The Secret Feed

Fantaseer je over je ex als je vrijt met je lief? Ben je stiekem schijtjaloers op je zus? Dan kun je dat geheim hier 100% anoniem kwijt. Want achter al die blije Facebookstatussen en perfecte instagramfoto’s ligt een wereld verscholen van twijfel, onzekerheid, schaamte en gekke fantasiën. Op The Secret Feed kan jij anoniem je hart luchten en lezen welke kleine of grote geheimen anderen met zich meedragen. Je doet er trouwens je voordeel bij, want een gedeeld geheim is minder zwaar om dragen.

Belangrijk: Your secrets are safe with Charlie. Niets of niemand kan ooit te weten komen wie welk geheim heeft geplaatst. Erewoord.

Disclaimer: The Secret Feed is geen discussieforum of plek voor willekeurige comments en trolls. Charlie behoudt het recht om posts te verwijderen wanneer de inhoud ongepast of haatdragend is.

Deel je geheimen op CharlieMag.be!
The Secret Feed

Heerlijke sex

Zo verboden was die relatie. Een affaire. Zo ongelooflijk vaak heb ik die willen stopzetten. Maar dan kwam er 1 woord, 1 aanraking. En meer had ik niet nodig om opnieuw in vuur en vlam te staan. 100% sexuele aantrekking, zonder dat ik die andere, intense, bevredigende langetermijnrelatie wou schaden. Zoveel pijn en schuldgevoel dat ik er fysiek ziek van werd. Maar de sexuele spanning bleef. Tot ik ver weg liep, je negeerde, en alle contact verbrak. Het was dat of zelf helemaal ten onder gaan.

Destiny's child knows what up

I don't think you really for this post-partum jelly. 'cause my body's too babylicious for ya... Wanneer komt die goesting terug?

Beast

Ik mis u nog steeds. M.

Zeg me hoe?!

hoe kan ik de nonstop miserie stoppen, de shitloop waar ik maar niet uitgeraak...?

Twinkle twinkle little star

Twinkle twinkle little star Fuck you all you've gone too far!

magneet

Je lijf is zo fantastisch aantrekkelijk. Aantrek. Jij trekt mij aan. Nooit eerder werd ik zo wild van een mannenlijf. Heerlijk vrijen is het met je, heerlijk praten, zacht, warm,... Het samenzijn altijd te kort. Kon ik je maar hebben... voor nu, voor echt.

En wanneer komt de tweede?

Het is niet dat we niet willen. Of dat we er nog niet klaar voor zijn. Het is gewoon dat we te moe zijn om te poepen!!!

Hallo

Mijn naam is Bene Alexandru Valeria, mijn leven werd verwoest toen mijn man me stuurde, na 8 jaar dat we samen waren. Ik was verloren en hulpeloos na zoveel manieren geprobeerd te hebben om mijn man terug te laten nemen. Op een dag op mijn werk was ik afwezig omdat ik niet wist dat mijn baas me riep, dus hij ging zitten en vroeg me waar het allemaal over ging, vertelde ik hem en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik snap nooit wat hij bedoelde, het was geen probleem om mijn man ter

crush

dus ik ben op iemand en een vriendin had dus na me crush gestuurd een foto van mij en vroeg dan ben je op aar en hij zij nee wtf betekent het dat hij later nog op me kan zijn

Ik mis je

En waarom?

Rotkind

Volwassen en inwonende stiefdochter is enig kind en rotverwend, voor alles en niets beroep doen op mijn partner die daar zelf ook van af ziet maar omwille van de lieve vrede haar niet tegen houdt (stel je voor, het dràma zodra ze weerstand zou krijgen!). Ik voel me schuldig omdat ik zit te wachten op de dag dat ze het huis uit gaat.

Dubbel verliefd

Ik ben verliefd op 2 mannen. Ik heb ze op hetzelfde moment beter leren kennen en zij kennen elkaar en komen goed overeen. Ik ben met de ene iets begonnen, op het gemakje, en de andere zag ik vaak maar ik verborg mijn gevoelens. Tot onlangs, het moest eruit. Dus nu heb ik ze het allebei verteld, dat ik hen elk graag zie, en het is wederzijds. En met elk van hen iets wil, dat ik veel liefde heb om te geven. En nu wacht ik af, want dit is nieuw voor ieder van ons, En ik voel me blij en vol liefde.

Als mama zijn er twee soorten zakdoeken...

...de droge gebruikte en de natte gebruikte. En oh ja, hier en daar nog een zeldzame ongebruikte.

???

???

Contradictio in terminis

Ik wil je uit mijn hoofd en in mijn kutje

Hypocriete hypes ...

Internationale Vrouwendag vandaag. Gelijkheid, vrijheid, blijheid, ... De MeToo hype. Tja, ik weet het niet hoor, wat ik ervan moet vinden. Vrouwen willen zogezegd verbinden met elkaar, maar waarom flirten ze dan steevast regelmatig met mijn man waar ik doodleuk bij sta? Lekker verbinden zo ... Zo hypocriet allemaal. Ik schaam mij soms werkelijk om vrouw te zijn.

Kut burnout

Hier zie een eerste burnout gehad een aantal jaren geleden, nu er weer ingesukkeld. Nu laat ik me begeleiden door een coach en besef dat ik er eigenlijk niet helemaal uit was... Maar dit is zo hard balen, telkens opnieuw botsen op mijn grenzen. Wanneer ga ik mezelf graag genoeg zien om mezelf ten alle tijde te respecteren, op te komen voor mezelf? Ik wil dit zo graag. Ik wil me zo graag terug voelen bruisen van energie... Zucht...

3

wat mis ik jou... al bijna 3 jaar lang... Kon ik je nog maar eens 1 keertje zien... 1 gesprek om mijn hart te luchten....

Ja man

Als je een man afwijst en hij aanvaardt het niet, wat kun je dan nog zeggen zonder grof te worden?

Pseudo random en toch hetzelfde

Ja dan schrijf ik eens twee pseudo random functies en die geeft toch wel té vaak dezelfde output zeker. Ok dan verbeter ik mijn algoritme maar wat blijkt de nieuwe versie start met als eerste output met hetzelfde pseudo random output als versie 1 van het algoritme. Dus nu heb ik wel een beter algoritme maar door een stom toeval blijft de bug aanwezig. Ja dan is mijn dag echt volledig naar de vaantjes ik wordt daar emotioneel van (op een slechte manier)

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen