Brangelina split! Is er nu nog hoop?

Het is gebeurd. Hét glamourkoppel van de 21ste eeuw gooit de handdoek in de ring. De knapste vent en de mooiste vrouw ter wereld hebben genoeg van elkaar en willen niet meer samen zijn. Qué?
Showbizznieuws kan me normaal gezien volledig gestolen worden, maar vandaag bracht een bericht uit Hollywood me toch van mijn melk: “Angelina Jolie vraagt scheiding aan van Brad Pitt”. “HOE KAN ZOIETS?” was mijn eerste vraag. Waarop ik onmiddellijk mijn gsm nam en vriendinnen sms’te dat de wereld om zeep is, als zelfs Brangelina uit elkaar gaat. Met een resem bleitende emoji’s tot gevolg en een beetje verbazing over het feit dat ik, of all people, met een showbizzweetje kwam aandraven.

Het nieuws sloeg in als een bom en het internet sloeg tilt, maar in tegenstelling tot het klassieke leedvermaak bij celebrity break-ups, was de algemene teneur er nu eentje van oprechte teleurstelling.

De voorbije twaalf jaar schotelden Brad en Angie ons de ene life goal na de andere voor. Het koppel had àlles op een rijtje: hun looks, hun carrière, ze reisden erop los met hun zes kinderen en bezitten een rits droomhuizen én wijngaarden. En nu trekken zelfs zij het niet. Officieel luidt het dat Angelina het niet eens is met Brads opvoedingsmethoden, maar naar de ware reden is het natuurlijk raden.

angelina_pitt_cannes

Brangelina in 2007, ever so dreamy… (foto: Georges Biard via Wiki Commons)

Zoveel vragen. Is er iemand vreemdgegaan? Wie?? Waarom??? En is er misschien een kansje, een waterkansje, dat het toch nog goed komt? Denken ze zelf dat ze ooit nog echt oprecht gelukkig kunnen zijn?

Maar eerlijk gezegd valt er ook troost te putten uit ‘Brangelina Split’. Troost in het besef dat blijkbaar toch niet iedereen perfect is. Dat Pitt waarschijnlijk zijn vuile was laat rondslingeren en karweitjes tot in den treure uitstelt, terwijl Jolie loopt te zeuren over zijn slechte eetgewoonten (ik doe hier nu even aan random projectie). Troost in het besef dat sloten geld dan blijkbaar toch niet zoooo gelukkig maken.

“Is er nog hoop voor ons als zelfs Brangelina split?” stuurde ik ook naar mijn lief.

“Meh. Ik vond die Angelina altijd al een treezebees. Jij bent veel toffer,” antwoordde hij.

“Dus er is nog hoop voor ons?”

“Jep”.

En daarmee werd het drama van de dag alweer gerelativeerd.

 

Beeld: Istock
1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonder jou, geen Charlie

We hebben jou nodig om ons magazine te blijven maken. Kom dus bij de club en krijg:

  • 2 bookzines ((nr. 6 najaar 2017 + nr. 7 voorjaar 2018)
  • Charlie goodies
  • toegang tot alle online artikels

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!