May your Jesus be feminist en je kerstcadeaus guiltfree

YES, de feestdagen komen eraan! Maar ook: ugh, kerstcadeaus kopen voor iedereen… Zoek jezelf dit jaar geen halve hartaanval en kies je koopjes in onze webshop. Ook dit jaar krijg je een leuke extraatje bij alles wat je in december bestelt: een stickervel met coole Charlie stickers om je cadeautjes mee te versieren. En al wie in december lid wordt van de Charlie Club, krijgt een gratis set F*ck Fake Feestkaarten!

We hebben voor elk budget wat wils in ons winkeltje:

1. Voor een bescheiden budget: een mini kerstpakket

Geef een van onze zes luxe bookzines cadeau, en een leuke ‘Feminist Jesus’ totebag uit 100% biologisch katoen om ‘m in te vervoeren. Punten scoren! Al onze bookzines worden trouwens gedrukt in een drukkerij die draait op groene energie en werkt met inkten op vegetale basis en FSC papier. Nature rules.

2. Voor de middenmoot: een midi kerstpakket

Mag het iets meer zijn? Kies dan voor twee luxe bookzines cadeau en de ‘Feminist Jesus’ totebag uit 100% biologisch katoen.

3. Voor de gretige lezer: een maxi kerstpakket

De gelukkige ontvanger van dit pakketje kan zich in een lekker warm Charlie-bad onderdompelen. Vier keer zoveel leesplezier met vier luxe printnummers naar keuze, én aan een voordeelprijs. Inclusief een ‘Feminist Jesus’ tas om je leesvoer in te vervoeren.

4. Een klein cadeautje met een grote boodschap

Say bye to bullshit met onze exclusieve retro pin voor op je favoriete jas of tas. Verpakt in een geschenkdoosje. Geproduceerd in Nederland.

5. Your own personal Jesus

Religieuze figuren mogen best wat vrouwvriendelijker worden dachten wij zo. Daarom maakten wij katoenen tasjes met ‘Feminist Jesus’, de man die jou altijd aanmoedigt, waar je ook gaat.

6. Een set van 6 F*ck Fake Feestkaarten

Wens je vrienden en familie heerlijk eerlijke feestdagen met onze exclusieve kerstkaarten. Voor die nieuwsgierige oom, die collega die een heftig jaar achter de rug heeft en al je feminist friends. Ook deze kaarten werden gedrukt in een drukkerij die draait op groene energie en werkt met inkten op plantaardige basis en FSC papier. Of koop gewoon een jaarabonnement, want iedereen die lid wordt in december krijgt deze set F*ck Fake Feestkaarten er gratis bij!

 

7. Het ultieme Charlie cadeau: een jaarabonnement

Eerlijk is eerlijk, alle items uit ons lijstje zijn top, maar als je écht met de prijs voor leukste cadeau naar huis wil gaan deze kerst dan is een Charlie abonnement the way to go. De gelukkige ontvanger krijgt een jaar lang lidmaatschap tot de coolste club van de interwebs, twee bookzines thuis toegestuurd, extra online artikels en meer leuke extra’s.

Als je in december iets bestelt uit onze webshop, krijgt je er ook deze kerststickers gratis bij. Ideaal om je cadeautjes te pimpen.

Wie kerstshopt bij Charlie geeft bovendien twee keer: je maakt de ontvanger van je pakje blij met een uniek geschenk én je zorgt ervoor dat Charlie kan blijven doen what we do best: eerlijke verhalen maken.

Remember: kopen bij Charlie is kopen bij een vriendin.

Iedereen die lid wordt in december krijgt er een gratis pakket F*ck Fake Feestkaarten bij! Voor 50 eurootjes per jaar krijg je 2 bookzines thuis gestuurd, toegang tot alle online artikels en een 2 keer per maand een nieuwsbrief met allerlei winacties en giveaways. En natuurlijk het allerbelangrijkste: de wetenschap dat je bijdraagt aan een eerlijk media-initiatief en een stem die nodig is. Twijfel dus niet langer, en word lid!

Plaats zelf een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zonder jou
geen Charlie!

We hebben jou nodig om ons magazine te blijven maken. Kom dus bij de club en krijg:

  • 2 bookzines (nr. 8: najaar 2018, nr. 9: voorjaar 2019)
  • Charlie goodies toegang tot alle online artikels
  • En het allerbelangrijkste: de wetenschap dat je bijdraagt aan een stem die nodig is.

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!

Colofon

  • Hoofdredactie Jozefien Daelemans
  • Chef redactie Selma Franssen
  • Marketing & partnerships Sophie Docx
  • Art Direction & fotografie Sarah van Looy Carmen de Vos Sandra Mermans
  • Design & code Birdseye design
Adres Redactie

LDV United
t.a.v. Charlie Magazine
Rijnkaai 100
2000 Antwerpen