Column

De nieuwe gsm

De nieuwe gsm

Omdat je niet op het Belgische weer kan rekenen voor een hete zomer, doen wij eigenhandig de temperatuur een paar graden stijgen. Tijdens de zomermaanden trakteren we jullie elke week op een heet verhaal. We selecteerden de warmste woorden uit ons archief en vulden ze aan met heerlijk materiaal van onze nieuwe auteurs. Sit back, relax en laat je fantasie de vrije loop.

“Ik heb een nieuwe gsm”, stuurt ze. “Hij is roze!”, voegt ze er nog aan toe. “Ik zag het en echt erg vind ik het niet”, antwoord ik enthousiast. Dat ik het niet zo erg vind, kan grotendeels toegeschreven worden aan de vele nudes die ze me ondertussen heeft gestuurd. Het maakt de grote afstand tussen ons net iets dragelijker. En het uurverschil. Zij thuis, ik ongeveer aan de andere kant van de aardbol. Op momenten als dit lijkt alles toch niet zo dichtbij.

Tot er weer een notificatie komt. Tot de smartphone terug oplicht. Een nieuwe foto. Zij trots voor haar spiegel staand. Benen fier gespreid. Ze is blij met haar lichaam. Terecht. Wat is ze mooi. Vijf seconden later verdwijnt de foto alweer. De eindigheid van het beeld maakt het nog zoveel spannender. Deze foto staat even in mijn geheugen gegrift en maakt dan plaats voor nog wat meer verlangen.

De gedachte aan mij doet haar naar haar telefoon grijpen en een foto maken van dat prachtige lijf. En mijn lijf reageert daarop.

Het idee dat zij daar denkt aan mij. En ik hier aan haar. Dat de gedachte aan mij doet haar naar haar telefoon grijpen en een foto maken van dat prachtige lijf. En dat mijn lijf daar op reageert. Met haren die recht komen. Een penis die uit zichzelf langzaam groeit. En handen die zowel mijn gsm vasthouden als langzaam richting mijn boxershort zakken. Het idee dat zij graag die handen zou voelen en ik graag haar handen zou ruilen voor de mijne. Dat zij de rand van mijn boxershort zou raken. Terwijl ik haar daar voor die spiegel aankijk.

Ik zou achter haar kunnen staan. Samen in de spiegel kijkend. Geen smartphones in handen. Wel mijn armen rond haar middel. Mijn vingers langs haar zij. Mijn boxershort knellend tegen haar billen aan. Ik zou haar kunnen kussen in haar nek. Zacht bijten aan haar oor. Haar kont kunnen vastgrijpen en stevig knijpen. Zodat ze een zucht slaakt van verlangen. Dat zou ik kunnen doen mocht er geen 8 uur en duizenden kilometers tussen ons zitten.

Ik zou langzaam naar beneden kunnen zakken achter haar. Met een vlotte beweging haar omdraaien zodat mijn gezicht recht voor haar lipjes komt te staan. Zodat ik haar kan kussen. Haar warme plekje kan proeven. Haar lipjes kan proeven. Zou kunnen. Maar ik lig alleen in bed. Een smartphone in mijn hand. Wegdromend bij de foto die 5 seconden geleden verdween. Mijn hand is ondertussen in mijn boxershort verdwenen. Mijn vingers masseren mijn eikel. Ik heb zin. In haar. In ons.

Foto: Istock
Lees hier alle verhalen van Charlies Hete Zomer

Schrijf je reactie

Kenny is het Vlaamse liefdeskind van Kanye West en wel Kanye West. Hij was ooit een van de bekendste Vlaamse Ello-gebruikers. Spijtig genoeg zat nooit iemand op Ello. Zijn baard en kat met drie poten zijn z’n grootste features. Centjes verdient hij als social media creative in de reclamewereld.

Lees verder in Lijf

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen