Charlies Hete Zomer

Sit and watch

Sit and watch

Omdat je niet op het Belgische weer kan rekenen voor een hete zomer, doen wij eigenhandig de temperatuur een paar graden stijgen. Tijdens de zomermaanden trakteren we jullie elke week op een heet verhaal. We selecteerden de warmste woorden uit ons archief en vulden ze aan met heerlijk materiaal van onze nieuwe auteurs. Sit back, relax en laat je fantasie de vrije loop.

Ik voel me mislukt. Maandenlang al tracht ik krampachtig neer te schrijven wat zij doet. Wat zij met mij doet. Haar ranke wellustige lijf dat mij doet tollen. Haar zeemzoete lippen die mij telkens opnieuw doen hunkeren naar een aanraking. Ik voel me mislukt. Mislukt dat ik die hemelse ervaringen niet krijg omgezet in woorden.

Ik probeer echt. Als ik in haar ogen kijk terwijl ze naakt voor me ligt, zich streelt met een van haar speeltjes, dan probeer ik. Dan komen letters in me naar boven, slechts onsamenhangend en spastisch bijna. En meer dan verlekkerd kijken lukt me niet. Hoe hard ik ook mijn best doe. Sit and watch.

Dat doet pijn. Haar adem zwaarder te horen worden, haar spieren te voelen verkrampen en dat niet te kunnen delen op de voor mij eerlijkste manier: geschreven herinneringen. Ik leg me er niet bij neer, hou vol en blijf pogingen lanceren. Zoals deze:

Ze stond voor me, op de rand van het bed, naakt met twee vibrators in haar hand.

Gisteren stond ze voor me. In haar hand zaten twee roze vibrators. In haar ogen nam ik pure lust waar. Ze stond voor mij terwijl ik zat. Op de rand van het bed. In mijn ondergoed. Net daarvoor hadden we samen gedoucht waardoor haar lange fijne haren los over haar schouders bengelden. Halfdroog, half nat. Net daarvoor hadden we dicht tegen elkaar aan gestaan en had ik haar rug gewassen. Nu stond ze voor me, naakt met twee vibrators in haar hand.

Haar linkerbeen plaatste ze naast me. Zo stond ze nu. Met een been op het bed en de ander nog steeds op de grond. Zeer dicht voor me. Aangezien ik zat kreeg ik een mooi zicht op haar poes. Front row seats. Zachte glinsterende lippen die aangaven verwend te willen worden. Ik slikte en bleef kalm. Meer kon ik op dat moment niet doen.

Plots hoorde ik trillen. Ze had duidelijk een van haar vibrators gestart en leidde die gezwind richting haar venusheuvel. Recht voor mijn neus liet ze ‘m op haar clitje rusten. Daar zat ik. In mijn front row seat. Met net voor mij een clitoris bedekt met een trillende vibrator. Een roze trillende vibrator. Meer dan slikken en kalm blijven kon ik niet. Sit and watch.

Ik moest niet liggen, maar op handen en knieën zitten. Begrepen!

De tweede vibrator was iets kleiner, compacter. Dat viel me nu pas op. Met een hoofdbeweging beviel ze me op bed te gaan liggen en met een handbeweging maakte ze me nog meer duidelijk. Ik moest niet liggen, maar op handen en knieën zitten. Begrepen! Mijn gezicht richtte ze naar de spiegel die zich in onze kamer bevindt. En zij, zij bleef staan.

Achter me stond ze nu met nog steeds de ene vibrator rustend op haar kletsnat geworden poesje en haar ene voet op het bed. En voor me zag ik haar. In de grote spiegel die zich in onze kamer bevindt. Zo kon ik aanschouwen hoe ze de tweede compactere vibrator in haar mond stak en die enkele wulpse tongbewegingen later er nat terug uit haalde.

Met alweer de nodige finesse leidde ze haar tweede speeltje naar mij toe. Naar het enige gaatje waar zo’n vibrator in past. En dat zag ik. Dat zag ik in de spiegel die zich in onze kamer verbindt. Meer dan slikken en kalm blijven kon ik niet. Just sit and watch.

Foto: Istock
Lees hier alle verhalen van Charlies Hete Zomer

Schrijf je reactie

Kenny is het Vlaamse liefdeskind van Kanye West en wel Kanye West. Hij was ooit een van de bekendste Vlaamse Ello-gebruikers. Spijtig genoeg zat nooit iemand op Ello. Zijn baard en kat met drie poten zijn z’n grootste features. Centjes verdient hij als social media creative in de reclamewereld.

Lees verder in Lijf

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen