gaat hij op zoek naar alle mogelijke manieren om mijn lichaam te laten kronkelen van genot. Meerdere keren klaarkomen tijdens 1 vrijpartij is echt geen uitzondering. Lucky Me ;))) en tegelijkertijd geniet hij van mij te zien genieten. Masturberen heb ik nooit gedaan. wel geprobeerd maar heel eerlijk: het zegt mij niets. het komt ook nooit spontaan in me op. Ik heb gelukkig een man die me doodgraag ziet, mijn lichaam en paradijs aanbidt waardoor masturbatie enkel onderdeel van het voorspel uitmaakt. heerlijk, die vent van me ; )

Net niet

Ik ben 36, masturbeer geregeld sinds ik een jaar of 14 was, maar werd pas ontmaagd op mijn 25e. Misschien dat het daardoor komt, maar hoewel ik perfect mezelf tot een orgasme kan brengen is dat door toedoen van een partner nog nooit gelukt (mijn man is nr 3...). Ik kan soms ook klaarkomen in zijn bijzijn als ik het zelf doe, maar als hij het doet blijf ik als het meezit steken bij "net niet". Heel frustrerend soms, want op den duur heeft hij ook niet veel zin meer om er moeite voor te doen.

nooit

Ben 66jr. Heb nooir een orgasme, heb geprobeert met verschillende mannen zonder resultaat.

Focus on the clit

Penetratie is uiteraard belangrijk, om je een te voelen met je partner is fantastisch, maar uitsluitend dit zal me niet tot mijn hoogtepunt brengen. Helaas is dit kleine deeltje van de vrouwelijke anatomie niet zo eenvoudig te 'behandelen', wat je er precies mee moet doen, blijkt voor veel mannen (en vrouwen) soms een raadsel. Een veel gemaakte fout is dat het niet te vochtig is. Maak eerst je vingers nat, of beter, gebruik je tong. Wat betreft de beweging geniet ik het meest van trage, luie stroken. In het begin mag er gerust wat variatie zijn, maar naarmate de vrouw haar orgasme nadert doe je er beter aan om een zelfde tempo met een gelijke druk aan te houden. Vaak verlies ik een opkomend orgasme omdat mijn partner mijn "ik kom bijna" als een teken ziet om opeens het tempo en de druk radicaal te verhogen.
Dit gezegd zijnde, ben ik dus nog nooit tijdens seks klaargekomen. Alleen als ik het bij mezelf doe, lukt het me. Vaak met behulp van mijn vibrator. Maar misschien is het dan aan ons om heel open en eerlijk te communiceren over wat je precies wil. Helaas lukt me dit vaak niet omdat de mood het niet toelaat om te dicteren. Is ook niet echt sexy denk ik ...

Intense liefde en een seksleven waar ik nooit van had durven dromen.

Ik heb al enkele bedpartners gehad, in mijn 20-jarig bestaan zit ik aan 4 mannen. De eerste was een relatie van ongeveer 3 jaar en absoluut de meest miserabele seks die ik ooit heb gehad (maar dat besefte ik pas toen ik mijn voormalig lief leerde kennen) ik deed meer aan soloseks dan aan seks met hem, hij hield geen rekening met mijn plezier noch met hoe ik me voelde. Het was seks om hem te plezieren en daar stopte meteen het hele verhaal, hij smeekte vaak om hem te pijpen, ik walgde van het idee omdat er niets persoonlijk of liefdevol achterzat. Het enige waar ik mijn plezier uit haalde was de soloseks waar ik elke keer opnieuw weer zohard van kon genieten. Over mijn twee andere bedpartners kan ik niet veel kwijt het was 1. van korte duur (letterlijk en figuurlijk) en 2. totale klootzakken waar ik nog steeds tranen van woede bij voel opkomen.
Tot ik dus verliefd werd op de jongeman van mijn dromen (in alle opzichten). Ik ben altijd iemand geweest die enorm veel van seks houd, ik kijk zonder schroom porno (vrouwvriendelijk weliswaar) en heb daar ook mijn sites en adresjes voor. Ik doe research naar wat lekker en goed is voor mij en mijn bedpartner (zéker de afgelopen maanden).
Al snel werd duidelijk dat ook hij iemand was die veel van seks hield, de eerste keer was magisch. Hij ging zonder enig twijfelen enorm liefdevol met zijn hoofd tussen mijn benen zitten, hij koesterde mijn lichaam alsof ik er altijd al had mogen zijn, meer nog, alsof ik degene was waarvan hij altijd al had gedroomd. (En geloof me zo een gevoel doet veel)
Ik kon wel huilen en gillen tegelijk maar ik wist niet waar ik moest beginnen, hij kuste me overal, lekte me nog veel meer ging met zijn vingers wat om en rond mij spelen tot hij naar binnen ging ermee, ik wist niet waar ik het had en wist geen blijf met mijn lichaam. Hij combineerde zijn tong en handen als één groot harmonieus spel om en rond mij en het meest aangename van al was : hij genoot zelf enorm. Wat volgde was de meest waanzinnige seks ooit, meer zelfs het meest waanzinnige seksLEVEN ooit. Soms 7 keer op een 12-tal uur. Soms in de douche. Soms sleurt hij me tegen de muur en kust hij alles van me af. Het is een sprookje waar ik na die 3 mislukkingen nooit nog van had durven dromen. Praten en dingen aangeven is van groot belang.

Hoera

Ik ben 27 en heb sinds anderhalf jaar de max van een vriend die ook mijn eerste serieuze seksuele partner is (na enkele minder en betere halve one-nightstand/bijna boyfriend gevallen).
Praten is the key, over wat je leuk vindt maar ook echt specifieke instructies geven tijdens de seks hebben onze seks zoveel beter gemaakt! In het begin durfde ik dat niet, maar hé klaarkomen wil ik ook en dan is een beetje schroom makkelijk te overkomen :) Iedereen is anders dus je partner kan niet zomaar weten wat voor jou werkt en wat niet. Tis zo bevrijdend en zalig als je alle remmen los kan laten bij iemand. Ik kom zeker niet altijd klaar, zeker niet bij een snelle ochtendsessie voor de werkdag begint maar ik zou nooit seks hebben als ik er zelf geen zin in heb! Wat ik wel jammer vind is dat zo'n dingen in onze vriendinnengroep nooit echt specifiek besproken worden, dat is precies nog wat taboe. Wat stoer getetter en mss ietwat vage ervaringen over hun bedprestaties/issues. Maar ik zou niet kunnen zeggen wie ervan wel of niet klaarkomt en hoe :p mss hoeft dat niet geweten zijn mar je merkt toch dat het een beetje de olifant in de kamer is.
Anyway Charlie peoples, Happy Endings zijn de max! solo of met meer :)

Het Verlangen

Voor mij zijn er twee cruciale factoren voor een orgasme: het voelen van het verlagen van de man (door zijn blik, zijn grip, zijn geluiden,..) + het stimuleren van de clitoris door een druk op de 'venusheuvel' (door wrijving van mijn onderbuik tegen de zijne).
Ook bij masturbatie is het vaak het zien of de herinnering aan het seksueel verlangen van een man een cruciale factor om tot een hoogtepunt te komen.
Bij orale seks is het wederom dat sterke gevoel van wederzijds verlangen om elkaar te bevredigen tezamen met 'hitting the right spot in the right moment in the good tempo' een succesfactor.

dryhumping

Ik masturbeer meestal liggend op mijn buik, terwijl ik over mijn ondergoed streel. Zo lukt het me het best en snelst om klaar te komen. Ik draai rondjes met mijn vingers op mijn clitoris, en drijf de snelheid en druk langzaam op. Ik beweeg ook mee met mijn heupen tegen mijn handen.

MET VEEL GEVOEL

Ik ben 57 jaar .. en ben al 38 jaar (gelukkig) getrouwd. Toen ik een jaar of 16 was, ontdekte ik het 'orgasme' met de douchekop, en ook met de stofzuiger (vibraties op mijn clitoris). Toen ik mijn man leerde kennen, was ik verliefd tot in de hemel, en het vrijen was gewoon heerlijk omdat ik hem dan dicht bij mij had, zijn zalige lichaam verenigd met het mijne. Klaarkomen was er voor mij echter niet bij, maar dat vond ik toen ook niet belangrijk. Ik deed het wel op mezelf. De eerste jaren heb ik dit gegeven ook niet met hem gedeeld, ik vond het waarschijnlijk een beetje beschamend. Nu is het een beetje logisch dat er na jaren wat sleet komt op de "verliefdheid"..; en als de sex dan niet echt samenhorig is, komt er de klad in ... niet dikwijls zin om samen te vrijen. Ik ben zelf niet zo'n praatvaak over sex, mijn man echter wel, deed alle moeite om erover te praten met mij; en .. hij heeft mij (na 20 jaar huwelijk pas, stel je voor !!) voor de eerste keer klaar laten komen met orale seks ! (want klaarkomen via penetratie lukte gewoon ging niet, en zal ook nooit lukken, wat ik wel zeer spijtig vind). Sedert vele jaren hebben wij voortaan seks op die manier; ik bevredig hem ook oraal, soms gaan we gelijk op, soms ook niet... maar wat voor mij HEEL belangrijk is, is de manier waarop hij mij benadert; hij moet de juiste plekjes aanraken en bevoelen met zijn vingertoppen met HEEL VEEL GEVOEL ... wat voor een man niet altijd evident is ... maar als dat wel lukt; is het hemels en kom ik ook snel ! Ik ben een pietje precies, maar blijkbaar ben ik dat, als vrouw, niet alleen ... :)

Hoe ouder, hoe beter!

Ik heb altijd van seks en experimenteren gehouden, maar mijn eerste orgasme had ik pas op mijn 23ste met behulp van een vibrator. Toen ik dat overweldigende gevoel door mijn hele lichaam voelde, wist ik niet wat me overkwam. Het heeft een hele tijd geduurd eer ik door had hoe ik mezelf het best kon bevredigen, maar daarna lukte het alsmaar beter.
Een orgasme door gewone seks heb ik nog nooit gehad. Niet door penetratie, niet door vingeren, likken, door niets. Ik kan er soms echt ongelofelijk van genieten, maar een hoogtepunt krijg ik er niet van. Ik heb echt de trillingen van een vibrator nodig.
Met mijn ex had ik vaak heerlijke sex en soms haalden we ook de vibrator erbij zodat ik klaar kon komen. Dan penetreerde hij mij in een standje waarbij ik ook de vibrator kon hanteren en zo kwam ik telkens heel lekker klaar. Voor een heerlijk orgasme heb ik zowel de penetratie als het stimuleren van mijn clitoris nodig. Of de penetratie gebeurt door een vinger, vibrator of penis, maakt niet uit.
Ik kan zowel clitoraal als vaginaal klaarkomen en soms beide tegelijk, heerlijk!
Toen mijn man en ik uit elkaar gingen, had ik lange tijd geen seks met een partner.
Per toeval leerde ik toen via een datingsite een oudere man kennen die enkel op zoek was naar seks, geen relatie. We zaten volledig op dezelfde golflengte qua seksuele verlangens. Ik heb hem ontmoet en heb sinds een half jaar een heerlijke puur seksuele relatie met hem, friends with benefits. Met hem heb ik de beste seks ooit. We zijn geen koppel, dus is er ook geen schaamte. We durven alles zeggen, proberen. Hij wil absoluut dat ik altijd mijn speeltje meebreng zodat ik kan klaarkomen. Hij geniet er enorm van om een vrouw te plezieren en hij geeft me genot zoals ik dat nooit tevoren kende. Hij neemt de tijd om me volledig te verkennen, hij kust en streelt passioneel en geeft me het gevoel dat ik de meest sexy vrouw ter wereld ben. Intussen kennen we mekaar door en door en beleven we vaak urenlange seks waarin ik fantastische orgasmes krijg. Het hoogtepunt is als ik mijn vibrator gebruik en hij zijn vinger(s) in mijn anus stopt en beweegt. Dan krijg ik de meest heftige orgasmes die ik soms door mijn hele lijf voel. Ik geniet op mijn 45ste nu meer van seks dan ooit, maar hoop wel nog op een vaste relatie ooit.

opmerking over enquete

Hallo, ik heb net de enquete ingevuld en ik ben een beetje teleurgesteld over het gebrek aan diepgang over de kwestie.
De enquete mist haar doel vrees ik. Heb je al een orgasme gehad: "ja, nee, ik weet het niet". Dat is een beetje simpel gesteld. Heb je al geëjaculeerd? Misschien ook wat meer opties laten. Soms is er wel veel vocht maar geen fontein. Van een vriendin weet ik dat een 'stortvloed' bestaat en geen uitvindsel van de porno-industrie is.
Het voelt heel goed maar is het het maximaal van de mogelijkheden? Dat weet ik niet, het is ook zo moeilijk te vergelijken. Bij een man is het simpel: het spuwt eruit en het voelt lekker. Klaar is kees. (Ook al bestaat ook een orgasme zonder ejaculatie) Bij vrouwen is het gewoon ingewikkelder.
Het zou fijn zijn moest de enquete meer nuances aanbrengen over de ervaring van het orgasme zelf.

Verder: super initiatief!

Samen zweven en zweten

Ik ben een jonge vrouw van 22. Allereerst wil ik zeggen dat er heel wat meer dames dan die statistische 35% nog nooit zijn klaargekomen, of er in elk geval veel moeite mee hebben. In mijn entourage ken ik slechts drie vrouwen die regelmatig klaarkomen. Ik kan mijn ervaringen gelukkig delen met hen en ben bij de gelukkigen die regelmatig in hogere sferen vertoeven dankzij erotische stimulatie. Als ik masturbeer kom ik klaar door te wrijven over mijn clitoris. Tijdens het vrijen berijk ik meerdere hoogtepunten via penetratie, en de beste orgasmes zijn die waarbij mijn vriend tegen mijn g-spot stoot. Hij kent mijn lichaam zo goed en weet perfect wat hij moet doen waardoor na 8 jaar het vrijen nog steeds niet saai is. Ik kom elke keer meerdere keren klaar en we doen het bijna dagelijks. Ik vind seks leuker dan masturberen, omdat masturberen alleen is (tenzij je het samen met je partner doet, maar als ik hem bezig zie dan kan ik niet weerstaan, dus dat werkt niet voor mij!) En omdat er niemand is die je kan zoenen, strelen, bijten, geile en lieve dingen fluisteren, .... Een orgasme kan lang duren, en bij het beleven daarvan word ik helemaal licht in mijn hoofd en tintelt alles. Tegelijk zoemen er precies 1000 bijen in mijn buik, en ik voel alle spieren in mijn vagina samentrekken. Ik ben ook al wel eens "nat" klaargekomen, om het zo te noemen, maar dat betekent niet noodzakelijk dat dat een beter orgasme is. De allerbeste orgasmes zijn die waarbij ik flauwval, true story ladies! Seks is voor mij de allerbeste drug, en het is niet eens ongezond! Geen nood aan alcohol of andere giffen ;-).

Vingers

Enkel door met vingers mijn clitoris te stimuleren kan ik komen.
Ook mijn vriend doet dit soms, alhoewel dat het moeilijk is omdat ik steeds veel instructies moet geven.
Wanneer hij in mij zit of ik mijn vibrator gebruik kom ik gemakkelijker klaar.

Mijn man slaapt ....

Als mijn man in bed kruipt, slaapt hij al na enkele seconden en slaapt zeer diep. Hij hoort niets en is met niets wakker te krijgen. Daar lig ik dan .... als ik niet in slaap geraak, dan streel ik me tot een hoogtepunt. Soms vinger ik me, soms is het de vibrator die het werk doet. Ik geniet er enorm van ... en leg me dan dicht tegen hem aan. 't is mijn ideaal slaappilletje !

tandenborstel met glijmiddel

Ik ben ondertussen 60 en heb eindelijk wat ervaring met 'happy endings'. Maar het blijft een heel karwei voor mijn vriend om me dat te laten beleven. Sneller gaat het met een speeltje. Ik heb er heel wat en van degelijke kwaliteit, dus ook duur. Maar niets werkt zo goed en is zo goedkoop als een rond opzetborsteltje op mijn elektrische tandenborstel. Vies! Natuurlijk niet! Voor en na gebruik was ik het grondig met detol handzeep en dan verdwijnt het discreet in een washandje in mijn lingerieschuif. Het begeerde orgasme is zalig, komt vrij snel maar duurt erg kort. Ik schat amper 4 seconden. Maar met partner duurt het ook niet langer. Als ik dat nu nog eens 10 keer langer zou kunnen maken, dan was ik de hemel te rijk!

Nooit..

Ik ben n gezonde vrouw van 45 jaar. Geen traumatische ervaringen. Twee langdurige normale relaties.
En...nog nooit n orgasme... met of zonder partner. Speeltjes ..fantasie.. het maakt niet uit.
Het zal ongetwijfeld met niet los kunnen laten te maken hebben, controleverlies.

Gevoelens die de afgelopen 28 jaar afwisselen zijn:
Verdriet. Berusting. Falen( als vrouw, als partner).
Wanhoop. Onbegrip. Gelatenheid. Woede. Frustratie. Schaamte.

Ik ( en mijn partner) proberen er' geen missie ' van te maken. Kunnen er regelmatig om lachen, soms door mijn tranen heen.

Ik zou het mijzelf ( en mijn partner) zo graag gunnen.

Stralen

Als vrouw wil je toch schitteren ? Mijn geheim is duidelijk ! Als ik me 's nachts hevig verwen, straal ik 's anderdaags. Zo masturbeer ik me 's nachts altijd als ik 's anderdaags naar een feest of party moet. En ik moet veel naar feestjes :-)

Wandvibrator

Heb een Palmpower wandvibrator. Die op m'n clit en mijn man zijn vingers op m'n G-plek en ik kom binnen de paar minuten klaar

ik kom spuitend klaar ..heerlijk

ik ben 47 jaar en heb een lat relatie met een oudere man die me elke week een heerlijke sensuele massage geeft met alles erop en eraan ..na een half uurtje alle plekjes te hebben bewerkt en gemasseerd kom ik heerlijk klaar meerdere keren na elkaar .. ik hunkert naar deze heerlijke momenten de aanraking warmte en genot een aanrader zowel voor mannen als vrouwen massage doet wonderen
dus je bent alleen zoek een masseuse op eerlijke afspraken en puur genot ...

ritme

door een ritmische wrijving op en rond de clitoris, ondertussen fantaserend

ontspannen

Wat vooral belangrijk is voor mij is dat ik echt ontspannen ben, wat meteen ook mijn grootste probleem is. Vaak zit ik met m'n gedachten heel ergens anders. Maar meestal kom ik wel klaar en als het een keertje niet lukt omdat ik niet genoeg ontspannen ben dan vind ik dat ook niet zo heel erg omdat ik op zich wel heb genoten. Ik vind het heel opwindend om wanneer m'n man juist uit de douche komt hem lekker oraal te verwennen waarbij ik hem tot net voor het punt van klaarkomen breng. Dan focussen we op mij waarbij hij m'n clitoris wrijft en wanneer ik het zeg me penetreert, maar blijft m'n clitoris wrijven. M'n benen liggen tegen elkaar en zijn opgespannen. Al snel in onze relatie heb ik hem uitgelegd dat dit voor mij de manier is om klaar te komen en hij vindt mijn genot even belangrijk als dat van zichzelf. Ik ga ook wel eens bovenop, maar ook dan met m'n benen uitgestrekt en opgespannen, z'n penis in mij en hij die m'n clitoris wrijft.

Tantra massage met een yoni massage

Ik geef zelf energetische tantra massages , het valt me op hoeveel vrouwen geen orgasme kunnend krijgen en het is zo mooi om te zien hoe ze tijdens de massage zich helemaal laten gaan . Eerst komen er veel emoties vrij, van blijdschap maar ook van verdriet met iets wat ze meegemaakt hebben, dat kunnen blokkades zijn die al jaren vast zitten en door de energie die dan vrijkomt in je lichaam, beginnen ze open te bloeien en geven ze zich helemaal over.
Er zijn er veel die regelmatig eens terug komen en dat is dan vrij intens vertellen ze steeds dat ze met hun man niet kunnen beleven …..
Aanraken en aangeraakt worden….
Knuffelen en geknuffeld worden….
Tijd nemen voor elkaar is zeer belangrijk.

misschien ooit....

Ik ben een vrouw van 33 (ja, alweer eentje, want blijkbaar staan er hier al verschillende bij), maar ik weet niet zeker of ik al ooit een orgasme heb gehad. Misschien 1 of 2 keer, vele jaren geleden, maar zelfs toen was ik niet zeker of dát het nu was. Mijn man (die ook mijn enige bedpartner ooit is) is helaas volgens mij slecht in bed, en de aanwijzingen die ik gaf, leek hij niet op te volgen. Helaas kon ik hem ook niet echt helpen, want ik heb ook mezelf nog nooit tot een orgasme kunnen brengen. Ik weet ook niet hoe het precies komt, maar als hij iets met zijn vingers probeert doet hij mij telkens pijn. En met penetratie komt hij binnen de kortste keren klaar, en dan blijf ik meer gefrustreerd achter dan voor de sex. Vroeger had ik de hoop dat het zou beteren met de tijd, maar helaas is het enkel slechter geworden. En ondertussen is het zelfs al een paar jaar geleden dat we nog sex hebben gehad. In het begin (na mijn tweede bevalling) had ik er gewoon niet veel nood aan, maar ondertussen mis ik het toch wel, hoewel ik dan graag eens goede sex zou ervaren (wat ook niet zal gebeuren zolang we bij elkaar zijn - ondertussen 15 jaar reeds-, want ik ben geen type om vreemd te gaan). Wat betreft solo-sex : Ik denk dat ik ook teveel overdenk, en (het klinkt misschien wat cliché) ik denk dat ik echt iemand nodig heb waar ik ook om geef om nog maar in de buurt te raken. Ik heb er reeds over gedacht om eens een speeltje te proberen, maar als ik dan begin te kijken online is er zo'n keuze, en ik weet gewoon niet wat dan wel of niet goed is, dus haak ik weer af.
Wie weet... misschien ervaar ik het ooit nog wel eens...

Goede lover

Op mijn 30ste heb ik mijn huidige man leren kennen, tot dan had ik nog geen orgasme gehad. Hij bleek een liefhebber van orale seks te zijn, toen hij mij voor het eerst likte ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik kreeg meerdere orgasmes na elkaar. Daarna hebben we verder geëxperimenteerd, bij penetratie ook vingeren (eerst hij, later ikzelf ook). Masturberen had ik nooit gedaan voor ik hem kende, nu doen we het regelmatig samen. Ik vind het geweldig om hem bezig te zien, dit windt mij op zodat ik sneller tot een orgasme kom (Ik kan iedereen dit aanbevelen). Nu masturbeer ik regelmatig, meestal met de vingers, soms met een vibrator die ik van hem kreeg en we soms ook samen gebruiken. Telkens we seks hebben krijg ik een orgasme, soms door orale stimulatie dan door zijn of mijn vingers, een enkele keer lukt het om via penetratie klaar te komen.

Yonitherapie

Misschien eens kijken op yonitherapy.com....

Toppie

Afstandsbediening tv is ideaal!

soms wel soms niet

Klaar komen is fijn maar het is voor mij geen must, behalve bij masturberen, dan is het frustrerend als ik maar niet wil klaarkomen en blijf ik met een ambetant gevoel zitten.
Als ik sex heb met mijn partner, is het heel leuk om klaar te komen. Maar soms wil het niet lukken. Dan is voor mij het gevoel dat ik heb belangrijker dan het klaar komen zelf.
Sex is leuk en moet leuk blijven. Het mag geen must worden. En alles kan en mag besproken worden. Ik speel graag met mijn partner. Wij zijn geen die-hard sm-ers, maar hebben er wel graag een fetish kantje bij zoals vastbinden, blinddoeken, zweepjes ed. Telkens als we spelen is het anders, en dat houdt het zeer boeiend. We leren mekaar steeds beter kennen en dat geeft een fijn gevoel.
Ik wil geen sex met vrouwen, maar ik hou van vrouwen kussen en borsten aanraken. Dat windt me wel op. Maar tijdens de sex moet er toch een penis aan te pas komen om mij te penitreren. Dat gevoel is met niets te vergelijken en kan niet vervangen worden.

En dan ineens is dat het belangrijkste!

Het grootste probleem met eerlijk zijn tegen je bedpartner over het feit dat je niet of moeilijk klaarkomt, is dat ze daar dan ineens alle focus op leggen! Dan willen ze de triomf behalen van 'Ik kan haar wel doen klaarkomen' en wordt daar ineens heel veel aandacht aan geschonken!
Mannen! Aandacht voor ons orgasme is leuk, nodig en flatterend, maar als wij de indruk krijgen dat je er téveel moeite voor doet en dat het ineens moet of dat je om de minuut ligt of komt kijken om te zien of we er bijna zijn, werkt dat averechts en is de zin rap over!
Het subtiel aanpakken en letten op haar ademhalen, hoe ze ligt te kronkelen, ... that's the way to go!

Vinger hard en zuig harder

Een man die mij vingert door zijn vingers in mijn vagina te steken... Sorry, daar moet ik altijd een beetje mee lachen. Ik kom zo noooooit klaar. Bij mij is het eigenlijk simpel: je plaatst 1 vinger op mijn clit en 1 eronder en dan begin je op en neer te wrijven, steeds harder en sneller. Ik kom klaar binnen de minuut.

Willen maar niet kunnen.

Je wil het, maar je kan het niet.
Dat was mijn probleem een lange tijd. Langs de andere kant probeerde ik ook niet echt. Na wat onderzoek op het fantastische internet, besloot ik het toch nog een keer te proberen. De motiverende en veelbelovende woorden van onbekende vrouwen spoorden mij aan. Het ging niet zo zeer over hoe het moest, maar meer over dat het oké is. Het is oké! Zelfs apen doen het, dus dan kan het niet anders dan natuurlijk zijn. En het lukte!
De truc is om niet tè bewust te zijn van jezelf en het niet tè hard te willen. Gewoon wat voelen en wat wrijven en de juiste hoek vinden en eens het goed begint te voelen ben je vertrokken en moet je je alleen nog maar concentreren op het feit dat het zo goed voelt. Niet: "Wat lig ik hier nu eigenlijk te doen?" Dat moet je van je af kunnen zetten. Kan je je voorstellen dat mannen hier problemen mee hebben? Ik niet. Dus waarom wij wel!
Het is nu 2 jaar geleden dat ik mijn eerste orgasme had, en ik het heeft me echt geholpen om helemaal open te bloeien op seksueel vlak, wat ook een effect heeft op mijn dagelijkse zelfzekerheid. Ik ken mijn lichaam nu veel beter, en dat maakt het beter voor mij en ook voor mijn bedpartner. Hoe kan je trouwens verwachten van je partner dat hij/zij weet hoe je je kan laten klaarkomen, als je het zelf niet eens weet! Zelfs al heeft de andere veel ervaring met happy endings bezorgen, dat wil niet zeggen dat het ook bij jou zal lukken. Vrouwen zijn allemaal anders en ingewikkeld en dat is goed! Sinds ik mijn eerste happy ending had, heb ik bij elke man waarmee ik seks had meerdere orgasmes gehad. En bij de laatste heb ik zelfs nog nieuwe manieren ontdekt. Ik vind het persoonlijk het leukst om seks te hebben in een positie waar ik met mijn hand bij mijn clitoris kan, zodat ik extra kan stimuleren. En als alles dan in een goede hoek en een goed ritme zit, duurt het meestal niet erg lang voor ik er ben. Met wat oefening kan mijn partner dan zelfs voelen wanneer het zover is en tegelijk met mij klaarkomen. Wat echt het onbeschrijfelijke toppunt is.
Ik ben nu slechts 20, dus er is nog veel bij te leren. En blijkbaar kunnen vrouwen, hoe ouder ze worden, beter en sneller en meer klaarkomen. Dus niet getreurd! Uw tijd komt nog. Zolang je blijft proberen.
Het kan alleen maar beter gaan.

that's me

ik wil graag beginnen met het Shere Hite rapport "vrouwen en liefde" aan te bevelen in dit verband. Wat mezelf betreft (63) hou ik het meest van solo seks en kan tot 20 keer en meer
een happy ending bereiken.

Praten praten praten...

En dan doen doen doen doen doen doen.
Ge moet een orgasme (krijgen) ook niet doodbabbelen natuurlijk.
Ik heb er vaak een. (allé, vaak, 't is te zeggen: van alle keren ik seks heb, is er meestal ook een orgasme). Soms hoeft het niet en wilt ge gewoon seks, kort en krachtig en soms wordt ge onnozel dat het er niet van komt op een moment dat ge er eigenlijk wel eentje wilt. Dat is dan meestal omdat de andere partij klaarkomt, het al een wilde vrijpartij was en ge eigenlijk stikkapot zijt. Slapen is dan haast even aanlokkelijk als klaarkomen. Haast hé ;).
Om tot een orgasme te komen moet je je toch op je gemak voelen, alles laten voor wat het is en meegaan in het moment. Vrede hebben met hoe uw lijf is, hoe uw vagina eruitziet, vrede hebben met uw love handle(tje)s en buikje is hierbij wel mooi meegenomen. En daarnaast is het ook wel fijn als uw bedpartner een beetje weet wat hij doet of toch tenminste de "overduidelijke" signalen door heeft.
Kreunen wanneer het eigenlijk niet echt plezant is, dat helpt dan weer niet, maar we hebben 't allemaal meer dan eens gedaan. Ik betrap mezelf er nog altijd op. Macht der gewoonte, I guess. Maar ik leerde ondertussen wel om dan bij te sturen.

Een orgasme krijgen is de beste energieboost ooit.
Of dat nu van een bedpartner komt of van uzelf.
Love yourself, en ge zijt al een hele stap dichter bij het ultieme orgasme.

Kinder Surprise

Ik poep telkens een klein beetje als ik klaarkom. Best wel genant als je dan op het gezicht van je partner zit! #awkward

leve de fantasie

Ik kom gemakkelijk tot een orgasme als ik rustig op mezelf ben. Dan leg ik me comfortabel op bed en kijk eerst wat naar porno. Nadien geef ik me over aan men seksuele fantasieën. Meestal gaan die over een toevallige ontmoeting met een onbekende man in de sauna bijvoorbeeld. Tegelijkertijd stimuleer ik mijn clitoris met de vingers en ook de ingang van men vagina is erg gevoelig. zo kom ik na 5 à 10 minuutjes tot een lekker orgasme.

jong begonnen

Na hier eerst wat te lezen ,en al gelijk in stemming gekomen ;)even nagedacht ,mn eerste orgasme was ook een spelletje,ik was 11 en een vriendinnetje had iets ontdekt ..;wouw ,ik oefende elke avond ,dat nieuwe spelletje ,zonder te weten wat het was ,en ik was niet alleen ,las ik ....
Mijn eerste partnersex ,ik was 15 ,was goed maar niet beter,dan solo .Toch na 4 jaar sex met dezelfde partner ,en een open gesprek ,wel in het donker,in bed,vond hij het knopje en deed er alles aan om me een orgasme te bezorgen ,nog steeds trouwens .Ik help mezelf een beetje of hij doet het tijdens de penetratie .Eigenlijk heb ik geen klagen ,niet echt ..Maar ik probeerde wat en toen was er die Turkse hamam-masseur en dat was pas een orgasme ,zonder enige penetratie ....Ik lang gebruikte ik deze ervaring als fantasie ..maar ook die wordt saai ...Toen ging ik erotische verhalen lezen ,Shespot......en toen kwam er een minnaar op mn pad ,is mn partner zacht en lief ,deze "neemt" gewoon ,hard en stevig en BAM ik kom zonder enige hulp of zo , op 45 jarige leeftijd had ik voor het eerst sex met een vrouw .....en sorry mannen ,maar ja dat is thuiskomen .....Als ik haar tot een orgasme breng ,kom ik zelf mee ,en omgekeerd,met haar is oraal lekkerrr ,al moet het niet echt strelen en vingeren is genoeg,met een man vind ik er niet veel aan .Ik ben nog steeds met mijn eerste sexpartner ,al 38 jaar .raar maar bij haar gaat mn genot dieper(vaginaal orgasme ) ,zonder dat er iets diep in gaat ...dus ga ik ervan uit dat ik daarvoor en nog een clitoraal orgasme had ,eigenlijk valt er op mijn leeftijd nog veel te ontdekken ,merk ik .....
een erotisch verhaal ,een porno film ,maar ook een blik of een zwoele kus ,of even aan haar /hem denken kunnen de trigger zijn om even "te spelen" zomaar overdag ,of voor het slapen gaan ...nog veel genot allemaal ;)

Wilma

Ik masturbeer best vaak , ook samen met mijn vriendin, als ik het zelf doe heb ik 5 tot 7 keer een orgasme

Leve de vibrator !

Nog nooit heeft een partner / nog mezelf mij doen klaarkomen. Ik kom enkel klaar met een vibrator (liefst met sterke trillingen). Ik vind dit persoonlijk heel erg frustrerend. Al een geluk heb ik een partner gevonden die er voor openstaat en samen gaan wij af en toe een nieuw speeltje kopen die wij dan samen kunnen gebruiken.

Verken

Ik denk dat alles begint bij het verkennen van je eigen lichaam, jouw eigen plekjes ontdekken en zo opbouwen naar dat heerlijke klaarkomen...
Eens je zelf goed weet hoe jouw lichaam werkt kan je die trucjes ook gaan toepassen tijdens de vrijpartijen met je partner. Het is helemaal geen schande om jezelf een handje te helpen tijdens het vrijen!
Voor mij persoonlijk is er maar 1 standje om klaar te komen zonder mezelf te stimuleren en dat is de missionaris houding, uiteraard niet door als een plank te blijven liggen, meestal met mijn handen op zijn kont om het goede tempo aan te geven en terwijl beweeg ik mijn heupen op en neer en van links naar rechts tot ik de juiste cadans gevonden heb :-) Het is dan wel de bedoeling dat hij vrij plat op mij gaat liggen zodat mijn clitoris voldoende wrijving heeft en dan heerlijk diepe penetratie...
Bij alle andere standjes stimuleer ik zelf mijn clitoris tijdens de penetratie en dat werk goed!
Als we voor een vluggertje gaan dan is dat soms moeilijk maar dan neem ik er mijn rubberen vriend bij en doe ik zelf de afwerking, wat hij trouwens heerlijk vindt om te zien...
Een orgasme is voor mij echt wel een ontlading en werkt ontspannend.
Als ik bijvoorbeeld niet kan slapen en mijn vriend ligt al in dromenland dan speel ik ook met mezelf, wat trouwens een super kick geeft dat hij naast mij ligt te slapen, eens gekomen slaap ik als een roos.

orgasm

ik ben vrouw van 22 jaar mijn ervaring bij orgasmes is dat mijn partner altijd eerder klaarkomt daarna laat hij mij klaarkomen door te likken of te vingeren en te kussen in mijn nek zodat ik opgewonden wordt

Oraal is de ultieme verwenning

Na een paar vriendjes te hebben die vooral aan zichzelf dachten, en dachten dat een beetje vingeren genoeg was om een vrouw in hogere sferen te brengen, heb ik eindelijk na jaren eens een man gehad di

niet altijd een must om klaar te komen

Zin krijgen gebeurd bij mij meestal in mijn hoofd. Ook wel eens een keer naar porno kijken om ' in the mood' te komen. Veel vrouwen kijken ernaar, weinigen komen er ook voor uit.
Ik word er geil van. Simpel.
Klaarkomen gaat meestal gemakkelijk. Hangt er ook wel vanaf hoe goed de bedpartner is. Door orale stimulatie kom ik ALTIJD klaar. Vaginaal af en toe maar dan moet er ook op dezelfde moment stimulatie van het clitje bijkomen.
Nog niet zo lang geleden heb ik tot mijn eigen grote verbazing ' gespoten'. Raar, wist niet dat ik dat kon, maar het gebeurde plots en het was geweldig. Heel ander gevoel dan "gewoon" klaakomen. Ik was zelfs een beetje trots op mezelf dat ik dat kon, én met een goeie minnaar erbij die weet wat hij doet natuurlijk, alleen lukt het me namelijk niet.
Bedspeeltje gebruik ik meestal om mezelf te bevredigen. Trileitjes zijn 'the best'!
Hoe vaak ik masturbeer? Hangt er echt vanaf. Soms een paar keer in de week, soms weken niet.
Nooit samen met mijn huidige partner. Jammer maar die staat er niet voor open dus gebeurd het ook niet.
Ik merk ook dat er weinig over masturbatie gepraat wordt tussen vrouwen onderling. Ik ben net vijftig geworden, misschien ligt het aan onze generatie om daar niet over uit te wijden.

vroeger nooit - nu wel

vroeger kreeg ik nooit een vrouwelijk orgasme en sinds we orale sex ook bij mij doen en niet enkel bij hem, kan het plots wel. Een hele overwinning en geloof me sex is plots veel aantrekkelijker omdat het ook om mijn beleving draait en niet altijd om die van hem.

rust in de relatie

Ik ben meer dan 35 jaar getrouwd geweest en mijn ex ergerde zich eraan dat ik bijna nooit een orgasme had dus met het gevolg dat het steeds minder werd. het resulteerde er dus in dat we gingen scheiden,
Maar nu heb ik een nieuwe partner die het geweldig vind om een vrouw te laten genieten dus hij zet zichzelf niet op de voorgrond en doordat ik dit weet is genieten geen probleem meer. Mannen moeten zich dus alle tijd van de wereld nemen dan weten ze niet wat hun gebeurt.

Leve de erotische massage

Interessante blog.
Graag wil ik een bijdrage leven. Voor het welzijn van de jonge en iets minder jonge vrouw.
Als getrouwde vrouw van bijna 50 met een matig seks leven ben ik er sinds enkele jaren achter gekomen dat een warme oliemassage van een klein uurtje door een (al dan niet) knappe en/of jonge masseur mij tot een ongekend hoogtepunt kan brengen. Door de juiste sfeer te creëren, de tijd te nemen om mooi op te bouwen, alle plekjes van mijn lichaam aan te raken en uiteraard door finaal de juiste vingertechnieken te gebruiken, slaagt de masseur er in mij vloeiend te doen klaarkomen.
Heel jammer dat dit niet gebeurt in samenspel met mijn echtgenoot. In dialoog gaan over seks vind ik heel moeilijk. Nochtans kom ik op andere vlakken gemakkelijk op voor mezelf. Alleen die bedgeheimen, of zijn het bed frustraties?, blijven goed bewaard. Kan je aan je man zeggen : je doet het niet goed, je neemt niet de tijd? Kan je/moet je nà zijn orgasme liefdevol vragen of hij je ook tot een hoogtepunt wil brengen?

Intussen plan ik regelmatig een massage met happy ending bij één of meerdere masseurs. Het is 'me-time' en die is best wel verslavend.
Zorg wel dat je vooraf goede afspraken maakt met jouw masseur. Eis een massagetafel, eerder dan een bed of futon. Het is best wat onwennig de eerste keer. Vertrouwen en een obligaat gesprekje kunnen het ijs breken . De eerste massage is eerder verkennend. Vanaf de volgende keer zijn er geen geheimen meer en wordt het genot steeds groter. Doen!

Gotta be relax!

Voordat ik de liefde van mijn leven ontmoette waren inderdaad de meeste orgasmes van mezelf.
In de douche met de douchekop of in bed met mijn vibo en handen. By my gaat het vooral om het stimuleren van mijn klit om een heerlijke orgasme te krijgen. Het penetreren alleen is meestal niet genoeg voor me, al geniet ik wel van elke stoot die mijn vriend geeft, love the sensual feeling! Meestal time ik het zo dat we ongeveer gelijk komen, daar word ik alleen nog maar geiler van!

Het belangrijkste is toch wel dat er open communicatie is en dat je je vent gewoon verteld hoe je het wilt hebben!
Voor single vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad raad ik toch echt de douchekop aan!

-een vrouw uit noord-brabant

Oragasmes à volonte!

Orgasmes zijn voor mij nooit een probleem geweest. Ik kom klaar als ik masturbeer en zo goed als altijd tijdens seks. Meestal is het eerste al een feit nog tijdens het voorspel. En tijdens seks rijg ik ze aan elkaar als ware het parels aan een draad. Groot is dan ook altijd de teleurstelling als het een keertje toch niet of moeilijk lukt.

Mijn man vind het zelf ook heel plezierig om mij zoveel mogelijk orgasmes te geven (powertrip!).

Voorlopig dienen de meervoudige orgasmes jammer genoeg ook als goedmaker voor de lage frequentie van seks. Jonge kinderen en al. Want als het toch al weinig seks is, mag de seks zelf toch wel op zijn minst een beetje spectaculair zijn!

Fantaseren en het lukt altijd

Ik masturbeer best veel, minstens 5x per week als ik zo even tel, vaak 's avonds, maar als ik thuis werk soms gewoon overdag omdat het me zalig ontstresst. Daarnaast vrijen mijn echtgenoot en ik ook 2-3 keer in de week, maar masturberen is “mijn pleziertje”. Veel heb ik niet nodig. Ofwel ga ik in de zetel liggen, of doe het gewoon op bed. Wat mij extra opwindt, vraag me niet waarom, is om op voorhand het huis wat te hebben rondgelopen in mijn hooggehakte muiltjes. Ik voel me dan extra sexy en krijg automatisch zin. Ik weet dat, wanneer ik die schoentjes aandoe, de prikkels snel komen. Mijn ritueel is eigenlijk altijd dezelfde. Ik kleed me onderaan altijd uit, bovenaan niet noodzakelijk, en ga op mijn rug op bed liggen. Ik spreid mijn benen lichtjes, knieën omhoog, mijn muiltjes houd ik aan en ik plant ze stevig in bed of de zetel. Hoewel ik mijn ogen sluit, en niet eens zo slecht zie, is het (raar maar waar) belangrijk dat ik ook steeds mijn bril op heb. Ook wanneer is ’s ochtends wakker wordt, en plots zin heb, tast ik toch eerst naar mijn bril op het nachtkastje en zet hem op. Bril en muiltjes zijn noodzakelijke attributen, je zult zo begrijpen waarom. Meestal ben ik al vochtig voor mijn eerste aanrakingen. Langzaam penetreer ik mezelf, eerst met mijn pink, dan ook met wijs- en middenvinger, terwijl ik met mijn andere hand mijn clitje stimuleer. Heel snel denk ik aan niets anders meer, en verlies me volledig in mijn gevoelens. Naarmate ik meer opgewonden raak, duw ik mijn bekken omhoog, en krijg zo een nog intenser gevoel. Om het plezier langer te laten duren, wissel ik soms mijn vingers heel langzaam en voorzichtig af met de met zacht leer bedekte hak van een muiltje ter penetratie, of streel ik mijn klitje met de glazen van mijn bril, hetgeen een heel bijzonder en opwekkend gevoel geeft, of penetreer ik mezelf heen en weer, steeds dieper met het uiteinde van de armen van mijn bril die uit glad plastic zijn. Allemaal heerlijke sensaties. Mijn orgasme heb ik steeds langer leren uitstellen, maar uiteindelijk kan ik het niet langer tegenhouden, laat alle remmen los en sidder en beef ik tot in het diepste van mezelf. Daarna moet ik echt op adem komen. Indien ‘s avonds, val ik dan ik een diepe slaap. Indien overdag, heb ik een geweldige energieboost gekregen!

Geen orgasmes

Ik heb nog maar weinig tot geen orgasmes gehad. Mijn vriend schenkt er niet genoeg aandacht aan en dan zou je denken, wijs hem de weg, maar ik weet het zelf niet... Ik kan soms in de mood zijn en mezelf opgeilen manueel of met een speeltje, maar ik geraak nooit over een bepaalde fysieke drempel. Ik geraak net niet over de rand om klaar te komen. Ik kan er enorm van genieten, maar echt tot een hoogtepunt komen... Neen... Tijdens seks met een partner ben ik al 1 à 2 keer tot een hoogtepunt gekomen, niet meer denk ik.
Zeer jammer, als ik dan vriendinnen erover hoor vertellen...

Instinctief

Nog voor ik wist wat masturberen was, deed ik het al als klein meisje. Ik beeldde mij dan in dat er een prins toekeek en het een soort wedstrijd was en ik dan zo stil mogelijk moest blijven liggen terwijl ik kwam. ;-) Al wist ik toen nog niet dat dit klaarkomen was. Het waren gewoon kriebels over mijn hele lijf. Het is pas later door in mijn puberteit te horen vertellen over masturbatie dat ik tot het besef kwam dat ik dit al een hele tijd deed en dat het iets seksueels was. Gek hoe het bij sommige vrouwen heel erg moeilijk gaat en hoe het dan blijkbaar bij anderen iets is dat ze instinctief aanleren. Het is ook niet dat ik seksueel vroegrijp was of zo. Mijn seksuele interesse voor een partner volgde pas rond mijn 16de. Masturberen was gewoon iets dat ik deed en dat toen niks met seks te maken had, maar enkel met het ontdekken van mijn eigen lijf en het genieten ervan uiteraard :-)

Afstemmen

Toen ik 19 was ging ik naar bed met mijn eerste lief. Hij was attent en zorgzaam. We bleven 15 jaar samen. Hoewel het ene jaar gevulder was met gestoei dan het andere, vond ik ons seksleven over het algemeen goed gevuld en afwisselend. Er werd niet over gepraat. Het was er gewoon en het was ok. Meestal kwam ik niet klaar tijdens de seks, maar dat loste ik op door nu en dan te masturberen

4 jaar geleden gingen we uit elkaar. Ik leerde vrij snel iemand nieuw kennen. Boy oh boy. Een man met ervaring, die me letterlijk sterretjes liet zien. Nu kom ik bijna elke keer klaar. Naast totale overgave draait fijne seks voor mij om aanvoelen en durven zeggen wat je lekker vindt. Je vrouwelijk en goed in je vel voelen. Dan kent genot geen grenzen meer.

orgasme droom

Een orgasme. Ik krijg al stress van het woord zelf.

Nog nooit gelukt met een partner. Ik dacht in het begin dat ik abnormaal was, dat het van de stress was, en begon te twijfelen aan mezelf. Mijn partner zei dat dit wel normaal was, en ik begon te googlen. Inderdaad vond ik vaak terug dat meisjes geen orgasme kregen tijdens de seks. Maar toch had mijn zelfbeeld een deuk gekregen.
Telkens bij de seks was ik te veel gefocust op het plezier van mijn partner dan op mijn eigen plezier. Ik vond seks wel leuk, maar er ontbrak altijd iets.
Ik begon te experimenteren op mezelf en kon na een tijdje toch een orgasme uitlokken door masturbatie. Maar tijdens de seks zelf, ook met stimulatie van de clitoris en omstreken lukte het me niet. En nog altijd niet. Ik geniet wel van seks maar toch hoop ik dat ik ooit eens klaarkom met een partner! Een stiekeme droom.

Orgasme in kwadraat

Van jongsaf aan wist ik perfect hoe en wat een orgasme was, het enige dat ik als vrouw moest leren is het durven toestaan tijdens een vrijpartij met een partner, ik had niet graag dat mijn partner zo af en toe zei, 'dit heb je wel graag hé' het gaf me een gevoel van afhankelijkheid. Maar door zaken op te zoeken, door er over te praten vooral dan met mannen (anoniem met vreemde mannen via de chat), ben ik net beginnen begrijpen dat wij als vrouw eigenlijk alles bepalen, dat wij de macht aan onze kant hebben. Mannen zijn veel afhankelijker van ons dan andersom. Van dan af ben ik gaan zoeken naar nog meer en betere mogelijkheden om een orgasme te bekomen, en was ook de chroom om er met mijn partner over te praten verdwenen. Soms kreeg ik ook van mijn partner de opmerking dat ik me liet opgeilen door andere mannen en dat hij het werk mocht afmaken (eigenlijk moest ik dat ook een beetje toegeven, ik haalde mijn kick uit de gesprekken met andere mannen). Uit die gesprekken heb ik ook een stukje de kinky kant in mezelf ontdekt, niet dat die zo uitgesproken was, maar in mijn fantasie kon die wel zeer uitgesproken dus zeer opwindend zijn. Trouwens ik heb ook meer aan erotische lectuur dan aan visuele beelden, ik maak liever mijn eigen beelden dan de porno fake wereld te aanschouwen.

Na zo een beetje rondlezen en beelden bekijken en het durven experimenteren, eerst zelf in mijn eentje, later met partner... en zo vaak te hebben gelezen dat een vrouw een dubbele penetratie aankan, kwam ik op het idee meteen dildo en partner ook een dubbele penetratie op mezelf uit te proberen. Het orgasme dat ik toen kreeg was zo hevig, dat ik sindsdien minder makkelijk tot een orgasme kom, maar ze zijn nu altijd zoveel heviger. Het lijkt of ik voordien zelf de intensiteit en de duur een beetje onder controleren had, waar me dit nu eerder altijd overvalt en me helemaal overrompelt. Zalig en ik geniet er met volle teugen van.

Clitorale stimulatie + neuken = klaarkomen

Clitorale stimulatie + neuken = klaarkomen. Zo simpel is dat. Beetje voorspel. Orale seks: hij bij mij. Goed nat zijn. En dan vrijen. Met clitorale stimulatie dus. Het liefst lig ik op mijn buik, met hem bovenop mij en ik maar wrijven. Of hij bovenop mij en ik op mijn rug. Of op zijn hondjes. Lukt 99% van de tijd. Of ik zou echt een kutdag moeten hebben. Ik kan zelfs niet zonder die penetratie klaarkomen bij het vrijen. Dat is deels psychologisch, denk ik. Omdat zijn plezier mijn plezier verhoogt. Maar het voelt ook gewoon fantastisch. Vandaar dat de vrouw altijd eerst moet klaarkomen volgens mij. Die zeldzame keer dat mijn lief eerst klaarkomt en hij me achteraf klaar wil vingeren, duurt het allemaal veel, veel, veel langer. Als late dertiger kan ik me niet inbeelden dat ik nooit zou klaarkomen met mijn lief. Ik moet er niet aan denken. Damn right dat ik recht heb op een orgasme. Net als hij. De gêne om mezelf aan te raken tijdens het vrijen is al lang weg en eindeloos veel kleiner dan mijn goesting in een'n hoogtepunt. Zo egoïstisch ben ik wel. #sorrynotsorry

Niet zo vaak

Ik kom eigenlijk niet zo vaak klaar. Toch niet als ik met mijn vriend vrij. Nooit is eigenlijk een beter woord. Er is wel voorspel enzo, en dat is wel lekker, maar het gaat nergens naartoe, behalve naar de échte seks. Meestal zorgt hij er gewoon voor dat ik een beetje nat ben en dan vrijen we en als hij klaar is, is ook de seks gedaan. Als hij snel klaar komt (wat vrij vaak is), heb ik er dus weinig aan. Ik heb nooit echt beseft dat ik ook "recht heb" op een orgasme. Het is gewoon niet aan de orde bij ons.

Ik denk niet dat hij weet waar mijn clitoris ligt, we hebben het er nog nooit over gehad. Als ik voorzichtig zeg dat de seks wel wat langer mag duren, dan denkt hij dat ik andere standjes wil. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet aanbrengen. Ik heb wel eens een tijdschrift onder zijn neus geduwd waarin iets stond over het vrouwelijke orgasme, maar toen moest hij alleen maar ongemakkelijk lachen.

Zelf kan ik wel klaarkomen, maar ook nog maar pas. Ik ben nu 21 en ben vorig jaar voor het eerst klaargekomen. Ik was al wel langer nieuwsgierig, maar mijn eerste pogingen lukte niet meteen. Ik was te zenuwachtig denk ik. Ik wist niet precies wat te doen of wat ik moest voelen. Maar nu dus wel. Ik masturbeer niet zo vaak. Ik schaam me precies toch een beetje erover. Ik voel me altijd bekeken, alsof ik iets doe dat niet mag, of niet hoort. Ik zat in het middelbaar op een erg katholieke school, en ergens is daar toch iets van blijven hangen. "Meisjes horen zo'n dingen niet te doen of te voelen." Dat soort ideeën.

Ik heb er nooit met mijn ouders over gepraat, brrr, dat zou zo akward zijn. Met mijn vriendinnen praten we wel over seks, over alle mogelijke details, maar niet over klaarkomen of masturberen. Ik weet wel dat er ergens iets mist, maar als je niet kan vergelijken met andere of betere seks, dan neem je gewoon wat je hebt. Mijn vriend is ook nog maar mijn tweede sekspartner.

Als ik de verhalen hieronder lees, hoop ik dat ik ooit ook zo vrij word om dat allemaal te kunnen ervaren. Zonder me schuldig te voelen.

Tarzan, mijn beste vriend

Klaarkomen is meestal een hele klus voor mij, en voor mijn partner. Al jarenlang ben ik op zoek naar dé manier, maar er speelt nog.zoveel meer mee dan enkel de handeling. De 'omstandigheden' moeten echt goed zitten. Soms komen er eens hulpmiddelen aan te pas (penisring hoera!), maar dankzij een upper@home heb ik toch eens een dubbele vibrator aangeschaft, een zogenoemde Tarzan. Een roze, niks spectaculair, hij trilt gewoon in verschillende standen, maar hij is ondertussen mijn beste maatje! De gelijktijdige stimulatie van zowel clitoris als vagina is hemels. Sorry mannen, maar wat dat kleine roze mannetje kan, daarvoor zullen jullie nog veel moeten oefenen... Maar wees gerust, het oefenen is ook leuk :-)

It's all about the fantasy

Meestal begint het zin krijgen met een fantasie in mijn hoofd. Ik fantaseer vooral over hoe een man mij overmeestert en plaagt vastgebonden aan een bed of zetel. Soms gebruik ik hiervoor ook het internet om deze fantasie te kunnen beginnen. Kijken naar vastgebonden vrouwen die dan door een vibrator worden gepenetreerd is mijn favoriet. Of 2 mannen die tegelijk een meisje penetreren in de anus en vagina. Dit gebruik ik alleen als ik alleen ben. Ik durfde dit niet te vertellen aan mijn ex-partner. Het klaarkomen zelf is dan niet meer moeilijk, als ik naar porno kijk ben ik meestal zo opgewonden dat een kleine aanraking aan mijn clitoris of vagina het vuurwerk al doet ontstaan. Soms denk ik: "ooh spijtig dat ik zo snel ben klaargekomen."
Wanneer ik dan meer mijn eigen fantasie de loop laat zonder naar porno te kijken heb ik iets meer tijd nodig. Ik stimuleer dan juist achter een harder gedeelte (waarschijnlijk een spier want deze voel ik ongecontroleerd dicht knijpen bij het klaarkomen) binnen in mijn vagina een zachter gedeelte, of juist door het duwen hierop, met 2 of 3 vingers en dan kom ik klaar. Ondertussen drukt mijn handpalm tegen de clitoris aan. Ik kom dan nog het beste klaar als ik op mijn buik lig of mijn benen tegen elkaar duw als ik op mijn rug lig.
Natuurlijk gebruik ik ook speeltjes (tegenwoordig meer dan anders) een vibrator met een gedeelte voor de vagina en een gedeelte voor de clitoris is mijn lieveling. Puur op mijn clitoris klaarkomen vind ik moeilijk dus daarom steek ik ook graag iets in mijn vagina. Sinds wanneer ik een partner heb gehad, wordt ik ook enorm geil door het aanraken van mijn borsten. Het is zelfs zo erg geworden dat ik tepelklemmetjes ben gaan halen. Ik gebruik deze vooral als ik mezelf masturbeer. Ik denk ook wel dat ik die tepelklemmen heb gekocht om zo het gevoel van overmeestering te laten meespelen als ik mezelf masturbeer.
Het spijtige is dat ik bij een partner nog nooit ben klaargekomen. Ook niet als hij mij wil laten klaarkomen door een vibrator. Zelfs niet als ik langs hem lag en ik mezelf met een vibrator stimuleerde. Ik kan dit precies niet als iemand er op kijkt. Misschien komt dit ook omdat ik op zo een moment geen fantasie meer durf gebruiken en hoop door naar hem te kijken dat ik klaar kom.

Masturbatie is het toppunt van me-time

Ik ben geen regelmatige masturbeerder. Soms doe ik het pakweg elke twee dagen, dan zitten er opeens drie weken tussen. Waar dat precies aan ligt, weet ik niet. Als ik masturbeer, kom ik wel bijna altijd klaar. Ik ken mijn lichaam en ik weet wat ik nodig heb. Mijn clitoris is echt wel the place to be.

Mijn vriend kent mijn lichaam intussen ook goed. Ik vind het zalig als hij mij met zijn handen, vingers en tong onder handen neemt. Ik geniet daar meer van dan van echte penetratie, en ik kom dan ook zo goed als altijd klaar. Als we echt vrijen, dan heb ik ook wel die extra stimulering nodig om klaar te komen.

Ondanks dat ik het niet heel vaak doe, is masturbatie voor mij wel het toppunt van me-time. Geen bad, geen massage, geen wat-dan-ook kan daaraan tippen. Het is niet enkel lichamelijk ontspannend, maar ook mentaal. Je kunt niet stiekem aan je werk denken, terwijl je masturbeert. Mijn hoofd stroomt dan eerst helemaal leeg en daarna geniet ik van ingebeelde gesprekken of feestjes die uit de hand lopen. Als mijn fantasie me in de steek laat, kijk ik naar porno om in de stemming te raken. Achteraf moet ik altijd even bekomen. Terug naar de echte wereld. Helemaal ontstressed!

I <3 PORN

Ik vind porno zalig! Na minder dan een minuut ben ik al zo nat dat het alleen nog maar een strijd is om NIET klaar te komen! LOVE IT!

Voor wat het niet allemaal goed is!

De redenen waarom ik masturbeer variëren heel erg. Soms kijk ik 'Suits' met Gabriel Macht’s strontgeile attitude en kan ik gewoon niet anders dan de hele tijd met mezelf spelen, uit pure 'on-macht'. Of soms daal ik af uit verveling. Ik doe het ook als ik verdrietig ben, om me op te beuren - het gebeurt dat ik aan het janken ben terwijl ik me mijn weg naar het orgasme baan. Of dat ik tijdens het masturberen begin te janken. Voor wat het niet allemaal goed is!

Whatever gets me off

Ik masturbeer niet met iemand specifiek in gedachte. Soms kom ik klaar van een onbekende man die ik in de lift zag, of een personage uit een film, of diegene die ik op dat moment leuk vind. Soms zijn het scenariootjes die ik bedenk. Soms speel ik een bepaalde neukpartij die effectief heeft plaatsgevonden herhaaldelijk af. Of ik laat een bestaande ontmoeting uitlopen op iets helemaal anders. Maar er zijn ook van die melige dagen dat ik me inbeeld dat die ene kerel die ik zo aantrekkelijk vind mij de liefde verklaart, zonder één piemel te zien. Of ik beeld me een lange, tedere tongzoen in. Of ik denk aan een volstrekt onschuldige aanraking van mijn huidige love interest, die de hele stad aan elektriciteit zou kunnen voorzien. Whatever gets me off, will do.

Why wait? Masturbate!

Ik masturbeer best veel, zo’n zevental keer per week. Minstens. Dat wil niet zozeer zeggen elke dag één keer - ik kan namelijk drie of vier keer na elkaar klaarkomen, zonder al te lange tussenpozen. Soms begin ik gelijk opnieuw, nog kletsnat van mijn vorige rondje. En soms heb ik een paar dagen niet gemasturbeerd, maar dat is zelden een actieve keuze dan wel een samenloop van spijtige omstandigheden. Ik masturbeer gewoon zò graag en wens het iedere andere vrouw ook toe om die onuitputtelijke bron van plezier te ontdekken en te benutten zoveel je kan - het leven is te kort om niet elke dag een keertje lekker klaar te komen.

Clitoraal vs vaginaal orgasme

Ik kom niet vaginaal klaar en vind dat best wel spijtig. Maar wat ik wel doe is ‘mezelf helpen’ tijdens de seks. Dat wil zoveel zeggen als: terwijl hij mij penetreert stimuleer ik mijn clitoris. Hoewel mijn favoriete situatie diegene is waarin hij dat doet. Dit is dan ook een oproep aan alle mannen die mijn benen nog gespreid mogen meemaken: wil je asjeblieft onthouden dat mijn plezier zich helaas niet uitsluitend ìn mij bevind, dan wel net aan de inkom? Uw magistrale stoten ten spijt, ik kom er helaas niet van klaar. Maar: het allerbeste orgasme komt niet van mijn clit alleen, maar wél van jouw stoten in combinatie met de stimulatie van mijn clit. Dus als je mij, of eender welke andere gepenetreerde vrouw ziet die zichzelf helpt, neem het ‘heft' in handen en help haar zichzelf zo naar een orgasme te neuken. Eeuwige dank!

Jong begonnen?

Mijn eerste orgasme had ik op 13-jarige leeftijd. Ik lag in bed en speelde een beetje 'daar beneden'. Uit ervaring wist ik dat het best wel een leuk gevoel gaf. Maar deze keer was anders want uit het niets kwam er een overweldigende sensatie over me heen. Ik ben daar heel hard van geschrokken want ik wist totaal niet wat er gebeurde.

Het heeft toen even geduurd voor ik opnieuw durfde proberen maar het verlangen om dat gevoel opnieuw te ervaren was te groot en vanaf dan was het één groot feest! :)

Ik vraag me vaak af of ik niet heel jong was om een eerste orgasme te hebben en omdat ik denk van wel, durf ik het tegen niemand vertellen.

Girl-on-top

Als ik vergelijk met mijn vriendinnen ben ik een atypisch voorbeeld, in die zin dat ik eigenlijk relatief snel en gemakkelijk (zeker als er al wat voorspel aan vooraf is gegaan) klaarkom tijdens penis-in-vagina seks, vooral dan als ik vanboven zit. Ik heb ondertussen een geperfectioneerde techniek die op exact de juiste manier wrijving creëert tussen zijn schaambeen en mijn clitoris. Dat in combinatie met penetratie en het kan bijna niet meer missen. Een enkele keer kwam ik wel eens klaar als ik vanonder lag of rechtop zittend (weer ik vanboven) maar aan de efficiëntie en success rate van mijn girl-on-top techniek kan voorlopig niets tippen. Dus ook geen manuele of orale stimulatie. Van voorspel kom ik dus zelden of nooit klaar. De enige keer dat een man mij ooit tot een hoogtepunt befte, voelde het dan wel alsof de wereld rondom mij implodeerde. Ongetwijfeld het heftigste orgasme ooit. Dat heeft met overgave en kwetsbaarheid te maken denk ik…

Mannen gaan in het begin van een vrijpartij vaak rechtstreeks voor de bekende erogene zones: borsten, billen en vagina. Wat een héél goede minnaar van een goede minnaar onderscheidt is het besef dat je met de juiste aanrakingen en het juiste mentale voorspel (lees: spanningsopbouw) het hele lichaam van een vrouw verandert in één grote erogene zone. Het probleem is vooral dat zo’n gerichte aanrakingen niet vrijblijvend aanvoelen, er zit een soort berekendheid achter: ze ‘dienen’ om je warm te maken, nat te maken, voor te bereiden op de main event: de piet erin! Het is denk ik die druk (die ik, toegegeven, soms misschien zelf in mijn hoofd creëer) die ervoor zorgt dat ook ik pas tijdens de main event ontspannen genoeg ben om klaar te komen.

Mijn boodschap dus aan toekomstige lieven en eigenlijk ook een beetje aan mezelf is: de beste orgasmes krijg je door gewoon aanwezig te zijn en te genieten in het moment. Een aanraking of liefkozing heeft geen doel behalve gewoon lekker aanvoelen.

Oefening baart kunst

Ik kan eigenlijk heel goed klaarkomen. Ik kom bijna altijd klaar als we vrijen, zelfs als mijn vriend niet klaarkomt. Daar zorg ik wel voor. Ik heb mijn techniek over de jaren heen verfijnd. Pas op, ik was een laatbloeier, ik denk dat ik bijna 20 was toen ik voor de eerste keer kwam. Mijn toenmalige vriendjes rommelden maar wat aan, dus ging ik noodgedwongen zelf aan de slag. Na veel oefenen lukte het.

En nu, 15 jaar later heb ik het steeds meer onder de knie. Bij mij zijn er twee dingen erg belangrijk. Mijn borsten, meer bepaald mijn tepels, strelen, likken, erop zuigen, is een voorwaarde. Zonder dat gaat het veel trager en moeilijker. Ik zal zelfs meer zeggen: ik kan bijna klaarkomen door alleen mijn tepels aan te raken. Bijna, natuurlijk, ik ben geen pornoster. Als mijn vriend het doet, gaat hij naast me liggen met zijn hoofd ter hoogte van mijn borsten en zijn rechterhand tussen mijn benen. Als ik het zelf doe, leg ik mijn linkerhand op mijn rechterborst en mijn rechterwijsvinger op mijn clitoris. Als ik eerst drie of vier minuten enkel mijn tepels streel, heb ik maar weinig nodig om helemaal over de rooie te gaan.

Een andere techniek is het uitgesteld klaarkomen. Heerlijk is dat. Ik las in Charlie het artikel over de Grote Golf en testte het uit. Ik doe het als volgt. Wanneer je voelt dat the point of no return nadert, ga je in plaats van harder te strelen en wrijven, net vertragen en je aanrakingen tot een minimum beperken. Je ontspant al je spieren, zodat je lichaam helemaal klaar is om te ontvangen en je elke prikkel heel zuiver voelt. De periode tussen the point of no return en het uiteindelijke orgasme rek je uit. Wat je dan voelt is inderdaad een gigantische golf van heerlijkheid die je overspoelt.

Hoe ouder ik word, hoe dichter ik bij mijn lichaam sta en hoe minder schroom ik heb. Deze kerst kreeg ik van mijn vriend mijn eerste vibrator. Hij vond het niet kunnen dat ik zou sterven zonder te weten hoe een vaginaal orgasme voelt. We hebben hem nog maar een keer gebruikt, en omdat ik zoveel druk voelde om te ‘presteren’ is het toen niet gelukt. Ik moet er nog wel even aan wennen, zo’n machine in mijn lijf. Ik denk dat ik nog een stukje katholiek schuldgevoel moet afwerpen eer ik me volledig kan laten gaan. Something to look forward to!

Ik vind mijn orgasme niet

Het vrouwelijke orgasme is mij een mysterie. Ik ben een vrouw van 33 en ik heb nog nooit een orgasme gehad. In het begin dacht ik er niet echt over na, seks was leuk en spannend. Seksuele ervaringen zijn meestal toch niet echt gericht op het vrouwelijke orgasme. Wanneer het dan wel eens ter sprake kwam, was ik altijd een beetje verlegen over de aandacht die ik kreeg. Ik had geen idee hoe iemand te begeleiden naar het mysterieuze hoogtepunt, verborgen in de plooien van mijn vulva.

Soms (zo’n drie keer per jaar) denk ik, “laat ik het nog eens proberen”. Ik kijk of er niemand thuis is, neem mijn glijmiddel, vibrator en erotische literatuur erbij en ik ‘begin’. Ik concentreer mij op het verhaal en probeer me in te beelden dat ik daar ben. Ik raak mezelf aan rond mijn clitoris om de elektrische schokken van rechtstreeks contact te vermijden. Ik hou mijn adem in. Mijn vagina wordt nat. Mijn gezicht wordt rood. Er gebeurt iets daar beneden, en meteen daarna hierboven. “Komt het?” “Is dit het dan?” “Gaat het deze keer wel gebeuren?” “Stop met zoveel na te denken.” Ik probeer me op mijn ademhaling te concentreren als afleiding, maar mijn benen klampen dicht en mijn hand valt weg. Ik geraak tot op de rand van een orgasme, maar ik stop voor het kan gebeuren. Het voelt als té gevoelig, té veel, té groot.

Een vriendin van mij vertelde me ooit dat ze masturbeert op het werk. Het moet fantastisch zijn om die natuurlijke roes dag en nacht binnen handbereik te hebben. Een geheim wapen. Een stressremmer. Een gratis en legale drug. Ik ben in ieder geval iets groots aan het missen.

Waarom heb ik nog nooit een orgasme gehad? Misschien ben ik bang om te los te laten en geluiden te maken zoals op TV. Misschien denk ik er te veel over na. Misschien probeer ik te hard. Misschien moet ik een paar technieken leren?

Hoe, wanneer en waar leren meisjes klaarkomen? Wie leert ons om onszelf te plezieren? Zouden onze moeders het ons moeten uitleggen? Moeten we afhankelijk zijn van het advies van minnaars die geen vulva hebben en niet weten hoe een vrouwelijk orgasme voelt? Zou het niet geweldig zijn als vrouwen het elkaar zouden leren?

Het is maar een idee, ik denk altijd te veel na!

M’n orgasme interesseert me geen fuck

Ik heb hoogtepunten bereikt met mezelf, tientallen mannen, een handvol vrouwen, in bed, tegen bomen en muurtjes, met hulpstukken en zonder. Soms waren het doodgewone orgasmes, van het routineuze soort waar ik mezelf toe breng als ik ‘s nachts niet slapen kan. Ik kan ook huilend van genot klaarkomen, alsof mijn lijf uit elkaar spat.

Ik ken de methoden om tot dat soort extase te komen en leg die graag uit aan bedpartners die het willen weten, maar eigenlijk interesseert m’n orgasme me geen fuck. Begrijp me niet verkeerd, ik vind seks spannend en mooi, als ik het een tijdje niet heb word ik rusteloos.

Ik vind het ook belachelijk dat hetero-seks waarbij de man niet klaarkomt als mislukt wordt gezien, maar dat het vrouwelijk orgasme optioneel is voor volwaardige seks. Zowel cultureel als biologisch bepaalde ongelijkheid irriteert me. Waarom komen mannen pakweg altijd klaar? Waarom hebben ze nooit blaasontsteking? Waarom worden mannen niet geslutshamed?

Seks is veel gemakkelijker als man, dacht ik. Totdat ik een keer met een knappe man in bed lag die ik nog niet zo goed kende. Hij leek me iemand vol zelfvertrouwen die elke week een ander meisje had, maar hij was enorm nerveus. Toen drong tot me door: stil blijven liggen en mooi wezen is maatschappelijk geaccepteerd, misschien zelfs gewenst, als vrouw. Maar van een man wordt verwacht dat hij zich bewijst. We praatten erover en besloten ons niets aan te trekken van wat wel of niet maatschappelijk gewenst was. Het werd een fantastische nacht.

Toch kwam ik ook toen niet klaar. Het boeit me gewoon niet. Ik vind alles eromheen altijd leuker dan mijn eigen hoogtepunt, zelfs als dat hoogtepunt overdonderend lekker is.

Eerst zocht ik de oorzaak van mijn desinteresse in het cliché dat nogal eens op vrouwen wordt geplakt, namelijk dat ik liever geef dan neem. Zot idee: misschien is het net andersom. Mijn favoriete moment in bed is waarop een man uitgeput en weerloos zijn hoofd op mijn borst laat zakken. De ultieme overgave van een ander, daar geniet ik het meest van. Misschien steel ik juist orgasmes, terwijl ik die van mijzelf zelden geef?

Zonder jou geen Charlie!

Kom bij de leukste club van het internet en krijg: 2 bookzines per jaar, Charlie goodies en toegang tot alle online artikels.

En het allerbelangrijkste: de wetenschap dat je bijdraagt aan een stem die nodig is!

Colofon

  • Hoofdredactie Jozefien Daelemans
  • Chef redactie Selma Franssen
  • Marketing & partnerships Sophie Docx
  • Art Direction & fotografie Sarah van Looy Carmen de Vos Sandra Mermans
  • Design & code Birdseye design
Adres Redactie

Toko Space
t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen