Belangrijk nieuws

De Wildste Week: wat, wanneer en waarom?

De Wildste Week: wat, wanneer en waarom?

Charlie gaat op zoek naar het beest in zichzelf in een najaarsnummer met als thema ‘Wild van Hart’. 164 pagina’s vol ongeremde uitspraken, ongecensureerde foto’s en wilde ideeën! Om dit te vieren, doen we een wilde actie: de 300 snelste surfers krijgen deze week een jaarabonnement aan €30 ipv €50!* Crazy, right?

Hoe werkt de wildste week?

De eerste 300 mensen die deze week een abonnement kopen op Charlie, betalen €30 in plaats van €50. Dat is een korting van 20 eurootjes, mensen. Hoera! Je koopt het abonnement in onze webshop, gewoon even hier klikken, het product in je winkelmandje leggen en afrekenen. Betalen kan via Bancontact, Paypall of Visa. Toch nog technische problemen? Wij zijn er voor jou! Stuur een mailtje naar abonnees@charliemag.be en we helpen je verder. De actie loopt tot 29 oktober en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Wat houdt een abonnement in?

Wie een jaarabonnement op Charlie koopt, wordt lid van de leukste club van het internet. Je krijgt:

 • 2 beestige bookzines (najaar 2018 + voorjaar 2019)
 • toegang tot alle online artikels, ook die achter de paywall. (Hier zie je wat je mist zonder abonnement)
 • coole Charlie merch + 2 keer per maand een leuke nieuwsbrief met tips en giveaways van boeken en filmtickets


Maar ik ben al lid…

Ben je al lid en wil je ook die lekkere korting om je abonnement te verlengen? Wij laten onze trouwste fans niet in de kou staan. Mail naar abonnees@charliemag.be en wij sturen je een kortingscode toe van €20. Die kan je gebruiken wanneer je huidige abonnement afloopt. Iedereen gelukkig!


Waarom doen jullie eigenlijk zo’n zotte actie?

Dat is simpel: wij willen zoveel mogelijk mensen lid maken van onze club. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarnaast zijn onze abonnees een belangrijke bron van inkomsten en de reden waarom ons platform kan blijven draaien. Want journalistiek kan niet gratis bestaan. Achter al onze artikel staat een team van enthousiaste (eind)redacteurs, fotografen, illustratoren, videomakers, webdesigners die keihard werken om de beste verhalen te maken.

We horen vaak van onze lezers dat ze fan zijn van onze reportages, maar het komt er niet van om lid te worden. Wij snappen dat, het leven is super druk, je krijgt je mails niet beantwoord en ‘s avonds ligt die Netflix serie op jou te wachten. We feel you. Laat de Wildste Week hét moment zijn, waarop je tijd maakt om effe dat abonnement te fixen. Je krijgt er geen spijt van, beloofd.

De voorbije jaren zijn we erin geslaagd een frisse wind te laten waaien door het medialandschap. We hebben taboes doorbroken en inzicht gegeven in actuele thema’s. Het zou zonde zijn, moest die wind gaan liggen wegens te weinig abonnees. Veel cooler zou het zijn als we een blijvende wervelstorm kunnen veroorzaken. En daar kan jij mee voor zorgen.

Nu is er geen enkele reden meer om niet lid te worden van de leukste club van het internet. Ga snel naar www.charliemag.be/shop en koop dat abonnement!

oké, ik ga ervoor!

Benieuwd wat er in ons nieuwe bookzine staat? Je leest het hier.

Schrijf je reactie

  Lees verder in Zin in

  Colofon

  Adres Redactie

  Toko Space t.a.v. Charlie Magazine
  Statiestraat 139
  2600 Antwerpen