Interview

“Ik drink het op dus het bed blijft schoon”

Sophie interviewt Daan over zijn (p&p) fetisj – niet voor gevoelige lezers

“Ik drink het op dus het bed blijft schoon”

Sophie houdt van mensen die buiten de lijntjes kleuren en een buitengewone job, passie of levenswijze hebben. Ze is ervan overtuigd dat elk verhaal de moeite waard is en deinst dan ook niet terug voor een openhartig gesprek. Voor dit interview struinde ze het web af op zoek naar iemand die into plas- en poepseks is. Op Fetlife ontmoet ze Daan (20), die het wel fijn vindt om eindelijk eens met iemand te praten die hem niet als “raar” of “gek” bestempelt.

Ik zag op je Fetlife profiel dat je aan poep- en plasseks doet?
Daan:
“Ja, dat klopt. Met poepseks heb ik helaas nog geen ervaring. Met plasseks wel. Ik vind dat zalig. Ik hou wel van de ‘vieze’ kant van seks.”

Ok, laten we het dan eerst even over het plasgebeuren hebben. Heb je het liefst dat mensen op je lijf plassen of ook echt in je mond?
“Ik vind het allebei leuk maar in mijn mond heb ik het liefste. Het gebeurt eigenlijk meestal tijdens het beffen. Ik lig op mijn rug en zij zit op mijn gezicht. En ja, dan plast ze dus in mijn mond…”

Wat vind jij er dan precies zo opwindend aan?
“Het is een hele onderdanige positie, maar die dominantie/onderdanigheid is niet per se hetgeen mij opwindt. Ik geniet vooral van de intimiteit. Ik vind het uitzicht tijdens het plassen boven mijn gezicht heel geil en ik vind het lekker als de ander geniet. Ik kom zelf heel moeilijk klaar. Daarom geniet ik tijdens de seks ook enorm van het orgasme van mijn partner.”

En waar voer je je plassekstaferelen uit? In bad of in de douche of zo?
“Nee hoor, ik doe dat meestal gewoon in bed.”

Ik hou wel van de ‘vieze’ kant van seks.

Heb je dan een zeiltje om je matras te beschermen?
“Nee, dat is niet nodig. Het plassen gebeurt meestal in mijn mond. Aangezien ik het opdrink, blijft het bed schoon. Als het over mijn lichaam gebeurt, is dat meestal niet superveel. Een paar lagen handdoeken zijn dan wel genoeg om het netjes te houden.”

Oh, lekker praktisch! Hoe ben je er achter gekomen dat je het geil vindt als vrouwen in je mond plassen?
“Ik wist al dat ik plasseks geil vond voordat ik voor het eerst seks had. Ik fantaseerde er al over zonder dat ik wist of iemand anders dat ook leuk zou vinden. Toen ik porno ontdekte, kwam ik op een gegeven moment uit op plasseks-video’s en zag ik dus dat er meer mensen into waren. Ergens is het ook wel logisch, er zijn echt heel veel verschillende redenen waarom mensen er aan doen. Sommigen vinden het misschien niet leuk als anderen over hen heen plassen, maar vinden het geil om ergens toe gedwongen te worden.”

Wanneer had jij voor het eerst plasseks?
“Tijdens de relatie met mijn vorige vriendinnetje kwam mijn wens wel eens ter sprake, maar uiteindelijk deden we pas echt aan plasseks toen onze relatie voorbij was. We waren allebei nogal dronken en zijn toen ergens een weiland ingedoken. Daar probeerden we het maar het lukte niet. Ze kon niet plassen tijdens het moment suprême. Toen we thuis kwamen probeerden we het opnieuw en is dat uiteindelijk gelukt. Dat moment was echt magisch. Ik had hier zo lang over gefantaseerd en eindelijk gebeurde het.”

Sommigen vinden het misschien niet leuk als anderen over hen heen plassen, maar vinden het geil om ergens toe gedwongen te worden.

Hoe vaak doe je aan plasseks?
“Ik heb alleen plasseks met het meisje waarover ik net vertelde. We hebben regelmatig seks. En soms dus ook met plas. Dat zal ongeveer één keer in de twee maanden zijn. Zij is eigenlijk de enige waarmee het al gebeurd is.”

