The Secret Feed

Fantaseer je over je ex als je vrijt met je lief? Ben je stiekem schijtjaloers op je zus? Dan kun je dat geheim hier 100% anoniem kwijt. Want achter al die blije Facebookstatussen en perfecte instagramfoto’s ligt een wereld verscholen van twijfel, onzekerheid, schaamte en gekke fantasiën. Op The Secret Feed kan jij anoniem je hart luchten en lezen welke kleine of grote geheimen anderen met zich meedragen. Je doet er trouwens je voordeel bij, want een gedeeld geheim is minder zwaar om dragen.

Belangrijk: Your secrets are safe with Charlie. Niets of niemand kan ooit te weten komen wie welk geheim heeft geplaatst. Erewoord.

 

Disclaimer: The Secret Feed is geen discussieforum of plek voor willekeurige comments en trolls. Charlie behoudt het recht om posts te verwijderen wanneer de inhoud ongepast of haatdragend is.

The Secret Feed

En wanneer komt de tweede?

Het is niet dat we niet willen. Of dat we er nog niet klaar voor zijn. Het is gewoon dat we te moe zijn om te poepen!!!

Hallo

Mijn naam is Bene Alexandru Valeria, mijn leven werd verwoest toen mijn man me stuurde, na 8 jaar dat we samen waren. Ik was verloren en hulpeloos na zoveel manieren geprobeerd te hebben om mijn man terug te laten nemen. Op een dag op mijn werk was ik afwezig omdat ik niet wist dat mijn baas me riep, dus hij ging zitten en vroeg me waar het allemaal over ging, vertelde ik hem en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik snap nooit wat hij bedoelde, het was geen probleem om mijn man ter

crush

dus ik ben op iemand en een vriendin had dus na me crush gestuurd een foto van mij en vroeg dan ben je op aar en hij zij nee wtf betekent het dat hij later nog op me kan zijn

Ik mis je

En waarom?

Rotkind

Volwassen en inwonende stiefdochter is enig kind en rotverwend, voor alles en niets beroep doen op mijn partner die daar zelf ook van af ziet maar omwille van de lieve vrede haar niet tegen houdt (stel je voor, het dràma zodra ze weerstand zou krijgen!). Ik voel me schuldig omdat ik zit te wachten op de dag dat ze het huis uit gaat.

Dubbel verliefd

Ik ben verliefd op 2 mannen. Ik heb ze op hetzelfde moment beter leren kennen en zij kennen elkaar en komen goed overeen. Ik ben met de ene iets begonnen, op het gemakje, en de andere zag ik vaak maar ik verborg mijn gevoelens. Tot onlangs, het moest eruit. Dus nu heb ik ze het allebei verteld, dat ik hen elk graag zie, en het is wederzijds. En met elk van hen iets wil, dat ik veel liefde heb om te geven. En nu wacht ik af, want dit is nieuw voor ieder van ons, En ik voel me blij en vol liefde.

Als mama zijn er twee soorten zakdoeken...

...de droge gebruikte en de natte gebruikte. En oh ja, hier en daar nog een zeldzame ongebruikte.

???

???

Contradictio in terminis

Ik wil je uit mijn hoofd

en in mijn kutje

Hypocriete hypes ...

Internationale Vrouwendag vandaag. Gelijkheid, vrijheid, blijheid, ... De MeToo hype. Tja, ik weet het niet hoor, wat ik ervan moet vinden. Vrouwen willen zogezegd verbinden met elkaar, maar waarom flirten ze dan steevast regelmatig met mijn man waar ik doodleuk bij sta? Lekker verbinden zo ... Zo hypocriet allemaal. Ik schaam mij soms werkelijk om vrouw te zijn.

Kut burnout

Hier zie een eerste burnout gehad een aantal jaren geleden, nu er weer ingesukkeld. Nu laat ik me begeleiden door een coach en besef dat ik er eigenlijk niet helemaal uit was... Maar dit is zo hard balen, telkens opnieuw botsen op mijn grenzen. Wanneer ga ik mezelf graag genoeg zien om mezelf ten alle tijde te respecteren, op te komen voor mezelf? Ik wil dit zo graag. Ik wil me zo graag terug voelen bruisen van energie... Zucht...

3

wat mis ik jou... al bijna 3 jaar lang... Kon ik je nog maar eens 1 keertje zien... 1 gesprek om mijn hart te luchten....

Ja man

Als je een man afwijst en hij aanvaardt het niet, wat kun je dan nog zeggen zonder grof te worden?

Pseudo random en toch hetzelfde

Ja dan schrijf ik eens twee pseudo random functies en die geeft toch wel té vaak dezelfde output zeker. Ok dan verbeter ik mijn algoritme maar wat blijkt de nieuwe versie start met als eerste output met hetzelfde pseudo random output als versie 1 van het algoritme. Dus nu heb ik wel een beter algoritme maar door een stom toeval blijft de bug aanwezig. Ja dan is mijn dag echt volledig naar de vaantjes ik wordt daar emotioneel van (op een slechte manier)

rollebollen

ik zag hem rijden... stralende ogen, leuke lach... gespierde armen... Is het gek dat ik fantaseer over die leuke knul in zijn rolstoel? Dat hij me met zijn mond en vingers laat huilen van genot... of ik zijn viagra mag zijn?

Spotify-conversaties

Soms denk ik dat ik op Spotify conversaties voer met iemand door te antwoorden op elkaars liedje, maar het kan ook heel goed zijn dat ik me dat allemaal inbeeld. Ik heb het gewoon af en toe nodig dit te geloven, nu we voor de rest niet meer spreken.

Mis je

Ook al deed je me zo veel pijn en weet ik dat het beter is je niet meer te kennen, ik droom al anderhalf jaar van een wiedergutmachung

Infiltrator

Hoe een stem op je trommel
Een gezicht op je net
En de idee van iemand zo op je levensvlies gebrand kan zijn
Hoe een verlangen zich uit.
Een weg baant door.
Een manier vindt om...
370 views
Gelukkig niet allemaal van mij

Baby 2?

Hij wil graag een tweede kindje. Maar hij voert nu al geen klop uit in het huishouden.
Ik ben doodop en voel me een alleenstaande moeder die alle bordjes in de lucht moet houden. Ik heb schrik dat er straks geen tijd meer overblijft voor mezelf als ik toch overstag ga...

Crush op collega

Ik heb een crush op een nieuwe collega. Onlangs hadden we een leuke babbel en tijdens het gesprek botste zijn knie onder tafel meermaals tegen de mijne. Sindsdien hebben we regelmatig gepraat en geflirt en ik dacht dat er wel elektriciteit in de lucht hing. Vorige week wilde ik echter vriendjes worden op Linkedin en hij heeft mijn verzoek geweigerd. Ik voel me nu zo'n domme geit.

Kerkhof

Ik lag met mijn hoofd in je schoot en de treurige jezus keek in mijn ogen,
Je snoof mijn haar een laatste keer, het was een weerzien en een afscheid. Want opeens vielen de lijken uit de kast.
Ik dacht dat de geesten zouden verdwijnen stilletjesaan, maar ze dwalen in de stad en met me mee. Van onder de brug in het maanlicht tot de koffie met de vos in de tuin..
Ik ben blind, ik zie niets meer. En mijn hart, dat doet fokkin veel zeer.

soms hé

soms weet ik het gewoon écht niet.
ik wil alles.
ik wil hem, of hem.
of vooral niet jou?
een ander leven?
efkes switchen

Zelfdestructief

Ik mis je.
't Is dom en nutteloos, en het gaat wel weer over, maar ik mis je stem, je humor, je geur, je inzichten, je blikken, je lach en zelfs je gemopper.
Ik droom weeral dagen van je, en zoek excuses om met je te praten.
Wij zijn niet goed voor elkaar, en zullen dat ook nooit zijn.
Ik wou dat we konden herbeginnen.

Slopend

Wegwezen, seutjes!
(Wat een ‘liefdevolle’ man zeg... bedriegen tot daar maar doe het dan met liefde)

Alle grenzen slopen

In relatie, maar bedriegen. 4j ondertussen. Daarnaast nog 2e en 3e sex-partner. Alle 3 "seutjes" en alle 3 denken ze "de ware 2e" te zijn.
Toch nog niet spannend genoeg. Telkens grenzen van comfortzone slopen bij mij en bij hen. Zo maakt nr3 geheime opnames tijdens sex met vaste partner en voert dan mijn opdrachten uit. En verleide nr2 op mijn vraag nr1... Waar gaat dit eindigen ? Ooit stort dit kaartenhuisje helemaal in, en word ik er onder bedolven.

Aangename kwelling

Iedere dag de man zien die je vlinders doet krijgen, de man waarmee je zo'n gekke spanning hebt,
de man waarnaar je als een magneet wordt toegezogen, heerlijk moet je denken.
Maar niet als die man niet JOUW man is. Nee, jij hebt al een andere 'JOUW' man. Toch voelt deze situatie zo fout en zo goed tegelijk. Zware zucht.

Mr. X

Twee maanden geleden verliet ik mijn partner. En een week later lag ik met zijn beste vriend in bed. Waar ik al zo vaak over had gefantaseerd, naar verlangd. Pretty fucked up, maar zo lekker. Our little secret. Zolang het duurt.

Sukkeltje

Ik voel me dom op mijn werk. Iedereen lijkt zo zelfverzekerd en doet maar door. Terwijl bij mij de twijfel al mijn zelfvertrouwen wegknaagt.

Zwart gaatjd

Oei dacht dat ik gewoon beetje zat wad maar nog oke. De volgende morgen word ik wakker bij een vriendin alles chill ontbijtje genomen enzoo en inneens herrinner ik me dat ik gekust heb met een jongen grappig verhaal maar ga dat hier nu niet allemaal opzettten heee haha. Opeens stuurt andere vriendin dat ik nog met 4 andere gasten gekust heb!? Wtf en ik weet daar niets meer van suckt Lets pray dat er niets meer gebeurt is. En ja nu wilt die eerste afspreken haha oei beter niet

Fack!!!

Ben mijn zus zo beu!! Heel de tijd vies kijken en depressief zijn doe normaaaaaaal ik wil zorgeloos genieten waarom probeert iedereen mij het moeilijk te maken

een staart

Dit weekend. Ik flirtte een beetje en er was een grappig gesprekje en hij flirtte terug. Toen hij puntje bij het paaltje kwam, en mijn schoot op zijn schoot, en mijn lippen bijna bij zijn lippen, trok hij zijn staart in en zijn geflirt terug. Hij had een vriendin en boel met zijn vriendin en een knipperlichtrelatie. Er bestaan nog mensen die hun lief niet bedriegen, zelfs als hun relatie mank loopt. Maar jee, had dan niet geflirt en maak het uit en dans met me en kus me.

jammer

M'n love interest, een "verre" collega, durven toevoegen op facebook. Na meer dan een week (!!) accepteert die dat eindelijk. Ennnn zie ik meteen zijn relationship status... Hij is niet single. Balen. En nóg meer foto's van hem waar hij zo knap op staat, maar dan mét zijn vriendin. Hmpf.

Condooms

Soms heb ik zin om condooms uit te delen. Aan kansarme gezinnen, met die doffe blik in hun ogen, zonder enige lach of levensvreugde. Stop met jezelf voor te planten na 2 exemplaren, wil ik schreeuwen! Je creëert alleen maar meer hoopjes ellende. Niemand wordt hier beter van, niet het kind, niet de ouder zelf, niet de maatschappij. Maar, uiteraard, durf ik dit niet hardop te zeggen...

Menselijke lelijkheid

Een dieptepunt in de lelijkheid van de mens ervaar ik telkens als ik de Action in de grootste stad van Vlaanderen binnenwandel. Hoe kunnen mensen zo boertig zijn? Geopende verpakkingen. Koopwaar op de grond. Aanraken, vastpakken en elders in een rek weggooien: de wegwerpmaatschappij is nergens zo letterlijk waar te nemen als hier. Een puinhoop. Aan het personeel om het weer te fatsoeneren, elke dag opnieuw, ... Waar is het respect voor hen en de koopwaar? Hoe diep kunnen we, als mens, vallen?

Aangever

De ellende is dat ik geen vrede kan vinden met mijn rol als aangever: anderen schitteren dankzij mijn voorzetten. Hen worden de aanbiedingen in de schoot geworpen nadat ik ervoor zorgde dat ze voldoende zelfvertrouwen / tijd / kennis hebben. In elk van mijn interesses word ik overschaduwd door iemand anders die dankzij mij de kansen kreeg. EN IK??? Ik ploeter kansloos verder. Verdomme toch.

Shoulda woulda coulda

Bijna dag op dag ... 3 jaar geleden,
Oh boy wat denk ik er nog zo hard aan.
Zoveel onbeantwoorde vragen ... Zou het toch gelukt zijn mocht ik alle rationaliteit naast mij hebben neergelegd en mijn hart voor 100 proc gevolgd hebben? Denk je nog aan me?
Ik voel me zo fckt up...

Shoulda ... woulda ... coulda ...

Escape button

Kan iemand mij NU alsjeblief even helemaal naar de vergetelheid neuken?

Mie

Gisteren noemde mijn moeder mij onomwonden 'leugenaar' : 32 jaar nadat ik mij mijn ontmaagding op 8 jaar door mijn broer (toen 14) herinnerde en deelde met haar. Mèt argumenten : zij koppelde feiten van verschillende tijdstippen aan elkaar. En met als toetje de opmerking dat 'ik toch altijd had mogen blijven komen'. Ik ben terstond vertrokken. Totaal verbijsterd : mijn moeder ziet mij al 32 jaar als leugenaar ! Nu begrijp ik mijn eeuwige gevoel dat ik moest bewijzen dat ik 'goed' ben. #metoo

Soa voor het leven

Een leuke jongen leren kennen. Beide getest op soa's. Helaas wordt er bij een standaard soa test niet getest op Genitale Herpes. Nochtans heeft 20% van de Belgen dit in zijn bloed zitten. En wordt het gemakkelijk doorgegeven-sommige koortsblaasjes in de mond zijn zelfs verborgen genitale herpes. Na enkele welen vertelt hij mij dat hij drager is van dit virus... Er bestaat bestaat 50% kans dat hij het doorgeeft. Vorige week had ik prijs. Nu zit ik voor de rest van mijn leven hiermee. Les geleerd.

Overstroom

Ze heeft een poortje bij me geopend. Er is geen weg terug. Nu stroomt mijn liefde voor haar de deur uit, op zoek naar andere afnemers. Ik mors mijn liefde gulzig, her en der, op toevallige voorbijgangers, een warme glimlach, vrienden, zelfs collega’s een extra knuffel. Mijn liefde die zich bij jou niet warm kan nestelen moet geproefd worden. Veeg onder de mat en weg ermee is geen optie. Ik overstroom. Help me dan toch.

PostSecret

Aan de mensen die graag The Secret Feed lezen; doe jezelf een plezier en surf ook eens naar www.postsecret.com. Al jaren onderdeel van mijn zondagsritueel :)

Schrijven doet blijven :D

Stiekem droom ik ervan om een column te hebben of artikels te schrijven (voor Charlie bv ;) )om over alles te schrijven wat in me opkomt, wat me blij of verdrietig maakt, me angstig of juist een drive geeft, wat een afknapper is of me een oppepper geeft. Over bv die lastige buren met hun veel lawaai of over dat er ook lelijke babies zijn maar niet zeg wegens Not Done of over dankbaarheid en de liefde en schoonheid die we dagelijks mogen ervaren. Over de miskraam verleden jaar op 48 j of over...

Wanneer ???

Wanneer gaat het er nu eindelijk eens van komen ?
Dat jij de stap zet ? En ik ook !
Bijna 3 jaar lang....aantrekken, afstoten, lief,niet lief, aanwezig, negeren......
Ik ben op ....ben emotioneel zo kapot...
En toch.... wil ik je niet uit m'n leven.
En blijf ik het geniepige spelletje meespelen..
M'n vriendinnen zeggen dat ik je moet blokkeren , aan m'n huwelijk moet denken..
En toch.....ik verlang nog steeds zooooooooooooo ontzettend veel naar je :(

Speelgoed

Help! Heb net gesquirt over het Lego-speelgoed van mijn kinderen. Hoe marginaal.
Maar dat slingert dan ook werkelijk overal rond. En wist ik veel dat het genotsvocht zo ver zou reiken...

Zomeraffaire

Ooit zat hier de kat
de wiet ligt nu te drogen.
De honger is groot.

Dansen in de maan.
Zal ik de leiding nemen
zwoele zomernacht?

Ik zit bovenaan.
Verdrink niet in mijn ogen
zeg je in mijn oor.

Het raam staat open
je zweet drupt op mijn benen.
Zanglijster is dood.

goed voor even

Ik heb soms het gevoel dat ik voor mijn vriendinnen goed ben als klankbord, voor (nachtelijke) paniekaanvallen op te vangen, voor allerhande advies en eindeloze steun. Met plezier typ/geef ik opbeurend advies, geef (virtuele) schouderklopjes en sta altijd klaar voor een babbel. Helaas is het omgekeerd niet waar, de zeldzame keren dat ik een dipje heb wordt er flauwtjes op gereageerd, komt er geen steun, en gaat het al snel weer over iets anders. Dit maakt me soms zo diep ongelukkig.

@@Slik

Ja als ik het zo zou noemen (“befbek”, wat een vies woord) dan zou ik dat ook maar vies vinden. Ik begrijp het dus nog steeds niet. Smaken verschillen, zeker :)

Dawson's Creek

In de jaren dat mijn brein gevormd werd, heb ik daar veel te veel naar gekeken. Joey werd mijn rolmodel ofzo. Altijd de 'girl next door' proberen zijn (moeiteloos knap, zeer intelligent, aantrek van alles binnen een straal van 1000 km, nooit de controle loslaten...), blijkt heel irritant op latere leeftijd. Nog gênanter; ik schreef ooit fanmail naar Dawson. Maanden later kreeg ik een zwart-wit headshot terug, met een onleesbare krabbel erop. Brrr. Maar hij heeft wel een heel grappige IG nu!

@depressed as fuck

Niet wegsteken, echt niet doen. Jij mag er zijn, met al je rafelranden. Mensen die je graag zien blijven dat doen, ook wanneer je toont dat het niet goed gaat. Echt waar.
Mijn beste vriendin stapte totaal onverwacht uit het leven, bijna een jaar geleden. Ze heeft het nooit aan ons getoond. Ik ben daar kapot van. Want het had beter kunnen worden voor haar, die voorbeelden zijn er ook. Hetzelfde geldt voor jou. Please, geloof dat.

@Slik

Dat snap ik volledig! Ik wil de befbek van mijn lief na de daad ook niet kussen. Jakkes.

Een geheim van mij: ik heb als extreem onzekere veertienjarige dingen voor de webcam gedaan voor een vreemde waar ik me echt dood voor schaam. Rare fase in mijn leven + onzekerheid = not good. Onwetende ik gebruikte toen ook mijn echte naam in mijn emailadres, en ik krijg zelfs nu nog soms kleine paniekaanvallen uit angst dat dat ooit uitkomt. En ik voel me fysiek slecht als ik eraan terugdenk.

ik geef het toe

Ik dacht altijd dat ik keigoed tegen warmte kon, maar ik moet bekennen, blijkbaar toch niet zo goed als ik dacht! Na aanhoudende hitte is het nog warmer binnen in mijn dakappartement dan buiten.... en ik smelt. Ik heb vannacht wegens hoofdpijn met een ijspack in mijn nek geslapen. Nooit gedacht dat ik dit zou wensen, maar ik wou dat het effe 10 graden frisser was!!

Suzy...

Kom je hier nog? ik mis je!

@f*ck the wk

ik heb aan je gedacht tijdens de match. Maar kijk, de Belgen hebben gewonnen, je gaat jezelf nog even moeten behelpen! Dat kan ook es fijn zijn...

F*CK HET WK

Ik heb het gehad met het WK. Wat levert mij dat op? Minder seks dan ooit en een vriend met meer en zwaardere katers dan ooit. Ik ben ervan overtuigd dat koppels minder seks hebben tijdens het WK. Singles misschien meer, omdat ze eindelijk zattekes toenadering durven te zoeken. Ik ben er klaar mee. F*ck het WK, ik wil weer n**ken.

wat als

ik nooit meer beter word ?

Et maintenant...

Que vais-je faire
avec ce temps
qui sera ma vie....

valt het jullie ook op?

dat er steeds meer mensen het beu zijn om voor incompetente bazen te werken... om nog meer dan 20 jaar zich uit de naad te werken en uitgebuit te worden... om zich slaaf te voelen en geen waardering te krijgen....

@betrapt

Jij bent zeker niet de andere partij, maar ik wil je wel bedanken voor je wijze woorden....

Betrapt?

Mogelijk ben ik de andere partij van mevrouw “communicatiestop”. Je hartekreet is zo treffend de benauwende mix van hoop, verlangen, dwang en dreigement die me hebben weggejaagd. Je houdt zand niet bij door je hand dicht te knijpen.

communicatiestop

Heb al enkele dagen niets meer van me laten horen. Hij helaas ook niet. Oefening in geduld... Maar wat als ik sebiet mijn interesse verlies.... Heb precies toch spanning nodig... anders is die me kwijt.....

Afleiding

Omdat ik niet terug als eerste een berichtje mag sturen naar hem, zodat hij beseft (zou het?) dat hij me mist en eens initiatief neemt.... Geduld was nooit een sterk punt van me... En daarom ga ik de secret feed volgooien met al mijn frustraties, twijfels, irritatie, onhebbelijkheden. Aanmoedigingen om te volharden in mijn stilzwijgen zijn welkom!

wat wil ik nu eigenlijk? single blijven, een friend with benefit of toch een relatie? hem redden of gewoon ego strelen ?

Oude bekende op vakantie. Zalig intiem moment (maar geen seks wegens geen condooms) en plots verandert zijn houding, wil geen seks. Duurde lang tot ik zijn gemixte signalen (van verliefdheid, interesse, lust en complete afstandelijkheid) begreep... Zijn vrouw is gestorven vorig jaar in februari. En nu zeggen we allebei op Whatsapp dat we elkaar als vriend willen leren kennen. Maar hij woont in London, ik hier. Eigenlijk was ik happy single, toen wou ik enkel seks en nu wil ik hem redden. zucht

Zo cliché

Verliefd zijn op je Yogaleraar die je vriendelijke aandacht geeft omdat hij een pracht van een mens is en overigens geen enkele amoureuze interesse voor je heeft. Dat allemaal heel goed weten en terwijl toch dagen en nachten dagdromen over hoe je kinderen er zouden uitzien. De onuitgesproken maar oh zo aanwezige afwijzing, auwie.

Gezond

Ik ben niet verliefd op je en dat hoeft ook niet. Voor de eerste keer in mijn leven leer ik dat liefde niet geen verliefd omhulsel moet hebben. Ik hou van je en wil je kinderen, dat wist ik van dag 1 al. Dus hoop ik dat je evenveel niet verliefd bent als ik niet op jou.

Anders

Vannacht heb het heerlijkste uur uit mijn hele leven geslapen. Na een spannende eerste nacht vielen we bij morgenzon in slaap. Niemand heeft ooit zo dicht bij me geslapen. Inmiddels ben je op je werk en heb ik al zeker 5 keer de lakens waarop je hebt gelegen besnuffeld. Ik voel me heerlijk, ik ben verliefd... op iemand anders.

Stille waters

Al 5 jaar stiekem verliefd op elkaar zonder dat we dat van elkaar wisten of lieten merken. Beide getrouwd, beide erg loyaal en discreet en trouw, niet uit op een avontuurtje. Zelfs niet echt vrienden, omdat we allebei bewust afstand hielden. Tot mijn man heel erg ziek werd. Toen werd duidelijk dat de bezorgdheid en hulp niet enkel vanuit vriendschap kwam. En dat we allebei al lang verliefd waren. En nu hebben we een affaire. Terwijl mijn man nog steeds ziek is, en ik hem nooit zal verlaten.

Depressed as fuck

Ik kom misschien opgewekt over, maar in feite ga ik kapot van depressiviteit. Ik kan er helaas moeilijk over praten, want de wereld heeft liever sterke, vrolijke mensen zonder problemen.

Helaas: size matters

Daar moet ge 41 jaar voor geworden zijn. Ik heb mijn a spot ontdekt! Ik denk al meer dan 20 jaar dat ik geen vaginaal orgasme kan krijgen, enkel clitoraal. En nu, met een hele grote dildo (ik ging erop zitten en het ging héél diep) voelde ik binnen vijf stoten een orgasme opborrelen uit mijn diepste kern. Holy shit! Ik moest mijn clitoris niet eens aanraken. Ik heb het de volgende drie dagen opnieuw geprobeerd (toch geen toevalstreffer?!): altijd prijs. Het wérkt!

Onvermijdelijk..

Ik ben 27 en heb nog nooit seks gehad, waar ik zelf totaal geen probleem (meer) mee heb. Maar nu ben ik toch maar beginnen Tinderen, en een leuke man leren kennen, en ik zie zo enorm op tegen het gesprek dat ik ga moeten hebben waar ik uitleg dat ik nog niks gedaan heb, en het allemaal eigenlijk nogal vies en eng vind, en er dus de eerste keren niets van ga bakken, en er misschien niets aan ga hebben, etc.

Slik

Kan iemand (een man) mij eens uitleggen waarom zoveel mannen o zó graag klaarkomen in je mond maar erna de lippen stijf op elkaar houden als je ze wilt kussen. Tis hun eigen gerief, toch?

Triest.

Echt dat is het enige wat er overblijft.
Of hoe triest kan het zijn als je je laat kleineren door diegene die beweert je graag te zien maar zijn eigen tekortkomingen op jou projecteert en daar dan scènes van maakt waarin hij je ronduit beschaamd.
En jij maar blijven proberen om het te plaatsen. Begrip te hebben voor zijn patronen die dieper dan diep zitten en een gebroken man in hun macht hebben.
Om dan ijskoud de deur in je gezicht te krijgen.
Jah.
Dat is echt triest natuurlijk.

Ma Flodder

Ik zit weer in een dipje. Het soort waarbij je soms wou dat niets moet en je jezelf gewoon kon laten gaan. Een beetje zoals Ma Flodder. Bye bye gym, hello sofa! Niet geven om looks, gewoon lui zijn, niet meer hoeven te werken en je steeds van je beste kant laten zien. Soms verlies ik de moed wel eens. Ik ben ganse dagen alleen en vergeet af en toe dat ik het gewoon voor mezelf moet doen. Ik mag het/mezelf niet opgeven.

2 jaar later ...

Het is meer dan 2 jaar geleden dat je mij het mooiste moment en kort nadien mij de ergste herinnering gaf. Zoveel vlinders had ik nog nooit mee gemaakt. Je was voor mij de man van mijn leven. Om me nadien als een blok te laten vallen.
Maanden heb ik er vanaf gezien om beetje bij beetje terug overeind te krabbelen.
Andere mannen passeerden de revue ... geen één was zoals jouw.
Nu, iets meer dan 2 jaar later ... zie ik je terug.
En uit het niets ... word ik teruggekatapulteerd naar toen

love

Ben hier om mijn levenservaring te delen hoe ik mijn vrouw terug kreeg die mij verliet voor een andere man. Ik ben 16 jaar getrouwd en ik had geen kind. mijn vrouw is nooit zwanger geraakt, we waren gelachen door mijn vrienden en buren, daarom liet mijn vrouw me achter voor een andere man omdat ze de schaamte niet meer kon verdragen. ik was erg in de war en gefrustreerd, ik voelde me als moord omdat ik zo veel van mijn vrouw hou, ik kan niet zonder haar blijven op een dag besloot ik om online te

Kwijt

Nu ben ik hem helemaal kwijt.
Niets heb ik nog. Geen nummer, geen oude berichtjes, foto's of wat dan ook.
Alles weggewist. Alles geblokkeerd.
Doet even heel erg zeer.
Het steekt verschrikkelijk diep.
Maar wat een bevrijding.
En ademen maar.

Twee hemelse jaren...

Van april 2010 tot op de dag van de zomerzonnewende 2012 beleefde ik twee ongelooflijke jaren met een prachtige vrouw die 33 jaar jonger is dan ik. Het waren mijn twee allergelukkigste jaren, en zij is nog steeds de vrouw van mijn leven. Op de avond van haar verjaardag ging ze weg van mij om een relatie te beginnen met een collega van haar. Die was van erg korte duur, dat zei ze zelf, maar ze wou niet meer terug naar mij. Vijf jaar geleden nu, maar nog altijd mis ik haar enorm.

Time to cut my losses

het was allemaal niet zo perfect als ik gehoop had
ik werd er niet gelukkig van
het schoentje paste niet, het wrong.
i was wrong.
time to cut my losses
and let go
and go

Bye bye beest

Mijn minnaar is van plan mij te dumpen. Ik voel het aan alles. Opeens is zijn huwelijk niet zó slecht meer, plots spelen er zoveel gewetensbezwaren... Hoewel ik van bij het begin wist dat dit moment er ooit zou komen, en hoewel ik hem alleen maar voor de seks wilde, doet dit toch serieus pijn. Want de seks was echt superlekker. Hij is een beest. En af en toe heb ik een beest nodig.

Zot

Echt zot hoe ik me zo laat zot maken door de gedachte dat mn ex-lief nu iets heeft met het ex-lief van mn ex-man...
Eigenlijk is het hilarisch en zou ik dat ook zo moeten beleven ware het niet dat ik het gevoel heb dat de oprechtheid die ik dacht te mogen gekend hebben bij die personen blijkbaar onbestaande was?!
Wie is er hier nu eigenlijk zot?

Waarom ben ik ooit aan kinderen begonnen?

De ultieme bezegeling van onze liefde: een baby... waar de eerste levensjaren vooral een fysieke strijd zijn gaande van oververmoeidheid ( en bijgevolge weinig tot geen sex...) tot uw wereld die zich beperkt tot luiers en snot afkuisen is dat mentaal toch wel helemaal anders eens het pubers worden en ze zich tegen jou afzetten in alles wat je doet of zegt... Dan denk ik toch wel bij mezelf... Waar is mijn leven naartoe? waaraan heb ik dat verdiend? maar ooit... ooit gaat het over...hoop ik...

Bitter

Ik heb vanavond naast je gezeten met een knoop in de maag van alle bitterheid. Mijn god, wat haat ik je.

Kuis

Soms denk ik echt dat mijn kuisvrouw het expres doet. Zoveel lawaai dat die maakt. Bij het stofzuigen vooral. Wat een geboenk. Straks denken de buren nog dat er van alles aan de hand is. Alsof zij wil zeggen: 'Ik ben aan het werk. Maar jij? Jij zit daar maar wat te surfen op de computer.' Dat is natuurlijk maar deels waar. Ik heb ook nog een beetje mijn boekhouding gedaan.

Weete wa ... f**** da!

Weete wa ... f*** da

Ik zie je graag, wens je een leuk leven maar het zal zonder mij zijn. Ik wil meer in mijn leven dan dat ik nu ontvang. Op het einde van het leven krijgt niemand een bonus omdat hij doet wat er verwacht wordt. Iedereen heeft maar 1 leven, en daar wil ik mijn maximaal geluk uit halen.

Burn-out bingo

Burn-out won
Je bent niet alleen, maar oh toch wel...

Los

Ik wil los van hem.
Echt weg wil ik hem.
Uit mn lijf, uit mn hart.
Hij is er zo slordig met omgegaan, heeft het zonder pardon aan stukken geslagen.
En ik loop er nu tegenaan.
Waarom heeft hij dat toch zo gedaan?
Zie mij hier nu staan?
Onzeker en tegelijk vastberaden.
Gaan.
En niet meer omkijken.
Los.
De vrijheid in

It's just...

Ja, dat gaat pijn doen. Aan de rem hangen nu je nog kan! Geef je niét!! Neem het aan van een ervaringsdeskundige...

It's just sex

Sex en vreemdgaan gepland. Met voorbedachte rade. Maar 't mag nooit iets meer worden van hem. Ik ben allang verloren. Al weken smoorverliefd. Maar ik moet liegen en zeggen dat het voor mij ook niets meer is dan sex. Terwijl ik alles voor hem zou opgeven. Direct. Zonder nadenken. Amai, dat gaat zeer doen achteraf. En toch kan ik geen 'nee' zeggen. Van zelfbehoud en gezond verstand geen spoor.

Wow... ik lijk wel gestoord?!

Als ik kon, dan hackte ik zn fb-account... gewoon om de chatberichtjes tussen hem en haar (of zou het hem en meerdere zijn -goe mogelijk) er op na te lezen.
Ja, t zou zeer doen maar dan kon ik met mn eigen ogen zien wat ik nog steeds niet kan vatten!
Wie doet nu zoiets?

Om te kotsen

Echt... ge denkt dat ge iemand kent en kunt vertrouwen... totdat de maskers worden afgezet en de verborgen agenda ijskoud een mes in de rug steekt.
Bweurrrk.

x

Shoot me now. Dying of boredom. Working. Ik probeer maar te bedenken dat ik hier volgende maand geld voor krijg.

Neem mij

Ik heb twee "standen". De ene is "laat me godverdomme met rust, stomme wereld" en de andere is "ohja ik wil een lief ik wil muilen ik wil genomen worden eender wie het doet er niet toe fok ja". Geen van beide is echt geschikt om een deftige relatie te beginnen.

Kerstseks

Ik heb mezelf Kerstseks beloofd.
Nu al het beste Kerstgeschenk om naar uit te kijken.
Zet dat shoppen plots ook in een heel ander dag(of is het nacht)licht.
Pretlichtjes in mn ogen.
Hoezana in den hoge.

Lul klinkt ook zo lekker na

Dikke vette lul!
Dat moest er ook hier effe uit!
Serieus...

Dat ik het zelf niet snap

Hoe komt het toch dat je, ijskoud gedumpt door een berichtje, je nog afvraagt of je iets voor hem betekend hebt? Alsof dat signaal niet genoegzeggend is en je alle rden geeft om eigenlijk vrijuit te dansen dat zo iemand je weer vrij laat en alle kansen biedt beter te vinden?
Hoe komt het toch dat je dan pathetisch smacht dat hij zich vergist heeft en inziet dat niet zij maar jij de juist keuze bent?
Wij zijn toch fiere, sterke vrouwen?
Niet dan?

Echt? Wel met die simpele duif?

Zucht...
Hoorde je dat? Dat waren de scherven van mijn gebroken hart die ik voor de tigste keer bij elkaar probeer te zoeken.

Beste vriend

Een kennis werd een vriend, een beste vriend. En toen kusten we elkaar... and again and again... Dit is toch niet vreemdgaan hé? Maar misschien stoppen we er toch beter mee...
Dat doen we telkens weer, zweren we dat het nu gedaan is want we hebben allebei een gezin.
Maar toch kunnen we het niet laten. Ik wist niet dat ik zo weinig zelfbeheersing had.

Aangifte

In nasleep van alle verhalen heb ik eindelijk de moed gevonden aangifte te doen van mijn verkrachting. Gewapend met een chatgesprek ging ik naar de politie. Totaal gebrek aan empathie. Ja mevrouw, u gebruikt hier smileys, u geeft aan dat u het zonder condoom niet wou (mijn manier op naast gewoon nee, nog meer nee te zeggen). Met condoom wou u dus wel, u had er een kunnen halen. Het feit dat we in vuile bladeren lagen en dat het mijn eerste keer was verandert blijkbaar niets.

Nooit geweten...

... dat samen andere koppels versieren zo geil kon zijn.

diagnose

De zoektocht naar een diagnose: burnout, depressie, mentale decompensatie, adhd, autisme spectrum stoornis, angststoornis, persoonlijkheidsstoornis. Ik heb alles en niks. Ik wil dit niet. Ik voel me normaal. Maar de wereld vindt mij blijkbaar niet normaal.

ELVIS

alleen elvis blijft bestaan,gorki heeft gelijk

Seriously?!

Out of the blue,
Just like that,
Nothing but silence.

Eikel

Ik weet dat ik ooit het tegenovergestelde zei maar: jij dikke, laffe eikel

't Is genoeg geweest.

Al die scenario's in mijn hoofd, de onduidelijkheid, warm-koud, lief-gemeen... 't was genoeg geweest.

Ik wou een laatste kans om duidelijkheid te scheppen... Jij kwam piepen aan de deur die ik geopend had, en sloeg ze daarna keihard dicht.

Je mag nog zo'n mooie woorden gebruiken, maar het resultaat blijft hetzelfde... Je kwetst me opnieuw.

't Is genoeg geweest. Laat je ego maar elders om aandacht vragen. Mijn deur blijft dicht.

Kamasutra

Zo’n gadverdamse geile goesting om eens goed vreemd te gaan ...
Met die ene en enkele vrouw. Dit zeggende als vrouw. Geen idee hoe dat in z’n werk gaat, maar een hele Kamasutra heb ik al bij elkaar verzonnen. En wat blijkt, ... die standjes bestaan, in’t echt! Ready when you are ...

Zonnig daarbuiten

Het zonneke straalt.
Het is heerlijk buiten.
Ik sluit me op en kruip in een bolleke.
Niet mijn dag vandaag.

Doe mij maar het volledige pakket

Awel ja... ik wil begeerd worden.
Compleet. Met alles erop en eraan.
Verteerd worden door passie en ruimte krijgen voor tranen en onzekerheden, spastische trekjes en filosofische momentjes.
Cultuur en marginaliteit.
Het bijzondere van het gewone.
Met daartussen hete lust en geile praktijken.
Want ik geef het allemaal in veelvoud terug.
Voor minder wil ik niet meer gaan!

Geile Remco

Overal voor in, hele dikke pik in m'n hand

Voor eeuwig en altijd

Is een illusie.
Iemand kruist je pad
Je verliest jezelf
Houden van
Je wil het wel..
Voor eeuwig en altijd

Niet

Touwtjes

Als jij nu eens mee ging
Eens een keertje mee ging kijken
Zien waar ik mee bezig ben
Een kwartiertje
Neen, ik zal je tot niets dwingen
maar kom eens mee kijken

Gezichtsherkenning

Al jaren van de ene datingsite naar de andere. Al jaren dezelfde gezichten hier en dezelfde gezichten daar. Gek toch? Zegt dat evenveel over mij als over hen?

I'm in!

I'm in ...
I'm so in, it's humiliating, because here I am ... begging.
And I'm sure she's really great, but I love you.
Pick me,
Choose me,
Love me.

#GreysAnatomy4Real
#ThisIsDrivingMeNuts

Gewoon helemaal goed

Soms ben ik het beu.
Gewoonweg beu!
Ik ben echt wel een fijne madam.
Maar vaak te veel.
Te vol van alles.
En dat is vermoeiend.
Voor eenieder om mij heen.
Blijkt zo.
En toch.
Ik blijf maar hopen dat het op een dag net dat is wat die ander zo nodig heeft. Dat ik juist genoeg ben.
Gewoon helemaal goed.
Want zo voel ik mij eigenlijk vanbinnen. Gewoon helemaal goed met alles erop en eraan en eraf en ernaast. Dat is wie ik ben. Ik kan niet anders en ik wil niet anders.
There. I said it

Hopeloos

Een jaar geleden werd ik afgewezen, voor redenen die buiten mijn bereik en eigenlijk ook het zijne lagen. Het was nu eenmaal wat het was, maar onze beide harten waren gebroken. Het mijne wel iets meer, want een maand later kon hij het zijne al aan een ander geven. Nu is het gedaan, hij weer single en ik nog steeds. We zijn vrienden... nou ja. Hij wil niks, da's duidelijk. En ik maak mezelf hetzelfde wijs. Maar moest hij me morgen plots wel willen, zou ik niet twijfelen. Zucht. Hopeloos, ben ik.

To tinder or not to tinder pt 2

Net als de andere post hier wat verder voel ik me soms zo slecht over mezelf omdat ik veel heb maar er niet in slaag die ene te vinden - en absoluut ook geen aandacht krijg op dat gebied. Zoveel van mijn vrienden hebben ervaringen met Tinder die mij afschuwelijk lijken - al dat fake gedoe! - maar het is de enige manier die ik kan bedenken om toch zelf het roer in handen te pakken en me out there te gooien.

If only

If only you'd say you missed me
If only you'd showed somehow
If only you'd give me anything ...
I'd stay...

If only ...

Geen Speelbal

Links - Rechts
Warm - Koud
Ja - Nee,

Eerst me overladen met aandacht, me het gevoel geven dat er oprecht meer was.
Om me dan te doen wachten op iets die niet komt.

Ik vrees,
niet uit hetzelfde hout gesneden te zijn als je trees.

Het was plezant,
Ga nu maar terug naar je eigen hand.

Spijt

In De Standaard staat een artikel over spijt hebben. Waar ik spijt van heb: dat ik in mijn jonge jaren met verkeerde vrienden optrok, dat ik te lui was om te studeren, dat ik teveel dronk tijdens het uitgaan en mensen mij daardoor stom vonden en vrouwen geen interesse hadden natuurlijk. Na hard werken ben ik er wel bovenop en ben ik trots op dit resultaat. Het had anders gekund, maar dan stond ik niet waar ik nu sta en was ik niet wie ik nu ben.

Make up your g*ddamn mind! En dat geldt voor ons allebei...)

Waarom aanvaard ik jouw botheid?
Wie heeft ervoor gezorgd dat jij zo'n hoge muren moest opbouwen?
Waarom vind ik ze beide een aanvaardbaar deel van jou, en blijf ik hopen dat ik ooit een deurtje naar binnen zal vinden?
"Er zijn zoveel rollen die je ooit zou kunnen vervullen. Ik ga mezelf niet beperken..."
Je weet dat je jezelf maar een keer hoeft open te stellen en je hebt me.
Je zoekt me op, maar als ik zelf langskom, klap je dicht.
Man up, stop met spelletjes spelen.... of laat mij gerust?

je weet niet wat voor shit de ander heeft meegemaakt om tot hier te geraken

Weeral beterweters gehoord: Menen het beter te weten over hoe ik moet leven zonder dat ze zelf mijn pad hebben moeten lopen en leven .. want ZIJ weten wel wat ze gedaan zouden hebben, ze hadden het ALLEMAAL anders aangepakt.. ik doe het dus in hun ogen VERKEERD blijkbaar.. hoe kan je Nu GODVERDOMME oordelen over waar je zelf nooit hebt door gemoeten.. het ik dat oordeelt bestaat immers niet op het pad dat de ander loopt.. is dat nu ZO moeilijk te begrijpen !!!!! en toch doe ik dat zelf ook...

Toch wel straf

Toch wel straf.... we zouden wel via mail communiceren want afspreken of telefoneren zou een te groot risico inhouden.
En dan schrijft een mens al eens heel haar ziel bloot, hij reageert gewoonweg niet. Niks, niemandalle, de balle.
Moet je lef voor hebben. Of juist compleet gebrek eraan?!
Duidelijk is het in ieder geval wel.
Vaarwel.
En vanaf nu dus echt:
Strangers with a history.
End of story.
Full stop.

Deconnectie

Gedeconnecteerd heb ik mij van de culturele stereotiepen man/vrouw/ander van de maatschappij en ook meer en meer van de leeftijdsgebonden verwachtingen, zodat ik meer mezelf kan zijn en in men eigen levensritme kan leven... hoe annoniemer ik ben in een stad die ik niet ken, hoe vrijer dat ik me voel... hoe meer dat ik ontdooi en bekom.. hoe meer dat ik durf. Hier trek ik vaak nog een masker/mantel aan,... comfortabel in de beperktheid, veilig voor kritiek.. bevroren en stemloos

to tinder or not to tinder

Ben in de fleur van mijn leven, heb gereisd, heb gefeest en doe alles om onder de mensen te zijn en toch vind ik niet die ene jongen die me alles doet vergeten, of vindt de jongen mij niet?
Ik word er zo onzelfzeker van. Lelijk ben ik niet, mooi ook weer niet maar toch zie ik op straat alle type mensen een lief hebben. whats wrong with me?

Ik weet iets.

Waarom mannen op een bepaalde leeftijd fanatiek beginnen te joggen. Ik heb het ontdekt!
Het is de ontlading, kanalisering van een overhitte seksuele energie. Ik weet dat, ik snap ze, die mannen, want op dat vlak verschillen ze echt niet veel van vrouwen. Weten zij dat? Jogging, baby, het is gewoon 'sexual healing'!

Ik wil nog!

Ik ben een vrouw, 45 jaar, met trots en uitstraling. Sinds mijn laatste bevalling ben ik ontzettend geil en wil ik steeds maar wil seksen. Mijn honger is onstilbaar. Komt het door die kostbare eicellen die me tot waanzin drijven? Plant u voort, het zijn de laatste! Het zijn de vrouwen, niet de mannen, die van de voordelen van een harem zouden genieten! Ik ga maar door terwijl mijn man na de eerste maal het loodje legt. En dan zucht ik, denkende ' ik wil nog ... ' Gelukkig heb ik mezelf nog!

Que sera, sera

Ik ben gelukkig. Ik kwam jaren foute mannen tegen. Deed (voor mij) foute jobs. Schatte mezelf keer op keer verkeerd in. Maar sinds een jaar of 3 klopt het. Ik woon in een fijn huis met een kerel die me elke dag verstelt doet staan. Heb een baan die me blij maakt. Voel de kracht om weerbaar te zijn. Tegenslagen maken me niet langer doodmoe. Ik ben gelukkig met mijn lijf. Damn. Nog maar 35, en het beste moet nog komen.

*Ik heb misschien niet alles, maar wel heel veel*

Dat besef ik een stuk helderder nu ik al een tijdje een "dankbaarheidsdagboek" bijhoud. Ik schrijf elke avond een paar dingetjes op die die dag zijn gebeurt die me blij, vrolijk, trots, dankbaar stemmen. (Een aanrader, dit zouden meer mensen eens moeten doen!)

Desperado

Kom ik eindelijk een leuke, interessante, slimme, aantrekkelijke man/jongen tegen, die niks dan goeds over mij zegt, blijkt hij dan toch te bekrompen/"praktisch" om een lange termijn voor ons te overwegen... Korte termijn zit er ook niet in. En ik weet niet of we vrienden kunnen zijn zonder dat ik mezelf weer kwets.

Iemand?

I want to get into trouble....

Ik nog niet over hem, hij niet meer in mij.

Zin in een feestje...dansen, drinken... en dan licht aangeschoten hem achter mij voelen, zijn handen op mijn heupen die me tegen de zijne trekken. Zijn mond in mijn nek... ik draai me om, handen onder zijn t-shirt. Hij bijt zachtjes op mijn lip, ik antwoord traag met mijn tong. En dan... rap naar zijn huis... hij 'plakt' me tegen de muur, handen op mijn borst.... we verhuizen naar zijn bed... zucht... ik wil zo graag nog es genomen worden door hem. Maar dan mét een beetje liefde erbij. Toe?

ik zou zo graag...

...nog eens smoor verliefd worden. De vlinders in de buik voelen kriebelen. zweten als ik haar zie. Een erectie krijgen als ik aan haar denk. Dju toch.

me, myself and I

Ik voel mij zo alleen.

Hoge verwachtingen

Jaren erover denken, het er zeldzame keren over hebben, eerder tussen de lijnen, maar veilig, want beide wetende dat het nooit écht zal gebeuren...tot het opeens toch kan...en het tegenvalt. Anticlimax van jewelste. En een extra deuk in mijn zelfvertrouwen, ook dat nog.

Dag A met je mooie grijze haren.

Ik laat je weten, wat je niet kan weten: ik neem je niet mee op reis! Jij blijft weg, uit mijn hoofd! Mijn dagdromen koloniseer je niet meer; mijn hormonen krijg je niet meer op hol. Moest je toch op een onbewaakt moment up-poppen in mijn gedachten dan stuur ik je, onverrichter zaken, adres onbekend, in een postpakket meteen terug van waar je kwam. Ciao! 't Is maar dat ik het besef ...

Alleen voor mij

Als jij nu eens iets op de secret feed zou schrijven.
Iets voor mij, iets wat alleen ik zou verstaan, iets waardoor ik weet dat je't tegen mij hebt... dat zou allesbetekenend zijn. Echt waar.

Blauw

Waarom zie ik hier nu zo van af? Je bent niet eens mijn type. Ik was bijna heel die tijd niet eens verliefd. What's wrong with me?

Grote uitverkoop van het hart

Steek het in uw gat dat "jij zit voor altijd in mijn hart"! Dure woorden, goedkoop weggesmeten.

Stukske egoïsme, uw verdriet zal altijd het grootst zijn

Nooit gedacht dat ik zo'n verknipte vriendin zou hebben. Iedereen is wel een beetje onsamenhangend, maar hoe zij zich verloor in haar jaloezie choqueert mij. Iedereen verbergt zijn gaten en leegtes onder lagen van woorden en gelach. Haar lach klonk het luidst. Toch kroop haar leegte overal waar het kon en verstikte me.
Voor even.
En ik gun haar vrijheid en plezier, alleen niet rondom mij.
Rot op.

@ in stilte

Ik net een eerste keer. Het doet zo'n pijn.

Zo moeder zo dochter?

Ik vind mijn moeder niet leuk meer. Met ouder worden is ze zo 'bekakt' geworden, zo hautain, zo veroordelend in haar woorden en blikken. Alle warmte lijkt weg. Waarom vraag ik me af? Wat is er gebeurd? Ik ken haar helemaal niet meer. Ik doe mijn best om te blijven connecteren, maar het wordt moeilijker om mijn irritatie te verbergen. Maar hoe vaak heb ik niet gehoord dat ik op haar lijk? Zo wil ik nooit worden. Nooit eens gek, altijd beheerst...nooit warm, altijd koel...is dat mijn toekomst?

Jullie zijn verliefd!

Hoe schoon kan het zijn?!
Pak elkaar vast. In t echt!
Ik verwacht een update van die eerste knetterende omhelzing en waanzinnig zoete zoenen.
Doen.

Maar je bent verliefd!

En ik wou dat je in één rechte ondubbelzinnige lijn naar me toekwam om te zeggen dat je me mooi vindt. Ik zou zeggen, je bent duizendmaal schoner. En dat je wist dat die pretlichtjes in mijn ogen mijn verlangen naar jou onthullen. Met meer dan mijn glimlach zou ik je willen warmen. En dat de rust die in mijn stem weerklinkt wel beter weet, dat ik verliefd op je ben. Ik wou dat jij de eerste stap durfde te zetten. Ik help je verder.

Als ik niet beter wist dan klonk ik verliefd

Ik wou dat ik haar kon zeggen dat zij echt zo mooi is. Dat ik het warm krijg als ze lacht en ik soms denk aan hoe haar ogen vol plezier zitten. Dat haar stem me rustig maakt en ik oprecht blij ben dat ik haar ken.

Voor altijd en ook nooit

Kan je iemand echt voor altijd liefhebben en toch compleet loslaten... in zekere zin vergeten? Het verlangen opgeven zonder daarom de liefde op te geven?
20 jaar heb ik het probleemloos gekunnen... zonder enige verwachting. En nu, nu lijkt het niet meer te lukken.
Natuurlijk staat het leven niet stil... dat doet het nooit.
Maar af en toe staat mijn hart stil. Even. Een fractie. En dan vraag ik mij af.... "werkelijk nooit dus?"
Blijkbaar zou dat het beste zijn.

God

Wat kunnen verlangen en alle bijbehorende gevoelens toch verwarrend zijn?!
Gewrongen tussen een ex, een nieuw lief en een eeuwige liefde.
Misschien kan ik maar beter non worden?

Op de rotsen

F*ckkkk
Wat is jouw zaad lekker

baby did a bad bad thing

misschien moeten we toch nog één laatste keertje...

Maand

Vanavond is het al 1 maand geleden dat we zo onverwachts - en zo intens- stonden te kussen. En ik heb het er elke dag alleen maar moeilijker mee dat dit nooit meer opnieuw mag gebeuren. Verdoemd maatschappelijk keurslijf..

Why I still love you

Because I can't control it, but I'm letting go of the idea of us together. I just hope you're happy and hopefully our paths will cross on a later stage in life. Somehow I still need you to apologize, just to make me feel better. Struggling through the pain and gathering my strength, nevertheless I need to hear those words come out of your mouth. Find me asap.

Carte Blanche

Spijt dat er nooit iets is gebeurd tussen ons. En nu is het te laat. Twee kinderen en een vrouw (bij hem) en een man (bij mij) te laat. Maar al die jaren later droom ik nog steeds van hem. Hadden we maar eens waanzinnig goeie sex gehad. Dan moest ik me dat niet de rest van mijn leven afvragen.

Happy fucking Mother's Day!

Niks dat zo hoort bij Moederdag als een lekker ontbijt op bed. Zachtgekookt eitje en een koffietje. Om dan achteraf niks op te ruimen, als (vader van) kinderen van die teerbeminde moeder. Gelukkige Moederdag, en ruim nu maar lekker zelf de rotzooi op. GRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!

NOOIT

HAD IK JE GEWOON MAAR NOOIT LEREN KENNEN !!
Ik wil je gewoon uit mijn leven....voor ALTIJD !

Iedereen wilt iemand zijn...

maar niemand die het tegendeel wilt bewijzen.

Kip

Vrouwen die als een kip zonder kop achter de mannen aanlopen, daar kan ik niet tegen. Er is een reden waarom ze niets laten horen. Snap dat toch eens!

Wist ze maar eens waarom ik de stap niet kon zetten....

Het lukte me niet om het je te vertellen, bang dat ik je zou verliezen maar wetende dat ik je ook zou verliezen wanneer ik het je niet zou vertellen, dilemma. Herpes genitalis en relaties, komt het ooit nog goed? Ondertussen hebben we afstand genomen, maar je bent boos omdat je terecht het gevoel hebt dat ik je heb genegeerd, maar dat was enkel omdat ik niet wist wat ik moest doen. Ik was wel effectief heel verliefd op je. Maar nu vind je me een lafaard..en is het voorbij.

Vurig verlangen, geremd door angst

Door slachtoffer te zijn geweest van partnergeweld, ben ik bang geworden om naar een vrouw toe te stappen. Toch heb ik ongelooflijk veel behoefte naar seks (ik sta al tien jaar droog). De enige plaats waar ik mezelf durf tonen is op dure internetsites met fake profielen. Kan iemand zeggen of ook voor mij het recht op seks geldt? Hoe word ik terug zeker over mijn lichaam en mezelf? Ik ben wel al vijf jaar psychisch werkonbekwaam, dus ook hierin minder aantrekkelijk

Bweurk

Dat gevoel wanneer je een vriendenverzoek stuurt op Facebook en ze voegen je niet toe. Bweurk.

Wel fucked up dat...

Leukemie met leuk begint.

Squirtle

Wel, wel, blijkbaar kan ik het dus toch...

@stilte

knuffels

'S nachts

In de nacht droom ik mooie dingen over jou. Hele mooie dingen.

In stilte

Ik heb net opnieuw een miskraam gehad.

Trallalie, byebye Melancholie

Het is al te gemakkelijk te verglijden in melancholisch smachten naar wat ooit was en misschien wie weet ooit had kunnen zijn maar daar wordt een mens toch echt te triest van!
En dus... met spijt maar ook met herwonnen blijheid, een welgemeende: Het ga je goed mijn melancholisch gemoed!
De zon schijnt, het kriebelt in mijn lijf en ik wil volop zoenen en vrijen en daar vrijuit en volop van genieten zonder tussenkomst van jouw zeurend getwijfel.
Als dat geen goed plan is?!

Kwartaal-lul

Ok, Ik ben een vrouw en ik zou echt waar niets anders willen zijn. Zelf niets er tussen in.
Maar soms, veel vaker dan soms de laatste tijd, wens ik me iets stiekems geils toe: een kwartaal-lul. Ja, heerlijk lijkt me dat. Om het kwartaal een stevige lul. Ik word wakker en plots, vanuit het niets is die daar, de kwartaal-lul. En wat een plezier ik ermee zou hebben. Ik zou er echt alles mee doen wat ik maar kon. Noemen ze dat dan temporele penisnijd? Het zal me een worst wezen!

Het zit van binnen

Geen vrienden willen zijn met iemand omdat je die oud en enorm lelijk vindt. Erg hé. En dat terwijl die persoon voor de rest wel geweldig is.

Vanzelfsprekendheid?!

Ik doe soms niet anders dan andermans rommel en shit oplossen. En ze vinden het nog vanzelfsprekend ook.

Boom opzetten

Ik weet het, ik ben een boomknuffelende geitenwollensok aant worden, of gewoon een gefrustreerde verloren gegaan idealist?
Mijn hart bloedt elke keer ik de omgehakte bomen langs kanten en wegen zie. En ik besef meer en meer dat ik de enige ben of zo voelt het toch, die het zich aantrekt.... "achja, je kan er niets aan doen he" and why the fuck niet feitelijk?

stabiel

Elke week bij de psycholoog vul ik een vragenlijst in, die nu, na anderhalf jaar, resulteerde in een grafiek. Blijkt dat ik eerst labiel depressief was, met heel erg schommelende resultaten en veel pieken naar twee kanten. Nu ben ik stabiel depressief. Elke week even vaak aan zelfmoord of automutilatie gedacht als de week ervoor. Hoera?

Het interesseert me allemaal niet meer...

The Secret Feed zo veel onbekende die precies hetzelfde meemaken. Positief en Negatief stille verlangen, mooie dromen. Paar dagen geleden vernomen dat ik nonkel ga worden. Het doet me niets. Mijn eerste reactie was nee! Dat plaatje klopt niet. De fout van haar leven maar de ouders zijn blij of faken het goed. Maar mij interesseert het allemaal niet meer. Alles hangt samen: werkeloos, liefloos, eenzaam... zou ik een depressie aan het kweken zijn?

Is dat bedrog?

Geile foto's sturen met iemand anders dan je lief? Wild worden bij het gedacht aan seks met die andere? Maar het nooit doen, want fantaseren is tof maar meer wil ik niet.

suan

My Name is suan.I zal houden om mijn getuigenis te delen met alle mensen in het forum, want ik had nooit gedacht dat ik zal mijn vriendje terug en hij betekent zoveel voor me, De jongen ik wil om zich te trouwen liet me 2 maand onze bruiloft voor een andere vrouw, toen ik hem dat hij nooit mijn telefoontjes geplukt noemde, verwijderde hij me op zijn Facebook en hij veranderde zijn Facebook-status van getrouwd met Single, toen ik ging naar de plaats van het werk dat hij vertelde zijn baas dat hij

Mijn moeder verstikt me

Ze houdt van me, maar ik word soms helemaal gek van haar. Mijn moeder like't en comment op elke facebook-post, zelfs op de fb-page van mijn werk, volgt me op elke vorm van social media en sinds ze whatsapp heeft krijg ik elke dag een paar berichten, alsof minstens 2x per week bellen niet genoeg was. Al vaker heb ik aangegeven dat ze me wat ruimte moet geven, maar ze houdt niet op. Langzaamaan neem ik steeds meer afstand van haar en duw haar weg, juist om haar te blijven respecteren.

Het is maar dat je het weet

Ge passeert te vaak in mijn dromen.

I wish

Ik wou dat dat van dat koppig koppkind tegen mij was...
Als ik van u was zou ik het hardop zeggen.
Echt.
Of nog beter.
Gewoon vastpakken.

The waiting

Wanneer gaat dieje mij nu eens vastpakken en nooit meer loslaten?
I wonder...

Miss Goody-two-shoes

Ik was altijd "ons brave", "ons lieveke"... en ik geraak er niet vanaf.
Mijn meter bedoelde het vast goed, toen ze haar mening over man-vrouw-relaties deelde, maar in 2017 ben ik daar vet mee.
Ik wou dat ik gewoon eens alle rede aan de kant kon zetten, en mijn collega kon laten voelen hoe graag ik in zijn armen zou willen liggen kronkelen...
En toegeven dat er onder die lagen commentaar en sarcasme gevoelens zitten? Sure! That's gonna happen!

Razend

Ik zit nu kokend van woede in de zetel. Na een erg drukke werkweek waar ik elke dag nog heb gekookt, is mijn huis een stort, heb ik daarnet toen ik thuiskwam nog om 22 uur de afwas moeten doen, ligt er een berg was en is de hond helemaal kierewiet omdat er amper mee gewandeld is. Maar owee als ik er iets van zeg tegen die luie, arrogante, smerige, egoïstische lul van een vriend. Ik heb het gehad. Misschien is het tijd dat ik dat een keer hardop zeg...

Dat het genoeg is!

Dat zweer ik je.
Een dode lijn krijg je van me, dring ik vooral mezelf op.
Na vijf jaar smachten gooi ik mijn vlinders in de ring. Dat ik je knop van de macht nooit zal beroeren betreur ik in stilte. Die wandelpas, schaamteloos staar ik haar na. Hoe erg toch. Ligt het aan de curve, die perfecte 45 graden ongenade?

Kopp-ig

Wordt het niet eens tijd dat we naar elkaar toegroeien?
Jij spreekt van loslaten terwijl ik net denk dat je moet toelaten. Koppig kopp-kind.
Los die angst en nestel je vol vertrouwen in mijn armen. Ik knuffel je dood.

1 jaar geleden

Vandaag is het 1 jaar geleden dat ik voor de 2de keer een poging dede om me van mijn leven te beroven. Ik heb niemand verteld over hoe zwaar deze dag is voor mij.

Precies mijn ma

Als kind van een bedrogen vader & een mama met een zwak voor schoon manvolk weet ik wat een ravage overspel aanricht. Ik stond op de eerste rij voor de tranen & gebroken harten. En daarom verscheurt het mij om in de mooie, van liefde blinkende ogen van mijn lief te kijken terwijl ik stiekem fantaseer over mijn baas. Die flirt tegen de sterren op, en ik probeer. Kussen te ontwijken. Nee te zeggen. Afstand te nemen. En toch dat schuldgevoel: ik wìl hem. En dat stemmetje: "ge zijt precies uw ma".

Panty's en rokjes

Ik ben een jongen en ik vind het ge-wel-dig om een panty en rokje of kleedje te dragen, soms met pumps of laarsjes eronder. Ik draag dit heel vaak thuis, maar wil ook buitenshuis zo kunnen rondlopen, zonder als homo of travestiet gezien te worden of klop te riskeren.

*ik denk*

Eigenlijk wil ik dit allemaal niet.
Eigenlijk wil ik gewoon heel hard roepen.
En dan weglopen.
Naar nergens.

Liefde of lul?

Ik weet gewoon echt niet of hij nu de liefde of de lul van mn leven was/is.
Verwarrend en vermoeiend.

@problemen

Sorry voor dit saaie antwoord maar je MOET naar de dokter gaan of andere hulp zoeken. (Ik wou dat iemand me hier sneller toe had aangezet.)

Problemen

Ik zit in een depressie, snijd me en heb al bijna zm gepleegd
De reden hiervan zijn: dat ik me verschrikkelijk onzeker voel, ik niet over men ex heen geraak en domme dingen heb gedaan
Hierdoor ben ik op het verkeerde pad geraakt van alcohol & drugs, ben al men vrienden kwijt en heb agressie problemen

Bring on the magic

Ik wens dat 2017 mij de liefde weer doet ontmoeten. Onstuimig, mateloos, eerder wild en een beetje oer, totaal helend en wonderbaarlijk.
Een die de godin in mij wakkerschudt. En bovenal... als een veilige plek waar ik me kan terugtrekken en alle pantsers neer kan laten. Compleet bloot. Krachtig en ruw in al zn tederheid.
Ik gun het mezelf en iedereen om me heen.
X

dikke tieten

ik hou van super dikke tieten en kan er uren mee spelen

designer tas

En hup ... weer een designer tas erbij. De tweede deze maand! Shit zeg ... En dat voor een thuisblijfmama. #shameonme

familie...

het lijkt een al vaak verteld verhaal ,maar ik was(ben) verliefd op de broer van mijn man ...
De eerst x dat ik hem zag was nog geen maand voor ons trouwen,hij was een beetje mysterieus,kwam zelden thuis ,praatte weinig ,keek alleen maar ,op die manier ..;
de meeste snappen me wel ...
Komt erop neer dat ik ,al 35 jaar een verhouding met hem heb ,soms zien we elkaar weken niet en worden er alleen sms verstuurd ,soms vrijen we 3 x per week .....en nu ,nu wil hij een trio ,met zn vrouw erbij ..

Fladderende koppigaards

Al meer dan 2 jaar een crush op mijn oud-docent. Ik dacht dat het wel voorbij zou gaan nadat ik was afgestudeerd maar toen ik hem onlangs opnieuw zag werd meteen duidelijk dat die vlinders in mijn buik smerige doorzettertjes zijn.

Momlife

Samsonseks? Ik ben al blij dat ik in het weekend alleen kan douchen zonder "gezelschap"...

Voedselvergiftiging

Ik gaf mijn ex te eten. Het eten was vervallen. Hij ook.

We willen je alsnog bedanken voor je kandidatuur en BLA BLA BLA

Er komt wel iets op je weg, dat zegt iedereen. Maar telkens weer te maken krijgen met de afwijzingen, soms zelfs bij de laatste zijn om dan weer horen dat je de job niet hebt. Het doet me denken dat er geen plekje voor mij is in “mijn sector”.
Voilà, de gedachten van een sollicitante enkele minuten na een afwijzing voor een job die ze heel graag had gedaan.

K*T COLLEGA

Mijn k*t collega is weer extra bitchy vandaag. Ik droom stiekem hoe ik haar wurg, haar lichaam in stukken kap, die stukken door de mixer haal, en die kleinere stukjes dan nog eens bak, om die vervolgens aan de vogels te voederen. Dit idee komt trouwens niet van mij, maar van een vriendin die ik smste over wat ik moet doen met mijn k*t collega die mij als stront behandeld vandaag. Note to self: blijf aan de goede kant met deze vriendin of je eindigt als gebakken stukjes in de maag van een bosduif

Soms

heb ik zoveel met u gemeen dat ik mn mond hou.
Gewoon, omdat het anders zou lijken alsof ik dat zomaar zeg, zoals iemand die interessanter wil lijken ;'ik doe dat ook altijd..' dus ik zwijg en denk 'damn, gij past bij mij'.

Nu gij nog.

Baby

Zwanger na een miskraam, en ik vertrouw mijn lijf niet meer... Ik zou moeten genieten, maar ik ben zó bang dat het opnieuw mis gaat. Dat die 9 maanden maar rap voorbij zijn!

jaloers

Ik ben gewoon hartstikke jaloers op het leven dat mijn "beste" vriendin leidt. Een fantastische man, een goede job, een mooi huis, een sociaal rijk leven en nu ook nog eens zwanger.

Wanneer

Wanneer gooi je de handdoek definitief in de ring? Wanneer weet je dat de maat vol is? Wanneer zet je er een punt achter? Ik heb het gehad... helemaal. Denk ik. Maar met twee kleine kindjes is het niet evident om er een punt achter te zetten. Maar ik denk dat we elkaar al lang niet meer gelukkig maken. En mijn schatten van kinderen hebben recht op een gelukkige mama vind ik. Kinderen hebben een goed voorbeeld nodig. Dat kan je van onze relatie momenteel niet zeggen...

Mijn crush

was eerst single maar heeft nu een vriendin. (En, neen, ik ben het niet). Kak.

Met elkaar vrijen gaat nooit gebeuren...

ik ga kapot...

Lief verdorie

Mijn lief is zoooo lief. Te lief om mij eens goe tegen zijn gillet te trekken en mij wherever, whenever te laten daveren op mijn grondvesten. Ik droom van allemaal stoute dingen, ik ontplof bijna!

Bedrog alom

Een tijdje geleden heeft mijn vriend me bedrogen en me uiteindelijk voor haar verlaten. Ik kende haar - ze was zelf al jaren samen met een toffe kerel. Vorige week heb ik mij in een aangeschoten bui laten kussen door de leraar van mijn avondcursus. Hij is getrouwd en heeft een jong kindje. Hij toont veel te weinig schuldgevoel. Ik, daarentegen, schaam me kapot. En verlies langzaam maar zeker mijn geloof in relaties. Is bedrog dan echt zo alomtegenwoordig?

Die post over "2 jaar en meer"?

Het werden er drie (and counting). Ik ging terug. Nam terug contact op. Zei dat ik hem miste. Ik ben een echt kalf. Een onnozel geit. En nog wat boerderijdieren erbij. Dat ben ik. En nu heb ik al weken niets van mij laten horen. Wil de deur niet weer dichttrekken en gewoon de optie van nog eens met hem af te spreken open te laten. Dus stuur ik niets. En hij ook niet. Uiteraard. Wat had ik verwacht?

De knop

Vaak hoor je mensen zeggen, ik zou het zo opnieuw doen. Net hetzelfde. Zou niets anders willen.
Wel, moest ik een knop hebben die mij pakt 15 jaar terug in de tijd stuurt, minus man, minus kinderen, huis, katten, job en al wat ik heb opgebouwd... ik zou er meteen naar spurten en zonder pardon op drukken, hoe zielig is dat.

Zwanger

Voor de tweede keer zwanger. Jippie! Alleen sneller dan verwacht. Ik ben nog maar net van werk veranderd. K*T.

(onterecht) jaloers

Mijn grote jeugdliefde stuurde me vorige week een berichtje. Hij is papa geworden. We zijn al 10 jaar uit elkaar, ik ben gelukkig getrouwd en heb zelf kindjes. De afgelopen jaren zag ik hem 2-3 keer. Ik weet niet eens wie zijn lief is. Maar wat ben ik jaloers. Echt stikjaloers. Ik heb stiekem gehuild nadat ik hem een overenthousiast felicitatiebericht stuurde. Auw.

malcontent met werk - weeral

Waarom eindigt toch elke job bij mij met het gevoel dat ik mij kapot heb gewerkt en dat mijn baas ontevreden is over mij? Op dit moment is er "officieel" geen probleem (baas heeft zelfs samen met mij werkschema herbekeken om iets aan mijn stress te doen), maar het zal precies niet lang meer duren eer ik aan het solliciteren sla...

WhatsApp

Per ongeluk mijn crush via WhatsApp gebeld toen ik onze laatste chat voor de 7e keer ofzo aan 't lezen was. Of ik hem 'per ongeluk gebeld had?'. Nee, ik zit u alleen maar digitaal te stalken. Zo genant.

Verloofd

Ik wil stiekem heel graag ten huwelijk gevraard worden door mijn vriendje. Hij begrijpt duidelijk de boodschap niet ondanks dat ik verschillende hints gegeven heb. Wat moet ik doen?

Pokemon liefde

Pokemon liefde is niet te begrijpen, ik denk dat die vriend zelf een beetje verliefd pokemon, ook al beseft hij het zelf niet. Jaloersheid doet rare dingen met mensen.

Achja!

Pokemon

Ik heb op school een goede vriend maar hij is een beetje raar omdat hij verliefd is op Pokemon. Ik weet niet hoe ik het hem moet vertellen...

Twijfels

Doodverliefd als 6 maanden lang op getrouwde man met twee kinderen.
Ik ook getrouwd, 15 jaar, twee kinderen.
Hij wil weg bij zijn vrouw...wil bij me zijn.
Enerzijds wil ik die zo graag ! Hij is zo perfect voor me
Anderzijds : mijn kinderen verdriet, mijn man verdriet.
Moet ik mijn eigen geluk laten varen om dat van mijn kinderen niet kapot te maken ?
Ik word er gek van ! Weet het allemaal niet meer :(

Opgebrand

Ik haat mijn burnout. Ik haat de mensen die me zo kapot hebben gemaakt dat ik nu een vodje ben. Het is raar dat IK moet werken aan mijn perfectionisme en hoogsensitiviteit terwijl ZIJ het probleem zijn, de machtsgeile narcisten en psychopaten die het werk onmogelijk maken ... En ik haat dat niemand me begrijpt. Laat ik mij van mijn vrolijke kant zien, is er toch niets aan hand (veel vermagerd en bleek maar ge klinkt toch..), toon ik mijn woede en verdriet, moet ik toch leren positiever te zijn.

Laat mij allemaal met rust

Al die needy mensen in mijn omgeving. Die mij bellen. Vanalles van mij nodig hebben. Vragen of ik 'efkes' dit of dat kan doen. Klanten die mij blijven stalken met de 39ste aanpassing waardoor ik niks gedaan krijg en altijd maar weer in 't weekend moet werken. Laat mij allemaal met rust. Ik. Ben. Jullie. Zo. Ongelooflijk. Beu.

Facebook

Hebben jullie dat ook, van die dagen dat je Facebook niet kan facen? Ik wel. Vandaag. Can't face you today, Facebook. Omdat ik niet wil zien hoeveel likes anderen hebben gekregen. Ik voel me onbegrepen omdat ik niet snap dat anderen zich niks aantrekken van de erbarmelijke staat van de wereld waarover ik soms bericht op Facebook en waarvoor ik nauwelijks duimpjes krijg. Ik voel me zo verdomd alleen, in mijn idealen. Jep, het is zover. WINTERDIP!

Let it happen

Whaaa
Ik wil gewoon ook een lief.
Ik verdien dat.
Ik wil hem tegenkomen.
Weke benen krijgen en kriebels in mijn buik.
Ik wil tot over mijn oren verliefd worden. Met alles erop en eraan.
Volledig overkop.
Echt waar.
Mijn hart is klaar.
Kom maar af!

Vingers

Nog nooit had een lover op mijn vingers gezogen. Nooit gedacht dat het zo verdomd opwindend kon zijn. Moet je ook eens proberen.

Dat ze gewoon efkes stoppen

...met het aanpassen van de lay-out van de charliewebsite. Please?

De laatste aanpassing is imho echt geen verbetering. Dit hoopje mens wordt er meer dan een beetje turelure van :(

De dapperste aller Galliërs

De Walen hebben het net verworpen, dat handelsakkoord met Canada. Stiekem denk ik: goed gedaan! En was ik zelf maar zo dapper. Wat als ik even goed 'nee' zou kunnen zeggen in mijn leven? Hoe zou het er dan uitzien?

In between my ass

So, this in between project... wil dat zeggen:
In between now and never? Could take forever.
In between de soep en patatten? Ik dacht het niet.
In between her and me? Make up your mind.
Be a man or be gone.

Silence is golden

Echt...
Ik krijg het niet in woorden gevat.
Te complex.
Te veel heen en weer geslinger tussen woede, liefde, verdriet, angst en hoop.
En dus ploeteren we lustig door.
Jeuj.

Vriendin

Deze week met een vriendin gekust en nadien elk vanuit ons bed foto's en video's uitgewisseld. Terwijl ik een vriend heb. Ai.

laat mij gerust

ik heb stiekem een hekel aan mijn vriendinnen.

Mr. Perfect

Ik vind hem perfect. Dat lijf! Die lippen! Zo sexy. Ik zou hem zo tegen de muur plakken. Wat zouden mijn collega's daarvan zeggen? Maar vooral: wat zou hij daarvan zeggen? If only I knew.

Rechtlijnig

Soms wou ik dat ik zachtaardiger was.
Zo een vrouwmens met bergen liefde en en een boezem en schoot om in weg te kruipen.
Vaak vind ik mezelf zo schreeuwerig en hard en stram en strak.
Ik denk dat ik maar eens wat meer ronfingen ga kweken.

Werk stress

Ik ben enorm gestresseerd door mijn werk de laatste weken, en objectief gezien is er ook echt veel werk bijgekomen. Toch kan ik enkel maar denken dat die stress mijn schuld is, dat ik het best wel aankan, dat ik niet moet overdrijven. "als ik minder zou stressen, zou ik beter kunnen werken, en zou de druk dus ook dalen" denk ik dan. Ik zie mezelf binnenkort crashen en ik weet niet hoe ik dit kan veranderen.

La Vie d'Adele

Wooow, word ik even overvallen door een mega girl crush! En dan nog op een lesbienne. Zou zij dat oppikken? Ben ik nu gay? Of is het maar voor even?

Mijn dokter

Mijn dokter heeft me verleid.
Met lieve woorden, leuke berichten, zalige telefoongesprekken, leuke afspraakjes met alle gevolgen vandien.
Ik ben getrouwd, heb twee kinderen ...hij ook !
We voelden ons zo goed bij elkaar en opeens neemt hij afstand, negeert me, opeens ben ik niet meer zo fantastisch zoals hij altijd beweerde :(
Wat doet het pijn !
en wat ben ik kwaad op mezelf !
En toch ik mis hem zoooooo

Die ene

Je weet wel... die ene ex, die altijd meer bijzonder blijft dan anderen. Hoe komt het toch dat, na al die jaren, hij mijn fantasieën en smachtende gedachten blijft beheersen. En dat terwijl hij al lang getrouwd is, kinderen heeft en mijn hart compleet aan diggelen heeft geslagen. Ik wou dat ik hem voorgoed kon verbannen uit mijn bestaan.
Gedaan met dat gedweep en meelijwekkend gezeik. Weg ermee. Hij is het niet waard.
Tijd voor een echte vent.
Als ik eens wist hoe ik daar aan moet beginnen?

De droom

Een nieuwe collega. Vond hem eigenlijk niet aantrekkelijk. Zelfs een beetje fout. Wel grappig. Een flirter pur sang. Vorige week heb ik over hem gedroomd en làp, 't is van dat. Zit ik de hele tijd aan hem te denken. Fuck.

gestoord

sommige berichten hier.

nietsvermoedend

een oude vlam weer aangewakkerd omdat ik zo graag een kindje wil. ik wil verder niets met/van hem, enkel zijn genen.

Is het al gedaan?

Ik mis the secret feed gekte.
Het kan toch niet zijn dat iedereen ineens alles strak onder controle heeft en er geen enkele onderhuidse tegenstrijdigheden en vraagtekens meer leven.
Vooruit met de eerlijkheid en spuw het uit.
Het kan zo schoon zijn.
Zo schoon.

Ohooooh

Ego-alert

Ergerlijk

Ik lees Charlie enkel om mij languit en veelvuldig met veel plezier te ergeren aan al die Emo's hier.
There, I said it.

neen

Overspel valt nooit goed te praten.

één jaar later

Ondertussen is het al een jaar geleden dat ik gevreeën heb... Mijn vriend heeft er geen problemen mee. Ik wel. Eerst was ik enorm gefrustreerd, en nu heb ik ook bijna geen interesse meer in seks... En dat terwijl ik vroeger altijd wel zin had of snel 'in the mood' was... I've lost my mojo... Valt overspel hier niet een beetje goed te praten? ;)

Kak

En daarmee is hij officieel gecategoriseerd als drol.

Havermout geheim

Ik betrapte mijn kat terwijl ze smakelijk aan het likken was van het potje havermout dat ik voor mijn vriend had klaargezet. Na even twijfelen heb ik er af geschraapt waar ik dacht dat ze gelikt had en het potje teruggezet. Hij heeft het met veel smaak opgegeten. Ik voel me daar al de hele dag schuldig over.

Say yes to the cupcake boss wars or be married/separated by mum and dad with sister wives

Ik zeg altijd tegen iedereen dat ik het zo druk heb - en ik geloof dat meestal ook zelf-, maar eigenlijk staar ik minstens twee uur per dag naar eender wat er op TLC is. Echt. Eender. Wat.

Last call

Bijna twee jaar geleden beweerde je dat ik recht had op een antwoord. Dat je dat zou geven. Alleen niet toen... je was kapot en maakte alles kapot... en je facebook stond open. Of ik kon wachten?
Het lijkt me ondertussen dik vet tijd dat je eens in actie schiet. Al was het maar om af te sluiten en te tonen dat je niet werkelijk zo slap bent als dat je nu laat blijken.
Your call, last call... 'cause I am off to new places.

Mijn weglopende hart

Er is iets vreemds met mijn hart. Het loopt met me weg. Telkens weer. En vaker en sneller nu ik de halve eeuwgrens passeerde. Ik praat nogal wat af met toevallige passanten in dit leven, en dan gebeurt het. In een oogwenk. Eerlijk waar, meer neemt het niet. De schaamteloosheid waarmee ik mezelf dan toon, verwart velen. Dat is het zeldzame minpunt.

Kiezen 2

Liefde is loslaten? Misschien wel, maar misschien niet helemaal...

IK KEEK NAAR JOU! ECHT WEL...

Maar je gelooft er niet meer in. Ik heb zelf mijn aandeel hierin, dat ontken ik niet en minimaliseer het niet. Je bent de mama van ONS kindjes en geloof me: nog steeds een lekker ding. Het gaat al ruime tijd niet goed met me, en daarom ook niet met ons. De oorzaak ken ik niet, maar ik wil er komaf mee maken en doorstarten, met jou. Maar een ander maakt het mij nu onmogelijk jou te doen inzien dat ik nooit ben gestopt van je te houden. LAAT MIJ HET U AUB BEWIJZEN! We hebben ondertussen gordijnen!

viezerik

ik heb echt een vieze colleg. vies vies vies.
krab krab krab scratch scratch scratch
neeee ! ik wil u ni helpen!

zo lekker!

Ik heb met mijn collega al twee keer seks gehad in de bureau, tijdens de kantooruren.
MMMM HIJ IS ZO LEKKER

Voor mij alleen

Dat ik hem voor mij zou willen.
Dat hij mn honger kan stillen.
Mn hart zou k hem geven
Keer op keer
Maar voor meneer
Is t beter van nooit meer
Doet nog altijd zeer

Perfect

In de ogen van anderen heb ik 'hét állemaal'. Dat klopt ook. Ja, daar kom ik hier gewoon lekker voor uit. Maar er is niemand die weet dat ik walgelijk heb geworsteld tijdens jaren van medicatie en therapie om zo dicht bij mezelf te komen, om te stralen. Hihi.

Rot toch op met je event

Doen jullie dat ook? "Interested" klikken bij een Facebook-event terwijl je in 90% van de gevallen er nog niet eens aan DENKT van je pyjama en Netflix daarvoor te laten staan.

Jonger?

Ik ben bijna 40 en iedereen schat me jonger. Ik zou graag denken dat het door mijn geweldige persoonlijkheid komt, moehaha. Maar neen hoor: BOTOX baby, BOTOX ! En eigenlijk schaam ik mij daar niet eens voor. Als mensen er zouden achter vragen zou ik het zeggen. Meer nog, soms zeg ik het al lachend en geloven ze me niet.

Kiezen

Liefde is loslaten. Toch?

Jaloers

Mijn vriend is ongelofelijk charmant. Hij krijgt veel aandacht van vrouwen, en geniet daar van. Ik weet dat hij nooit te ver zal gaan, dus ik doe alsof het me niet raakt. Stiekem ben ik stikjaloers.

louche

met zn allen lekker louche doen van't weekend. oehja!

Vanzelfsprekend

Een oude vlam is weer vrijgezel en belt mij op. De afgelopen jaren heb ik hem misschien twee, drie keer gezien. Want als je een lief hebt mag je je vrienden aan de kant schuiven en die moeten daar maar tegen kunnen hé. Ik weet wel wat erachter schuilt. Maar het interesseert mij niet meer. Zo gemakkelijk moet het toch allemaal niet gaan? Lief weg, dus plots weer tijd voor mij? Om eens je ding te kunnen doen? In your dreams.

Hond

Ik wil stiekem mijn vriend (die allergisch is voor huisdieren) willen inruilen voor een toffe, knappe hond.

Feniks

Ik ben het zo beu dat eerlijk zijn over mijn burn-out tijdens sollicitatiegesprekken als boemerang in mijn gezicht terugkomt. Moet ik dan gewoon echt liegen? Echt? Ik ben meer dan die persoon die opbrandde. Ik ben herrezen uit de as. Ik ben klaar om weer te vliegen. Ik ben sterker. Ik ben een feniks. Zie dat dan toch gewoon eens.

kiezen is verliezen

Wat is erger: het feit dat vrouwen in een leidinggevende functie niet deeltijds mogen werken? Of het feit dat alle vrouwen rondom mij dit normaal lijken te vinden? #kindofcarrière

Vrijgezel

Ik ben een vrijgezel. Ik ben een tevreden vrijgezel. Fijn gevuld leven, leuke vrienden, elke dag genieten, toffe hobbies, sinds een paar jaar ook echt rust in het hoofd. De enige situatie waarin ik het jammer vind om vrijgezel te zijn: de jaarlijkse vakantie/reis... Maar voor de rest word ik nooit geteisterd door onverwachtse vlinders of ben ik éigenlijk ook nog nooit echt verliefd geweest. Ik geloof niet dat er voor elk potje een deksel bestaat. Maar dat hoeft heus niet erg te zijn.

Ik wou het niet. Of wel.

Per ongeluk een beetje zwanger. Dan toch niet meer (merci, Moeder Natuur!). Geen erg, het was een accidentje, we hebben nog geen plannen. Ik ging niet niet één van die vrouwen zijn die dan nu toch direct een kleine moet hebben. Vertel het aan de beste vriendin. Zij zegt dat ze 'officieel aan het proberen zijn'. Voel me een beetje shitty omdat ik had wat zij wil.
Drie dagen later moet ik concluderen dat het toch een kantelpunt is. Ik wil het ook. Nu. Grrr. 't Kan nog niet!

kritiek

Ik sta altijd en overal klaar om kritiek te geven. Ik doe mijn best om dat opbouwend te doen, maar dat lukt niet altijd. Zelf (opbouwende) kritiek krijgen, kan ik totaal niet verdragen. Ik kan er niet mee om, ik krimp in elkaar, moet me bedwingen om niet kwaad te worden. Ik hoopte ooit dat het feit dat ik me hiervan bewust was, een eerste stap in de richting van verbetering was. Dat blijkt tot nog toe niet het geval. Sorry. Ik schaam me (als dat iets uitmaakt).

Het is ook nooit goed

Mijn secret lover en ik. We kusten elkaar al overal, stiekem. Ik gaf hem blow jobs in de auto, als het donker werd. Ik dronk gulzig zijn zoet smakende zaad. Hij likte me gretig toen we eindelijk eens in een bed belandden. Orale seks met hem is de maks, terwijl hij aan mijn clitoris likt/zuigt/knabbelt gebruikt hij al zijn vingers en vult me volledig op. Volledig. Ik kom echt schreeuwend klaar, stuiptrekkend over mijn hele lichaam. Was zijn piemel nu ook maar wat groter.

Competitie

Uitgespeeld worden tegen iemand die je graag hebt is echt verschrikkelijk. Zeker als je weet dat ze de andere eigenlijk liever hebben en het alleen in jouw nadeel zal zijn. :-(

Proficiat!

Net 20 op 20 gescoord bij een angststoornis-test. Haha. Ha.

De bel

De bel ging. Twee keer. Ik bleef liggen in bed. Straks, als ik het briefje vind waarop staat dat ik mijn bestelling elders moet ophalen, komt de spijt. Maar nu nog niet. Ik blijf nog uren liggen. Slechte chocolade eten enzo.

Naast de rails

Ik moet mijn leven weer op de rails krijgen. Ik zou moeten studeren voor mijn examens, maar ik vul mijn dag met doelloos computeren, dutjes doen en paaschocolade eten. De actualiteit, de hoge verwachtingen die iedereen van me heeft, mijn 0% doorzettingsvermogen maken me ongelukkig. Toch ben ik nog steeds het optimistisch, rondhuppelend meisje dat ik al heel mijn leven ben. Kan dat, tegelijk gelukkig en ongelukkig zijn? Nadenkend over die vraag modder ik verder aan, in mijn leven naast de rails.

seks met een onbekende vrouw

Ik droom ervan een seks te hebben met een onbekende vrouw. Krijg al jaren geen seks meer van mijn eigen vrouw. Ik vind het zelfs raar dat er vrouwen bestaan die geen behoefte hebben in seks...

job

Een nieuwe jobaanbieding gekregen binnen dezelfde firma en niemand mag het weten. Weet ook niet wat kiezen. Wat ik ook kies ik zal mensen gelukkig en ongelukkig maken. En misschien ergste van al mezelf gelukkig of ongelukkig maken. Help.

geweten

Er staan mottige kopjes in onze kast die ik niet weg mag doen van mijn lief. Soms wil ik ze 'per ongeluk' laten vallen tijdens het afwassen, maar mijn geweten zou dit nooit toelaten. De vriendin van één van de beste vrienden van mijn lief vertelde me in vertrouwen dat ze was vreemdgegaan. Eenmalig. Ze was verliefd geworden en het was wederzijds, maar ze heeft achteraf het contact verbroken. Toen ik haar vroeg hoe ze kon leven met zoiets op haar geweten zei ze: 'hoezo, ik heb toch geen affaire?

Geheim

Ik heb een reuzengroot geheim; ik ga niet vreemd en ben zelfs nog nooit vreemdgegaan. Misschien omdat ik verder kijk dan mijn neus lang is.

Business trip

Na drie jaar elkaar stiekem verleiden, eindelijk samen op business trip, toevallig twee hotelkamers naast elkaar. Daar stonden we dan, in de gang, tussen onze twee kamers in. "Wat gaan we nu doen?" fluisterde ik, nadat we tien minuten passioneel hadden staan tongkussen en hij met zijn hand in mijn broek gleed. "Ik weet het niet..." fluisterde hij terug, terwijl hij zijn deur opendeed en me binnentrok. Hij duwde me op het bed en trok genadeloos mijn broek uit. Best oral sex ever. Clandestien.

Oeps

Juist een berichtje naar mijn crush gestuurd met een concrete datum en locatie om af te spreken om eens goed van bil te gaan. Klein detail: ik ben getrouwd. Oeps.

Parenclub 2

Met belangstelling het verhaal van Maria gelezen, ik ben alleenstaand en wilde ook door meer mannen tegelijk verwend worden, gelukkig zijn er dus meer mensen die dezelfde gedachten hebben. Ik heb mijn angst overwonnen en heb vier mannen bij mij thuis uitgenodigd , zij hebben alles met mij gedaan en heb verschillende orgasmes beleefd, het was heerlijk.

Maria

The secret is out.

Parenclub

Zelf droom ik ervan om naar een parenclub te gaan en mijzelf te laten verwennen door meerdere mannen, een man moet mij beffen, en twee andere mannen moeten links en rechts aan mijn tepels zuigen. Als laatste mogen zij mij penetreren en MOETEN zij alledrie in mij klaarkomen en hun sperma diep in mij spuiten, ik hoop dat ik dan mogelijk meerdere heftige orgasmes krijg!!! Het zal wel een droom blijven helaas!

Maria Bazen, 34 jaar. uit Vilvoorde

griep

Ik haat ziek zijn!

Jekyll and Hyde

Het zal toch niet waar zijn zeker? Het lief dat zich bijna een jaar geleden aandiende als een kerel uit een stuk met een gouden (of toch minstens verguld) hart toonde zich nu al voor de tweede keer op korte tijd van een niet zo fraaie kant. Iets grimmigs dat té echt werd. En waarom stuit je net dan op zo'n flutartikel op FB waarin je gedachten een plaatje krijgen: is hij Jekyll and Hyde? Hij?! http://www.huffingtonpost.com/pamela-jacobs/early-warning-signs-of-an_b_6009076.html

komen, maar niet gaan

na twee jaar krijg ik gevoelens voor mijn beste vriend. het is wederzijds. ik wil niet. ik heb zoveel schrik om hem kwijt te raken! hoe cliché ook, "liefjes komen en gaan, maar echte vrienden blijven bestaan", het IS waar :(

Dikzakje

Wat fucking irritant, iemand die chips zit te eten op de trein. Als die persoon ook nog eens anderhalve zetel in beslag neemt met haar lichaam, heb je al gauw de neiging om vooral niet te kijken. Kwestie van je afkeuring niet te laten blijken. Want dat hoort niet. Sorry dus.

Bleiten

"Wat denk je, zullen we er binnenkort eindelijk eens aan beginnen, aan kindjes?" Tranen met tuiten heb ik geweend, van geluk weliswaar... Een beslissing die ik zelf nooit had durven nemen, nooit gedacht dat ik er ooit zo klaar voor zou zijn :)

@Valentijn

We zijn al minstens met twee...

Valentijn

Ik denk dat ik de enige op de wereld ben die nog nooit een Valentijn heeft gekregen. Zelfs geen liefdesbrief of niks! Niemand heeft me al lief gehad. Buiten mijn ouders dan.

I like Mike

Ik kijk uit naar het schamele halfuurtje per dag dat ik kan samenzitten met Mike om aan die vertaling te werken. We amuseren ons rot. Je kan soms zo de elektriciteit voelen in de lucht. Maar we zijn allebei al 'bezet'. Soms verlang ik zo dat hij me out-of-the-blue kust, vastneemt, en me de liefde verklaart als in een bollywoodfilm. Hij gelukkig (vermoed ik) en ik doodongelukkig in mijn relatie. F*ck Valentine. Liefde is klote. Nah.

(Eronder)Doorgaan!

Ik doe een doctoraat en ik verveel mij dood. Niet dat ik niets te doen heb, maar er is gewoon helemaal niets aan. Ik wil stoppen, maar ben bang dat ik dan spijt krijg dat ik heb afgehaakt terwijl ik nog maar een jaar te gaan heb. Nu lees ik soms de hele dag de krant. Of Charlie.

Makkelijk

Ik houd best wel van mijn man. Alleen niet zo veel als ik zou willen. Maar het leven is financieel zoveel makkelijker dan alleen!
Ik bedrieg hem niet met een ander. Nooit. Ik bedrieg hem een beetje met mezelf.
Soms voel ik me hier schuldig over, ben ik niet trots op mezelf. Ik ben 'gewoon' gelukkig. Hij is heel gelukkig, dat wil ik zo houden. Dit is een relatie die best werkt. Is mijn schuldgevoel terecht?

liefde of verstand?

Mijn vrouw verlaten voor nieuwe vriendin sinds 2 jaar. Helemaal anders dan mijn vroegere zakelijke huwelijk. Zachte liefde nu, fysiek verlangen, ik vind haar zo mooi, we kunnen alles aan elkaar kwijt, zij verwent me zo, passionele seks.... elke dag, vaak twee keer zelfs, nog steeds na twee jaar. En toch... elke dag denk ik dat ik beter terug ga naar mijn eerste vrouw. Voor haar, voor de kids, voor de familie, voor iedereen....

Warm

Mijn nieuw lief is zó lekker dat ik de hele dag aan niets anders denken kan dan zijn lippen en zijn armen, en hoe ik daar tussen pas.

Botox

Fuck Fake, en toch zit ik aan de botox. Sorry, maar ik voel mij beter in mijn vel - letterlijk - zonder die dikke rimpel in mijn voorhoofd. Pech.

2 jaar en meer

2 jaar en meer, maar nu is het genoeg. Ik ben ermee gestopt. Gedaan met de affaire. Gedaan met het verlangen. Gedaan met de begeerte. Zoals hij mij liet stikken, die namiddag. laat ik hem nu vallen. Het doet hem waarschijnlijk niets.

Get over it!

Ik dans elke avond vol overtuiging in de badkamer, maar durf amper bewegen op de dansvloer. In mijn fantasie heb ik al tientallen gesprekken gevoerd met mijn huidige love-interest, in real life durf ik hem amper aankijken. Ik ben 29, ben intussen 37 kilo kwijt, voel me fysiek beter dan ooit, maar in mijn hoofd ben ik nog steeds een 16-jarige onzekere tiener met maat 56 die absoluut niet wil opvallen. Mijn hoofd is mijn ergste vijand. I just want to be free, do what I love and fall in love.

@Collega's

Wij voelen ons hier allemaal aangesproken! Kan je iets specifieker zijn?

borstvergroting

Onzeker, radeloos en tegelijk ook strijdvaardig als ik na de scheiding was, heb ik een borstvergroting laten doen bij de beste chirchurg van het land. Het resultaat is 'perfect'. Echt.
Maar het voelt niet goed. Die prothesen blijven koud. Mijn borsten zijn nooit echt zacht. Borsten blijven altijd pront rechtop, ook als je ligt ... 10 jaar later, nu ik zoveel beter in mijn vel zit (en er eindelijk keuze is in kleine bh'tjes) heb ik zoveel spijt.

Collega's

Ik heb twee (!) jongere en knappe collega's waar ik een boon voor heb. Leuk om naar te kijken. Onmogelijk om te moven. Toch vraag ik me soms af wat zij van mij vinden. Niets speciaals zeker?

beestenbos

Liefste meneer wasbeer,
ik vond het zeer fijn om met jou te spelen.
Maar nu niet meer.
Ik ga op zoek naar iemand die altijd met me kan spelen en niet enkel in het geheim. Want dat ben ik waard.
Het ga je goed.
Musje

Seks met m'n bestie

Oh man, ik wil het allemaal onthouden. Ik kroop op hem en hij is zo damn sterk. Hij pakte me echt goed vast en trok me tegen hem aan. Zijn blik wil ik ook niet vergeten. Lust. Vastberadenheid. Mannelijk. Hij wist wat doen. Het zoenen was speels en plagend. Zijn handen en armen zo fucking sterk. Ik denk niet dat het lang duurde of hij nam me vast, hief me op (!!) en droeg me naar zijn bed. Als er iets is wat ik wil, is het dat. Een man die me aan kan. Die me fucking op bed werpt. En dat deed hij.

Best nooit

2 superlatieven in een tekstberichtje: "Het is het beste dat we elkaar nooit meer zien of spreken". 1,5 jaar geleden. En nog steeds weet ik niet of ik hem de huid vol zou schelden, straal zou negeren of een lieflijke kans geven om zijn kant van het verhaal te vertellen.
We will never know; 'cause never means nevereveragain
Nevurrrrrrr

Shut up

Zou ik het kunnen overstijgen of gewoon lekker wat in z'n nek staan hijgen? Kan hij me nog steeds krijgen? En laat ik me dan bestijgen? Ik kan maar beter zwijgen.

Verscheurd

Samen verder gaan lukt niet meer, maar apart doet ook zo'n pijn. Loslaten, hoe doe je dat?

Money money money, it isn't funny

Geld. Een vies ding, maar je hebt het nodig.

vrieden zij echt te max maar....

kheb nog ni zo lang een beste vriendin en kvoel mij daar echt super goe bij. Want die heeft mij echt veranderd als ik bij haar ben voel ik mij vrolijk en blij. Maar als ik dan thuis ben en als kdan zie dat ze ni online is op fb dan voel ik mij alleen en eenzaam. (ben een meisje btw)

verliefd op student

Ik ben al een tijdje verliefd op een (volwassen) student van me. Ik ben leerkracht.
Ik denk constant aan hem. Ik zit in een relatie en ik zie mijn vriend ook nog graag, we zijn gewoon al heel lang samen. We hebben fantastische kinderen. Ik wil absoluut niet vreemdgaan. Toch blijf ik met deze gevoelens zitten.
De student komt uit een heel andere cultuur. Hij is eigenlijk niet eens knap maar lief. Ik wou dat ik deze gevoelens niet had, ook al maken ze me vreemd genoeg ook gelukkig.

Kersthormonen

Sinds de feestdagen toch zo verdomd geil... En toen gebeurde het onvermijdelijke: een kortstondige flirt in een cafe en haar 10 minuten later vlakbij tegen de muur geplakt en hard genomen tot ze spuitend klaarkwam op mijn voeten...

verkeerde naam

Ik vond een overlijdensbrief in mijn brievenbus van een zekere Chris. Ik wist helemaal niet wie dat was. Blijkt nu dat het over mijn onderbuurvrouw gaat. Al die jaren was ik rotsvast overtuigd dat ze Jacqueline heette. Chris zag er helemaal niet uit als een Chris, ze was een Jacqueline, zonder enige twijfel! Hebben haar ouders een slechte naam gekozen zeg!

Haai!

Wekenlang al voel ik mij zo high als een Vlaamse papegaai. Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest, ik voel het doorheen mijn hele lijf. En weet je wat het mooiste is? Ik heb het gewoon helemaal zelf gedaan!

@eenzaam

Volgens mij kunt ge in elk café terecht voor een babbel en een warme omhelzing. Gewoon doen.

De 'altruïstische bedrogene'-fetish

Geen idee waarom, maar het windt sommige mensen op om zich voor te stellen dat hun vriendin hun vertelt dat ze heeft geflirt met iemand, of zelfs met hem heeft gezoend of gevreeën. Dit terwijl ze stikjaloers zijn als dit in het echt gebeurt. Aan de andere kant verwacht de 'a-b-fetishist' dat zijn ideale partner door hetzelfde wordt opgewonden en Dat ze graag hoort dat haar partner fantaseert over anderen terwijl hij in het echt met haar vrijt. Rollenspel, maar toch een beetje anders.

@eenzaam

Ik heb dat ook al eens bedacht : waarom is er geen café ofzo in mijn stad voor als je even een knuffel / gesprek... nodig hebt?

eenzaam

weet iemand hoe het voelt om zich extreem eenzaam te voelen. Wel nieuwjaarsdag is een verschrikkelijke dag voor veel mensen. Ik heb het nu zelf gehad. Is er een plaats in elk dorp in elke stad, waar mensen steeds naartoe kunnen 24 op 24. Ik denk het niet, misschien is dit wel een werkpunt voor onze samenleving. Eenzaamheid is wreed. Laten we hier even bij stilstaan of laat het een oproep zijn voor onze maatschappij.

spannende broek

Huisgenoot dacht dat ik mijn broek uitdeed om aan een workout te beginnen. Ik deed mijn broek uit zodat ik hem over een stoel kon spannen, zodat de rekker wat losser zou worden. Twee oplossingen voor een iets te spannende broek na alle feesten. Hihi.

Fuck de feestdagen

Ik vind dit de vreselijkste dagen van het jaar. Kon ik maar drie dagen onder een steen kruipen, en te voorschijn komen zodra iedereen genoeg heeft van gourmetten, drie kussen geven en 'beste wensen' wensen. Bweik.

fijn

soms is het zo fijn alleen te zijn

rot kado

Mijn moeder gaf mijn vriend een lekkere warme trui voor kerst. Ze gaf mij een koebel

@ Ik schaam me

Stop met je te schamen. Je verdient het om nu tijd voor jezelf en rust te nemen. Ik denk niet dat mensen jou een profiteur vinden. Waarschijnlijk vind enkel jij dit en daar is geen reden voor. Mensen die jou wel een profiteur vinden wens ik twee opeenvolgende tweelingen. Met griezelig weinig tijd tussen.

mega-relaxed ouderschapsverlof

In januari terug aan het werk. Na enkele maanden met een baby en een peuter thuis. Als er nog 1 iemand van mijn kinderloze vriendinnen mij een fijne laatste week 'vakantie' wenst ga ik door het lint en wens ik haar twee opeenvolgende tweelingen. Met griezelig weinig tijd er tussen.

Gelukkig zijn

Wat is dat precies, gelukkig zijn?

@Zie je wel

Wat lees je? De flair?

Zie je wel!

OMG! Ik lees net iets over welke vrouwen voor een bepaald type man zouden gaan, en één van de vier is "de onaantrekkelijke vrouw". Omdat ze niet beter kan krijgen. Dit ben ik. Eerlijk waar, ik weet dat het zo is. Mijn vrienden lachen het altijd weg als ik het aanhaal. Maar het is echt zo. Lief dat ze me proberen te beschermen hoor. Maar toch. :-/

Burn out

Ik geloof niet echt in burn out. Moesten mensen nu eens gewoon tijd maken voor zichzelf en daarna pas hun vrije tijd volstampen, al dan niet inclusief profilering op social media, 't zou al veel schelen. Waarom wil ieder tegenwoordig dat alles klopt en fantastisch is? Da's alleen in de films hoor. Leef voor jezelf. Niet voor een ander.

teleurgesteld

soms ben ik wat teleurgesteld; in mijn vrienden. in mijn vriendinnen; in mezelf.
maar toegegeven, meest van al ben ik dan teleurgesteld in mezelf dat ik zo teleurdgesteld kan zijn.
verlaag dan toch gewoon uw verwachtingen verdorie! zo moeilijk is dat toch niet?
tja, dat is dan ook wel wat een teleurstellende oplossing. I know.

Dikke zaag

Ik vind een van mijn vriendinnen een dikke zaag! Ik spreek niet meer graag alleen met haar af, enkel nog in groep. Ik haat mensen die zagen, maar niks aan hun probleem doen. Ik kan het niet meer aanhoren!

Zo. Verliefd.

Op mijn baas. 'T is gebeurd, ik ben een cliché.

dikke vette koek van eigen deeg aan alle wan/niet-betalers

Fucking hard werken, een eigen zaak opbouwen, uw best doen, door de vingers zien dat uw klanten pas om 22u s avonds hun bestelling komen ophalen, de factuur dan nog aanpassen zodat de klant zijn geboortespullen kan inbrengen op de zaak, weten dat uw klant ook een eigen zaak heeft, hem ontvangen in uw eigen huis, aan uw eigen eettafel, geen dikke villa, of designer kantoor... en dan nog weigeren de factuur te betalen waar je al 50% korting op gaf om tegemoet te komen? Bah!

breek uit jezelf

Eigenlijk...stiekem diep vanbinnen vind ik vrouwen veel aantrekkelijker dan mannen. Maar ik ben getrouwd en ik heb een kind. Wat zou ik graag eens vrijen met een vrouw! Haar zachte huid, zachte lippen,....
Soms ben ik het leven dat ik leid zo beu! Maar begin er maar eens aan, een nieuwe partner, een nieuw huis, co-ouderschap.... Dus ik berust maar in het leven zoals het is. En binnen 30 jaar heb ik waarschijnlijk spijt van alle dingen die ik niet gedaan heb. Ik weet het wel...

eigen geklaag eerst

Ik had helemaal geen fijne zaterdagavond. Toen kwam mijn huisgenoot thuis, en dacht ik dat we misschien nog even konden babbelen en dat ik dan toch niet met een heel slecht gevoel moest gaan slapen. Bleek dat zij iets veel lastigers had meegemaakt vandaag. Dan moest ik haar nog eens zitten troosten, terwijl ik liefst van al mijn stomme probleem op haar wilde ventileren. Ik probeer een lieve huisgenoot te zijn, maar soms wel met een beetje tegenzin.

Heel gezond.

Ik heb buikpijn want ik heb net 4 rijstwafels op met een dikke laag pindakaas. Zeker 0,5 cm. Biologisch en zonder suiker. Ik had er wel nog ahornsiroop over gedruppeld. Ook at ik een sinaasappel en een banaan en een derde van een zakje gezouten pinda's en 2 blokjes pure chocolade. Ik ben een beetje misselijk. Als mijn lief zo meteen thuis komt, begin ik te koken. Heel gezond en veganistisch. Ik zwijg over mijn buikpijn en ik eet mijn bord leeg. Misschien neem ik ook nog wel wat chocola erna.

Ik schaam me

Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik niet meer kan werken wegens mijn zwangerschap. Het werk is fysiek gewoon te zwaar. Ik ben nu 17 weken zwanger, dus dat betekent met zwangerschapsverlof erbij, ik pas terug begin te werken in september 2016. En ik schaam me dood als ik dit tegen iemand moet zeggen. Ik lijk opeens in het groepje van de profiteurs gevallen, de luie mensen, terwijl ik gewoon kies voor de veiligheid van mijn ongeboren kind.

Buitenwipper

Stiekem afspreken in een oude boomgaard. Mekaar al vaak virtueel opgegeild, na een flirterige nacht enkele jaren voordien. Nooit afgesproken, tot nu. Een snelle 'hey-hoe-gaat-het'-kus in de koude buitenlucht. Een plekje zoeken weg van de hoofdbaan. De ruiten doen aandampen. Je zo vrouwelijk en begeerd voelen. En zo dierlijk tegelijk. Nadien de autostoeltjes van zijn koters weer op de achterbank. Stoute pappie.

Love me Tinder

Op tweede date gaan met Tinderman nummer één. Alweer n' leuke avond hebben met massa's gelach, gefilosofeer en net iets te veel wijn. Een zedige kus op de wang voor hij wegrijdt naar Far Far Away. Je fiets op met een broek vol goesting. En dan een berichtje van die andere Tinderman, die je al een week het hoofd gek maakt met prikkelende woorden én beelden. Beseffen dat je allebei nog wakker, geil én zo vlakbij bent. Aanbellen 'voor een kus'. In bed belanden en wilde seks hebben. Omdat het kan.

Buitengesloten

Ze wilde me niet meer claimen. Zoek een onafhankelijke, zelfstandige vrouw. Maar dat wilde ik net niet. Ze mag mij opeisen, zodat zij en ik in onze cocon de liefde in al zijn facetten kunnen beleven. Enkel zij is mijn lief, de vrouw van mijn leven. Elk contact werd door haar drastisch verbroken. Nu stuur ik haar af en toe een gedicht in de hoop haar hart te openen. Wat kan een man meer doen ?

Natrappen

Zo af en toe zou ik eens een tas hete koffie op zn kruis willen morsen, of kotsen op zn toetsenbord zodat de ctrl-toets weken later nog hapert....

Waar is papa?

Zoveel alleenstaande/gescheiden moeders met jonge kinderen op deze webstek... Wie zijn ze? Wat doen ze? Waar komen ze vandaan? Ze maken mij, jong, kinderloos en in een stabiele relatie, nogal onzeker over de toekomst. Ooit waren zij mij. Nooit hadden ze gedacht dat ze uit elkaar zouden gaan (mag ik veronderstellen?). En wij willen dolgraag kinderen, maar IK kan dit NOOIT alleen. Nog maar eens uitstellen, maar zeker ben je nooit zeker?

onvoorwaardelijk.?

Ik weet niet of ik wel van mijn moeder hou... Am I a bad person?

Sometimes you create your own heartache through expectation

Hij zou me wel eens tegen de muur willen plakken... Als we allebei vrijgezel waren...
Doeme toch! #broekvolgoesting

Alles zo zinloos....

Zij is de vrouw van mijn leven. Ik ben haar beste vriend... beide ongelukkig. Het werk interesseert me helemaal niets en alles lijkt soms zo enorm doelloos... Geen hout meer om een pijl te maken! Zucht...

Kedeing!

Dat heb ik nu eens helemaal zelf gedaan en dik verdiend! Jeuj! :-)

mooie ogen

Dat hij zo mooie ogen heeft! Mooie ogen. Zo mooie ogen!

Aan de omhooggevallen onprofessionele egotripper

Een welgemeende fuck you!

Ongeval

Ik heb een bluts in de wagen van mijn baas gemaakt. Niks van gezegd. Nu pas is het opgevallen. Hij denkt dat iemand er met een winkelkar is tegen gereden. Ik zwijg als de dood. Dat lucht op.

Pauze

Ik verlang al wekenlang naar een pauzeknop! Even niets meer moeten, alles 'on hold' kunnen zetten.
Maar de deadlines komen toch steeds dichterbij en de onrust gaat niet weg.

@Altijd gejost?!

Het is maar een e-ten-tje. Ga, eet, vertrek.

Sleep tight

Meet me in my dreams.
Please do
X

Eens praten II

Topidee! Misschien hebben ze het wel over elkaar? Hoe fijn zou dat wel niet zijn?

Eens praten

Misschien moeten Desperate & HIM eens klappen met elkaar.

HIM

Al 3 jaar stapelzot op iemand die me niet ziet staan. En toch mezelf blijven overtuigen dat hij ooit wel tot inzicht zal komen. Jaja, ooit zal hij zien wat voor een topwijf ik ben. Waarom blijf ik mezelf kwellen? Waarom kan ik hem niet loslaten? What to do?

@Desperate

Weet ze dat je in haar hebt? If not, tell her!

@Desperate

Weet ze dat je interesse in je heeft? If not, tell her!

@Desperate

Just go for it! Better an oops than a what if!

Desperate

Er is iemand geïnteresseerd in mij en ik in haar. Ik verpest het nu weer voor mezelf door te denken dat ze misschien gewoon voor "mister good enough" gaat. Gebrek aan beter enzo. Ik heb nogal een positief zelfbeeld hé.

Onzichtbaar

Soms denk ik dat ik onzichtbaar ben. In de lagere school en middelbaar was dat een voordeel want de pesters zagen me vaak ook niet staan. Nu als volwassen vrouw is het vooral irritant als niemand je ziet staan of je naam kan onthouden. Grijzer dan grijs, dat ben ik.

altijd gejost?!

Pfff, een collega heeft me uitgenodigd voor een etentje. Ik weet niet goed hoe ik hierop moet reageren. Als ik weiger, is hij waarschijnlijk gekwetst en dat zal de werksfeer niet ten goede komen. Als ik op zijn uitnodiging inga, denkt hij dat hij een kans bij me maakt en geraak ik helemaal niet van hem af. Ik ben ab-so-luut niet geïnteresseerd in hem, maar altijd gejost. ..

Verborgen

Iemand heel graag zien, maar niet mogen. Dat doet pijn op plekken die altijd veilig waren - maar nu in brand staan.

Better not

En wat als hij nu toch nog af en toe, of slechts eenmaal, aan me dacht....?
X

@cv

Vraag hulp aan mensen die je kennen! Dat helpt echt om je cv te maken of te verbeteren en je zelfvertrouwen stijgt ervan! Ik heb zelf jaren van interim naar interim gegaan dus ik heb helaas veelervaring met werk zoeken, maar nu eindelijk deftig vast werk gevonden.

CV

Ik wil graag en nieuwe job. Maar ik krijg mijn kwaliteiten niet op papier. HELP!

Mrs Williams is oplichterij

Ik erger mij rot aan oplichterij berichtjes tussen deze feed. Wordt dit niet gefilterd?

...

Ik ga dood aan sleur.

Lekker met een btw-bonnetje

Ja (enthousiast)!Laten we naar dát restaurant gaan - want daar werkt die lekkere garçon. "Komt die steak met frietjes of kan ik jou hier meteen even consumeren?" En nog maar een glas wijn, alleen maar om hem naar mijn tafel te laten komen. "Stop nu gewoon een keer je telefoonnummer bij de rekening, I'm dying here!"

suiker ZIEK

Diabeet zijn is niet leuk. Ik haat het!

Telefoonangst

Je hebt telefoonangst en je hebt telefoonangst. Angst om te bellen. Angst om je gsm te beantwoorden. Maar weet je wat het toppunt is van telefoonangst? Niet naar je voicemail durven luisteren.

after the burn-out

Soms vrees ik dat hij blijft. Die burn-out. Dat hij niet meer weggaat. 1 jaar later en ik ben nog steeds maar een schim van wie ik was. Ik mis mezelf.

It doesn't matter what we want. Once we get it, we want something else

En laat ik nu net iets willen wat ik nooit kan krijgen...

rasicme hangt mij de keel uit

Ik ben enorm verontwaardigd als ik sommige van mijn collega's op het werk bezig hoor. Ik werk namelijk in Koksijde, dicht bij de basis waar de vluchtlingen worden opgevangen. Het is heel duidelijk dat een groot deel van de bevolking hier niet mee gediend is. Ik hoor dagelijks grove racistische uitspraken die ik zelfs niet wil herhalen, de menselijkheid is ver te zoeken in Koksijde. Op dit moment zijn we geschiedenis aan het schrijven, en ik ben helemaal niet trots op mijn gemeente.

Verdomde goedkeuring

Ik wil dat iedereen altijd goed vindt wat ik doe, ik zoek constant goedkeuring. Ik wou dat ik gewoon fuck u kon zeggen en mijn goesting doen, maar dat kan ik niet. Ik ben mijn eigen gevangenis

Ik ben Suzy

En ik ben een kieken zonder kop zonder Lola! Vrijdag geen kakdag maar feestje op het werk!!

kakdag op het werk

Zo zonder Suzy is het hier echt om depressief te worden!

black is beautiful

Maar liefst 15 jaar geleden kwam ik hem tegen op het werk.
Lust op het eerste gezicht.
We hebben een jaar lang een affaire gehad, zagen elkaar iedere week.
Tot het einde van de firma ons uit elkaar dreef.
Al die jaren hebben we sporadisch contact gehad.
Soms hoorden we maanden niks van elkaar. En dan ineens was er die sms weer.
Spannend. Leuk. Een instant 'ik voel me mooi gevoel'.
Een jaar geleden hebben we elkaar terug ontmoet.
En sindsdien krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd.

klaar is kees

46 en nog nooit heeft één vent het voor elkaar gekregen om me een orgasme te bezorgen.
Ook mijn huidige man niet.
Gelukkig lukt het me zélf wel.
Maar ik zou écht wel es door een man klaargestoomd willen worden.
En dat hoeft niet persé mijn eigen man te zijn..

Chocobuik

Ik kreeg op één week tijd twee keer de vraag of ik zwanger ben. Het antwoord is ja. Van 26 tabletten Côte d'Or melk met nootjes.

Kak sigaretten

Ekle keer dat in een sigarette rook moet ik in eens heel dringend kaka doen.

Hoe doen die dat

Ik zou je liefde willen geven en met je samen willen leven
Winnen jou vertrouwen en dan waanzinnig van je houden
Maar 'k weet niet hoe
Oohohoo 'k weet niet hoe

Al kan ik het scenarieel wel perfect neerschrijven. Waarom is het zo moeilijk om tegen iemand te zeggen dat je gevoelens voor haar hebt. Hoe doen andere dat? 't Is die eenzaamheid, eenzaamheid
Eenzaamheid, hoe raak ik ze kwijt

De oplettende medemens haalt hier Bart Peeters, Urbanus en Benny Neyman uit, maar ik zit er wel mee.

@Re:Beu

Thanks :) hoewel de huisvrouw minder uren klopt als het feest beest. Dat mag, ik ben bijna 30 ;)

Voedzaam

Ik at vanmorgen chocomousse als ontbijt. En omdat het zo lekker was, nam ik er nog ééntje. Nog nooit zo lekker de week gestart.

Soms wou ik...

Dat mijn pen zo straf was als die van Evelien chiwauw

Angst

De zon van/in mijn planetenstelsel wil me niet meer zien/verwarmen, nu ben ik bang om voor altijd te bevriezen. Kan mijn hart zich nog openen ? En durf ik me ooit nog kwetsbaar op te stellen ? Angsten die ik niet zal tonen, niet aan de buitenwereld, aan niemand. Daardoor ben ik bang een onneembare vesting te worden.

After work

Ga ik dan eens naar een after work event om mijn knappe, jongere collega te zien, is hij er toch niet zeker! Ik had zo gehoopt om eindelijk toenadering te kunnen zoeken. Het zal bij dromen blijven.

Als ge er niet meer helemaal zijt

Mijn vel heeft een jaar niet aangevoeld als het mijne na de geboorte van mijn eerste zoontje. Na 15 maanden durf ik zeggen dat het beter gaat. Misschien ben ik nu - na dat dalletje - wel meer mezelf dan ooit. Mijn lief wil graag nog een kindje kopen. Ik ook, want mama zijn is het mooiste dat ik al mee mocht maken. Maar mensenlief wat ben ik bang. Dat mijn vel weer vreemd gaat voelen. Dat ik het noorden niet meer zal vinden. Dat ik mezelf weer van voor af aan heruit moet vinden.

Veilig

Ik heb best een verantwoordelijke job. Ik geef leiding aan 20 mensen en moet er elke dag staan. Maar 's nachts droom ik dat ik geknuffeld wordt door een stoere man. Als een klein meisje krul ik me op in zijn oksel. Een heerlijk gevoel. Ik vind het altijd een beetje jammer als ik wakker word...

Saai

Ik kan beter mijn strijk meenemen naar mijn werk.
Dan voel ik me tenminste nuttig.

Dan toch nog!

Een half jaar geleden zei ik hier dat ik nog nooit verliefd was geweest. Dertig jaar oud en nog steeds niets, nog nooit vlinders gehad. Mijn grootvader noemde me kieskeurig.
Wat zal hij blij zijn om te horen dat ik tot over mijn oren verliefd ben op de liefste, die misschien nog wel verliefder is op mij. En wat ben ik blij dat ik heb gewacht op hem, in plaats van in zee te gaan met iemand die het niet helemaal was.

Pijnlijk.

Gedumpt worden door je minnaar voor een jonger exemplaar. Knaagt toch pijnlijk maar ik probeer er niet aan toe te geven...

Te laat

Sociale medie het is toch niet altijd het van het. Plots een levensgebeurtenis op FB: S heeft nieuwe relatie. WAT! ik wist zelfs niet dat ze single was, uit respect heb ik me op de achtergrond gehouden. Hoe dom kan je zijn...

Al zeg ik het zelf

Ja man... ik weet het zo niet maar al bij al doe ik dit niet slecht.
Nah!!

Toch niet de enige

Als ik het bericht lees van "die eerste stap" dan is dat precies al een stap verder dan ik. Aanspreken lukt niet en communiceren ook niet. Hoe kan je een vrouw vinden als je niet weet hoe er aan te beginnen. En het ergste van al, iedereen denkt dat ik al een lief heb... 't leven is lijden, kortom alles is verkeerd.

Tinder @ work

Stiekem Tinder berichtjes sturen of swipen op het werk, I love it :-D

Re: Beu

Huisvrouw en schrijfster? Moest je met mij praten zou het gesprek niet stokken, integendeel :-) Ik bewonder je keuze!

o jee

ik heb al vier jaar een vriend. ik zie hem heel erg graag.
enkele weken geleden ontmoette ik een vrouw. nu krijg ik haar niet uit mijn hoofd. ik voel opnieuw vlinders.
een vrouw? vlinders? o jee!

die eerste stap

aanspreken lukt niet, communiceren zeer zeker. Iemand?

hoe word je callgirl?

soms heb ik zin om in een vreemde stad even 'call-girl' te zijn... Al heb ik geen flauw idee hoe je zulke contacten legt. Ik word geil van het idee dat een man me zou betalen en dat het verder allemaal complexloos kan. Enkel sex. In een hotel. Punt.
geen relatie, geen stiekem gedoe.
maar ik ben "in een relatie" met de man van mijn kind. En 40 ben ik ook al.

Die ligt al ver achter je...

Je mag dan wel dénken dat je gelukkig getrouwd bent, jouw man had het overduidelijk veel beter kunnen treffen, maar de arme sukkelaar weet het nog niet. Tjongejonge.

Waar ligt de grens?

Ik ben gelukkig getrouwd, hij ook. Toch trekken we naar elkaar toe. Stiekeme smsjes, lekker sexting met elkaar, geheime knuffels om 1 uur 's nachts op het strand tijdens ons verenigingsweekend. Nog geen fysieke grenzen doorbroken, maar ik voel dat dat eraan zit te komen. Waarom gebeurt dit? Wat betekent dit? Ik wil mijn man niet verlaten, hou zielsveel van hem, maar ben gewoon geil voor die andere!

Beu

Ik ben het beu dat het gesprek telkens stokt wanneer ik zeg ik ben huisvrouw en schrijfster.

Neen ik ben niet ambitieloos, integendeel mijn lat is zo hoog als de Boerentoren.

Dus beste mensen, negeren is echt niet nodig!
Oh, nog één ding je gelul over presteren, pronken en winnen interesseert me niet.
Jouw inlevingsvermogen bereikt bijlange mijn hoge lat niet.

Terug

Ik zag mijn jeugdlief onlangs terug. Zomaar op straat in Rotterdam. Was gezellig. Ergens had ik gehoopt op een berichtje achteraf. Gewoon, dat het fijn was dat we elkaar nog eens tegen het lijf liepen. Ik heb hem zo gemist. Het blijft stil. Nou ja, misschien maar beter zo. En toch...

Apocalyps

Soms dan hoop ik dat er een grote ramp komt waardoor iedereen -maar dan ook iedereen - alles kwijt geraakt en we met z'n allen helemaal opnieuw moeten beginnen. De basics: voedsel en beschutting zoeken en voor je geliefden zorgen. Op van die dagen dat je alleen maar ellende in de kranten leest en je een burn-out nabij bent, lijkt dit scenario nog aantrekkelijker dan blindelings blijven verder ploeteren. Gewoon lekker eenvoudig.

Welkom in Antwerpen 2015 !

Mijn lief en ik zochten een appt in A'pen. Leuk appt gevonden in 2018. Afspraak voor ondertekening contract. Klaar is kees, zou je denken. "Nog even wat muntjes in de parkeerautomaat steken, ik kom zo schat". Enkele minuten later volg ik en zie een zeer beduusd kijkend lief. Hij zegt "de huisbaas dhr De Smet uit Berchem heeft mij zojuist voorgesteld of ik het gsm nummer van vorige huurster wil hebben om eens met haar van bil te gaan". WTF??!! Een heuse smet op dhr De Smet. Contract? No way ...

orgasme kunnen krijgen 2

Voor de goede verstaander: Ik ben gisteravond klaargekomen! Helemaal alleen! *trots* *en ook wel een beetje geil*

orgasme kunnen krijgen

Vroeger (als maagd) kon ik niet klaarkomen door te masturberen. Ik las een artikel in de Goedele over vrouwen die niet klaar kwamen tijdens seks met hun man een tip: "oefen op jezelf. Als je zelf niet weet waarvan je klaarkomt, hoe zou je het dan aan je man kunnen 'uitleggen'?" Mijn gevolgtrekking: ik zou nooit van mijn leven een orgasme krijgen. Enter mijn vorige vriend: samen met hem lukte het wel. Zonder moeite. En nu kan ik het ook alleen. Moraal van het verhaal: blijven oefenen!

yet again

Ondersteboven van een vrouw die niet meer in liefde gelooft. Dat moet mij weer gebeuren.

Charlie

Charlie was kunstenaar, sexy en slim. En hij vond mij tof, mij! Zwoele nachten en verliefde blikken. Een paar maand in het buitenland, en alles was weg. Fuck Charlie, ik wil u terug. Of nee, ik wil dat gij mij terug wilt. En liefst rap, ik wil terug op u verliefd worden.

park

Liefde is geen wandeling in het park. Maar soms geldt wel het omgekeerde. Een park met donkere hoekjes helpt ook.

Two fish...

Ik hoop echt dat ik op een dag de kracht en moed heb om hem te vertellen dat het omgekeerd inderdaad niet juist is.
Wish you were here.

feestje

Depressief zijn is ook: het woord "feestje" typen als onderwerp van een mail, en dan tien minuten staren. Het voelt net alsof ik dat woord zelfs niet meer kan typen. Ik ga dus een feestje geven. Mail typen, mensen uitnodigen, chips en drank kopen. Dat lukt wel. Denk ik.

Breaking up

Scheiden van een vriend is soms even pijnlijk als het uitmaken met je lief. :-(

bang van Belgie

Ik ben Belgisch, geboren en getogen en heb de voorbij 15 jaar in het buitenland gewoond, onderweg 3 kinderen en nu in Zuid Afrika. Maar hier willen we niet blijven omwille van de criminaliteit dus na het zoveelste incident met geweld hebben we besloten naar Belgie terug te komen. Maar ik ben bang, Belgen zijn erg boze en jaloerse mensen, weten wij dat eigenlijk zelf wel ? Ik ga het missen dat de tandartsassistente ook mijn hand vast houdt. en dat iedereen zijn best doet voor elkaar...

Schijtekutdag

Sorry voor mijn gevloek, maar wat een rotdag al tot nu toe!!!!!!!!!!!

Swing

Ik heb zo van die overweldigende moodswings, niet normaal jong. Het ene moment kan ik de wereld aan en 10 minuutjes later hangen mijn schouders op de grond. Wreed vermoeiend. Ik dacht dat ik met tijd en boterhammen wel iets of wat balans zou vinden. Nooot!

IK WIL POEPEN

Nog 1 dagje en het is weer sexytiiiiiiime woopwoop.

verbrand

Ik ben verbrand op mijn rug omdat ik me aan zee niet op tijd nog een keer heb ingesmeerd. "Wat lag je daar ook zo lang alleen te dobberen op die band? Je moest je dringend nog eens insmeren!" Erm. Ik was aan het huilen. En ik durfde niet terug naar het strand komen want dan zou iedereen dat zien. Wie huilt er nu al dobberend op een band in zee? Verbrand dus.

vakantie!

Je kan geen vakantie nemen van verdrietig zijn.

@ twijfel 2

Ik denk daar ook vaak over na, hoewel ik (nog) geen ouder ben. Het is egoïstisch om in deze wereld een kind te krijgen, gewoon, omdat je dat graag wil. Maar ik wil zo graag kinderen...

Twijfel 2

... Wat zeg je later tegen je kind: “Ja, de opwarming van de aarde stond bij je conceptie al onomstotelijk vast, maar we wilden zo graag een kind. En ja eigenlijk liepen er op dat moment ook al meer dan 7 miljard mensen rond, maar we vonden dat jij er nog wel bij kon”. Egoïstisch dus om toch nog een kind te nemen? Soms denk ik inderdaad van wel... Is het dan enkel omdat ik met mijn vruchtbaarheid worstel dat ik hier grondig over nadenk? Denken andere ouders hier dan niet over na?

Twijfel

Ik kan geen kinderen krijgen, enkel eiceldonatie is nog een optie. Maar daar voel ik me niet 100% lekker bij... Strikt biologisch gezien is de essentie van het leven voortplanting: zorgen dat je genen worden doorgegeven en juist dat laatste, wat in se zo simpel zou moeten zijn, kan ik niet. Ik pieker hier dagelijks over: wil ik überhaupt wel kinderen? En aan welke prijs? In wat voor wereld komen die kinderen terecht? ...

Doei!

Weg is hij, tien dagen weg met vrienden. Leuk, tof! Alleen kut dat ik vanaf minuut 1 niet meer besta voor hem. Dus plan ik mijn agenda ook helemaal vol met leuke dingen. Maar toch, wacht ik de hele dag op 1 sms'je. En dat komt maar niet...

Great minds... fuck each other

De zomer is volop bezig, nog geen moment rust gehad. En dan als je thuiskomt of je hebt een dagje vrij dan betrap ik mezelf erop dat ik naar porno begin te kijken. Misschien iets te veel dan goed is. Wat is single zijn toch saai, kwam ik maar thuis bij de ideale vrouw.

Porno

Ik kijk echt teveel porno de laatste dagen. Had ik maar een man die wou meekijken. En meedoen.!

Papa

"Verdómme! Wat is dat nu voor zever! Kút! Godverdómme!" Ik had het nooit gedacht, dat ik met iemand als mijn vader een relatie zou kunnen hebben. Maar kijk. Ik ben nu bijna zes jaar samen met mijn lief, en nu begin ik me stilletjes zorgen te maken. Het stukje dat ik altijd zo heb gehaat aan mijn papa – dat vloeken om ter vloekst – komt er nu keihard uit bij hem. Niet per se op mij. Maar toch. Godverdegodverdegodver! Wat betekent dat?

Harig

Mijn ex is 2 dagen nadat ik het uitmaak al aan het daten met een vriendin van mij. Ik had het kunnen weten toen hij me onlangs uitvroeg over haar lijf. "Gatver, lijkt het maar zo of klopt het dat ze helemaal niets scheert?" Dat is zo, maar dat vertelde ik hem niet. Ik gaf hem een uitbrander over feminisme en zijn afschuw voor vrouwelijk haar. Ik kan niet wachten tot hij haar broek uittrekt. Zou hij dan toch nog eens volwassen worden?

stomend

Man, wat heb ik zin om te vrijen met een man die me tegen de muur plakt.

Ik ben geen racist, maar....

Ik betrap mezelf toch vaak op het toepassen van vooroordelen en stereotypes. Ik ben gewoon zo bang geworden.

Mud stories

Ik dacht dat die verliefdheid op die andere man zou voorbij gaan, maar ik blijf ermee zitten. Ondertussen ken ik twee angsten: dat hij ooit hetzelfde voelt en dat hij nooit hetzelfde voelt.
Dit is belachelijk en hoogst ongepast, maar, god, wat wil ik die man ...

Borstvoeding

Natuurlijk zie ik mijn drie weken oude dochter graag. Toch hoop ik dat ze ook snel anderhalf is, zoals haar zusje. Kan mama even van huis weg, terrasjes doen.

celibatair

33 vandaag, en ik kan de keren dat ik seks had op mijn beide handen tellen. De gelegenheid doet zich gewoon bijna nooit voor. Ik heb ook nog nooit een lief gehad. De seks kan ik perfect missen, maar ondertussen zou ik toch graag eens een special person ontmoeten...
Voor andere mensen lijkt liefde en seks vanzelfsprekend, hoe komt dat toch?

deugd

Ik moet strijken. En afwassen. En de ramen poetsen. Ik zou dat allemaal doen terwijl zoonlief zijn middagdutje doet, maar ik lig in de zetel en geraak er niet uit. Dus doe ik niks, met Charlie. Much better.

eten

Deze voormiddag ontbeten rond 10u. Middaggegeten rond 13u. Avondgegeten om 18u. Nog een keer avondgegeten om 20u30. Niemand heeft het gezien. Burps.

Bah

Ik haat fietsen in de regen met een bril op.

(On)gezond nieuwsgierig

16 was ik toen onze relatie begon. Ondertussen ben ik rond de 30 en zijn we ook al enige jaren getrouwd. Ze was mijn eerste grote liefde en nog steeds hou ik heel erg veel van haar. Ze is ook de eerste vrouw waar ik seks mee had. Na al die jaren knaagt het echter hard: hoe zou het zijn om door een andere vrouw bemind te worden, om met een andere vrouw het bed te delen? Ik zou er met mijn vrouw over willen praten, maar vrees dat het onze relatie kapot zal maken...

Na 16 jaar

OK dan... ik kan niets anders doen dan alles wat ik nog over heb van mezelf volledig smijten en aan mn eigen toekomst beginnen timmeren...
Zou hij me nog een hamer gunnen?

Eenzaam hartje

Zolang ik thuis woon, kom ik niet uit de kast. Ik weet echt niet hoe mijn mama gaat reageren en ik wil niet leven in een huis waar ook maar iemand een beetje problemen heeft met het feit dat ik op meisjes val. Ondertussen durf ik niet daten uit schrik om iemand te ontmoeten en voel ik me ook niet goed in mijn vel. Ze zeggen dat moederliefde onvoorwaardelijk is, maar dat betwijfel ik enorm.

Sparkle

Ik ben mijn sparkle kwijt. Doordat ik het de laatste jaren zo druk heb gehad, ben ik echt saai geworden. Ik denk dat anderen het beginnen te merken. Avondje uit? Neen, liever om 22u naar bed. Festivalletje? Ho, daar ben ik te oud voor. Onverwachts iets doen met vrienden? Neen, dat moet je bij mij een week op voorhand plannen. Enerzijds is het handig, zo op een eiland leven. Anderzijds wordt het toch wel eenzaam op den duur. Ik heb een bruggenbouwer nodig. Serieus.

@slinger

The Secret Feed is geen discussieforum of plek voor willekeurige comments en trolls.

seks met de ex

Vroeger snapte ik niet waarom mensen in 's hemelsnaam seks hadden met hun ex. Nu wil ik niets liever. Ik heb al maanden geen seks meer gehad en een onenightstand zegt me niets. Hij daarentegen, hij weet wat ik wil! Hij weet wat hij moet doen om me op te winden. (excusez le mot) Nog 1 keertje door hem gebeft worden, ohja.

slinger

Sommigen laten het blijkbaar zover komen dat het advies; 'Zoek verdomme toch een goeie therapeut!' eigenlijk wel op zijn plaats is.

Sommige dingen die je hier leest zijn écht niet meer gezond. Zeker niet meer voor volwassen mensen.

OK-vrouw

Ik wil al 2j zwanger worden. Wij wilden als eerste kinderen, en iedereen die er in de verste verte nog niet aan dacht wordt zwanger, is zwanger of heeft al kinderen.
Sinds kort is mijn man peter, krijgt mijn schoonzus een tweeling, dat was de doodsteek
Wil gewoon 3m baby's bannen. Ik weet dat er geen muteknop bestaat hiervoor.
Het doet teveel pijn, mijn hart breekt en ik ween telkens ik erover hoor. Die ruimte die ik wens, krijg ik niet, noch aanvaard. Iedereen denkt meteen dat ik hen haat.

Menselijk

Ik hou niet van mensen die ongevraagd hun mening geven.
O wacht, ben ik nu één van hen?

Burgertrut (2)

Ik vind mezelf best een beschaafd meiske. Eentje die enorm gesteld is op verzorgd taalgebruik, zelfs. Toch gebruik ik graag het woord fuck. Mag het?

Summer of love

De zomer is in 't land, hoera hoera! De zon op onze huid, terrasjes met vrienden en lekkere drankjes. Maar vooral wens ik alle Charlie's -en mezelf in het bijzonder want het wordt wel eens tijd- een summer of love! Zwoele avonden en hete nachten. :-)

Burgerlul

Ik vind dat stiekem ook, dat van die fuck in fuck fake. Komt agressief en 'wij hebben de waarheid in pacht' over en dat past helemaal niet bij Charlie. 't Is maar mijn gedacht. En ik ben een vent, misschien snap ik die vrouwentoestanden gewoon niet.

F

Misschien toch maar een abonnementje op de Marie Claire nemen dan? :)

Burgertrut

Noem mij gerust een burgertrut, maar ik vind die "Fuck Fake" eigenlijk nogal plat. Omdat er fuck in staat. Ik zie echt geen meerwaarde in een onverzorgd taalgebruik. Zijn we niet beschaafder dan dat? Ik alvast wel. Het kan toch netter?

Wrede wereld deze wereld.

Er zijn zo van die dagen, dat je van een brug wil springen of onder een trein. Soms zelfs een combinatie van al die dingen. Wel talent, geen geld. Vrienden die geen vrienden zijn wat heeft het allemaal voor nut... En dan hoor je plots enkele liedjes van vroeger, toen je nog klein was, gelukkig, spelen, huiswerk maken, nog meer spelen. Geen zorgen, geen stress, de wereld lag aan je voeten. Maar als je dan groot bent, is die illusie weg.
Misschien toch die DVD's van Bassie & Adriaan bestellen...

toch

Ik mis haar wel zenne.

Vrolijke vrienden

Ik vind hem een toffe kerel. We delen dezelfde interesses. We hebben bijna dezelfde hobbies. We hebben hetzelfde diploma. Ik kom af en toe bij hem thuis en dan drinken we samen bier. Misschien kunnen we op vakantie wel samen iets doen? We zouden echte vrienden kunnen worden. Alleen is er het probleem dat zijn vrouw wel met mij vrijt en niet meer met hem. Hij ziet het niet. Hij wil het niet zien. Rot van mij? Ja. Neen. Misschien. Hij wil wel een open relatie. Ik ook. Zij niet. Zo moeilijk ...

the secret feeder

ofte de stiekeme eter.
ja, ik begrijp ook niet waarom ik niet afval ;-)

geld op

Dat het maar snel het einde van de maand is, mijn centjes zijn op. Opperdanop. Opperdeopopop. Nog vijftien dagen doorzetten!

Dju

Ik wil gewoon met hem vrijen. Is dat verboden, misschien? Euh, ja. Da's verboden.

koopziek

Ik heb geen groot loon en elke maand wil ik sparen . . . maar dan zie ik weer van alles online en kan ik mijn centjes niet in mijn portemonnee houden. Mijn vriend heeft niks door. Ik wil eigenlijk wel dat hij het weet. Zodat hij mij kan doen stoppen met kopen. Niemand heeft toch 200 handtassen/schoenen nodig!?!

You've got mail. Not.

Verdomme. Antwoord nu eens op mijn mail. Mijn leven hangt daarvan af!

Wèèèèèè

De baby huilt in het huis naast me. Ik wil hem gaan troosten. En de mama ook. Maar elke keer als ik haar vraag: 'En hoe gaat het?' antwoordt zij, 'Goed, goed, goed. Het is een brave, meestal.' En dan valt ons gesprek stil.

drukdrukdruk

soms wil ik helemaal niet social doen, soms wil ik gewoon in mijn joggingbroek onder een dekentje liggen en series verslinden. uren aan een stuk.
ja, ook als de zon schijnt.

Gelukkig gezinnetje

Ik heb vannacht heerlijk met haar gevreeën. Straks ga ik met haar en haar zoontje naar de stad. We gaan er samen leuke dingen doen. Daarna gaan we met vrienden barbecueën. We hebben heel de week ingepland met leuke dingen. Ik ben gelukkig. Alvast tot het einde van de week, want dan komt haar man terug en verdwijn ik weer naar de achtergrond. Geluk en pijn liggen zo dicht bij elkaar.

#100realdays

Ik hou van jullie!

Hé jij daar ...

Ok, het was letterlijk een droom maar wil die brunette met haar zachte ogen met wie ik deze nacht in mijn droom uit een trein in Gent-Sint-Pieters stapte even contact met mij opnemen alsjeblieft?
I didn't catch your name.

Dienstmededeling Charlie

Hoewel het heel fijn is dat jullie elkaar advies willen geven, is The Secret Feed niet ontwikkeld als discussieplatform. Dit is een plaats waar mensen hun hart kunnen luchten en kunnen meelezen waar anderen mee worstelen. Misschien moeten we de discussie 'Moeilijk moet kunnen' dan ook stilaan afsluiten.
Groetjes, Charlie

Danku Charlie!

Charlie heeft mij de laatste maanden veel deugd gedaan. Al die "Aha, ik ben niet alleen!"-momentjes, dat hopeloos idiote beeld van de modieuze strakke madammen zonder overtollige beharing dat genuanceerd wordt... Dat heeft iets therapeutisch. Ik voel mij beter, en ben blij omdat ik 'echt' ben. Voor mij geen streven meer naar maatje 36 zoals de afgelopen zomers, maar een lieve glimlach naar mezelf in de spiegel. Because I'm worth it. Danku Charlie!

Naakt

Ik heb vandaag voor de allereerste keer naaktfoto' s genomen van mezelf. Een foto bekijken is nu eenmaal beter dan steeds afgaan op je spiegelbeeld. Quite a shocker, I must say. Maar toegegeven: dat maakt me eigenlijk niet echt uit want uiteindelijk voel ik me wel prima in mijn vel. Er scheelt met iedereen wel iets zeker?

@ Moeilijk moet kunnen

Omdat de term 'lang en gelukkig' nog nooit is opgegaan voor relaties waarin een van de twee chronische bindingsangst heeft en de ander al meerdere keren gedumpt heeft. Of ken jij voorbeelden? De situatie is inderdaad elke keer anders, patronen kunnen wel hetzelfde zijn.

#100realdays

Als er een like button onder de foto's op de 100 real days-pagina zou staan, zou ik nu gelijk een zot aan het klikken zijn. HEERLIJK!

Moeilijk moet kunnen

Waarom zou je iemand die je totaal niet kent, advies geven over een situatie waar je helemaal niets van af weet..?

Lieve moeilijk gaat ook

I ken het. 4 jaar beheerste hij mijn leven, zot van mij en dan weer niet. Telkens kon hij beslissen hoe het zat, zijn we bij elkaar of niet?Ik gaf altijd toe. Als er iemand anders interesse toonde in mij was het hek van de dam, ik liet hen gaan, voor hem. Hij die als ik voor hem koos, mij liet vallen. BAM.De afhankelijkheid wordt na een tijdje zo groot, de pijn steeds harder te verdragen als hij weer eens stop zegt. Na 4 jaar was ik op, ik was kapot, voelde me niets meer waard. Zorg voor jezelf

Even weg ...

Soms wil ik terug naar de tijd toen ik minder wist als nu.

Aan moeilijk gaat ook

Een man die je verschillende keren aan de kant zet en dan weer aanhaalt, zal je steeds diepere pijn toebrengen. En hoe dieper de pijn, hoe gierender de verliefdheid als het weer 'aan' is. Diepe dalen, hoge pieken en weer te pletter vallen. Ik heb het meegemaakt. En vecht nog iedere dag tegen de verliefdheid die maar niet over gaat, maar aan de verkeerde persoon besteed is. Het spijt me als dit ontnuchterend klinkt. Ik wil er gewoon anderen voor waarschuwen, voor dit patroon.

moeilijk gaat ook?

mannen met bindingsangst zijn des duivels.
niet doen!

(ik moei mij ni graag met anderen hun zaken, maar dat moest er toch effe uit!)

Moeilijk gaat ook!

Alles waar ik al maanden naar verlang, eindelijk zijn we terug samen! We zijn terug zó verliefd, ik zou het van de daken willen schreeuwen..! Maar ik durf het niemand te vertellen. Want iedereen gaat me naïef vinden, en dom, het was immers niet de eerste keer dat hij mij aan de kant heeft gezet. Ik snap het hoor, over een ander zou ik net hetzelfde denken. Ik denk soms ook hetzelfde: 'wat als zijn bindingsangst over een tijdje weer de kop opsteekt? Loop ik nu niet in mijn eigen ongeluk..?'

Ik snap niet...

waarom mensen hun lief/echtgenoot/partner/... bedriegen. Als je nood hebt aan iemand anders, waarom ga je dan niet gewoon weg? En als je niet weg kan/wil, waarom stop je dat niet met de andere? Even duidelijk maken: ik oordeel en veroordeel het niet, maar ik kan het gewoonweg niet begrijpen...

Plots

En toen ontdekte ik een grijze schaamhaar - hoogst fascinerend!

Hobby

ik haat mijn man zijn hobby. Sknds hij het doet, kan hij over niets anders praten, gaat al het geld ernaar en is dat keibelangrijk. Als het niet goed lukt, is hij viesgezind. Vakanties staan in teken van de hobby. Ik voel me vaak alleen want dan is hij lang weg. Als ik aandacht vraag verwart hij dat vaak met seks. Maar ik vind seks ook geweldig en dus zeg ik niets. En onderga. Ik wil soms gewoon weg. Eruit. Mijn eigen leven leiden ipv verhalen over zijn hobby aanhoren die mij geen bal schelen.

Ontsnappen

Soms wil ik ontsnappen uit mijn leven als mama met een kleine lieve baby. Dan droom ik van een passionele fling. Op weekend naar de Ardennen. Een hele dag in onze chalet lachen en keiveel vrijen. Even aan niets denken en op handen gedragen worden. Heerlijk.

1 nacht en een 1 ochtend

Een volledige nacht en wakker worden naast mijn minnaar, daar zou ik nu eens geld voor geven...

Dutje doen

heel af en toe werk ik van thuis en soms doe ik dan gewoon een dutje van twee uur. Ik ben zo moe altijd.... Het werk waar anderen uren insteken doe ik dan op een half uur en mijn baas is tevreden, dus wat is het probleem?

Toyboy

Mijn vriend en ik. Beide veertigers. Beide good looks. Sinds een jaar voelen vooral oudere vrouwen zich tot hem aangetrokken. Gescheiden vrouwen van in de zestig. Zij zien in hem een handsome toyboy. Nog één keer kunnen stralen, voordat het rusthuis roept. Mijn vriend gaat nergens op in en ik ben ook niet jaloers (op zestigers? waarom zou ik?) Maar kunnen oudere en wanhopige (gescheiden) vrouwen niet eens ophouden met het proberen versieren van jongere, bezette mannen? Waar is het respect?

alleen

Voor het eerst sinds lang in mijn leven voel ik mij echt alleen. Je weet dat ergens wel, dat we allemaal alleen zijn, maar het echt voelen doen we maar af en toe. Hoe dan ook: It sucks.

To the rescue

Gewoon,
ik heb goesting om te gillen, te huilen, te lachen te kussen en te slapen...
Effe een overload aan stress
Komt wel goed.
Gewoon wat stuiptrekkingen
Charlie, to the rescue
Waarvoor dank
X
En ja hoor, dat vakje is hier aanzienlijk kleiner... heeft ook zo zijn voordelen....
Kort ventileren. Ik moet dat nog leren :-)

hey

Ben je een geest

lovebaby

Ben je een geest

Evenwichtsoefening

Al een jaar of vier ben ik bij een man die ooit een rebound was. Het ging niet blijven duren, en toch. Ik zie hem graag, maar de kriebels zijn nooit aanwezig geweest. Die kriebels, daar was ik namelijk bang voor geworden, na de vorige. En nu zit ik 's avonds vaak in de zetel met het gevoel dat het toch beter zou kunnen, dat ik de passie mis die ik vroeger wél in mijn leven had. En tegelijkertijd denk ik: 'Ah mens, wees toch content met wat je hebt'. Die evenwichtsoefening blijft toch moeilijk.

ps bij liefdesverdriet-dilemma

PS zijn de teksthokjes hier kleiner geworden? Of zijn mijn geheimen te lang?

liefdesverdriet-dilemma (2)

[2/2] ... dat hij lastig doet. Dan haat ik hem. En dan vind ik mezelf een dom wicht. Waarom ben ik toch een relatie met hem begonnen? Ik had dit perfect kunnen voorzien, dus waarom ben ik er dan toch nog in gevallen? Resultaat: zelfhaat. Als hij geen klootzak is, waarom ben ik dan van hem weg - ik hou zo van hem - en hoe ga ik dan ooit van iemand anders kunnen houden? Als hij wel een klootzak is, hoe ga ik dan ooit geloven dat de volgende man in mijn leven niet ook zo'n klootzak is?

liefdesverdriet-dilemma (1)

Het is uit met mijn lief. Ik weet niet wat ik moet denken. Ik probeer om mij zijn goede kanten te herinneren, om te denken aan de fijne momenten in onze relatie. Dat het niet allemaal voor niets is geweest. Maar daar word ik verdrietig van. Dan mis ik hem. Dan heb ik spijt dat het uit is. Dan kruip ik als een zielig hoopje in bed en hoop ik dat hij me komt vasthouden. Nee, zo mag ik niet denken. Zo geraak ik nooit over hem. Dus dan bedenk ik dat hij stom is, dat hij vervelend is, [1/2]

OK-vrouwen en GK-vrouwen

OK-vrouwen en GK-vrouwen. Ik ben het laatste. Al noem ik mijzelf niet zozeer Gewild Kinderloos, maar eerder Childfree.

Ik ben overigens niet dezelfde persoon als de schrijfster van het voorgaande bericht. Jaja, er zijn (gelukkig) meer en meer vrouwen die niet per sé een kinderwens hebben. En nee, we hebben geen hekel aan kinderen.

Mijn geheim

Tien jaar geleden ... zwanger. Moeder worden en "gezinnetje spelen" was niet mijn ambitie en dat zal het ook nooit worden.
Ik koos voor de abortuspil. Tien jaar later ... nog altijd samen met deze man. Ik heb hem nooit iets verteld. Ik heb niemand iets verteld. Alleen ik weet dit. Ik draag dit geheim alleen. Ik heb geen spijt. Het is goed zo.

Vlinders

Ik heb flink veel goesting om verliefd te zijn.

Frambozenconfituur

Ik fantaseer er op los. In de douche, de file en de supermarkt. Laatst nog stond ik tussen confituur en choco, zwierde een pot frambozenjam in de kar en zette mijn tocht verder. Tot opeens de knappe man: "Mevrouw? Mevrouw? Ik denk dat u zich van kar hebt vergist." Oeps.

Hard to get

Geen casual sex meer, dat hadden we afgesproken. Alles of niets. Hij zet de eerste stap (yes!), en ik zwicht meteen. Ik zou het zo graag hard spelen nu. Het wordt tijd dat hij zélf eindelijk nog eens laat zien wat ik voor hem beteken. Maar wat als hij 'foert' zegt, 'dan maar niet'? Ik weet het, dan is hij het niet waard. Maar zeg dat maar eens tegen mijn hormonen, zucht.

KIJK NAAR MIJ!

Soms wil ik hem vastnemen en schreeuwen: KIJK NAAR MIJ! Ik ben nog jong en aantrekkelijk. Ik zweer het dat andere mannen wel kijken. Maar hij niet. Hij ziet alleen de mama van zijn kindjes. Diegene die snotneuzen afveegt en pampers ververst. Ik ging van sexy naar... ja, naar wat eigenlijk?
Soms wil ik me voor zijn neus helemaal uitkleden. In mijn blootje in de living. Maar we hebben nog geen gordijnen in ons veel te dure nieuwe huis. En wat als de buurman meer geïntesseerd is dan hij? Wat dan?

FWB

Als ik het goed begrepen heb, kreeg ik dit weekend van een kennis de vraag om friends with benefits te worden. Dus dat wil zeggen dat ik goed genoeg ben om mee te seksen maar niet om mee buiten te komen en een echte, waardevolle relatie te hebben? Nee bedankt. Dat hij maar met zijn hand masturbeert in plaats van met mij. Lul!

facebookmisvorming

Soms zou ik hier graag willen liken of commenten.
- grootste vibrator: geniaal bericht!
- groen: ik ben het helemaal met je eens.
- procrastinatie: ik heb niet eens een peuter en ik herken zo goed wat je zegt.
- asjemenou: ik ook!

Hoe gaat het? Niet.

Als je me zoekt, ik lig in een hoekske te wenen.

Help! Mijn buurvrouw is psychotisch.

Knettergek word ik. En ten einde raad ben ik. Sinds een paar maanden lijkt mijn buurvrouw -naast wie ik al 5 jaar woon- steeds verder weg te zakken in iets wat ik alleen maar kan omschrijven als een paranoïde psychose.
Ik ben geen expert, dus ik heb geen idee of het echt dat is, maar als ik het internet en een aantal hulpverleners die ik heb gecontacteerd, mag geloven, dan is het net dat.
Ik voel me machteloos omdat ik geen idee heb hoe ik haar kan helpen. Ik wil haar echt helpen. Ze heeft duidelijk echt hulp nodig. Alleen blijkt dat in onze maatschappij allemaal niet zo makkelijk te zijn.
Van het kastje naar de muur word je gestuurd en weer terug. Niemand wil verantwoordelijkheid nemen, niemand wil haar gewoon maar even komen opzoeken en kijken wat er precies aan de hand is; niet tot er "iets gebeurt".
Ze is altijd al een beetje een vreemde meid geweest en krijgt, zolang ik al weet, zelden tot nooit bezoek. Ze is werkloos en leeft tussen dozen in haar studio.
Toch was ze tot kort altijd helder, een beetje vreemd, maar helder. En laat ons eerlijk zijn, wie is niet eens een beetje vreemd.
Mijn pogingen om met haar te praten, zijn als een boemerang recht in mijn gezicht terug geketst. Ze is nu 100% zeker dat ik in een of ander complot zit dat haar het leven zuur wil maken. Sindsdien gaat het van kwaad naar erger. Ze bedreigt me, wil me de trap af duwen, me in mijn gezicht slaan of staat soms gewoon heel eng naar me te staren van in haar deuropening.
Net vandaag heeft ze mijn buitenlandse vriendin die hier op bezoek is toe geschreeuwd dat ze hier niet welkom is. Toen mijn vriendin de trap afliep en riep "See you tonight", opende ze de deur en snauwde haar toe "NO, not tonight! You are not welcome here." Daarna zei ze me dat we het wel een beetje te bont hadden gemaakt vannacht.
Ik snapte niet wat ze bedoelde, we hadden tot een uur of één in mijn woonkamer (die niet grenst aan haar studio) gezeten met een rustige achtergrondmuziek en een fles wijn, gewoon pratend.
Ik word knettergek, want ik ben zo bang. Ik geloof dat ze me niet echt iets zou aandoen, maar de dreigementen worden erger en ze sijpelt langzaam maar zeker meer en meer mijn wereldje in.
Ik probeer kalm te blijven en dat is best moeilijk wanneer iemand echt verbaal agressief doet tegen je. Ik heb ook al eens mijn geduld verloren. Dat maakt het natuurlijk alleen maar erger.
Ik voel me onrustig wanneer ik weer gebonk op de deur of muur hoor, ik word angstig als ik weet dat ik de gang in moet en ik probeer al mijn bezoekers heel goed te waarschuwen.
Het is geen leven. En het is zeker geen leven voor haar. Geen enkele hulpdienst wil of kan iets doen, niet tot er "een voorval" is. Hoe ongelooflijk triest is dat?
Zij zal nooit hulp zoeken want ze gelooft echt dat de wereld tegen haar is, ze gelooft dat er entiteiten door haar gaan die haar bedreigen. Ze gelooft dat de wereld haar wil doen geloven dat ze gek is. Ze is zo angstig en woedend en in de war.
Ik wil haar gewoon helpen. En hoe meer ik dat probeer, hoe meer ik haar woede tegen mij krijg en hoe minder hulp er schijnt te komen.
Ik weet het allemaal niet meer. Uiteindelijk zal ik er toch de politie moeten bijhalen. Maar zolang er zich niks echt bedreigend voordoet, kunnen ze niets ondernemen. En als ze ooit plots aan haar deur staan en niets kunnen doen, vrees ik dat ze mij nog meer zal haten.
Ik ben bang dat ze zichzelf iets aandoet en ik ben bang dat ze mij iets aandoet.
En ik ben zo WOEDEND dat onze "verzorgingsstaat" er blijkbaar een heel enge definitie over "verzorging" op nahoudt.
Zo lang we het niet zien, bestaat het niet. Tirez votre plan.
En wat is de les dat je hieruit moet trekken: "Ieder voor zich, probeer geen mensen te helpen, de verantwoordelijkheid en gevolgen moet je immers zelf dragen."
*zucht*

Onzeker

Ik wou dat ik wat meer foert kon zeggen. Me niets aantrekken van wat mijn collega's denken. En het lef hebben om te antwoorden op hun bizarre opmerkingen. "Hallo, ik heb een gezin! Ik werk meer dan voltijds, maar ja, ik ga graag op tijd naar huis. Jullie komen thuis en hoeven niets meer te doen! Hotel mama, weet je."
Maar daar ben ik te onzeker voor en dan stapelen alle twijfels in mijn hoofd zich op en voel ik me schuldig, tegenover het werk, tegenover mijn gezin. Foert!

Shit dat ben ik

De Morgen 13/11/2015
Hoogopgeleide vrouwen drinken 'gevaarlijk veel'
http://www.demorgen.be/wetenschap/hoogopgeleide-vrouwen-drinken-gevaarlijk-veel-a2319673/
Niet dat ik ooit drink en rij, maar toch moest ik denken aan het verhaal van Sophie Lodewijks.
Het blijft moeilijk om hier genuanceerd over te denken.

Gegeerd?

Jarenlang ben ik gebukt gegaan onder regelmatige pukkels en een bril sinds ik weet ni meer hoelang. Te saai om onder woorden te brengen eigenlijk.
En nu plots, poef, sinds mijn 30e ben ik ineens gegeerd. Niet enkel door mijn man maar ook collega's en zelfs goede vrienden. Ik val ervan achterover. En zij vallen voor mij. Voor mij! Wauw!

Dessert of voorgerechtje

Dat ik een aanhouder heb. Al een jaar!
Of beter, een sexbuddy. Een collega dan nog wel.
Oh my, wat doet het deugd stoom af te laten en eens te ontsnappen van 't werk en een voorgerechtje te nemen. Of een dessert. Of beide.
Want thuis, da's heel wat minder. Zolang ik kan ontsnappen, hou ik het vol.

Groen

Groen... groen is mijn jaloezie! Na het lezen van het bookzine WEET ik dat de Charlies frustraties, angsten, kop- en geldzorgen hebben. Dat ze zoeken naar een evenwicht, maar dat niet altijd vinden. Dat ze zoeken, vallen en weer opstaan. Net als ik... 
Waarom dan jaloers zijn? Omdat de Charlies een manier gevonden hebben om hier mee om te gaan. Ook ik wil mijn verhaal delen, vragen stellen bij wat ik voorgeschoteld krijg,... Hierover kunnen schrijven geeft zoveel vrijheid, geeft een uitweg, een uitlaatklep soms.
Alleen, de vlotte pen ontbreekt me. Man, wat ben ik jaloers op schrijftalent, dat zo wonderwel weet uit te drukken wat je voelt. Woorden die perfect naast elkaar vallen, zodat ze andere mensen kunnen bewegen en ontroeren, misschien zelfs begrip ontlokken bij die ander... 
Ik heb mijn manier nog niet gevonden...

Een gaatje dichten...

De afgelopen 20 jaar is het perfect gelukt om zonder hem voort te gaan. Ik zat er niet mee. Leidde mn leven en ondanks een hoop tegenslagen en geknoei, deed ik dat niet slecht.
Dan beweert hij plots dat hij het niet zag, inderijd. Hoe goed we het eigenlijk samen hadden... dat ik altijd een speciale plek in zijn leven ben blijven innemen... dat ik hem na al die jaren opnieuw betoverde...
Ik was er niet op voorbereid. Had geen verdedigingssysteem ingeschakeld en wilde het blijkbaar maar al te graag geloven. Oude, diep verscholen gevoelens raasden naar de oppervlakte. Mn leven stond op zn kop en ik ging onderuit... het besef dat ik eigenlijk nooit echt gestopt was hem graag te zien was oorverdovend. Verschroeiend.
En dus smeet ik me. Met heel mn hart en ziel.
Hij smeet me ook. Van torenhoog, de dieperik in.
Want het was het beste voor hem dat we elkaar nooit meer spraken of zagen.
Ik moest ook maar doen wat best voor me was... Say what?!?
En dus trok ik die deur maar weer dicht.
Maar er was een gat in geslagen. En nu tocht het. Tocht is niet leuk. Je wordt er ziek van.
En dat is geen goed plan. Want ik wil de komende 20 jaar weer vrijuit leven en geven.
Ik moest maar eens een cursus schrijnwerkerij gaan volgen, lijkt me.
Gaatje dichten en mn hart warm houden.

Schuldig

Ik kan nooit zomaar eenvoudig genieten. Een geweldig hotel met een fantastisch ontbijt? Wat met al die arme mensen in de wereld die geen eten hebben, of 30 km moeten lopen voor wat drinkbaar water? Ocharme onze voorouders in de oorlog. Ik schaam me dat ik ween omdat de douche maar niet warm wordt

Promotie

Na maanden zegt ze eindelijk dat ze me graag ziet, dat ik een plaats in haar hart heb veroverd. Eindelijk hebben we samen de zeer moeilijke omstandigen waarin we ons bevinden overwonnen.
Dan komt onverwacht het nieuws dat de top-promotie waar ze al lang op hoopt er nu al komt, jaren vroeger dan voorzien.
Ze moet er wel voor verhuizen naar New York. Door het co-ouderschap van mijn kinderen kan ik niet mee.
Ik zou haar willen smeken te blijven, maar tegelijk ben ik super-fier op haar en wil ik haar geluk niet in de weg staan.
Ik kan me echt niet inbeelden deze fantastische vrouw te verliezen. Mijn hart bloedt. Mijn droom ligt aan stukken.
Ik haat New York.

Puzzelen

Goed 9 maand heeft het geduurd. Een geheim dat niet mocht zijn. Dat er nooit écht is kunnen zijn. Vandaag brak het in stukken en is het er niet meer. Er zit niks anders op dan in stilte scherven rapen. En wachten op iemand met een tube lijm en veel geduld.

Procastinatie

Ik ben te lui. Om mijn bikinilijn bij te werken, mijn boeken terug naar de bib te brengen en mijn doktersbriefjes in de cm-brievenbus te droppen. Is een peuter in huis een geldig excuus?

Dag date!

Andere keren wist ik dat ik op voorhand niet te hard moest hopen dat hij zou komen. Het was weer een tijdje geleden en ik was dat allemaal weer vergeten. Het gevoel van teleurstelling, gevoel dat je niets waard bent. Maar blijkbaar kan je in 24 uur een persoon en een date vergeten. En toch doe ik volgende week weer een poging om af te spreken met "de aanhouder wint" in mijn achterhoofd.

Plakkerig

Ik mag niet plakkerig zijn. Daar kan ze niet tegen. Dat maakt me minder man. Dat verstoort haar routine waar ik niet steeds in pas. En toch wil haar na elk bericht antwoorden dat ik haar mis, dat ik haar nodig heb, dat mijn passie voor haar mij helemaal verteert. Soms kan ik me niet inhouden en zeg ik het allemaal toch maar vaak krijg ik hierop geen antwoord. Dan voel ik me rot. Rot omdat ze misschien ergens gelijk heeft, maar vooral omdat mijn hart dan breekt.

bakvis

Om de 10, wat zeg ik, 5 minuten mijn gsm checken om te zien of hij al geantwoord heeft.

Selectief blind

'Belgische vrouwen worden de dikste van Europa' lees ik op nieuwssites. Waarom zie ik dan overal rondom mij jonge vrouwen die zoveel slanker zijn dan ik, met mijn toch wel slanke maatje 38?

jaloers

Ik zie mijn beste vriendin graag. En toch ben ik stiekem zo jaloers op haar, omdat zij altijd alles op een rijtje heeft en mij meestal 2 of 3 stappen voor is in het leven. Soms hoop ik stiekem dat er heel even iets mis loopt voor haar, zodat ze het niet meer allemaal zo vanzelfsprekend vindt... En dan voel ik mezelf de meest bekrompen persoon op aarde.

lach

ben ik stiekem hier aan het bijlezen, heel serieus op mijn bureel, collega's kijken nog ernstiger dan ik. De sfeer is administratief stil...
En dan plots lees ik dat van de grootste vibrator!! Ik moet zo mijn lach onderdrukken nu... 8-)

Wanneer je jezelf verliest

We nemen een pauze. 'Maar niet te lang hé', sprak hij me zélf toe na een intens weekend van 'afscheid nemen'.
Ik ben er o zo klaar voor.

Mijn kinderen komen niet altijd op de eerste plaats

Ik ben papa en mijn vrouw is van mij aan het scheiden.
Ik wil mezelf voorhouden dat mijn kinderen altijd op de eerste plaats komen.
Maar ik ben nu verliefd op een andere vrouw en als ik bij haar kan zijn vergeet ik soms al de rest, kinderen incluis. Dan laat ik mijn kinderen die ik jammer genoeg niet zoveel kan zien bij hun oma slapen om toch maar die ene nacht bij haar te kunnen zijn.
Ik voel me er slecht bij dat ik me hier blijkbaar niet schuldig genoeg over voel.

Tovertol

'Zou hij dat tovertolletje, dat ik hem schonk, nog hebben? '
Dat vraag ik mij zo soms wel eens af.

que?

Hij kwam er op een doordeweekse woensdag mee op de proppen. "Schat, ik kan niet voor de rest van mijn leven monogaam zijn". Ik ging van !? Naar [*;@!#! Voor de rest is onze relatie overigens alles wat ze zijn moet. Ik word misselijk van het idee alleen al. Wadefuk moet ik doen?

asjemenou

ik ben verslaafd aan the secret feed.

Hoofdpijn

Ken je dat? BOEM BAF KLETS, opeens een stekende pijn in je hoofd. Hoofdpijn, bah... En dan denk ik, ben ik ziek? Waarom heb ik zoveel pijn? Vermoeidheid? Migraine? Erger nog, een zwelling in mijn hoofd? STOP!! Stop met nadenken. Neem een pijnstillertje en werk verder.

Dat doet deugd

De grootste vibrator uit de sekswinkel gekocht.

Zucht ..

... dat gestolen weekend vind ik heel mooi.

Gestolen weekend

Een weekend met twee... laat ons zeggen, aan zee... om te ruzieën, te zwijgen, te praten, te lachen en knikken, om te huilen en te luisteren... samen wandelen, fietsen, ontbijten, afwassen, op de zetel een filmpje in zijn armen meepikken en om heerlijk te vrijen. Echt. Ik zou er veel voor geven. Gevaarlijk veel.

project baby 2

Bijna een jaar en 2 miskramen verder... en we beginnen opnieuw met volle moed...

Material girl

Ik heb eigenlijk alles wat ik wil. Financieel heb ik mijn schaapjes op het droge, en er zou al veel moeten mislopen moest dat niet de rest van mijn leven zo blijven. Maar weet je dat dat geld mij eigenlijk niet erg gelukkig maakt? Het is gemakkelijk, dat is waar. Maar het heeft mij ook egoïstisch en veeleisend gemaakt. Ik ben een material girl geworden die maar weinig wil delen en afstaan. Eigenlijk zou ik liefst van al mijn biezen pakken en naar de andere kant van de wereld trekken om een nieuw, eenvoudig en puur leven te gaan leiden. Maar opgeven wat ik nu heb is moeilijk. Ik ben megaverwend en voel mij daar soms slachtoffer van. First world problem, ik weet het. Ik moet mij schamen, ik weet het. Maar het is écht moeilijk. Want wie ben ik nu echt?

Liefde van mijn leven

De liefde van mijn leven wordt vader. Dat ben ik met wat speurwerk te weten gekomen. Het deed pijn, maar ondertussen heb ik het al kunnen plaatsen dat ik het indertijd verknald heb. Ik ben nog steeds op zoek naar iemand die zijn perfectie benadert. Lastig en bijna onmogelijk te vinden. Zijn lief is een lucky lady, ik hoop dat ze beseft wat een prachtvent ze in huis heeft.

Of hoe goedgelovig ik kon zijn

ik weet nog steeds niet hoe ik zou reageren, moest ik hem terugzien. Zou ik hem een klap in zijn gezicht geven, hem totaal negeren, beginnen huilen of juist doodgewoon en vriendelijk doen?
Feit is, ik zou waarschijnlijk weer als een blok voor hem vallen en m'n man opnieuw bedriegen. Enkel en alleen maar om even van zijn aandacht te kunnen genieten en heel even te geloven dat het iets betekent; dat het alles betekent: Dat wij gewoon bij elkaar horen en het omgekeerd niet juist is. Dat we eigenlijk goed zot zijn om verder te blijven gaan in ons bestaan zonder elkaar...
En dan roep ik mezelf en mijn dwalende gedachten een halt toe. Want we komen elkaar niet meer tegen. En de werkelijkheid is, dat hij me voorgoed de rug heeft toegekeerd.
Hoe komt het dan toch dat ik hem zo moeilijk kan loslaten? Hij is al lang weg... En ik blijf hem missen. Niet fijn. Pijn. En stom. Want er is genoeg in mijn leven om van te genieten. Maar dat lukt dus niet altijd. Al doe ik nog zo mijn best. Dorie toch. Moest ik nu echt opnieuw verliefd worden op die ex? Alsof ik een kans maakte... Zo naïef dat ik was. Dat slaagt toch helemaal nergens op!?!

Wreed

Dan zeggen ze iets van mannen, maar vrouwen kunnen wreed zijn. Wreder zelfs...

Beledig me, hang de lompe sex geobsedeerde boer uit. ze wil me weg uit haar leven maar kan me niet laten gaan.
Waarom is dan mijn vraag en nee ik ben geen boer, dat doe ik niet. ze ben bang dat onze vriendschap liefde wordt.
Als je daarvoor je vriendschap wil opgeven ben je toch nooit echt vrienden geweest.
Het leven is zo onfair, als het dan liefde werd is dat toch een mooie iets.

Betrapt

Gisteren kreeg ik een waarschuwing, geen boete, omdat ik aan het bellen was achter het stuur. En nu blijft dat voorval malen in mijn hoofd. Misschien niet eens omdat ik me slecht voelde dat ik betrapt werd, maar vooral omdat het me eigenlijk niet eens kon schelen dat ik iets deed dat niet mag en dat dat eigenlijk gewoon gevaarlijk is. Zo onverschillig ben ik geworden in het leven.

#projectbaby

In de zetel met Charlie. Op pagina 64 slaak ik een kreet. Het lief kijkt en ik laat hem lezen: "18 maart teleurgesteld, want ongesteld."

Hij knikt en grijnst en ik wrijf over mijn buik. Zes weken ver. Iets met HcG-waarden en bandenpijn. Geen idee, maar wel al twee paar babyschoenen rijker, want er zit een kindje in mijn buik!

Buikpijn

Buikpijn van de zenuwen en opwinding krijg ik als ik aan hem denk. In de auto in de file, maar ook in bed naast mijn man. En dan voel ik me schuldig. Schuldig over hoe ik fantaseer over mijn collega. Ik zie hem niet altijd, en als ik hem zie, durf ik niet te veel te zeggen. Hij denkt vast niet aan mij zoals ik aan hem. Mocht het toch zo zijn, dan denk ik dat ik mijn man zou bedriegen. Voor hem.

Angstzweet

Over enkele maanden ben ik 30 en ik ben nog steeds maagd. Het angstzweet breekt me uit. Het is er gewoon nog niet van gekomen. Ik heb nog nooit een echte relatie gehad. Er is niets mis met mij, denk ik. Het komt er gewoon precies niet van.
Mijn biologische klok staat op ontploffen maar zeg nu zelf... maagd zijn en kunstmatig bevrucht worden... het is allemaal maar wat heilige maagd Maria-achtig. En dat zie ik niet zitten.

Zwanger worden

Hebben andere koppels opeens super veel seks om zwanger te raken? En vertel je tegen je omgeving dat je probeert zwanger te raken of onderga je gewoon alle insinuaties en opmerkingen zoals "Dat zou je wel heel goed staan". Terwijl je al vijf maanden aan het proberen bent en je het gevoel hebt dat jij de enige onvruchtbare vrouw uit de hoop bent. Elke keer dat je dan toch je maandstonden krijgt, voel je je zelfs slecht om het tegen je partner te moeten zeggen. Want je hebt weer gefaald.

Mooi

Ik vind haar zo opwindend mooi en sexy dat ik vaak even masturbeer voor ik haar zie. Gewoon wat spanning wegnemen en minder risico op 'ongepaste' toestanden in haar bijzijn.

Goesting, of toch niet..

Soms razend veel zin in anonieme one night-stands, genieten van de fijne aandacht van een mannelijke collega, dromen van wat het zou kunnen zijn om met hem wél de grens te overschrijden van ons knipoog-flirtend-vriendschappelijke band. Experimenteren met een vibrator,... En tegelijkertijd al zo lang apart slapen omdat het seksueel zo stropt tussen m'n (aantrekkelijke!) man en ik... door gekwetsheden en gevoeligheden, en oude pijn. M'n man erg graag zien, en tegelijkertijd soms liefst willen dat ik on my one, vrij ben...

Jagen

Ik ben perfect gelukkig met mijn vrouw maar hunker naar het gevoel om te kunnen jagen en andere vrouwen te neuken. No love, just sex.

Scheetjes

Ik hou van de geur van mijn eigen scheetjes. Ik word er rustig van.

trouwen

Ik en mijn vriend zijn allebei anti-trouwen. Maar soms droom ik dat hij me ten huwelijk vraagt en ik in zo'n schitterende witte bombastische jurk hem het ja-woord geef. En stiekem ben ik jaloers op alle vrouwen die blind geloven in het huwelijk.

geheim

Ik dacht dat dit een plek was om je geheimen te delen. Niet om commentaar te geven of te oordelen over andere mensen hun geheimen. Ik heb geen zin in conversatie. Daar staat de rest van de media al vol mee. Ik heb wel zin in een plek om mijn geheimen te delen. En die van anderen te lezen. Niet meer dan dat. Zonder commentaar. Positief of negatief.

Soms

Soms blijf ik effe in de auto zitten net voordat ik de kinderen ga ophalen aan school. Dan wacht ik tot er zeker geen ouders meer in de buurt zijn die ik tegen het lijf kan lopen. Soms heb ik gewoon echt geen zin in die mama-babbels.

Voetschimmel

Ik heb een vervelende voetschimmel die maar niet weggaat, maar ik durf niet meer naar de apotheek. Zo genant, elke keer staat er wel iemand achter mij die meeluistert.

Gerust

Soms heb ik zin om ineens tegen iedereen keihard te roepen: laat mij gewoon allemaal met rust!!! Mijn kinderen, mijn man, mijn klanten, mijn moeder, de telemarketeer aan de telefoon, de bedelaar aan de Carrefour... Val. Mij. Niet. Lastig!

Meer Waarde

Ik ging zeggen dat het fijn is dat er hier niet zoveel geoordeeld wordt over elkaar en dat iedereen zijn eerlijke verhaal mag doen. Maar toch niet altijd zo precies aan de meerwaarde reacties te zien?

@@meerwaarde

True that!
De vreemdganger is NIET het slachtoffer!!

@meerwaarde

Aan de mannen en vrouwen die hun partner bedriegen en zeggen zich schuldig te voelen: arme schaapjes. Heb het lef je valiezen te pakken en vlieg daarna op eender welke flirt die uw pad kruist. Of stop er gewoon mee. It's as simple as that. Echt waar.

blij

Soms, zoals nu, ben ik blij. heel blij. alles is goed, alles zit mee - alles is dik oké!
Maar dan begin ik mij af te vragen wanneer het dan terug zal mislopen? Is het wel oké dat ik zo blij ben? Zou ik niet beter wat minder blij zijn?
Isn't this all just too good to be true?

Meerwaarde

Enige meerwaarde van het samen zijn na ontdekt te hebben dat hij iemand anders had? Op dit moment enkel het delen van de kosten en de aandacht van de zoon. Dit kan zo niet blijven. Zucht

La Dernière Danse

is van Indila, niet van Zaz. Ik heb me vergist.

Aan de Tinderaars

Als je op Tinder denkt de ware liefde te vinden, dan denk je vast ook op een vuilstortplaats een Porsche, in perfecte staat, te vinden? Neen, Tinder is in eerste instantie toch niet bedoeld voor echte liefde, maar gewoon als je goesting hebt naar een flinke pot seks (met uitzondering van die paar die het per toeval toch vonden). Zoek je liefde? Kom dan van uw gat, doe uw ogen open en ga erop uit! Liefde zit niet stilletjes in een hoekje te wachten op u. Liefde wil gevonden en bekoren worden.

waarom ?

Ik heb een man en twee kinderen. We zijn een gelukkig gezin en toch ben ik al twee jaar verliefd op een 12 jaar jongere man. Ik dacht dat het zou overgaan. Vorig jaar hebben we de eerste keer gekust, nadien volgde de rest. Ik voel me zo schuldig tegenover mijn man, maar aan de andere kant kan ik die andere maar niet vergeten en hebben we nog elke dag contact. Vandaag heb ik hem verteld dat ik hem nooit meer wil zien en mijn hart breekt :(

@@depressief

Dankje voor je antwoord. Ik heb sindsdien meer geprobeerd uit angst om toch enkel gefrustreerd te raken, maar ga dat bij deze wel terug doen! Blijven oefenen, zeggen ze.

La Dernière Danse

Dans tout Paris, je m'abondonne. Dat spreekt enorm tot mijn verbeelding. Dansen, dansen, dansen! Op Zaz.

@Tinder

Een vrouw die niets meer laat horen dat kwetst even hard.
Al moet ik wel toegeven dat ik op Tinder niet echt succes heb. Of op Flunner. Er zijn zo van die dagen dat ik denk dat ik unlovable ben. Het is niet dat ik een vrouw niets te bieden heb, ze zien me precies niet staan.
Hoe ging het ook alweer? Er is een verschil tussen charme en schoonheid. Een mooie vrouw is er een die ik zie, een charmante een die mij ziet.
Ik zie meer mooie vrouwen dan charmante. En dan zijn er die dagen dat je er gewoon een einde aan wil maken, nog een stap en het is je laatste...

Hormonen

Waarom hebben de vrouwen al die emo-hormonen gekregen?

slik

Ik hoest graag slijmen op. Gewoon, omdat het lijkt alsof er ook wat vuil uit je ziel meekomt.

Zombieland

Soms kijk ik op mijn werk om me heen, naar mijn collega's, en denk: die zijn allemaal hersendood. Soms moet ik even gaan rondlopen om te voelen dat ik nog leef. 's Avonds ben ik pompaf, van mijn saaie job tussen de zombies.

HOERA!!

Nadat ik hier al een aantal keren mijn ei kwijt kon omdat mijn relatie op instorten stond zonder dat ik er controle over had, kan ik nu voluit, volmondig en dolenthousiast roepen: HIJ DOET WEER MEE!! WE GAAN ERVOOR!!
Voel me begot weer 24 jaar, toen we elkaar pas kenden, en alleen maar wilden vogelen!

Ik laat je los

Ik mis mijn ex-lief zo verschrikkelijk hard. Ik denk nog superveel aan hem en aan wat ik hem nog allemaal moet vertellen en aan wat ik nog allemaal met hem wil doen. Nu begint dat gevoel, na maanden, eindelijk te slijten en slaan de herinneringen aan hem me steeds minder uit mijn lood. Ik hoopte al die tijd dat dit moment zo komen en dat het mij zou bevrijden. Maar nu het zo ver is, voel ik me leger dan ooit. Alsof ik een doel in mijn leven kwijt ben.

Ik laat je los

Ik mis mijn ex-lief zo verschrikkelijk hard. Ik denk nog superveel aan hem en aan wat ik hem nog allemaal moet vertellen en aan wat ik nog allemaal met hem wil doen. Nu begint dat gevoel, na maanden, eindelijk te slijten en slaan de herinneringen aan hem me steeds minder uit mijn lood. Ik hoopte al die tijd dat dit moment zo komen en dat het mij zou bevrijden. Maar nu het zo ver is, voel ik me leger dan ooit. Alsof ik een doel in mijn leven kwijt ben.

Zalig!

Wat een zalige plek, vol herkenbare geheimen, die we allemaal denken, voelen en meemaken en ons soms stiekem onzeker over voelen. Echt zalig!

Waarom?

Ik ben een vrouw, mijn lief is een man. Seks met mijn lief is hemels. Als ik masturbeer kijk ik naar gay porn, het meest ranzige eerst. Hoe komt dat eigenlijk?

Wenen

Hebben jullie iemand bij wie je kan huilen? Ik niet. Vroeger kon ik bij mijn lief terecht maar nu niet meer. En bij vriendinnen durf ik niet. Ik wil gewoon dat iemand mijn haar streelt tot ik weer rustiger adem.

Alleenstaande moeder

Ik kan echt boos worden wanneer iemand klaagt alleenstaande moeder te zijn wanneer ze co-ouderschap hebben, of een ex die alimentatie betaald en weekends en vakanties voor de kinderen zorgt. Ik ben alleenstaande moeder en dan bedoel ik echt alleenstaande. Geen alimentatie, geen weekend of vakantie zonder kinderen, geen grootouders die voor de kinderen kunnen kijken. Ik ben naast de crèche en school al tien jaar dag en nacht verantwoordelijk voor mijn kinderen. Als dan iemand die wel steun krijgt, klaagt dat het zwaar is om alleenstaande moeder te zijn, dan heb ik soms zin om te roepen dat ze dat niet is.

Verdrinken

Ik heb het anderen al honderdduizend keer horen zeggen, maar nu heb ik het zelf ook: ik heb alles om gelukkig te zijn, maar ik ben het niet. Of nee, ik ben wel gelukkig, maar ik verdrink. Ik verdrink in mijn werk, in het moederschap, in mijn relatie. En niemand die het ziet.

Geheime fuck you

ik ben soms zo boos op. ik doe een fuck you achter de rug van m'n man. bijt op mn tanden in het donker terwijl ik met hem vrij. draai met m'n ogen als de kinderen het niet zien. godherebetert wat mankeer ik toch. ik ben zo boos. niet altijd maar wel te vaak.

Zij

een collega wordt een vriendin, een vriendin wordt een goede vriendin, een goede vriendin wordt voor heel even je partner, heel even en heel stiekem, want zij heeft een relatie. Uiteindelijk bloeit het partnergdeelte dood, maar beloof je elkaar die intense band waardoor het allemaal begonnen is te behouden. Dit lukt goed voor een paar jaar, tot zij plots opnieuw verliefd wordt op een andere collega, ditmaal een vrouw...en waar ik moet op toekijken hoe ik beetje bij beetje aan de zijlijn wordt geschoven en er uiteindelijk niets zal overblijven van onze band, en ik alleen achterblijf met een verliefdheid die al 5 jaar aan de gang is...

Burgertrut

Wat als de man met wie je nu een jaar samen bent en sinds kort samenleeft, helemaal iemand anders blijkt te zijn. Ik word steeds verscheurd tussen blijven en weglopen. Hij is er wel fysiek, maar leeft vaak in zijn eigen wereld, gaat vroeg slapen en gaat vaak bij zijn familie op bezoek. Ik wil niet burgerlijk zijn! Ik leef en soms wel 2 levens op hetzelfde moment. Word ik happy van. Waaro ga ik niet weg? Soms is een kleine aanraking of zijn geur, genoeg om te weten dat ik er nog niet klaar mee ben.

Tinder

Dat ik al een tijdje single ben. En dat ik dus nu aan het daten ben. En dat ik soms met een man in bed kruip, omdat ik ook maar behoefte heb aan seks, dat is normaal. Maar dat een man dan niets meer van zich laat horen, dat kwetst. Omdat ik niet eens zo erg zit te wachten op de liefde van mijn leven (al zou dat wel leuk zijn), maar dat er ook nog iets is als respect. Gewoon een berichtje: thanks but no thanks, dat is niet zo moeilijk en dat is dan helemaal oké. Maar dat mensen wat blasé worden van tinder. Dat vind ik niet zo leuk.

Geen flauw idee

Ik ben alweer een jaartje single en zou best wel eens naast iemand wakker willen worden, maar ik heb er geen flauw idee van hoe je dat aanpakt.

Ziek kind

Ik doe vaak alsof ik plots andere dringende plannen heb, of alsof mijn kind ziek is, om uitjes te vermijden waar ik geen geld voor heb

Bedrog

Ik heb mijn lief bedrogen en durf er met niemand over praten omdat iedereen ons zo'n goed koppel vindt. Ik heb geen idee of het nog gaat gebeuren en ik weet niet wat ik moet doen.

Alleen bij de buren

Het moet ondertussen iets meer dan 10jaar geleden zijn.. Het was zomer en mijn buren waren op reis voor twee weken. Ik ging dan steeds op hun terras sigaretten roken en wat ronddwalen in hun tuin.
Frambozen plukken enzo.
Er stond een raam open boven en dat begint dan te kriebelen bij mij.
Voorzichtig ben ik op het dak gekropen en het is mij gelukt om, zonder pannen te breken, naar het raam te klauteren.
Eenmaal binnen ben ik beginnen snuffelen tussen de slipjes van mijn buurmeisje.
Ik fantaseerde toen dikwijls over haar.
Geil en pervers als ik was heb ik mij kleren uitgedaan en liggen masturberen in haar bed.

Emotioneel overladen

Ik weet niet hoe ik mij moet uitdrukken.
Ik voel zo veel tegelijk.
Dikwijls heb ik zin mijn zielig bestaan op te geven.
Ik moet wel de grootste prutser van het leven zijn.
Tegelijk ben ik zo ontroerd door jullie reacties en lijkt het leven dan weer zo prachtig, intens, voel ik zoveel liefde en wil ik niets liever dan iedereen een dikke knuffel geven en zeggen ik dat ik jullie graag zie!

De stereotype nonsens in de reguliere media, framing en de reden waarom ik graag Charlie lees.

Via via werd ik vandaag op een artikel uit de Flair gewezen: "Daarom gaan mannen dus vreemd. Eén op de vier mannen maakt ooit een slippertje. Dat is griezelig veel. Wij vroegen hen op de man af: waarom kunnen jullie je gerief niet gewoon in jullie broek houden?" Zo irritant storend vind ik papiervulling als deze. Waarom niet eens gewoon het volgende? "Grote meerderheid mannen is trouw in relatie. Vier op de drie mannen maakt nooit een slippertje. Dat is geruststellend veel. Wij vroegen het hen op de man af en kwamen tot de conclusie: Ze houden hun gerief gewoon in hun broek en denken er niet eens aan omdat ze samen met hun partners volkomen tevreden zijn met hun relatie."

Beschaamd

Ik durf mezelf niet zijn.

Schuld

Jarenlang rondgelopen zonder schuldgevoelens over mijn gedrag vroeger. En nu, sinds gisterenavond, haat ik mezelf meer dan ooit. Hoe heb ik in godsnaam OOIT mijn lief kunnen bedriegen met mijn klootzak van een ex? Ja het was fout en ik wist het wél, maar ik dacht er niet over na. Nu, 2,5 jaar later, kan ik opeens niet stoppen met boos te zijn op mezelf. En dan de onvermijdelijke vraag, moet ik die misstap van toen vertellen? Ik denk het niet... Misschien zijn alle prille beginsels wel moeilijk.

@depressief

Blijven proberen, het betert na een paar weken. Het zal in perioden nog moeilijk zijn om een orgasme te krijgen, dat hoort er helaas bij. Ik spreek uit ervaring :-)

Depressief

Een (1!) week op antidepressiva en ik kan al geen orgasme meer krijgen. Fok dees.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

ik leef en lach al een hele tijd niet meer.

Snif stinkie snuf

Ik begrijp uw fascinatie met dat slipje niet helemaal. Ik weet niet hoe het bij andere vrouwen zit, maar mijn broekskes ruiken echt niet zo fris nadat ze gedragen zijn. Ik ben nochtans een proper meisje met een voorraad Lacatcyd in de badkamerkast. Ik denk zelfs dat wanneer er iemand mij mist en vervolgens aan mijn onderbroek ruikt ogenblikkelijk blij is dat ik en mijn slipjes heel ver weg zijn. Shit jong, misschien heb ik gewoon te kampen met een onderbroekencomplex.

Snif Snuf

Iemand missen is niet leuk. Zeker niet als je zelfs geen slipje van haar hebt, om aan te snuffelen.

Een man

Ik ben een man. Blije Facebookstatussen en perfecte instagramfoto's ik doe er allemaal aan mee. Maar onder mijn lach zit een droevig gezicht. Niemand kent de pijn van mijn stil verdriet. In de rug gestoken door mensen die je dacht dat vrienden waren, vertrouwen verloren en relaties gaan stuk want vrouwen vallen niet op een man die het even niet meer ziet zitten. Maar je bent jong, zeggen ze, het komt goed zeggen ze. Ik ben 30 maar voel me 90...

Ook ooit depressief geweest

Ik voelde me afgesneden van mijn eigen lichaam zolang ik antidepressiva nam: mijn lichaam kon de stap naar 'opgewonden' niet meer zetten. Gelukkig kwam alles terug toen ik weer mocht afbouwen. Hopelijk is het bij jou ook maar een tijdelijke kuur. Hou vol.

Eikel (2)

Ik haat het lief van mijn beste vriendin ook, want hij is mijn ex.

Stout (2)

Wellicht niet, maar ik fantaseer toch liever over andere vrouwen

Geheim

2 van mijn collega's zijn met elkaar aan het aanpappen en ze hebben mij gevraagd om het nog niet verder te vertellen, maar ik zou het zo graag tegen iedereen willen zeggen, want ik vind het zo leuk voor hen!! :) :)

Blij blij blij!

Morgen wordt nog beter dan vandaag. Slaap lekker allemaal!x

Kaboem

als er nog 1 keer iemand zegt dat ik grote handen heb bega ik een ongeluk.

Waar blijven de mannen?

Ik lees hier voornamelijk zielenroerselen en pennenstreken van (ongelukkige) vrouwen. Kom op mannen, waar blijven jullie? Een vrouw

Schaamte

Ik maak de zwaarste crisis van mijn leven mee en toch zet ik een masker op en doe ik alsof er niets aan de hand is. Mijn man wil me verlaten en ik ben te beschaamd om het tegen iemand te zeggen. Ondertussen is de onzekerheid slopend, want na bijna 2 maanden heeft hij nog altijd niet beslist. En ik wacht geduldig af, al voel ik me soms zo belachelijk dat ik dit pik!

Eikel

Ik haat het lief van mijn beste vriendin.

Stout

Ik fantaseer tijdens de seks heel vaak dat mijn vriend eens goed genomen wordt door een knappe man. Ik ben een vrouw. Ben ik de enige?

Fashionista

Ik zou zo graag een modeblog meisje zijn, maar eigenlijk ben ik een 'te lui om me 's morgens mooi te maken' meisje...

Dualiteit

Ik erger me dood aan de strakke madammen in de boekskes. Met hun wenkbrauwen die perfect gekadreerd zijn, hun haar dat in de plooi ligt en hun kilo's die nooit jamais never de pan uit swingen. En toch. Als er een schone madam voorbij stapt denk ik vaak: ik wil mijn haar ook zo, of mijn broek zou mooier zitten als mijn heupen wat smaller zouden zijn, of ik moet echt heel dringend highlights in mijn haar laten coifferen want anders loopt het fout af met mij. Terwijl ik in theorie wel weet dat ik niet mee hoef te doen. En toch, en toch. Ik wou dat ik minder onzeker was. Dat ik in plaats van alleen maar te weten dat ik blij moet zijn met het schone gezonde lichaam dat ik heb, het ook zou voelen.

Zonder jou geen Charlie!

Kom bij de leukste club van het internet en krijg: 2 bookzines per jaar, Charlie goodies en toegang tot alle online artikels.

En het allerbelangrijkste: de wetenschap dat je bijdraagt aan een stem die nodig is!

Colofon

  • Hoofdredactie Jozefien Daelemans
  • Chef redactie Selma Franssen
  • Marketing & partnerships Sophie Docx
  • Art Direction & fotografie Sarah van Looy Carmen de Vos Sandra Mermans
  • Design & code Birdseye design
Adres Redactie

Toko Space
t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen