Vakantie

Leve de luiheid!

De Charlies knijpen er even tussenuit

Leve de luiheid!

Laptop dicht, telefoon uit en bikini aan! De Charlies zijn aan een pauze toe en nemen een paar weekjes vakantie. Op 1 augustus staan ze weer helemaal uitgerust, bruin (of rood) gebrand en vol wilde ideeën voor jullie klaar. Kan je je dagelijkse dosis Charlie niet missen? Snuister dan wat in ons archief. We helpen je alvast een handje met deze zomerse selectie.

Ik kom niet meer terug!

Swaane4c
Kom jij ook vaak terug van vakantie met het verlangen om te emigreren naar dat schattige dorpje in Frankrijk? Bij de meeste mensen blijft het bij dromen, maar Swaane deed het effectief. Met haar man en drie kinderen trok ze in een kleine caravan door Frankrijk. Lees hier haar hele vervolgverhaal.

 

Het moet niet altijd serieus zijn.

nextlevel3
Op Charlie mag er al eens gelachen worden, zeker als het warm is. En dan vooral met onszelf eigenlijk. Bekijk hier de onnozelste uitvindingen, de lelijkste selfies en de grappigste Valentijnskaarten.

 

Een Roxie gaat er altijd in

Vakantie
Te lui om te lezen? Dan zijn de Roxie Stripjes iets voor jou. Amateur moeder en professioneel droedelaar Roxie geeft ons elke maand een inkijk in haar rommelige leven. Hier vind je de laatste 25 stripjes op een rij!

 

Bang in Bikini?

Fatty female hips
Toch nog een beetje bang om je bikini aan te trekken? Misschien geven deze artikels je een beter gevoel. Een positief body image vinden we bij Charlie enorm belangrijk. En ja, soms is die knop in je hoofd omdraaien even moeilijk als dat strikte dieet. Maar je wordt vast en zeker gelukkiger door gewoon lekker in je vel te zitten! Dus hoppakee, gooi die complexen in het water en spring er lekker achteraan!

 

Een lekker boeltje

cake
Op een paar dagen tijd werd ons artikel Achter de schermen van Instagram bijna 200.000 keer gelezen en 9.000 keer gedeeld! “Een soort van ‘troost’, alsof het deugd doet te zien dat het bij niemand ooit echt zo perfect is!” schreef iemand op Facebook. Want we zijn uiteindelijk allemaal mensen die het beste van onszelf laten zien in de Instagram etalage maar in real life in een rommelig huis wonen en knoeien met onze cocktail. Wees dus niet te beroerd om deze vakantie ook eens een flop op Instagram te posten. Die fles zonnemelk die uitloopt in je strandtas, die regenbui op vakantie of dat jengelende kind op de achterbank. We’ve all been there. Group hug.

Geniet van jullie welverdiende vakantie, lieve mensen & leve de luiheid!

P.S. Charlie blijft actief op Facebook en Instagram.

Schrijf je reactie

Lees verder in Zin in

Colofon

Adres Redactie

Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
Statiestraat 139
2600 Antwerpen