Stinkt het soms niet? En hoe smaakt dat dan eigenlijk?
“Goh, ik ben eigenlijk echt van niks vies als het op het lichaam van mijn bedpartner aankomt. Ik heb het zelfs veel liever dat het daarbeneden even niet gewassen is, dan dat ze net uit de douche komt. Dus nee, ik vind het eerder lekker. De smaak is een beetje zoet-zoutig. Als ze veel water gedronken heeft, zit er weinig smaak aan haar urine. Maar voor mij geldt: hoe meer smaak, hoe beter. En het is lekker warm! Zeker als ze over mijn lichaam plast, voelt dat fijn. Ik spoel mijn mond achteraf altijd wel met een glaasje water.”

fetlife

Hoe reageren mensen op je als je hen vertelt over je fetisj?
“Ik praat er eigenlijk niet heel vaak over. Af en toe komt het tijdens het flirten wel ter sprake. Sommige mensen snappen wel dat het iets is dat anderen geil kunnen vinden, terwijl anderen zeggen dat ze er niks mee te maken willen hebben. ‘Eikes, da’s echt niks voor mij ze, da’s echt vies,’ zeggen ze dan. Maar ja, ieder zijn ding. Ik kan ook niet van iedereen verwachten dat ze ervoor openstaan. Al is het natuurlijk wel leuk als ze reageren van ‘Goh, da’s niet meteen iets wat ik zou willen doen, maar…’ En dat er dan een heel open gesprek volgt over seksuele verlangens…”

En hoe zit het met je poepfantasieën? Dat lijkt me nog wel een stapje verder of niet?
“Ja, klopt. Ik ben via de plasseks-sites uiteindelijk op dat soort filmpjes terechtgekomen. Het is lang puur een fantasie geweest. Omdat het zo extreem is, haatte ik mezelf soms om het feit dat ik het zo geil vond. Ik heb het mezelf nog proberen af te leren, maar je kiest er niet echt voor wat je opwindt. Bovendien dwing ik mensen er niet toe of zo. Dus heb ik besloten dat het beter is om het gewoon te accepteren. En ja… hopen dat ik een gelijkgestemde ziel tegenkom.”

En vind je die gelijkgestemde zielen dan ook echt?
“Ik zou heel graag eens willen afspreken met iemand om al mijn fantasieën mee uit te voeren, maar ik heb nog niemand ontmoet die dat wilt. Op Fetlife zitten overwegend mannen. Spijtig eigenlijk, want iemand vinden die daar ook van houdt, die ook zulke sterke verlangens heeft, en die misschien ook nog nooit in de praktijk gebracht heeft… Dat moet echt een ongelooflijke ervaring zijn in bed.”

charlie-fetisj-3

Zou je een relatie kunnen hebben met iemand die niet into p&p is?
“Ja, hoor. Je kiest niet op wie je verliefd wordt, hè. Maar het zou natuurlijk het leukst zijn om mijn passies met mijn partner te kunnen delen. Toch zou ik het niet bij iemand anders gaan opzoeken als ik een relatie heb, denk ik. Hoewel ik waarschijnlijk wel filmpjes zou blijven kijken.”

Word je opgewonden door erover te praten?
“Haha, ja eigenlijk wel! Sorry! Over plasseks praat ik wel vaker, maar over poepseks eigenlijk zelden dus dat windt wel op, ja…”

Ok, tijd om af te ronden. Haha, grapje! Maar heel veel succes met je zoektocht. En trouwens wel oppassen met poep in je mond want daar kan je behoorlijk ziek van worden!

Voor iedereen die na het lezen van dit stuk ook wel eens iemand een poepie wil laten ruiken: Hier meer info over hoe je veilige plas- en poepseks kunt hebben.
Lees alle interviews in de reeks Buitengewoon hier.

Schrijf je reactie

3 reacties
 • Yamaha says:

  Ik vind plas sex zelf ook erg leuk en plas..door.slikken lekker poep nee dat doe ik niet aan

 • Mercedes says:

  wow 🙂

  • Deniz says:

   hoi allemaal

   Leuk dit te lezen,

   Ik ben een man van 45 jaar  jong, en herken mezelf hierin.
   Soms hou ik mijn plas lang op, soms ook niet. En plas ik in mijn broek, meestal per ongeluk, soms bewust.  Het geeft een geil gevoel mijn plas lang op te houden, of in mijn broek te plassen.. 
   De warmte, de geur. 

   Ook ben ik op zoek naar een leuke vrouw 
   Met dezelfde interesses.
   Zou mezelf omschrijven als een druk bijtje
   Interesses en Hobby s genoeg

   Zij is tussen de 45-65 jaar

Sophie is ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen realiteit creëert en laat zich graag onderdompelen in al die verschillende werelden. Niet alleen omdat ze daar plezier in heeft maar ook omdat ze gelooft dat we enorm veel van elkaar kunnen leren. Ze zoekt voor Charlie dan ook maar al te graag de grens op voor het schrijven van een openhartig stuk.

Lees verder in Mensen

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen