Cadeaus

Verwen jezelf of je vrienden met een Charlie Pretpakket

Verwen jezelf of je vrienden met een Charlie Pretpakket

YES, de feestdagen komen eraan! Maar ook: ugh, kerstcadeaus kopen voor iedereen… Zoek jezelf dit jaar geen halve hartaanval en koop een van onze bookzine pakketten. Of verwen jezelf en maak je Charlie collectie compleet. Snel zijn is de boodschap want enkele edities zijn al uitverkocht!

In onze webshop kan je onze 10 bookzines apart bestellen. Maar als je een van onze pretpakketten kiest, kom je voordeliger uit. Je selecteert zelf welke edities je wil ontvangen. Voor de verzamelaars is er de Charlie Collectie: zo kan je bookzine 2 t.e.m. 10 in een mooie stapel op je boekenkast placeren. Bookzine 1 en 4 zijn helaas al uitverkocht. En ook andere edities vliegen de deur uit, dus wacht niet te lang.

Al onze bookzines, zijn luxe uitgaves rond een tijdloos thema zoals Framily, Liefde of Schaamte. Ze worden gedrukt in een drukkerij die draait op groene energie en werkt met inkten op vegetale basis en FSC papier. Hieronder zetten we al onze pakketten nog eens op een rijtje.

Voor een beperkt budget: een midi pretpakket


Een prima pretpakket met een vriendelijk prijsje. – €17,50

Voor de gretige lezer: een maxi pretpakket


De gelukkige ontvanger van dit pakket kan zich in een lekker warm Charlie-bad onderdompelen. Drie keer zoveel leesplezier met drie luxe printnummers naar keuze, aan een voordeelprijs. – €22,50

Voor de binge lezer: een mega pretpakket


Geef een Mega Pretpakket cadeau en overlaad je lief, zus of collega met een lading leesvoer, goed voor bijna 2 kilo ongecensureerde foto’s en verhalen! Vier luxe printnummers naar keuze voor €27,50

Iedereen die in december bestelt, krijgt er dit stickervel bij.

Hoe de toekomst van Charlie er in 2020 ook uitziet, met een Charlie bookzine heb je altijd een herinnering in huis van het meest Fuck Fake magazine van de Lage Landen. En onthou: kopen bij Charlie is kopen bij een vriendin.

Naar de webshop

Foto’s: Sarah Van Looy

Schrijf je reactie

Lees verder in Zin in

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen