Charlies Hete Zomer

Ik staarde naar haar. En zij.

Ik staarde naar haar. En zij.

Omdat je niet op het Belgische weer kan rekenen voor een hete zomer, doen wij eigenhandig de temperatuur een paar graden stijgen. Tijdens de zomermaanden trakteren we jullie elke week op een heet verhaal. We selecteerden de warmste woorden uit ons archief en vulden ze aan met heerlijk materiaal van onze nieuwe auteurs. Sit back, relax en laat je fantasie de vrije loop.

Al weken zitten we op hetzelfde plekje. Ik tegen het raam in de rijrichting van de trein. Zij tegenover mij. Al weken staar ik haar aan wanneer ik denk dat zij niet kijkt. Ze is zo wild. Of dat lijkt ze toch. Zij draagt telkens weer een rokje dat haar mooie benen laten zien. Haar kastanjebruine haren draagt ze los. Ze is zo wild! Of ja, dat lijkt ze toch. Tijdens het lezen in haar boek woelt ze er vaak door. Op zo’n momenten staar ik haar dus aan. Net niet met open mond. Of dat hoop ik toch. Op zo’n momenten fantaseer ik over hoe haar hand die van mij is en hoe ik door zoveel meer woelen wil.

Die fantasieën op de trein zorgen soms trouwens voor gênante situaties. Dan zit ik aan het raam in de rijrichting van de trein tegenover haar met een bobbel in mijn broek. Dat is ook de reden waarom ik mijn jas altijd over mijn benen leg. Zo valt het niet op. Of oké, dat denk ik toch. In al die weken hebben we nog geen woord tegen elkaar gezegd. Alleen gekeken. Gestaard. Ik naar haar terwijl ze met haar handen door haar haren woelt. En zij, zij waarschijnlijk niet naar mij. Ik hoop van wel natuurlijk. ‘s Avonds als ik thuis kom, hoop ik dat en droom ik van wel. In mijn fantasieën staart zij terug. Wild, verlangend.

Ik leef in een klein huisje naast het spoor en telkens wanneer een trein voorbijraast, woelt mijn hand door haar haren.

Die fantasieën thuis zorgen trouwens nooit echt voor gênante situaties. Ik leef alleen dus niemand kan de bobbel zien die zich tegen dan in mijn onderbroek bevindt. Dat is ook de reden waarom ik thuis naakt rondloop. Om geen bobbel te hebben. Zo valt het niet op. Ik leef in een klein huisje naast het spoor en telkens wanneer een trein voorbijraast, woelt mijn hand door haar haren. Telkens weer beweegt mijn hand langs haar schriele nek en over haar puntige borstjes. Dat weet ik omdat ik zo vaak naar haar staar terwijl zij niet kijkt. Telkens weer kom ik keihard klaar wanneer ik aan haar denk. Aan die blote knieën, dat kastanjebruine haar, die schriele nek en die puntige borstjes. Maar niet vandaag.

Vandaag begon als elke andere vandaag daarvoor was begonnen. Zij en ik op onze vaste plek tegenover elkaar. Zij die haar boek leest en ik die af en toe staar naar haar mooie benen en grappige knieën, naar hoe ze haar voetjes over elkaar legt en tegen elkaar aan wrijft wanneer ze leest. Vandaag was de dag dat mijn blik en haar blik voor het eerst elkaar vonden. Zij staarde terug! Hier had ik zo lang over gefantaseerd en nu was het zover. Zij staarde terug! Onze ogen bleven op elkaar vastgepind, gebonden alsof wegkijken zou betekenen dat we blind zouden worden. Zonder haar blik van zich af te wenden, schoof zij een stukje papier naar me toe. Een stukje papier dat in vier was gevouwen. Wat er op stond kon ik niet zien want ik staarde nog steeds naar haar. En zij staarde terug!

Ik nam het aan, schoof het onder mijn jas waar de bobbel zich meer dan ooit bevond en durfde de rest van de reis niet meer te bewegen. Haar ogen richtten zich opnieuw op het boek, die van mij op mijn jas en wat daar onder zat.

Thuis trok ik mijn kleren uit en nam de brief. Hier had ik weken lang over gedroomd, naar verlangd. Dit was de oorzaak van vele orgasmes. Ik vouwde het stukje papier open en begon te lezen. Vandaag is anders. Vandaag is de dag dat zij me wist te vertellen hoe vreemd ik was. Hoe vreemd staren naar een vreemde is terwijl je met je handen onder je jas beweegt.

Foto: Istock
Lees hier alle verhalen van Charlies Hete Zomer

Schrijf je reactie

Kenny is het Vlaamse liefdeskind van Kanye West en wel Kanye West. Hij was ooit een van de bekendste Vlaamse Ello-gebruikers. Spijtig genoeg zat nooit iemand op Ello. Zijn baard en kat met drie poten zijn z’n grootste features. Centjes verdient hij als social media creative in de reclamewereld.

Lees verder in Mensen

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen