Disloyal man meme: een drama in 69 stockfoto’s

Draadje van de week

Voor wie niet graag of niet veel tijd op Twitter doorbrengt verzamelen wij regelmatig de meest interessante threads of draadjes. In deze reeks tweets geven mensen van over de hele wereld hun kijk op gebeurtenissen van vandaag. Deze keer toont @Stupidfanficmo1 ons het hele verhaal achter de “disloyal man meme”.

Je kon er deze zomer niet naast kijken, Twitteraars maakten honderden variaties op die ene meme waarbij een man omkijkt naar een vrouw die exact lijkt op zijn vriendin. Zoals deze:

Of deze:

Of deze: 

@Stupidfanficmo1 vond de oorspronkelijke foto van de meme terug op een beeldbank en ontdekte dat het koppel een hele geschiedenis heeft.

Wij blijven achter met een berg vragen. Zoals: wat is er gebeurd met de ex? Wie is de geniale scenarioschrijver achter deze fotoshoots?  En hoe lang moeten we wachten tot dit een televisieserie wordt?

De fotograaf van deze reeks stockfoto’s is Antonio Guillem. Zelf aan de slag gaan met de foto’s? Je vindt ze allemaal hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonder jou, geen Charlie

We hebben jou nodig om ons magazine te blijven maken. Kom dus bij de club en krijg:

  • 2 bookzines ((nr. 6 najaar 2017 + nr. 7 voorjaar 2018)
  • Charlie goodies
  • toegang tot alle online artikels

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!