Happy endings

Charlie en het Nieuwsblad Magazine slaan de handen in elkaar om het vrouwelijk orgasme te onderzoeken. “We weten allemaal hoe je een man laat klaarkomen, maar niet iedereen weet hoe een vrouw haar hoogtepunt bereikt. 35% van alle vrouwen wereldwijd heeft nog nooit een orgasme gehad”, aldus seksuoloog Wim Slabbinck. Daar willen we wat aan veranderen, onder het mom: masturbatie is emancipatie.

Naar het voorbeeld van deze Britse blog laten we vrouwen anoniem en zonder schroom vertellen over hoe ze al dan niet klaarkomen. Een handleiding voor een toekomstig lief, een brief aan een ex-sekspartner, een verhaal over een fantastische of net archi-slechte seksuele ervaring, je beleving met soloseks, je geheime voorliefde voor vuile porno of gigantische vibrators… alles kan, zolang je maar eerlijk bent en duidelijk schrijft. We hopen dat het een mooie verzameling van openhartige verhalen wordt, en vooral een feest van herkenbaarheid.

Tegelijk lanceerden we een enquête die peilt naar hoe de Vlaamse vrouw haar seksualiteit beleeft. De resultaten van de enquête en een bloemlezing van de mooiste getuigenissen worden begin maart gepubliceerd in Het Nieuwsblad Magazine en op Charlie Magazine.

Lees hier meer over Het Grote Orgasme Onderzoek
Foto: Sarah Van Looy

Disclaimer: Charlie Magazine behoudt het recht om ongepaste, onoprechte en off topic inzendingen te verwijderen. 

Over jouw happy endings

Hij kan het wel!

Ik was getrouwd met mijn jeugdliefde, 15 jaar lang. de seks was oké en ik was er best tevreden mee. 1 jaar na mijn scheiding ontmoette ik iemand nieuw. De seks met hem was zo passioneel dat ik tot mijn eigen grote verbazing na enkele minuten al klaarkwam. Hij neukte me keihard, beft en vingert me tot ik als het ware spuitend klaarkom. Een hele nieuwe wereld ging voor me open en ik hou nu echt wel van seks en kom praktisch in 90% van de gevallen klaar.

15 jaar

Ik ben een meisje van 15 jaar. Is het raar dat ik al bijna elke dag masturbeer met een vibrator? Ik vind vna niet en dat is het belangrijkste. De irgasmes die ik heb zijn zo geweldig dat ik soms direct terug opnieuw begin. Het liefst houd ik de vibrator gewoon tegen mijn clitoris en kijk ik porna. Als ik de vibrator in mijn vagian steek duurt het langer voor ik klaarkom en is het iets minder fijn.

Ik kom niet klaar

Ik kom nooit klaar als ik met mezelf bezig ben echt ambetant ik kan wel mezelf op gewonden maken maar ik raak nooit aan mijn hoogte punt zelfs niet in dromen of zo push ik mezelf te veel ofzo? Wat moet ik doen?

kk hard gekomen

helemaal wite spul uit mijn penisj echt heel smullen na 16e keer wel alleen nog maar bloed

Het wordt al maar beter

Liggend wiebelen op mijn buik, daar genoot ik als 5 jarige al van. Als 9 jarige fantaseerde ik daar de turnleraar bij. Ik heb mezelf steeds beter ontdekt. Had pas na mij 20e seks met een ander. Genoot naast die seks , waarbij voor mij beffen in combinatie met vingeren wel een noodzaak was om klaar te komen, ook altijd nog in mijn 1tje van seks. Op masturbatie geen taboe. & Geen klachten, fijne bedpartners gehad, de 1 wat vaardiger met de tong dan de ander. Na een lang monogaam huwelijk ben ik op onderzoek uitgegaan. Mannen en vrouwen, met tantra of bdsm ervaring, veel van genoten en geleerd. Dacht ik eerder niets te klagen te hebben, maar wat had ik dit allemaal graag eerder ontdekt! Massage die mijn hele lijf verzorgd, totale overgave. Hoe ik na een 1e keer "op bekende wijze" klaarkomen, nog allerlei nieuwe en heftigere lichamlijke reacties blijk te hebben. Blazen tegen mijn tepel soms voldoende is voor nóg een golf. Blik en fixatie mijn zenuwen zo op scherp zetten dat de suggestie van aanraking al genoeg is. Hoe fijn pijn kan zijn. Nu heb ik een lief waarmee ik verder ontdek. Liefdesspel zou ik vroeger nooit gebruiken, maar dat is wat dit is: soms rauwe dierlijke seks, soms lief sensueel. Soms dingen die we al append en pratend bedacht hebben om uit te proberen. Ik voel me krachtig. Ik bepaal wat ik zie zitten, wat hij mag proberen. En dan geef ik me over aan hem. Heerlijk. Naast elkaar liggen, elkaar aankijken en alleen jezelf aanraken. Supergeil. Wanneer ik alleen ben gebruik is soms alleen mijn vingers op het topje van mijn clitoris. Maar ik weet nu dat ik mezelf een heel andere sensatie kan bezorgen met een trillende kleine vibrator in mijn anus en een grote op mijn vulva. Het is allebei heerlijk. Anders. De versie met mijn vingers kan altijd. Is fijn voor het slapen of als ik langzaam wakker wordt. Voor de andere versie is meer tijd nodig.

Seks is deel van mij !

Als lagere-schoolkind vond ik het heerlijk om (tijdens mijn huiswerk) een dun pennenhoudertje zachtjes in en uit mijn vagina te schuiven ... altijd moest ik dan plots dringend ‘naar het toilet’ : klaarkomen zonder te weten wat het was èn ik vond het héérlijk ! Dan was daar ineens die menstruatie en wordt die ‘plek daar onderaan’ eerder een zorgenplek. Je bent dan plots ‘vrouw’ en seks is iets wat je doet met een man (toen nog de regel). Op mijn 14de besloot ik dat het tijd was om 'hèt' dan maar eens te doen : ik wilde weten hoe het voelde om gepenetreerd worden. Mijn conclusie 'is that all there is' ? In de jaren woelige jaren '80 was het 'vrouwelijk orgasme' ineens een gespreksonderwerp : Multiple ! Moest ! Had ik dat wel ??? Niet echt met een partner erbij, zo bleek. Dus te onderzoeken op m'n eentje en ja hoor. Bingo. Dus kocht ik een vibrator, penis-in-erectie-sized. Hmm, was toch niet jedat. Dus begon ik te experimenteren met mijn elektrische tandenborstel (oud, zacht borsteltje) en een slank bierflesje : dàt werkte en werd onderdeel van mijn heerlijk doucheritueel. Is het nog. Penetratiesex ? Ik heb het gevoel dat mijn vagina dan zo opgevuld/vastgezet wordt dat er geen plaats meer is voor mij, voor mijn genot ! Ook bij het (ondertussen ingeburgerde/verplichte) beffen met volle mond. Zeker in een vaste relatie lijkt het mij dat seks verwordt tot een ‘af te werken scenario’ : vrouw MOET eerst klaarkomen ZODAT man kan klaarkomen. Meestal ook enkel in bed, voor het slapengaan. Heu : als ik naar bed ga betekent dat meestal dat ik moe ben en wil slapen ! Liever ongepland. Qua tijdstip, qua plek en zonder scenario dus ook qua sekspartner ! Met gebruik van alle zintuigen en hele lijven. We zijn toch meer dan kut en borsten of penis ! Met spanning, verlangen, tederheid en ja, na al die opbouw even rechtoe rechtaan als kers op de taart 😊. Bijkomend : nu ik ondertussen weer een jaar single ben stel ik vast dat al dat gepenetreer me chronische lage rugpijn bezorgde (want nu verdwenen) … ik zie véél vrouwen naar hun rug grijpen met een pijnlijke grimas. Dus nu voorlopig lekker alleen spelen … met af en toe het verlangen naar een lover. Want dàt ontbreekt bij solo-seks : het onverwachte, het verrassende. Het blijft wel leuk en deugddoend..

Een vrouw die je als man liefhebt!!

Ik ben Eddy, ondertussen al 46 jaar getrouwd met een erg lieve vrouw, nooit een ander gehad in al die jaren, samen het seksuele ontdekt en er ook vol voor gegaan! Nog steeds bedrijven we met veel plezier de liefde, samen klaarkomen is bij ons gewoon, geen uitzondering gelukkig! Ik 66 en zei 71 jaar maar dat is geen probleem voor ons, nee, niet iedere dag meer hoor maar 2 keer per week altijd wel, liefst overdag, soms in de vrije natuur net als deze mooie zomer, dat geeft een extra kick natuurlijk he, plekjes zat in onze buurt waar niemand ons bezig ziet, nee, pottenkijkers hebben we niet nodig, wij genieten met z'n tweetjes, hebben altijd plezier met elkaar, ik bef erg graag en doe dit dan ook bijna altijd, mijn vrouw een heerlijk orgasme bezorgen en daarna vrijen we samen elkaar naar een lekker hoogtepunt, wat wil je als echtpaar nog meer, niks toch. Op een echt geile dag doen we het soms wel 2 keer, in de ochtend en na de middag, wat is daar mis mee, niks toch? Ook de oudere mens wil nog genieten natuurlijk he, wij wel in ieder geval, volg ons voorbeeld mensen!

De vibrator

Ik ben negentien en toen ik nog samen was met mijn vriend hadden we samen een vibrator gekocht. Ik kwam praktisch nooit klaar als we sex hadden, hij daarentegen al na 2 minuten. Dus we kochten op een zwoele zondag in een marginale sexshop mijn eerste vibrator. We wisten eigenlijk niet goed hoe we die moesten gebruiken en deden dus maar iets. Hij heeft zeer lang onder het stof gelegen, tot een bepaald moment dat ik hem bovenhaalde en met mezelf begon te spelen. oh God wat was het fijn. Eindelijk had ik het door en niet veel later kwam ik klaar, echt heel het bes was nat. Ik hield ervan. Toen mijn lief en ik hem samen gebruikte jaagde hij mij altijd op, en kwam met commentaar zoals: gaat et niet vandaag? Ben je kapot? komaan kom klaar. Ik kreeg een afkeur van onze seks en een halfjaartje later was het gedaan. Nu single as fuck kom ik elke dag klaar samen met mijn roze vriend. Ondertussen heb ik ook bedpartners gehad en telkens denk ik aan het speeltje die mij doet klaarkomen. Tot nu, mijn laatste bedpartnes is besneden. OMG wat is het fijn. Bij hem kan ik elke vrijpartij klaarkomen. Geen idee hoe hij het doet, maar het is zalig. Ook zijn vingerwerk mag er zijn, het is hemels. Helaas zien we elkaar niet dagelijks, dus thuis onder mijn kussen ligt mijn trouwe vriend nog steeds te wachten tot ik van een drukke werkdag thuis kom.

Alfamannetje

Hij is zo'n alfamannetje, op het eerste zicht op het randje van macho. Het type man waar ik normaal een hekel aan zou hebben. Maar hij heeft ook die andere kant, dat intellect, zijn vreemde humor, een soort rust, en iets dat ondanks alles heel erg op onzekerheid lijkt. Deze morgen kreeg ik, zoals zo vaak tussen collega's, een kus als goeiemorgen. Zijn heerlijke, gekmakende geur, achtervolgt mij al de hele dag. Ik hem hem al zo vaak afgezworen, maar keer in gedachten toch steeds terug. Al meer dan twee jaar zit hij regelmatig in mijn dromen, en in bijna elke fantasie. Ik fantaseer dat het zijn handen zijn die mijn clit bespelen. Dat zijn heerlijke lippen mijn tepels omsluiten. Dat ik zijn stoppels tegen mijn zachtste plekjes voel. Dat hij me zonder gêne tegen een muur of tafel neemt. Elke dag is er weer die spanning tussen ons. En toch gebeurt er niks. Ik doe mezelf voor als sterke vrouw, maar ik wil niks liever dan dat hij door mijn muren breekt, de zijne ook neerhaalt, en mij eindelijk als de zijne claimt. Lang leve masturbatie en fantasie, of ik begon al lang spontaan te kreunen elke keer als hij de kamer binnenkwam... Toch nog een beetje zelfrespect...

chickclit

Ik was drie jaar. Ik engelde. Op mijn buik, met mijn hand op mijn spleetje en mijn benen open en dicht. Onder de bank van mijn oma, op het tapijt, in bed voor het slapengaan,... Ineens bleek mijn automatisch genotsgevoel masturberen te heten. Whut?! Mijn eerste liefde zou nogal zijn best moeten doen om mij te doen klaarkomen. Ik was namelijk een expert. Al jaren lang. Het Lukte hem niet, ik fakete. Mijn tweede liefde. Het lukte hem ook niet, ik fakete. Mijn derde lover: fuck fake. Hij vrijt me kapot. We leven nog lang en fuckend verder. Niet onder de bank van mijn oma, maar onder zijn bomma's regendouche. De truc? Echte liefde, zot kussen, me gedragen als een beest, me helemaal overgeven en vooral hij die mijn clitoris boetseert.

Voor het eerst van de wijs... op je 37ste.

Gezien de teken limiet, de feiten in een oneer aandoende notendop: Ik ben nooit frigide geweest, dat ontdekte ik al snel als tiener. In relatie tot anderen kwam het er gewoon nooit uit. Resultaat: een relatie van 14 jaar waarin respect en kameraadschap hoogtij vierden maar passie simpelweg niet huisde. Ik dacht dat ik 'beperkt' was en was al lang blij dat mijn man dit niet als een groot obstakel beschouwde. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik 'genoegen' nam, dacht dat ik liefhad op de manier dat ik kon. Tot vorige zomer een stoere maar gevoelige macho mijn 'beperktheid' zo maar even zonder gêne bij de ballen greep. Geen idee waarom ik me liet raken door dit alfa geweld. Ik die principieel, loyaal en zedig was, ja zélfs in mijn gedachten. Hij nam me en van bij de eerste aanraking kon ik enkel denken: 'jij mag alles doen met me wat je wil'. Mijn lijf en hoofd explodeerden, ik veranderde in een hongerige, wulpse vrouw waar ik - echt waarachtig - het bestaan niet van wist. Plastisch gezegd: ik was zoals een pot kokend water op het vuur. Het deksel kreeg ik er echter bij hem niet af. Geen één keer kwam ik klaar gedurende onze twee maand durende affaire. Zeker een gebrek aan doorzettingsvermogen van zijn kant maar eerder nog een blokkage langs de mijne. Ik ging zo op in het samenzijn, mijn lijf was simpelweg niet in staat om alle prikkelingen te verwerken. Zijn lippen op de mijne, mijn vingers in zijn mond, zijn heupen zacht hard snel traag tegen de mijne, zijn vingers net dat tikkeltje te hard rond mijn tepels.... ik kreeg er niet genoeg van. Het openende als het ware alle zenuwkanalen tot in mijn kleinste teen waardoor nog nooit eerder sensatie stroomde. Mijn lijf en hoofd werden overgevoelig... zo ook mijn hart, bleek jammer genoeg. Mijn eigen relatie overleefde het niet. Ik kon niet meer terug, kon niet meer doen alsof ik het nooit gevoeld had. Heus, ik ben geen naïef schaap dat zich door de eerste de beste liet raken en besefte heel goed wat ik achterliet. Maar het zou nooit meer genoeg geweest zijn, hoe pijnlijk ook. Ik sta te popelen om me verder onwijs van de wijs te laten brengen. Heb goesting als nooit tevoren om connectie te maken. Jammer dat ik dit pas op mijn 37ste mocht ontdekken maar het was meteen het mooiste verjaardagsgeschenk dat ik ooit kreeg.

samen klaargekomen

Ik ben net samen klaargekomen met de mensen uit het pornofilmpje. Telt dat ook? :)

Shhh... Stil blijven

Gelukkig lukt het me regelmatig om zonder hulpstukken tot een orgasme te komen met mijn lief. Het enige nadeel: hij moet daarvoor doodstil onder me blijven liggen. Soms probeert hij me aan te moedigen door mee te bewegen of te kreunen, maar eigenlijk concentreer ik me gewoon het beste en vind ik makkelijker de juiste hoek als hij me rustig mijn gang laat gaan. Ik laat hem dan maar geloven dat ik het zeer opwindend vind om hem, als een soort softe dominatrix, stil en onderdanig te zien liggen, maar het gaat mij stiekem gewoon om het technische aspect!

