De mooiste geheimen van onze lezers

The Secret Feed: waarheid, durven én doen

Ook dit jaar was het weer extra gezellig op The Secret Feed, een pagina waarop onze lezers anoniem hun hart kunnen luchten en lezen welke geheimen anderen met zich meedragen. Wij selecteerden voor jullie de strafste (en geilste) geheimen die onze lezers achterlieten. Wie welk geheim heeft gepost, dat kunnen zelfs de vrienden van NSA niet achterhalen. Onze lezers namen geen blad voor de mond, zo hebben we het graag. Lees (en geniet) met ons mee.

Let it go… 

Makkelijk
Ik houd best wel van mijn man. Alleen niet zo veel als ik zou willen. Maar het leven is financieel zoveel makkelijker dan alleen! Ik bedrieg hem niet met een ander. Nooit. Ik bedrieg hem een beetje met mezelf.

2 jaar en meer
2 jaar en meer, maar nu is het genoeg. Ik ben ermee gestopt. Gedaan met de affaire. Gedaan met het verlangen. Gedaan met de begeerte. Zoals hij mij liet stikken, die namiddag laat ik hem nu vallen. Het doet hem waarschijnlijk niets.

Hond
Ik wil stiekem mijn vriend (die allergisch is voor huisdieren) inruilen voor een toffe, knappe hond.

Vanzelfsprekend
Een oude vlam is weer vrijgezel en belt mij op. De afgelopen jaren heb ik hem misschien twee à drie keer gezien, want als je een lief hebt, mag je je vrienden aan de kant schuiven en die moeten daar maar tegen kunnen. Ik weet wel wat erachter schuilt maar het interesseert mij niet meer. Zo gemakkelijk moet het toch allemaal niet gaan? Lief weg, dus plots weer tijd voor mij? Om eens je ding te kunnen doen? In your dreams.

WhatsApp
Per ongeluk mijn crush via WhatsApp gebeld toen ik onze laatste chat voor de zevende keer of zo aan ‘t lezen was. Of ik hem ‘per ongeluk’ gebeld had? Nee, ik zit u alleen maar digitaal te stalken. Zo gênant.

 

Fuck fake?

Botox
Fuck Fake, en toch zit ik aan de botox. Sorry, maar ik voel mij beter in mijn vel – letterlijk – zonder die dikke rimpel in mijn voorhoofd. Pech.

Borstvergroting
Tien jaar geleden liet ik een borstvergroting doen bij de beste chirurg van het land. Het was vlak na mijn scheiding en ik was onzeker, radeloos en tegelijk ook strijdvaardig. Het resultaat was ‘perfect’. Maar echt. En toch voelt niet goed, die prothesen blijven koud en mijn borsten zijn nooit echt zacht. Ze blijven altijd pront rechtop staan, zelfs als ik neerlig… 10 jaar later, nu ik zoveel beter in mijn vel zit – en er eindelijk keuze is in kleine bh’s heb ik zoveel spijt van die ingreep.

Jonger?
Ik ben bijna 40 en iedereen schat me jonger. Ik zou graag denken dat het door mijn geweldige persoonlijkheid komt. Maar neen hoor: BOTOX baby, BOTOX! En eigenlijk schaam ik mij daar niet eens voor. Als mensen er zouden achter vragen, zou ik het zeggen. Meer nog, soms zeg ik het al lachend en geloven ze me niet.

secretfeed3

Let’s get physical

Vriendin
Deze week met een vriendin gekust en nadien elk vanuit ons bed foto’s en video’s uitgewisseld. Terwijl ik een vriend heb. Ai.

Vingers
Nog nooit had een lover op mijn vingers gezogen. Nooit gedacht dat het zo verdomd opwindend kon zijn. Moet je ook eens proberen.

Het is ook nooit goed
Mijn secret lover en ik. We kusten elkaar al overal, stiekem. Ik gaf hem blow jobs in de auto, als het donker werd. Ik dronk gulzig zijn zoet-smakende zaad. Hij likte me gretig toen we eindelijk eens in een bed belandden. Orale seks met hem is de max, terwijl hij aan mijn clitoris likt/zuigt/knabbelt gebruikt hij al zijn vingers en vult me volledig op. Volledig. Ik kom echt schreeuwend klaar, stuiptrekkend over mijn hele lichaam. Was zijn piemel nu ook maar wat groter.

 

Working 9 to 5

Kiezen is verliezen
Wat is erger: het feit dat vrouwen in een leidinggevende functie niet deeltijds mogen werken? Of het feit dat alle vrouwen rondom mij dit normaal lijken te vinden? #kindofcarrière

De droom
Een nieuwe collega. Vond hem eigenlijk niet aantrekkelijk. Zelfs een beetje fout. Wel grappig. Een flirter pur sang. Vorige week heb ik over hem gedroomd en làp, ‘t is van dat. Zit ik de hele tijd aan hem te denken. Fuck.

Feniks
Ik ben het zo beu dat eerlijk zijn over mijn burn-out tijdens sollicitatiegesprekken als boemerang in mijn gezicht terugkomt. Moet ik dan gewoon echt liegen? Echt? Ik ben meer dan die persoon die opbrandde. Ik ben herrezen uit de as. Ik ben klaar om weer te vliegen. Ik ben sterker. Ik ben een feniks. Zie dat dan toch gewoon eens.

Zo lekker!
Ik heb met mijn collega al twee keer seks gehad in de bureau, tijdens de kantooruren. MMMM HIJ IS ZO LEKKER!

secretfeed2

Where is the love?

Rot toch op met je event
Doen jullie dat ook, op “Interesse” klikken bij een Facebook event terwijl je in 90% van de gevallen er nog niet eens aan DENKT om je pyjama en Netflix daarvoor te laten staan.

Laat mij gerust
Ik heb stiekem een hekel aan mijn vriendinnen.

Kritiek
Ik sta altijd en overal klaar om kritiek te geven. Ik doe mijn best om dat opbouwend te doen, maar dat lukt niet altijd. Zelf (opbouwende) kritiek krijgen, kan ik totaal niet verdragen. Ik kan er niet mee om, ik krimp in elkaar, moet me bedwingen om niet kwaad te worden. Ik hoopte ooit dat het feit dat ik me hiervan bewust was, een eerste stap in de richting van verbetering was. Dat blijkt tot nog toe niet het geval. Sorry. Ik schaam me (als dat iets uitmaakt).

Ergerlijk
Ik lees Charlie enkel om mij languit en veelvuldig met veel plezier te ergeren aan al die Emo’s hier. There, I said it.

Laat mij allemaal met rust
Al die needy mensen in mijn omgeving. Die mij bellen. Van alles van mij nodig hebben. Vragen of ik ‘efkes’ dit of dat kan doen. Klanten die mij blijven stalken met de 39ste aanpassing waardoor ik niks gedaan krijg en altijd maar weer in ‘t weekend moet werken. Laat mij allemaal met rust. Ik. Ben. Jullie. Zo. Ongelooflijk. Beu.

 

Ligt er iets op je lever? Wil je een geheim of fantasie met ons delen? Waar wacht je nog op? Deel het op onze anonieme Secret Feed. Het zal je opluchten, geloof ons maar.
Foto’s: Istock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonder jou, geen Charlie

We hebben jou nodig om ons magazine te blijven maken. Kom dus bij de club en krijg:

  • 2 bookzines ((nr. 6 najaar 2017 + nr. 7 voorjaar 2018)
  • Charlie goodies
  • toegang tot alle online artikels

Zonder jou, geen Charlie!

Er is meer dan ooit nood aan eerlijke verhalen en het geloof dat we dingen kunnen veranderen. Hell yeah. Word een Charlie en maak ons magazine mee mogelijk.

Ik word lid!