Haal je kerstcadeaus bij Charlie!

Bij ons shop je stress- en guiltfree

Aah, de feestdagen. Een tijd om gezellig samen te zijn met familie en vrienden, de kerstboom te versieren en kilo’s kroketten te eten. Maar elk jaar opnieuw ook een moment van helse stress om op tijd alle cadeautjes voor familiefeesten, office party’s en andere eindejaarsbijeenkomsten te verzamelen.
Daar hebben wij iets op gevonden. In Charlies webshop – de Kersteditie – is er voor elk wat wils en vind je ongetwijfeld een leuk geschenkje voor je collega, neef, beste vriendin, schoonmoeder of elektricien. Bovendien is online kerstshoppen een stuk aangenamer dan de stormlopen in de winkelstraten trotseren: gewoon klikken, online betalen en wachten tot het pakketje in de bus valt. Dit jaar zit er ook een leuke extra bij: een stickervel met mooie Charlie stickers om je kerstcadeautjes mee te versieren of gewoon op je koelkast, agenda of fiets te plakken. Merry Christmas indeed!

Wat valt er allemaal te kopen in Charlies Kerstshop?

1. Voor een Charlie newbie: ons laatste bookzine

ig-bookzine-sfeer

Naar onze bescheiden mening ons beste werk tot nu toe, met als thema Revolutie. Maar liefst 152 pagina’s vol ontwapenende interviews, gewaagde illustraties en tegendraadse reportages. Voor wie bijvoorbeeld liever leest over schaamte of tijd zijn onze eerdere nummers natuurlijk ook nog steeds te koop. Al onze bookzines worden trouwens gedrukt in een drukkerij die draait op groene energie en werkt met inkten op vegetale basis en FSC papier. Nature rules!

 

2. Voor de lezer on-the-go: een bookzine naar keuze en een totebag

ig-tas-en-bookzine

Geef niet alleen een van onze vier luxe bookzines cadeau, maar ook een leuke Smart is the New Sexy totebag uit 100% biologisch katoen om ‘m in te vervoeren. Punten scoren!

 

3. Voor de gretige lezer: alle 4 bookzines samen

ig-4-bookzines

De gelukkige ontvanger van dit pakketje kan zich in een lekker warm Charlie bad onderdompelen. Vier keer zoveel leesplezier met al onze luxe printnummers verzameld, én aan een voordeelprijs!

 

4. Voor de Charlie-ambassadeur in spe: de pins

ig-pins-veel-2

Zeg het met een pin: er zijn Fuck Fake, Charlie of Boss Lady pins om op een jas of tas te spelden en zo je Charlie spirit te tonen. In de webshop kan je ze per een of meteen alle drie kopen.

 

5. Voor de statement maker: een T-shirt

ig-shirt2

Een golden oldie in de Charlie webshop: de Fuck Fake of Smart is the New Sexy shirts. Omdat de boodschap nooit genoeg verspreid kan worden en omdat al onze T-shirts gemaakt zijn met respect voor mens en milieu: het ideale kerstcadeau voor iemand die het aandurft om met fuck op z’n T-shirt rond te lopen.

 

6. Voor het luxepaardje: het luxe kerstpakket

ig-luxepakket

Mag het wat meer zijn? We stelden voor de feestdagen een luxepakketje samen met al het leukste wat de Charlie shop te bieden heeft: 2 bookzines naar keuze, een t-shirt naar keuze en een Smart is the New Sexy totebag.

 

7. Het ultieme Charlie cadeau: een jaarabonnement

kado-abo

Eerlijk is eerlijk, alle items uit ons lijstje zijn top, maar als je écht met de prijs voor leukste cadeau naar huis wil gaan deze kerst dan is een Charlie abonnement the way to go. De gelukkige ontvanger krijgt een jaar lang lidmaatschap tot de coolste club van de interwebs, twee bookzines thuis toegestuurd, extra online artikels en onze Charlie pins.

 

Wie kerstshopt bij Charlie geeft bovendien twee keer: je maakt de ontvanger van je pakje blij met een uniek geschenk én je zorgt ervoor dat Charlie kan blijven doen what we do best: eerlijke verhalen maken.

Ho ho ho, shoppen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonder jou, geen Charlie

We hebben jou nodig om ons magazine te blijven maken. Kom dus bij de club en krijg:

  • 2 bookzines ((nr. 6 najaar 2017 + nr. 7 voorjaar 2018)
  • Charlie goodies
  • toegang tot alle online artikels

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!