Leuk achterafje

Ik ben een meester in het klaarkomen op mezelf - soms masturbeer ik meerdere keren per dag en dat kan (maar niet altijd natuurlijk) keer op keer fan-tas-tisch zijn. Toen ik voor het eerst een vriendje had, leek me dat pas de uitdaging: klaarkomen tijdens de seks, wanneer je niet meer alles zelf kan bepalen. Ondertussen heb ik al heel wat geleerd, en ook dat klaarkomen voor mij niet altijd gebeurt vóór mijn lief is klaargekomen: soms kom ik pas klaar wanneer hij is klaargekomen, maar hij wel nog in me is. Heel vreemd, maar ik denk dat het dat ultieme gevoel van verbondenheid is dat me over de rand duwt. En ook omdat zijn lichaam dan lekker dicht op het mijne drukt.

A new thriller: Hormones

Ik ben jong , 16 om exact te zijn , seks is een fragiel , komisch,eng, schaamtelijk en een spannend thema voor veel van mijn vrienden. Op fuiven is het duidelijk te zien : we houden de hormonen amper in bedwang! Het is niet simpel, je wilt een eerste keer speciaal maken, met een speciaal iemand. Maar het gebrek van intimiteit is moeilijk en is zwaar voor veel jongeren.

A story that's never ends...

Een jaartje geleden een man ontmoet en samen op ontdekking geweest... Een spannende tocht dat nog steeds verder loopt... Vol explosieven belevenissen, passie, .... Alles mag, niets moet... Praat met elkaar... Hoor wat elkaars gevoel is... Elkaars fantasie... Doe het samen... Een echt mooi orgasme krijg je alleen als je vertrouwen hebt en je volledig kan geven...

Gebruikt

We zijn 40 jaar samen hadden altijd een uitstekend sexleven plots enkele jaren terug zowat 5 j moet ik plots alleen slapen ....sex word een vluggertje in de zetel een orgasme zit ervoor nie meer in hij doet zijn dingen gedaan ...ik voel me gewoon gebruikt en ziek ...ik heb het gevoel onaantrekkelijk te zijn of wat is het die vraag hangt nog steeds boven mijn hoofd ik ka nernie mee leven op deze manier ...ik vraag hem wat er scheelt of hij mij nie meer moet of wat het is ...hij verklaart me gek en ik verzin alles

Glijmiddel

Paar maanden geleden glijmiddel gekocht voor mezelf, om te masturberen. Beste beslissing ooit,ik kan het iedereen aanraden. Ik krijg zowaar zin terwijl ik dit zit te typen.

Tantra - vraag

In antwoord op de vraag naar goede tantra adressen : ( nb : buiten sekswerk - circuit , dwz. eindigt met lingam of Yoni massage, maar niet verder ...): Mechelen : [http://www.mechelentantricmassage.com Herselt: Http://istar.be/] tantra- praktijk istar Herselt Brussel - watermael- Bosvoorde Temple des Anges - opgelet : hoge prijsklasse ! [http://www.templedesanges.com] Watermael - Bosvoorde Limburg - Kermt : [http://www.center42.be] Kermt - Limburg Brussel : mary Hash ( een van de huizen aan de wieg van Tantra in Belgie) [http://maryhash.be/contact/index.php] Mary Hash - Brussel Nb : in het circuit van de Thaise massagesalons ( die doorgaans ook meer dan een happy ending aanbieden) zijn toch ook uiterst bedreven tantrika's te vinden ...!

tantra en massage

Voor mij is er een nieuwe wereld opengegaan door het ontdekken van tantra en de bijbehorende massages. Ook ik vind een massage heel ontspannend, en als ik me hierop focus, soms ook erotisch. Ik heb het altijd jammer gevonden dat bij een klassieke massage de geslachtsdelen braaf ongemoeid gelaten werden. Zo ben ik uiteindelijk bij de tantra massage terecht gekomen. Over tantra kan je veel lezen en vinden, mij hebben deze massages vooral geleerd dat sexuele energie echt wel meer is dan wat je voelt in je penis of vagina, het heeft mij geleerd ten volle te genieten. Er is veel verschil in het aanbod. Omdat er uiteindelijk wel een 'lingam' of 'yoni' massage wordt aangeboden kan de prijs voor een dergelijke massage ook erg variëren. Ik kom voor het werk veel in Duitsland, er is daar een ruim aanbod van professionele tantra massages die me eigenlijk ook nog nooit hebben ontgoocheld. Ik vind het leuk een tantra massage te krijgen, maar ook om te geven... Een aanrader dus!

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen