De grote golf

No-nonsense handleiding voor een tantrisch orgasme van 15 minuten

Ik behoor tot die grote groep vrouwen die nog nooit een vaginaal orgasme heeft gehad. En er waarschijnlijk nooit een zal hebben. Wee mij. Ik bezit dildo noch vibrator en geef de voorkeur aan het goeie ouwe ­fingerspitzengefühl. Maar sinds een paar jaar hebben mijn clitorale orgasmes en ik een nieuw hoogtepunt ­bereikt. Laat het me even uitleggen.

De grote doorbraak kwam dankzij een boek waar mijn vriend mee thuiskwam, The 4-Hour Body. Daarin beschrijft de Amerikaanse ondernemer Tim Ferris hoe je je lichaam in vier uur per week sterker en fitter krijgt dankzij een paar simpele trucs zoals: vermijd wit voedsel zoals zuivel, pasta en brood. Terwijl mijn lief met nieuwe receptjes de oorlog verklaarde aan de carbs in zijn leven, viel mijn oog op het hoofdstuk the 15 ­minute female ­orgasm.

Een superorgasme dus. De vijftien minuten slaan op het kwartier dat je nodig hebt om het te bereiken. Maar áls je het bereikt…

CHARLIE_0215_Cover_small2

Verder lezen? Dat kan! In ons bookzine vertelt onze redactrice hoe ze de techniek uitprobeert én perfectioneert. Rep je dus naar de krantenwinkel of bestel het gewoon online(Verkrijgbaar in alle Standaard Boekhandels in Vlaanderen en Brussel en in de betere krantenwinkel zoals Press Shop en Relay, zolang de voorraad strekt.) Of neem gewoon een abonnement, net zo makkelijk!

 

Wij zijn nieuwsgierig! Wie van jullie las het artikel al in ons bookzine en probeerde de techniek uit? Reacties please!

Dit artikel staat in onze ledenzone.

Maar iedereen kan lid worden!

Neem nu een abonnement op Charlie en voor slechts €50 per jaar (of iets meer dan €4 per maand) krijg je toegang tot alle artikels. Bovendien ontvang je Charlie goodies en krijg je 2x per jaar ons bookzine in de bus!

Neem dus snel een abonnement en join the club!

Jaarabonnement

Zonder jou geen Charie!

Kom bij de club en krijg: 2 bookzines, Charlie goodies en toegang tot alle online artikels.

En het allerbelangrijkste: de wetenschap dat je bijdraagt aan een stem die nodig is.

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!